31 DEC.....

Sista dagen på 2010 är kommen och vad skall man säga?
Jag måst erkänna att jag har haft ett toppen år 2010 och tycker det har bjudit på många bra stunder och ögonblick .
Hade bestämt mig i dag för ett exakt ett år sedan att 2010 skulle bli det bästa året på länge och jag tycker det blev så.

Året börjde med mycket snö och det såg väl ut som det gjorde nu ute.
Jag började jobba extra hos Anna på lilla stjärna i Ubbhult och fick pröva på något nytt som jag inte gjort innan.
Efter lilla stjärna började jag jobba på Fröken Emma och lilla jag och det är jag evigt tacksam för. Har lärt känna tre fantastiska tjejor Emma; Anna och Camilla som jag har skit kul med. Tyvärr hinner vi inte träffas utanför jobbet då alla har fullt upp.
Men snart skall vi allt ha en tjejkväll. Men vilket fall som helst har jag fått tre nya vänner.....

Ronja fyllde fem år och detta firade hon genom att bjuda hem sitt dagis på kalas utanför oss på lekplastsen. Solen sken och det blev hur lyckat som helst. Barnen lekte och Ronja njöt.
Vi åkte till Astrid lindgrensvärld hela familjen och hade en toppen helg tillsammans,

Robban jobbade inte lika mycket och vi hade mer familjetid tillsammans.


Jag fick vara ansvarig på Sagaforms sommarbutik vilket var en ny erfarenhet för mig. Mycket ansvar och mycket lärorikt. Lärde känna ännu mer nya människor i mitt liv och en fot in på Saga form.
Nu under hösten har jag fått lära mig fakturering och oder vilket är skit bra.

Alltså under 2010 har jag lärt mig att jobba i butik, ansvara över butik, personal och fått lära mig att jobba med oder och fakturering på ett stort företag - inte illa !

Över midsommar spenderade vi den bästa veckan på väldigt väldigt länge i Strömstad. Hela den veckan var helt fantastiskt med strålande sol, god mat och underbar familj. Säger bara sommaren i Sverige slår vilket land utomlands som helst.



Min kära morbro gick bort efter flera års sjukdom som bara gick åt fel håll och blev värre och värre. Saknade är stor men lugnet över att han har det bra nu och inte lider är desto större och det känns bra. Begravningen var vacker och solen sken utanför fönstret och det kändes som det blev ett bra avslut med min morbro Kent. Vila i fred.......

Träningen har gått bra och mitt mål att sprida Coren har varit lyckosam. Fler och fler får upp ögonen och inser hur viktig denna träningsform är.
Har börjat leda pass på vårat gym här i Bollebygd och det har varit roligt. Bif fortsätter sitt goda arbete och vi försöker hela tiden förnya och insperera.

Jag fick ett nytt jobb i Okt på Frejagården . Jag blev ansvarig för kök och städ. även detta en ny erfarenhet.
Jag har aldrig jobbat med mat och fått lära mig en massa .
Frejagården har helt underbar personal och jag trivs verkligen att jobba där. Men jag är oxå väldigt säker på att det inte är det jag vill göra för all framtid haha
Men det passar mig bra nu när barnen är små. Jag jobbar 7-13.30 och sen får mina barn vara hemma hela eftermiddagen. Längtar efter våren när vi kan hitta på en massa mys och bus efter jobbet. VÄGRAR JOBBA HELTID, hellre fattig haha...

Ronja har haft sin första egna fest. Det blev en pjamasparty och det kommer vi absolut göra om. Barnen hade skir kul och dom lekte och dansade hela kvällen lång. Vem vet vad det blir 2011 kanske ett disco.


Jag har tillbringat många timmar med Heena så dom flyttade granne med oss i Februri. Vi har tillbringat en grym weekwnd i Malmö och nästa år får vi styra vårt mål mot nån annan stad.
Henne önskar jag att 2011 blir det bästa året och att det blir ett litet liv att älska.

Tyvärr har magen varit jobbig 2010 och vi har varit sjuka väldigt mycket. Jag har förlorat en väldigt kär och viktig person i mitt liv, men vem vet kanske kommer vi hitta tillbaks till varandra igen under 2011.



Jag har stora förhoppningar på nästa år och det skall bli en hel del förändringar. Jag skall ta tag i hel del drömar jag har och försöka förverkla eller komma dom närmare .
Jag skall leva mer och slippa eller ta bort en massa måsten.

Träningen skall bli ett stort fokus på och jag skall ner några kg innan sommaren som alltid haha Jag skall ta tag i vissa beroenden som näspej och försöka bli fri en gång för alla.
Jag skall umgås mer med mina vänner och gå ut och dans mera . Det är mina nyårs löften 2011.






HA ETT UNDERBART GOTT NYTT ÅR......................

Dag 20- Denna månaden...

Denna månad är snart slut och det känns helt ok för min del.
December månad har för min del bestått i jobb, jobb, jobb, advent, julsaker, fixa julklappar, frysa, lite mer jobb, stress och slutligen en helt underbar julhelg med  en massa lyckliga stunder för mina barn.

Jag har väl gått upp 2 kg av allt ätande och som vanligt har det satt sig på magen och rumpan vilket jag är såååå tacksam över.
Träningen har lyst med sin frånvaro och all lust till att träna har gått och gömt sig i en mörk gaderob.

Nu återstår bara en ynka dag kvar på denna månad och detta år och det kommer bli den bästa på hela månaden.
Eftersom våra bästa vänner gottar sig i Spanien har vi bestämt att fira nyår hemma med bara familjen. Vi skall gå i pyjamas länge, äta en sen lång frukost, åka pulka och kanske grilla lite korv och avsluta kvällen med god mat och dryck spela spel med barnen och titta på raketer. Hur underbart som helst.
Bättre start på det nya året kan man inte få.....





28/12.....

God kväll..
Vad kallt det varit i dag, -21 i morse när jag och mina stackars barn åkte till dagis. Men tur at de finns bra kläder .
Men jag skulle mycket hellre stannat hemma med mina barn och myst i pyjamas ha dagen.

I dag åkte min syster hem med barnen och jag vet att Ronja tycker det är skit tråkigt. Men det blev två dagar med sina kusiner åtminstone och det var super mysigt.
Nästa gång får vi åke upp till dom och hälsa på.
Jag fick ju ett presentkort på make up store av syster och hon fick ett av mig när hon fyllde år så nu skall vi ta nån dag framöver och lyxa till det.

Annars har jag klippt mig i dag hos världens bästa Petra på Vivåga. Är skit nöjd och allt hår åkte av haha. Finns det något bättre än när man hittar en frisör som man barakan sätta sig hos och slappna av för man vet att det alltid blir bra.
Tack snälla snälla Petra för denna gång.


Jaha annars var det det här med träningen som jag aldrig orkar ta tag i :(
Har väl gått upp två kg över jul och nu jäklar blir det hårdträning hela våren. Men det tar i mot just nu måste jag erkänna. Skall börja fixa med ny musik så kanske jag hittar motivationen igen. Sen blir det kurs den 15 januari och då jäklar skall jag bli inspererad.
Men denna vecka blir det att njuta sista gången innan allvaret börjar.



Nej nu skall jag snart lägga min prins och sen blir det att inta soffan en stund innan resten av familjen kommer hem. I morgon blir det dubbeljobb för min del. Först dagis sen sagaform, men det skall bli kul att träffa dom igen.
Ha det bra alla vänner....



Dad 19- Detta ångrar jag....

Helt ärligt finn det inget som jag kommer på att jag ångrar. jag har levt mitt liv precis som jag har velat.
Jag har levt livet med finaste vänner under både högstadiet och gymnasiet.
Mycket festande, mycket shopping, mycket tjejkvällar och jag har rest till varmare länder med mina fina vänner.

Jag har upplevt kärlek och vissa gånge slutade det inte så lyckligt men det gjorde mig starkre och klokare och mer erfaren.

Jag ångrar inget och så tänker jag fortsätta ha det.

27-12-2010

God Morgon på er stackare som jag måste ge oss i väg och jobba.  Fast åt andra sidan har jag inte så ont av det, tycker det är helt ok att jobba dessa dagar för det är så lugnt och skönt.
Dåligt samvete att behöva lämna barnen på dagis dock, men vad gör man när både jag och Robban måste jobba.
Får trösta mig med att dom inte behöver vara där så länge.

Julen har varit underbar men intensiv, vilket inte är så konstigt när det blir så kort . Men på Julafton var vi hemma hela förmiddagen och det var super skönt att slippa stressa.
Kvällen spenderades hos Kerstin och Rolf tillsammans med min mamma, moster, mormor, barnens farmor , farfar och Omar.
Vi åt tills vi sprack som alla andra haha varför äter man alltid för mycket?

Efter maten såg vi utanför fönstret att tomten kom med en stor säck. Ronja blev helt lyrisk och öppnade fönstret och roppade till tomten ;
- Här är vi.....
Tänk vad underbart det är när barnen fortfarande tror på tomten, barnens förväntan och ögonen som lyser vill aldrig att det skall ta slut.

Vinne var modig och hälsade glatt på Tomten, han fattar väl inget Men Ronja var alltid rädd för Tomten upp till fyra år.
Många många julklappar blev det och alla blev så nöjda.

Jag fick en massa fina julklappar av mitt hjärta och jag blev super glad. Tack älskling.


mitt coola armband..


Och nu luktar jag såååååå gott.....

Var två trötta barn som vi fick med oss hem, men otroligt nöjda. Ronja tyckte detta var den bästa julafton någonsin och det är ett bra betyg.

Nej nu skall jag börja sätta fart och väcka Ronja som fortfarande sover...
Ha en bra dag kram....

Dag 18- Min favoritfödelsedag...

Helt ärligt har jag ingen födelsedag som jag mins extra mycket från tex när jag var liten. Har väl minne som en guldfisk haha men så är det.

Men jag tycker min 25 års fest var toppen bra på alla sätt. Jag hade samlat alla mina nära och kära och vi åt god mat och drack gott och dansade natten lång.
Jag blev uppvaktad med massa fina presenter och några av mina fina vänner hade skrivit ett tal som dom läste upp- jätte kul!

Så det får bli den födelsedagen......


+

GOD JUL!!!!

Åres bästa dag på hela året är just i dag och det blir ju ännu bättre när det är kallt och vitt ute.
I dag är det altså julafton, dagen vi har stressat runt och härjat för. Men i dag skall det inte stressas bara njuta och mysa och se sina barns förväntningar.

Jag och Vinnie gick upp vi d sju i morse och då hade tomten minsan varit och ätit upp nästan all gröt.

mammas lilla tomtenisse...

Några av klapparna tomten lämnade av i natt...

Ljuset så tomten skulle hitta till rätt hus...

 

Denna dagen är den enda dagen man inte vill att sina barn skall sova länge på morgonen haha. Vi satt uppe och väntade på att Ronja som var sist skulle vakna.
Men inte ens hon kunde sova längre än till åtta.

Då var det dags att öppna julklapparna under Ronjas mini gran. Det var två paket till dom var och sen fick Ronja en skattkarta att följa. Efter två olika kartor hittade hon rätt till sitt stora paket.
Gissa om hon blev glad när hon öppnade det, men ärligt talat vet jag inte om hennes pappa var minst lika lycklig-
Det var det nya kineckt , alltså ett tv-spel så mycket vet jag.


Efter att Ronja och Robban spelat , jag och Vinnie tittat på hans nya Toy storie3 åt vi en god frukost. Sen trotsade Ronja och Robban vädret och gick med Mats och Fabian och åkte pulka nere i skolan. Men som sagt det var väldigt kallt ute så dom var snart hemma igen och drack varm choklad.
Snart är det dags för kalle anka sen bär det av hem till Robbans farmor och farfar för en underbar kväll.

GOD JUL alla mina vänner......

Dag 17- Mitt favoritminne..

Mitt favoritminne är när jag var liten runt sju - åtta tror jag. Jag . min stora syster. mamma och pappa skule åka till Alingsås för att handla mat. Hemma i köket på Listvägen avslöjade dom att vi skulle få veta en överraskning.
Jag och Maria började gissa hej vilt och jag kommer i håg att jag gissade på en hund eftersom det stod högst upp på min önskelista ( precis som på min dotterslista). Men dom var så hemlighetsfulla och avslöjade inget haha

Vi satte oss i bilen och åkte mot Alingsås. Helt plötsligt stannade pappa bilen mellan Bollebygdsridskola och Hultas golfbana . Min syster blev helt lyrisk och började roppa vi skall få en häst vi skall få en häst.
Då säger pappa ;
- Nej jag och mamma skall börja spela golf.
Fattar ni vilken chock min syster blev så arg att hon gick ur bilen och började gå  och jag sprang så klart efter eftersom jag är lillasyster.

Pappa och mamma var tvugna att gå efter oss och säga att det var så klart en ponny vi skulle få ;)
Vilken lycka för två hästokiga tjejor som mer eller mindra ville vara i stallet jämnt.

Det blev till slute en D-ponny vid namn Paschmir men kallades för skrutten. Han var Arab och halvblod och väldigt vacker. Med han har jag ännu fler fina minen...

DETTA ÄR ETT RIKTIGT FAVORITMINNE, dels för det hade med hela min barndom att göra och att min pappa var med .

Hur söt får man bli??


DAN FÖRE DOPPARE DAN....

God kväll mina vänner, nu är jag ÄNTLIGEN ledig i några dagar och min kropp skriker efter ledighet. Är så trött så trött och har noll energi kvar. Magen värker i dag och jag är på gränsen till krampanfall, tur att jag siter hemma i min soffa och bara skall vara hemma.

Denna veckan har varit mysig fast jag varit trött, på Fröken Emma har det blivit många goa skratt och tjejorna är toppen och givetvis Thomas oxå haha...
I dag har vi haft fullt upp med goa glada människor med syfte att köpa julklappar, ånga klappar slogs in och julpappret tog slut .
I dag på Freja hade vi bara två barn och det var super lugnt att jag nästan fick svårt att komma igång. Men vi skämde bort dom små barnen med en massa gott så dom var nog nöja. Är skönt att kunna bara gå runt och lalla lite. Men jag städade allt röda hemvisten noga i dag.



Nu i kväll skall jag slå in de sista julklapparna och sen skall vi ställa ut gröt till tomten så han hittar hit.
Sen när barnen äntligen somnat skall jag sätta mig i soffan med en kall öl och njuta till fullo.
Morgondagen kommer med en massa spännande fina paket och roliga överraskningar.



Dag 16 - min försra Kyss....


Jaha då skall vi se haha, nej jag kommer faktiskt i håg min första kyss.
Jag var runt tolv och vi hade hyrt en stuga på Åsas camping. Våra grannar var en annan familj här i från Bollebygd och dom fick de sista dagarna besök av deras vänner. Familjen hade en son i min ålder från Göteborg.
Han och jag blev väl lite små kära i varandra och en kväll i ett förtält framfören skräkfilm kysste han mig. Vist har jag pussat killar innan men när killen helt plötsligt slängde in sin tunga i min mun höll jag på att dö haha var inte beredd.
Men vi hängde i hop ett tag sen ville jag inte mer var ung och inte redo för en kille från stan.
Men det var min första kyss och jag tycker det är mysigt att jag kommer i håg den så starkt.




TISDAGEN DEN 21/12

Hallo hej, det var ett tag sen jag hade tid och framför allt ork att skriva här, men nu måste jag ta tag i mig själv.
I söndags efter jobbet på Saga form var det dags att ta in den efterlängtade granen och klä den fint och ta in alla mina små tomtar mmmmmmm.
Ronja var väldigt förväntansfull och tyckte det var jätte mysigt. Hon kom även på att hon gillade glögg vilket hon drack lite för jycket av haha...

Ok Vinnie har inte fattat detta han vill inte vara tomte bara ridkille hahah



mycket skall fixas inann man kan klä den....

En stolt Ronja...

En mysig Söndags kväll med familje mys på hög nivå....

I går jag jobbade jag på frejagården för första gången på en vecka. Det var mysigt att komma tillbaka och känna att man varit saknad och jag har saknat dom med. Men det var rörígt när någon annan varit i mitt kök och rört till det så nu har man fått göra ordning massa extra.

På eftermiddagen var det sista gången på Sagaform för denna gång och det var väldigt skönt. Har ingen som helst energi kvar i kroppen efter att jobbat fast man varit sjuk och jag känner mig helt slut. Men det var full rulle och tiden gick fort.

I dag har jag och Vinnie varit hos läkaren för att ta årover på han, allergi, gluten och ämnesomsättnings prover. Hoppas att allt kommer tillbaka negativit och att det inte visar något.
Efter Frea gården var det dags att jobba på Fröken Emma. Hur mysigt som helst att jobba med dessa goa brudar Emma, Anna och Camilla. De är verkligen ett gott gäng och jag trivs så bra med dom.
Det blev många skratt och mycket kladd eller hur Camilla ??????
Hitta en massasngt som vanligt.
TIPS om ni inte köpt något till eran kille eller bror, vi har fått in kanon snygga jeans från scott and soda i tre olika modeller.
fast i mörk demi..
sitter så snyggt på kan jag lova .......

Jag hittade detta fina linne från Vila till bra pris.


finns i både svart och vit med.....

I morgon har vi öppet på Fröken Emma och lilla jag och Milla`s skor ända till 20-00 så kom och köp de sista julklapparna vi slår även in dom åt er,

Nu skall jag äta och snart lägga mig och ladda inför morgondagens jobb.



Dag 15- MINA DRÖMMAR...

Ja drömmar kan man tolka som man vill som med allt annat. Men för mig kan det vara samma som att önska.
Hade jag fått en önskan som skulle gå i uppfyllese vore de att min pappa levde och aldrig blev sjuk. Att han och mamma fått leva så lyckliga tillsammans som jag mins, att mina barn fått en morfar som hade älskat dom otroligt mycket. Det hade varit det enda jag vellat ha.

Sen är min dröm att mina  barn skall få vara friska och aldrig uppleva mobbing, hemskheter och olyckor. Att deras liv bara blir fyllt med en massa kärlek och godhet. Vist kan men inte skydda dom mot allt ont men som sagt det är min dröm..

Pengar och matriella saker kan jag vara utan bara mina nära och kära får vara friska och leva ett långt långt liv.
Men vist ett fett bankonto hade jag inte sagt nej till.




Lördagen den 18:e

God morgon till er få som är vakna, jag är knappt själv vaken och hade behövt minst två timmar sömn till. Men det är inte jag som bestämer när vi skall upp utan min son och han är inne i en tidig period nu - tyvärr. Längtar tills han blir runt tre och kan smyga upp och titta på tv  själven stund och man kan ligga och dra sig i sängen en extra timme.  Men det kommer jag vet......

Min kropp värker och gör ont överallt, jag säger bara det träning är överskattat när man kan ha ett rejällt kroppsarbete. Jag har träningsvärk varj morgon i armar och kropp. Att jobba på sagaform gör mig absolut inte tjock, äta hinner man inte och sitta finns inte på kartan. Istället lyfter jag kartonger til en förbanelse, drar pallar och packar upp och så håller jag på i sju timmar. Inget glamorliv precis hahah.


Men för övrigt börjar äntligen huvudvärken och trycket över bihålorna släppa och det känns helt fantastiskt, sen att jag borde liggat hemma i sängen och tagit det lugnt är en annan ak. Svettas som en grus på nätterna skit äckligt men det är mitt egna fel. Men jag ser ett ljus på den mörka tunnel och till julafon hoppas jag hela familjen kan få vara friska.
Vinnie är äntligen fri från sin ögoninfektion men vi får ta deoppar några dagar till.

I dag skall jag därimot ha massa galmor . för jag skall jobba på frökem Emma och det skall bli så mysigt. I dag är det extra roligt då både Camilla och Emma skall jobba - mysigt. Det blir en massa nya snygga kläder för det är jag värd och en massa onyttiga kakor haha
Har ni inte köpt alla julklappar kom in och se vad vi har så hjälper vi er med tips, eller har du inte köpt nåt fint att ha till jul eller nyår? Då är det dags nu för vänta inte för länge st tar snabbt slut.
KOM KOM KOM

Nej nu skall jag ta mig nåt varmt så jag vaknar till liv och det är en blöja som luktar haha
Kram kram


Dag 14- det här hade jag på mig

Je eftersom jag jobbar på saga form nu och det är väldigt smutsigt så blir det inget glamor. Jag hade på mig i går, ett par svarta jeans, min turkosa sagaform tröja , en svart fliströja och ett förkläde . Och så kommer jag se ut i dag oxå haha


DAG 13 - den här veckan...

Ni som följer min blogg vet redan hur denna veckan började med besök hos läkaren.
Men annars ser denna veckan ut så här:
Försöka hitta barnvakter till mina barn från halv två på eftermiddagen eftersom jag inte kan lämna dom på dagis . I går hade Kerstin och Rolf dom och sen kom mamma och hämtade dom och tog med dom hem till henne.
I dag skall dom hem till Gun och rolf tills mamma hämtar dom. Tur man har så mycket snälla människor runt sig som ställer upp- ;ina barn tycker oxå det är skönt att få komma hemifrån lite.

Jag jobbar hela denna vecka på Saga form och det är en hel del att göra och en massa nya saker skall in. Ja vet att jag är sjuk och borde ligga i sämgen, men det går bara inte nu. Skall ta hand om mig själv efter jul.

På Lördag skall jag jobba på Fröken Emma och det blir skönt att slippa åka till borås och vara bland all smuts.

Detta är min vecka inte den mest spännande kanske........

















Lite av alla nyhter som kommer/kommit in i affären.
xoxo....

Dag 12 - Min handväska..

Vad har jag i min tantväska egentligen tro? En massa onödig skit antar jag som akka andra brudra med för stora väskor.
I dag hade jag detta i min väska.



xoxo....

SJUKSTUGAN Fortsätter...

Vinnie har haft ögoninflammation hela helgen och är vrålförkyld, men istället för att det skall bli bättre har det gått åt andra hållet.
Min förkyldning som jag haft nu i två veckor har oxå blivit sämre då dom sista sju dagarna övergått till mina bihålor.
Jag hade sagt till alla andra att det inte är bra att gå omkring för länge med sånt och att uppsöka läkare, men när det gäller mig själv är jag inte lika noga tyvärr.
Alvedon och nässprej har varit min  medicin.

Men i dag när jag endå var tvungen att gå till läkaren med Vinnie passade jag på att ta en tid till mig själv oxå. Just nu passar detta verkligen skit dåligt att vi är sjuka, har verkligen ingen tid över för detta. Men nu har det blivit som det blivit och jag får lösa det på bästa sätt.

På vårdcentralen var det helt hysteriskt med mina barn. Vinnie har ju inte varit utanför dörren sen i Fredags och hade massa spring i benen. Dom höll på somvildinga jag var helt slut.Vinnie har fått den värsta sorten av ögoninflammation och är helt svullen runt ögonen med lätt eksem. Han skall ha ögondroppar var 3:e timme , vilket inte är det lättaste då det gör skit ont i ögonen så fort man bara rör dom. Det skall smörjas och tvättas rent - fy vad jobbigt när han har så ont.

Själv viste jag redan det men jag hade bihåleinflammation och har fått antibiotika och kortison nässprej, nu vet jag att det kommer äntlig bli bättre. Mitt huvud har sprängts sönder i över en vecka nu och det är skit jobbigt.
Att ha ont i bihållerna är bland det västa som finns. Har som tur bara haft  det två gånger i mitt liv.
på dessa punkter har jag ont..

Nu har vi varit på Ronjas lucia avslutning och det var helt fantastiskt vackert och stämningsfullt. Dom små kottarna var bedårande söta när dom satt och knappt våga röra sig. Ronja ville absolut inte vara lucia utan skulle vara tomte. Tur för våra affärer i Bollebygd och ett stort tack till tummeliten som räddade Ronjas dag med en tomtedräkt.

Nu skall jag lägga mig i soffan med en stor filt och släcka ner och bara tända lite ljus. I morgon skall jag vara på g igen och jobba på Saga form.
Ingen vila för mig  inte, men barnen skall vara hemma med alla underbara människor som hjälper mig.




Dag 11 - MIN STORA SYSTER...

Min stora syster heter Maria karlberg och föddes 1975 på Östra.
Hon är alltså tre år äldre än mig vilket gjorde att vi inte umgicks så mycket när vi var yngre. Min syster är en skorpion och alla ni som känner en skorpion vet vad det innebär haha humörsvägningar och ilska. Men jag måste säga att det var tio gånger värre när hon var yngre.

När vi var små delade vi en stor kärlek tillsammans och det var så klart hästar. Maria var min idol och jag ville bli lika duktig som hon när jag var liten. hon vann många tävlingar men var ändå aldrig nöjd vilket tyder på hennes enorma vilja på att alltid bli bättre och träna mer.
Vi var med om mycket roliga stunder tillsammans med hästarna och då var vi mycket tillsammans.

Min syster var alltid pappas flicka och hjälpte alltid han med allt som skulle fixas och var med han på jobbet osv.
När pappa dog, dog en stor del av min syster och hon hade många tuffa år.
Hon flyttade tillslut i från oss och packade med sig sina saker och drog till Molkoms folkhögskola. Det var starten på ett helt nytt liv för min syster och det bästa hon gjort. Tråkigt för mig och mamma att ha henne så låmgt bort men men det var inte vårat beslut.

Efter några år i Molkom och än hel del festande haha (min riktigt första fylla var i Molkom) träffade hon mannen i sitt liv, den stora kärleken och framförallt den stora trygheten Stefan.
Med denna man har hon numera tå helt underbara barn Rasmus 10 år och Anton 6 år, ett rött hus i skogen,får och katt bara hästen som saknas.


Min syster är en grym brud som följer sina drömar genom att alltid pröva. Först  sökte hon in till polishögskolan och klarade alla prover hur grymt som helst utan minsta problem men föll på hörselkontrollen . Vilken skit, men hon jhar nedsatt hörsel på ena örat och det får man inte ha.
Då läste hon på lärarhögskolan och har jobbat med "problem" ungdomarna på högstadiet - tup barnen gud glömde.
Nu har min kära syster precis läst sin första termin på sjuksköterskelinjen och skall bli ambulansförare haha det är min syster det.
Jag blir så imponerad av henne...

Hon är verkligen min stora syster, hon ser alltid till att jag har det bra och hjälper mig när det är svårt. Vi har kommit varandra så nära de sista tio åren och nu har vi det skit kul tillsammans. Vist vi kan fortfarande komma ihop oss jag menar vi är trots allt syskon.
Men jag skulle aldrig byta bort henne mot nåt i världen och jag älskar henne........





Tredeje Advent....

Då var denna helgen snart över och det är redan tredje advent. denna helg har jag knappt träffat min familj och det är tråkigt, men som tur är är det bara för en kort period sen i Januari skalljag inte jobba så mycket utan bara vara med familjen.

Helgen på Saga form har varit över all förväntan och vi är mer än nöjda. massa folk och alla var shopping galna haha, även jag så klart.
Men på tisdag kommer vi plocka in mer nyheter så än är det inte försent att hitta gryma fina saker.

Statusen på familjen är väl 50% , alltså två i familjenär fiska och två är sjuka sjuka.... I morgon blir det dags att ringa till vårdcentralen. Jag måste ta tag i mig själv nu om jag skall hålla fram till jul. Min bihålor är inte roliga och hostar och snörvlar.
Lilleman är vrålförkyld och till råga på allt har han fått ögoninflamation - TAR ALDRIG SLUT - SNYFT!!!

Helt svullen, mammas prins :(

 

 

Nej nu skall jag mysa med min sjuka prins medans Ronja åker bob bakom Robbans fyrhjuling.

 


God Morgon!

Har ont i mitt huvud, att man efter två veckor fortfarande inte kan få bli frisk. Börjar tröttna på detta nu och nu har Vinnie blivit vrål förkyld med två rödsprängda svullna ögon och en massa hemska eksem på kroppen. NÄR TAR DET SLUT???
Nu hoppas jag att han hinner vila upp sig under helgen flr jag har hur mycket som helst att göra nu fram till jul. Jobb jobb jobb........

I går var det premiär för att slå upp dörrarna till Sagaforms butik. Oj oj oj vad folk hade längtat, det var kö utanför innan vi ens hann öppna haha
Hade fullt upp från första minut till sista sekund. Min kropp värker efter allt hård jobb i går, men fasiken vad kul det är. Massor av fina saker har vi fått in och jag kommer köpa massa julklappar där.





















Detta är lite av alla 300 artiklar vi har, men som sagt vänta inte för länge med att komma för sakerna tar fort slut.
Våra öppetider är mån-Fred 12.00-18.00 Lör-Sön 10.00-16.00 tom 23 dec. 


Nej nu måste jag sätta fart och ta några alvedon och sen äta frukost innan jag och Patricia åker in för att fixa ordning butiken för dagens shopping.
VI SES !!!

Dag 10- det här har jag på mig...

Haha jätte intressant, men jag skall genomföra denna utmaning .
I dag på jobbet hade jag ett par jeans från Ichi och en vanlig t-shirt med linne under.
När jag sen skulle åka till saga form bytte jag om, ville inte ha samma kläder som jag städar i.
Då blev det tights från Sant tropez gråa, en svart kläning från Hm och en grå lång hoodjacka från freequent och ett par stora grov stickade sockar till detta-
Alltså mys-pys kläder med stil.

XOXO....

7/12 Tisdag!

Äntligen en kväll hemma utan nåt som skall göras - underbart.
Min förkyldning ger sig aldrig och nätterna är super jobbaiga med hosta och hosta, är helt slut när jag skall upp kvart över fem på morgonen.

I går var det sisata gången på min träning för Bif, lite sorgligt för denna terminen har jag haft två helt underbara grupper med super människor. Vi har haft skit kul tillsammans.
Men jag skall inte förneka att det skall bli skönt att passa tider och alltid vara på topp. Nu skall jag försöka hitta nya övningar till nästa år.
Tack snälla söta Jennie för den goa presenten, det värmde mitt hjärta!

Nu har Ronja bakat muffins till oss och jag skall tvätta , städa och fixa ordning för sen kommer jag ha fullt upp.
Från och med i morgon börjar jag jobba dubbel tom 23/12 blir tuffa långa dagar för mig men samtidigt skall det bli super kul.
På Fredag slår vi upp dörrarna till Saga forms vinter butik 12-18.00 på vardagarna och 10-16.00. Plats Hulta vid sagaforms huvudkontor , ingång under nr4.
Tills dess skall jag in i morgon och på Torsdag för att fixa och göra ordning affären.

Nej nu blir det inte mer här, skall hänga tvätt och sätta på potatisen.
Ha det bra KRAM

Dag 9- Min Tro

Ja vad är min tro ? Jag kanske inte just tror på Jesus, Gud och att det som står i biblen till 100%, men jag tror defenitivt på något.
Jag ser mig inte som kristen på det sättet att jag ber och går i kyrkan, men min tro är ju endå kristendomen.

Jag tror på högre makter och det oförklarliga som man inte kan förklara alla gånger, jag vill tro på att det finns nåt efter denna värld och att man återförenas med sina nära och kära igen. Sen om det blir som en gräshoppa eller uggla det kan jag inte svara på.
Varför skulle vi leva i 80 år och sen bara försvinna, själen måste gå vidare....

Jag har upplevt det övernaturliga, vilket jag inte kommer berätta om här. Men jag vet att det finns och det är min tro.
Jag tror även att det finns liv på andra planeter, sen behöver det nödvändigtvis inte se ut som oss. Kanske mer som ET haha...
Varför skulle vi bara existera , kanske sitter på en annan planet och tror dom är de enda som existerar.

Huvudsakligen är att man har en tro på något, det hjälper en och gör det lättare att leva....




DAG 8- ett ögonblick...

Ja ett ögonblick är ju givetvis den dagen när min dotter Ronja föddes. Hur skall man kunna sätta ord på det ögonblicket när man inser att det ligger en liten människa alldeles kladdig och blodig på ditt bröst.
Jag kommer så väl i håg just den stunden och hur mycket känslor jag kände just då när hon kom i min famn.
Det var panik, glädje, tårar, KÄRLEK, skratt och oro på en och samma gång. Jag viste inte ens könet på mitt förstfödde barn haha

Det ögonblicket bär jag  med mig för alltid i mitt hjärta.


ANDRA ADVENT!!

Just nu känner jag mig helt upprymd i hela kroppen som en liten flicka på sju bast.
Har tillbringat kvällen på ridskolan och det var helt underbart. Dom hade tänt hundratals marschaller runt hela ridskolan och till vädret kändes det så mysigt.
När vi kom till stallet och tittade in i stora stallet satt tomten i en spilta, Ronja blev lite generad men samtidigt otroligt glad.
Hon lämnade sin önskelista till tomten och pratade med han en stund. Efter det gick vi en härlig tipspromenad i skogen och det var lite spännande haha

Ronja prövade även på att åka bob efter en fyrhjuling och det var ur häftigt . Hon skratta så hon ramla av med ansiktet rätt ner i snön haha
Hon fick åka i padocken hur länge som helst och det var tydligen roligare än Liseberg. Nu måste Robban fixa detta på sin fyrhjuling tycker Ronja.
Kvällen avslutades med ridning en stund i ridhuset och det var en perfekt avslut på kvällen.

Tack snälla för att ni fixade detta och vi som var där uppskattade det otroligt mycket.

Innan i dag har Ronja varit på bowling kalas hos Elin och det var skit roligt. Ronja tycker det är jätte kul och var nöjd. Vi säger grattis Elin på 5 års dagen i förskott.

Nu skall jag inta soffan och försöka samla lite kraft och energi för att kunna orka jobba i morgon. Hatar denna hostan och huvudvärk som bara blir värre och värre. Jag måste verkligen bli frisk nu.



Dag 7 - mina vänner..

Jag känner otroligt många människor och det är inte så konstigt när man bott hela sitt liv här i Bollebygd. Jag har varit instruktör i tio år och träffat massa underbara människor , jobbat på vårdcentralen och på dagis vilket leder till att man känner många.

Jag har många vänner som jag har runt om mig som jag tycker skit mycket om och gillar att snacka och hänga med.
Sen har jag endast ett fåtal riktigt nära vänner som jag kan ge mitt liv till. Jag skall presentera dom i ordning från jag lärde känna dom.

Maria är den jag känt längst eftersom vi växte upp brevid varandra. Vi gjorde väl det mesta i hop, lekte med barbi, gungade, dansad/sjung och uppträdde på diverse tillställningar. Vi cyklade , badade och lekte häst på gräsmatta.
Vi bråkade och var ovänner lika offta tror jag haha men blev alltid sams. Jag har alltid känt mig lite som en stora syster till Maria och hon har en speciell plats i mitt hjärta då hennes liv i skolan tyvärr inte var lika lätt som mitt. Men tillsammans i vårat gäng var hon alltid välkommen när vi var tonåringar och vi har många roliga minen att skratta åt.
Nu har vi barn i samma ålder och jag hoppas och tror dom kommer bli lika goda vänner som vi är.

Charlotte "challe" är min underbara vän som jag möte på ett lite annorlunda sätt. Hon tyckte nämligen inte om mig i början och hade sin tankar om Jessica Karlberg haha
När hon helt plötsligt börjde rida i min ridgrupp lyckades jag visa henne den underbara människa jag är (skämt) och vi blev riktigt riktigt goda vänner snabbt.
Vi började rida två hästar i ett privat stall och där har vi haft många terapi timmar om killar, kärlek och några svåra beslut har vi tatt oss igenom tillsammans.
Vi har res utomlands tillsammans och de har varit helt galna resor som jag har i mitt hjärta för alltid. Challe är en grym vän som jag bara har bra saker att säga om, hon älskar mina barn och dom älskar henne. Hon är Vinnies gudmor och det känns tryggt.


Helena "spilli" är min soulmate på ett högre plan än vad jag kan förklara. Vi är väldigt olika på många sätt när det gäller det mesta i åsikter, i livet och hur vi lever våra liv. Men på det andliga, sjukliga och barndomen är vi soulmates och hon är min klippa när livet är piss och pest.
Vi har varit med om så mycket i våra liv att vi alltid förstår vad den andra menar utan att behöva säga så mycket.
Vi gillar att dicka öl och sitta på balkongen och se kvällsolen passera och bara prata. Med Helena känner jag mig lugn och aldrig stressad jag vet att hon alltid förstår och känner samma vilket är en häftig upplevelse.
Vi har varit utomlands, vi har gjort stan osäker bådet 1 och 2 gånger och vi har stora framtidsplaner framför oss haha.
Våra döttrar är bästa vänner och klarar sig knappt utan varandra och så skall det alltid förbli.



Sen har jag min storasyster och min mamma som är dom närmasta i mott liv och dom vet vad dom betyder för mig.
xoxo.....

LÖRDAG 4/12

God kväll på er, nu sitter man här igen och skall skriva ner lite tankar. Men just nu värker bara huvudet, näsan rinner och jag hostar väl snart ut lugorna. Är så trött på att vara FÖRKYLD att jag går åt snart.
Men i dag trotsade jag förkyldningen och jobbade på Fröken Emma. Kände väl mig så där mysig när kag stod i kassan och hostade och kände hur bacillerna flög över allt.
Men det gick bra och det var helt ok med folk så jag orkade med.
Fått in massa nya kläder och smycken så jag trivdes.





denna härliga underkläning finns i massa färger och är grym..



I dag blir det jag och barnen  som har myskväll hemma utan hjärtat. Robban är med grabbarna i stan för att fira Shead som fyllt 30 år. Den firade han dock här hemma i min soffa med en mellan öl och choklad. Jag hoppas killarna får en toppen kväll och det är kul att dom träffas.
Vi skall äta varma mackor och godis så klart och titta på världens mysigaste pogram SÅ MYCKET BÄTTRE. Jag är helt för älskad i detta pogram och tycker dom är helt fantastiska på att göra om låtarna.


I morgon väntas det 5 års kalas och sen kanske adventsmys på ridskolan om vi hinner dit.
Trevlig kväll på er kram...

Dag 6 - min dag...

Ja vad skall jag börja, dagen startade med en lyxig frukost som serverades av Dregen. Det var champange , jordgubbar och allt vad man kan tänka sig.
Efter frukosten var det en frisör som var här som färgade och fixade med mitt hår och sen tog sig an mina ögonbryn.
Efter det var det dags att få snygga sexiga naglar med hjälp av en nagelspeciallist.



Efter denna härliga morgon kom det en bil och hämtade upp mig och körde mig till ett spa där jag nu tillbringat hela min dag. Det var helkroppsmassage, ansiktsbehandling och bubbel - verry nice!!
En helt vanlig dag i mitt liv alltså :)


Sen vaknade jag och var tät i näsan kunde inte andas, hostade och huvudet värkte sönder. Gick upp vid sju och då vaknade även Ronja som gensat ville ha frukost.
Efter det var det dags att pyssla med hennes önskelista till tomten som hon skall ge Tomten  på Söndag.
Kassta i mig två huvdvärkstabletter och bad till högre makter om att orka denna dag.

Vinnie vaknade vid kvart över åtta sen var det full rull i huset, kunde dock muta barnen med att sätta på Toy story som nu är nr ett att se på.
Jag la mig på soffan och försökte vila.........


Vid tre hämtade vi Ronjas stora kärlek och barndomsvän Ted. Dom har inte lekt på över ett halvår och det var två helt galna lyckliga barn som mötes och kramades haha den kärleken den kärleken. Dom är så jäkla söta, dom berättar för varandra att dom älskar varandra m.m. MYSIGT att ha han här hos oss.


Ronja och Ted - 05 söta som bara den...

5 år senare...

Kvällen skall spenderas i liggandes position framför skidskytte och sen idol.
Det var min dag det - spännande inte men verklighet.

Trevlig kväll och heja JAY!!!


TA MIG HÄR IFRÅN....

Jag har blivit sjuk igen. I Onsdags fick jag hämta Ronja från dagis för hon hade feber och kände sig hängig. I går när jag vaknade hade jag världens huvudvärk och svin ont i halsen, mådde skit och kände mig febebrig,
Vem har tid med detta nu då??? Inte jag och jag orkar verkligen inte med det heller blir fan helt deppig.
I går trotsade jag mig själv så klart (idiotiskt jag vet) och satte upp julgardinerna, städade, tvättade och skurad badrummet, fixade pannkakor och gjorde en god köttgryta.
Jag vet att jag borde bara legat i sängen men som sagt jag har inte ro i kroppen när jag vet allt som skall göras.



Natten har varit skit jobbig, har hostat och huvudet har sprängts sönder. Var lika bra att gå upp i morse när klockan bara var tio i sju än att ligga där och må pyton.
I dag skulla jag ha gjort massor men får väl inse att kropp och knopp inte orkar nåt.
Skall försöka blunda för alla måsten och bara vara och bli frisk.

Ok nu har jag gnällt av mig lite, Trevlig Fredag på er :)


Dag 5 - Vad är kärlek???

För mig finns det en rad olika kärlekar och man upplever dom på olika sätt.
Men en sak som är säker är att kärleken lämnar en inte oberörd.
Min första kärlek var faktiskt till en råtta som hete Gunnar och jag älskade han inerligt och tog hand om han varje dag . När han dog var jag otroligt ledsen.

Min kärlek till min mamma är en annan slags kärlek som jag vårdar ömt och är livrädd att den skall försvinna. Den känns trygg och stabill och finns alltid där . Den har funnits vid min sida sen min första dag i livet och lärt mig att kunna älska andra människor.

Kärleken till Robert börjde med pirr i magen och en tusen andra känslor i kroppen. Man kände sig levande i hela kroppen och ville bara ha mer.
När jag ser på han känner jag en ömhet i hjärtat som jag inte vill vara utan.

Den största kärleken jag någonsin har fått uppleva var när jag fick mina barn. Trodde jag viste vad älska var, men när jag fick dom sveptse jag med i nåt mycket större än vad jag kan beskriva här. Men ni som jar barn vet exakt vad jag menar.
Det är en vilkorlös kärlek .
Samtidigt är jag livrädd för dens stora kraft och vad som kan hända med den.
Mina barn kmmer jag alltid älska mest av alla och mitt hjärta tillhör dom för alltid.


VARNING!!!!!

Vill bara skicka ut en varning till er alla nu när ni antagligen är som jag älskar att tända en massa ljus.
I min familj är det jag som sköter allt med att tända ljus och göra det mysigt.
Min karl har under alla år vi varit tillsammans kanske tänt ljus ett fåtal gånger och då har oftast jag bett han tända haha

I Lördags när jag hem från Borås mötes jag av två tända ljus på bordet och i soffan satt min karl och Omar och drack rödvin och kollade på Jackass haha jag vet VARNING på hög nivå.
Men jag tyckte det var mysigt att han tänt upp ljusen och fixat.

På Söndag morgon hör jag bara min dotter fråga sin pappa vaf som hänt med mammas ljusstakar.....
Robban hade somnat i från ljusen och dom hade brunit upp och allt var bara förstört.
Fattar ni vilken jävla tur vi hade , hela bordet kunde ha fattat eld osv - fy vad otrevligt.
Brandvarnarn hade inte gett ifrån sig ett pip.

Nej släck alltid alla ljus innan ni går och lägger er och använd värmeljus.


så är fina var dom från början innan min
karl skulle ge sig på dom...

Detta blev kvar av dom snyft...

Bordet förstört :(

xoxo.....

Dag 4

Jag gick upp halv sex i morse och det göra jag varje dag. Kan konstaera att jag inte är super hungrig vid den tiden och har därför börjat med en hälsosam morgondrink. Perfekt och går snabbt ner.

tyvärr inte denna.


Sen äter jag frukost vid tio tiden på jobbet och det brukar oftast vara yougurt och flingor och en frukt.

I dag skall jag äte egen gjorda köttbullar, potatis och brunsås - mumsigt.
Lika bra att sätta fart med detta.

XOXO...


Dag 3 - Mina föräldrar...

h

RSS 2.0