Magsjuka!!

Jaha magsjukan fortsätter för min lilla prins, men den berör han inte så mycket egentligen. Det rinner ut där bak och självklart svider det i hela rumpan när man skall tvätta rent, men annars funkar det. Tyvärr känns det som det är mer i dag dock, har sedan han vaknat redan bytt fyra gånger och det är på knappt två timmar .

Nu håller vi tummarna för att resten av familjen klarar sig.

Solen skiner och jag antar att vi smyger ut en stund i dag , smittar ingen här hemma på baksidan och barnen behöver få komma ut en stund. Skönt att man bor som man gör när det blir så här.

Om inte annat behöver jag få komma ut och få luft och energi.

I dag har jag gjort Ronja snygg i håret genom att locka det, målat hennes naglar och sminkat henne lite lätt ha ha vist är det kul med en dotter som vill gå modevisning här hemma. Självklart vill Vinnie oxå vara med så vi har riktigt roligt , än så länge har jag sluppit men jag antar att det snart blir min tur.


I kväll är det träning på genki men jag antar att jag borde hålla mig där ifrån med tanke på att jag bär på smitta, men jag vill så gärna träna. Får ta mig en snabb rask promenad i kväll tror jag, då kan jag ju inte smitta nån.


Nej nu skall jag fortsätta vara med barnen. Ha det bra ni friska och glada människor.


 

 

 

 

Bilder från ishallen i Söndags

 

 



Utkast: Feb. 22, 2011

Skor är väl helt underbart, man kan aldrig ha för många och man älskar dom alla. Jag har alltid älskat skor och köper gärna många många skor, sen att inte alla blir använda är en annan sak vissa vill man bara ha för att dom är snygga.
Men nu antar jag att jag   har börjat bli lite tantig , för det nya sko modet är verkligen inte fotvänligt. Säger bara stackars dessa tio tår som skall gå och hålla balansen i dessa skor.





Nej tacka vet jag Milla`s skor dom satsar på snygga, fotvänliga och bekväma skor till bra priser. Se bara på dessa tre olika modellerna.
Tuffa kängor från Vagabond

Älskar denna söta lila sko, tänk till ett par slitna jeans .


Fina festskor från Vagabond
 Camilla får in nya skor hela tiden , men vänta inte för länge då de vanligaste st tar slut fort.

Hej igen

Lite bilder från stallet där det hände spännande saker. Vincent fick hjälpa till att mocka skit och det var en höjdare ha ha knäppa unge.
Ronja och Maja fick gå på skattjakt i dag efter en massa olika ledtrådar hittade dom skatten på loftet i ett hemligt rum som ingen annan viste om.

Skatten var en massa äpplen och morötter och av detta gjorde tjejorna  goda häst tårtor som dom sen bjöd hästarna på. Tack världens bästa Lovisa för i dag!






Ronja och Pumba busar i spiltan ha ha







Ni kan tro att hästarna blev glada när dom fick såna här fina tårtor. Nu blir det stallet på Lördag morgon då Ronja skall rida igen, mysigt.

stallet

Äntligen efter tre veckor skall jag upp till stallet och lukta på hästarna och bara njuta av dessa vackra djur. Eftersom jag numera spenderar min eftermiddagar på vårdcentralen har jag inte hunnit upp till Ronjas ridning, men från och med i dag och alla andra Torsdagar kommer jag sluta fyra för att hinna .
Gillar inte att det blivit ett glapp för Ronja med ridningen men i bland kan man inte lösa allt, dygnets timmar räcker inte till.
Skall se om det finns någon möjlighet att rida igen för Ronja på Lördag så det blir lite tätare nu mellan gångerna.

Kvällen skall  spenderas med att försöka gräva fram lite extra krafter och tvätta en eller två maskiner tvätt och vika in den rena tvätten i garderoberna.  Inte kul men jag hatar att se tvätthögen växa och ingen annan tar tag i den.
Lite TV skall jag väl göra oxå innan jag somnar gott .

Fröken Emma har nu fått in Diesel Jeans till tjejer, kanon fin tvätt och låg midja. Passar perfekt till våren och sommaren.
Till barn har det kommit in massa fint från Villervalla som ni vet är extremt prisvärda och bra kvalitet.

Nej nu skall det hämtas barn, slänga i dom lite mat och ta på de varmaste kläderna vi har för nu drar vi till stallet.
Kram



14:e Februari

i dag önskar jag alla en glad alla hjärtans-dag och speciellt min kära sambo som jag varit förlovad med i 8 år, inte klokt. Älskar dig!!

Dagen i dag har väl kanske inte gått i kärleksens tecken jag har jobbat och barnen har varit på dagis. Efter jag jobbat klart var det dropp in på Vinnies dagis. Det jag möte var en stolt kille med pippi tofsar i håret ha ha han var så söt min prins. Allt klär en skönhet.
Sen var det bara snabbt hem och slänga i sig lite mat och byta om in för träningen.
Tack alla som kom och deltog i dag trots det var alla hjärtans-dag.



jessicastid.blogspot.com

jessicastid.blogspot.com

hej då!

Kommer ta en paus från denna blogg ett tag och starta upp en ny på blogspot.
www.jessicastid.blogspot.com

Äntligen Fredag....

Ja då var det äntligen fredag och jag känner i hela kroppen hur jag behöver vila. i kväll efter jobbet blir det hem till mina finaste och bara mysa. Skall spela tv-spel och äta en massa onyttigt, kan inte bättre bli .

veckan har varit bra, men man orkar inte med så mycket på kvällarna och jag har försökt lägga mig tidigt för att orka.
Träningen har gått bra och det är lika roligt som vanligt att se hur mycket människor som sluter upp på passen - keep going!
Nu skall jag under helgen försöka sätta mig ner och fixa med lite ny musik så jag blir ännu mer taggad på passen. tar tacksamt imot tips.

Barnen är peppar peppar friska och krya och jag hoppas att det fortsätter så nu, känns som vi haft vårat för ett tag. Magsjuka du kan alltså hoppa över min familj vi står över i år och tackar så ödmjukt. Finns säkert andra ställen du skall vara på än hemma hos oss.

I morgon skall jag jobba med goa Camilla och det skall bli kul, vist att jag är trött men i morgon blir det ju glamor och det vill jag inte vara utan. Kommer som sagt nya kläder hela tiden och jag skall fjäska med Robban och be han komma och ta lite kort jag kan lägga ut på bloggen åt er. I dag tex kom det kläder från diesel som är nytt märke för i år på Fröken Emma.  Tycker det är gött med lite vanliga tröjor man kan ha till snygga jeans tex.  Som sagt kort kommer.

Nej men då önskar jag er alla en trevlig helg!!1


1 Februari.

Ge mig en injektion med energi nu tack, varfär är man alltid trött? Är det för att man är små barnsmamma och inte sovit tillräckligt på några år, eller är det för att man har ett liv med en massa måsten som man själv skapat och inte kan ta sig ur, eller kan det vara så enkelt att man borde gå i ide på vinterhalvåret och krypa fram lagom i april???
Kanske borde blivit en björn istället.

Men nu längtar jag verkligen hem till min grotta och hämta mina små björnungar och bara sätta mig med dom i soffan och gosa. Hemmet ser ut som Hell, men jag skall blunda för det tills barnen somnat åtminstone. Jag har som sagt lite städnoja, ´men jag vill gärna ha det fint omkring mig och inte se kläder och annat överallt.
Lite mat skall lagas oxå och det är verkligen såååå tråkigt , har nada insperation just nu för detta. Tur att barnen måste ha nåt i sig annars hade det blivit mackor jämnt.

I kväll är det dags för ännu en lipa tvkväll till Sofias änglar. Om det blir likadant som förra veckan är det garanterat att jag kommer sitta i soffan och böla, men gud vad befriande det känns efteråt nästan som man rensat kroppen. Glöm inte att titta kl 20.00 på kanal 5.


xoxo....

liten björnunge som blivit stor...


RSS 2.0