31/1 Måndag.

Oh snart är klockan fem och jag får gå hem, men jag klagar inte för jag sitter på världens bästa jobb enligt mig och jag har fått glädjande besked om att jag skall vara kvar här nu hela Februari och hela Mars ut på eftermiddagarna - jippi !
Långa dagar och det kommer bli slitsamt, men jag tror att det kommer att gyna mig en dag i framtiden , eller jag hoppas verkligen det åtminstone.

Men i kväll jag jag ha träning och jag känner mig tokladdad inför detta och längtar, får hoppas alla vågar sig tillbaka efter förra veckan. Vore tråkigt om man skrämde bort alla första veckan haha. nej nu jäklar skall vi träna ända fram till sommaren.

Trött som bara den men det verkar som alla är nu för tiden, tror det är dags för solen att stanna för gott nu och ge oss lite d-vitamin. En dag är inte mycket att hurra för. Man känner varje gång man sätter sig ner och slappnar av hur trött man är och därför försöker jag hålla igång.
Kan oxå beror på att Ronja vaknade 01.30 i natt med världens växtvärk och bara skrek och var ledsen. Upp med henne ner på toaletten, massera benet med liniment och sen lite alvedon . Tillslut kunde hon slappna av och somna om, men då kunde inte jag somna utan låg och vred och vände på mig jättelänge. Tycker synd om min prinsessa när hon får så ont.





Dag 30- ett sista ögonblick..

Kommer inte skriva om nåt sista ögonblick för jag hoppas på många många nya ögonblick i framtiden tillsammans med min sambo och våra två barn.
Skall bli underbart att få uppleva dessa ögonblick.

Då var denna utmaning klar för min del och jag ser fram i mot att läsa andras utmaningar tex Camila.

Söndg 29/1

Solen skiner och jag har öppet balkongdörren och vädrar , gud vd underbart. Snart sitter man på balkongen igen och bara njuter av sol och värme. Men som sagt först skall denna snö bort och det varkar ta ett tag.

I dag är vi bara hemma och grejar och med det menas att jag städar, tvättar , går igenom barnens kläder som dom har växt ur och sen skall det lagas god köttgryta till kvällen. Jag vet att jag är tråkig men det är min inre röst som säger till mig att städa städa städa. Jag hatar att vara hemma när det är smutsigt och grejor över allt, får panik och blir inte roliga att vara med.
Vinnie har precis somnat och Ronja leker i sitt rum och dom behöver oxå vara hemma och ta det lugnt då jag sett tendenser på Ronja att bli förkyld.
Sjuka har vi inte tid med.

I eftermiddag är det första gången för Ronjas dans och hon längtar då hon skall ha på sig sin nya blommiga kläning. Jag och vinnie får väl passa på att vara ute och leka en stund under tiden.
Jag vill oxå dansa , ser så roligt ut när baranen dansar till grym musik. Men antar att det är ingen som vll ha en grupp för avdankade morsor haha med lurviga ben.


Då har Ronja fått en lös tand till, det är nu nr 5 och jag får lite panik över hur stor min tjej är. Vad fasiken hon har inte ens fyllt 6 år och har redan 4 nya tänder i munnen. Men det är bara att gilla läget fast jag gärna skulle vilja stoppa tiden en stund och bara ta vaa på det vi har just nu. Snart är det skola och sen är hon stor. Men jag älskar att se hur stolt hon är över sin lösa tand.

I morgon är det ÄNTLIGEN dags för träning och jag ser fram i mot det som bara den. Först kör vi Core kl 18.00 i lilla hallen och sen blir det step styrka kl 19.00 hoppas ni kommer och är med.

Xoxo....

Fortfarande vaken :)

Ja då var denna Lördag snart slut och vi har haft en toppen dag. Men först lite om gårdagens bravader.
Jobbade först på Freja gården och sen på vårdcentralen till fem. Stressade hem för att byta om och försöka hinna träffa baren en liten stund.
Sen var det bara att åka ner till hallen för att ha träning med dom goa fotbollstjejorna. Dessa brudar ger verkligen allt och jag älskar det.

Efter det stressa jag hem hoppain i duschen och fixade snabbt till mig lite innan jag gick in till Helena för en tjejkväll med massa öl.
Var alldeles för längesen jag och helena gjorde något utanför hemmet bara vi två och det var verkligen en kanon kväll i går. Vi gick till krogen och där fastnade vi hela kvällen och drack och tjötade med trevligt folk. Till och med lite  dans blev det .


Min fina vän...

Filippa var med en stund innan hon somnade gott..



Oj oj så snygga haha




Var overkligt trött i morse efter gårdagen, gick upp kl åtta med barnen och fixade goa mackor till dom och satte på en film sen gick jag upp och la mig igen.  Vaknade vid halv elva och var helt utmattad skulle kunnat sova ännu längre , men vad skönt det var. Kroppen är sliten efter att gått upp kvart över fem varje dag och jobbat dubbelt och det kändes i dag.

Effter frukosten packade vi ner badkläderna och åkte och badade . Ronja vill alltid åka och bada och jag vill aldrig, men i dag när jag var ledig och Robban var ledig tänkte jag att vi får passa på.  Vinnie och ronja badade som galningar och åkte vattenrutschbana och had hurkul som helst.

Sen var det ansiktsmålning på MC och ronja ville bli en dalmatin vilket hon oxå blev.
Vi åt och sen handlade vi mat och massa godis innan vi äntigen kom hem igen. Barnen var jättenöjda och jag med eftersom tiden mad familjen är det bästa som finns.
Sen när vi kom hem tittade jag och Vinnie på Toy storie i mitt rum och jag somnade så klart under hela familjen, men det var mysigt att igga brevis varandra .

Nej nu skall jag små glo på tv en stund till innan jag kryper ner i sängen.
god natt

KLÄDER - ME LOVE!


Mitt nya fina bälte



nya sköna jeans från Culture



coola gröna "militär"byxor från Sub Suture



Helt underbara tunika från Saint tropez, underbart matriall

fint på armarna , kommer passa snyggt till jeansen..


Ok, mitt favoritmärke är Saint tropez men dom har helt underbara kläder .
Finns i flera färger.


min goa farfars skjorta från vila , finns i rosa oxå.

Med mitt nya skärp blir det kanon snyggt.


Min färglada härliga leggings från ichi.


Söt topp från Vila finns i fler färger. bra vardagstop


Jeansen igen


Alla kläder från fröken Emma och lilla jag.

Orka...

Oh vad trött jag är på mig själv har ingen kontroll över mitt sötsug för 5 öre, ja jag vet dålig självkaraktär heter det. Kan inte sluta vill ha nåt sött hela tiden och idag var det semla som bjöds på jobbet och det var inte i går man åt en sån.
Mitt sockerintag är helt sjukt löjligt och jag måste verkligen sluta innan jag får diabetes eller nåt annat . Önskar att jag var mer en frukt människa som bara älskade att stoppa i sig frukt. Nej har nån något bra tips till mig - desperat!


I dag var jag åter på Fröken Emma, men inte för min skull. Jag skulle köpa en liten present till Vincent söta fröken som tyvärr skall sluta och börja jobba på ett annat ställe. Känns alltid tråkigt när det funkar så bra med personalen och barnen och dom sen inte får vara kvar. Det blev en fin skydsängel att ha med sig i livet. Vi önkar Kristin lycka till på myran.

Men självklart hade mitt efterlängtade skärp kommit in som jag väntat på hur länge som helst. känns som bältet kommer vara en av vårens absoluta måsten för att göra sin outfit lite roligare. Jag älskar mitt från culture.

I kväll är det Challe som är tar med Ronja till ridningen, jag jobbar till fem och hade fått avboka annars så tack till dig världens bästa .....
Tror Ronja tycker det är skönt att inte jag är med för jag bara tjatar och kräver en massa av henne haha stackarn. I dag får hon nog massa hjälp av sin goa Challe.

Nej nu skall jag stänga och städa lite patrum innan jag får gå hem.
Kram

26/1 onsdag.

Varför måste det vara så gott med choklad? kan inte låta bli om det bjuds någonstans, får panik på mig själv jag som skulle bättra mig detta nya år haha
Nej då i dag har jag tryckt i mig en kladdig mumsig kladdkaka på jobbet och den smakade kärlek, men men välmåendet måste få sitt eller hur?
Skall springa och ta i extra mycket i dag på Christins roliga cirkelträning. (lilla hallen 19.30 kom)
Tyvärr hinner jag inte vara med på Core passet i kväll, Challe som skulle pina mig och min kropp antar att hon får ha det till godo. Men jag hoppas att ni som går får ett grymt träningspass.


I går råkade  jag få på tv till sofias änglar som börjat på kanal 5. Hjälp vad sorgligt det var, lipade som ett litet barn och kunde inte sluta. Tänka vad sjukdomar kan ställa till ett helvete för familjer och framför allt barn. Ett jätte bra program som jag nu antgligen kommer sitta och lipa till varje Tisdag, tur Robban är och tränar då så han slipper se mig.

I dag har jag varit och hälsat på mina favorit tjejor på Fröken emma , massa snygga kläder hade kommit (som vanligt) och min shoppingtarm var bara tvungen att ha ha ha. Är det inte härligt vad lite nya kläder kan göra för en, bättre än choklad till och med.
Har även kommit massa fint till barn från Me too som tex kanon jackor från 299 kr, perfekt på dagis med tejpade sömnar och lite mer tålig mot regn. Vincent kommer absolut vilja ha killmodellen med bilar på.
Coola jeanskjolar, tunikor i härliga färger med fina leggings till osv... kolla in det.

Skall ta bilder hemma i kväll så ni får se mina fina kläder.
Ha det bra tills dess....



Älskar ....

Vilken underbar start på den nya veckan. Har i dag jobbat eftermiddaga på vårdcentralen och jag älskar det vilket underbart jobb alltså.
Eftermiddae gick fort men tur förmig skall jag dit varjeeftermiddag denna vecka.

Har även haft årets första Core och Step pass för bif och vilken glädje. Blir helt lyrisk av alla glada träningsugna människor. Båda passen gick jättebra och nu är vi äntligen i gång- JIPPI....

Fortsatt trevlig vecka kram


DAG 29- Mina ambitioner..

Mina ambitioner i livet är att få jobba med det jag älskar ovs om jag inte blir miljonär på det. Mitt drömjobb är som ni alla vet på en vårdcentral med mottagningsjobb. Känns i hela kroppen att det är det jag vill jobba med och jag älskar de olika momenten man får göra.
Är stolt över mig själv att jag vågade för flera år sedan säga upp en fast tjänst för att pröva lyckan vilket jag aldrig ångrat.
Önskar fler vågade ta steget ut och pröva sig fram och inte bli fast på samma jobb för att det är säkert. Våga ta chansen man lever bara en gång och sen är det försent att ångra sig...

Jag vill fortsätta med min tränig och få upp ögonen på fler människor och hjälpa och inspirera till ett hälsosamare liv. Utveckla mig själv och ta träningen till nya hödjder.

Vara lycklig med min familj hela livet och ta vara på varje dag som det vore den sista.....

Ronja Jessica Rosholm- Min kärlek








God Morgon.

Söndag och helgens sista dag, fy vad fort det går hela tiden. Men för en gång skull väklomnar jag en ny vecka och ser fram i mot den.
Jag skall de två närmsta veckorna jobba på vårdcentralen inne på lab på eftermiddagagarna. Vist jag kommer ha det stressigt då jag skall hinna med allt och barnen kommer få gå långa dagar men jag tänker inte få dåligt samvete för det denna fång (hoppas jag)
Jag får alltid dåligt samvete om barnen går längre än till halv fyra på dagis och stressar ihjäl mig inombords för att hämta dom.
Fattar inte hur alla andra människor gör som lämnar sina barn heltid på dagis haha jag skulle ha rå ångest. Men som sagt det är två veckor och jag vet att jag kommer få hjälp vissa dagar så dom kommer hem tidigare.

love it..

I Fredags efter jobbet tog jag med mig barnen till cafet för en fredagsfika. Helt underbart när man slutar halv två och har hel dagen kvar tillsammans. Efter det  gick vi in på tummeliten och tittade på alla fina kläder.
Ronja hittade en väska som hob bara skulle ha som passade till hennes skinjacka haha svart med nitar jätte cool.
Jag hittade även ett par snygga jeans till henne som satt kanon bra, blev alltså lite fattigare än jag redan var när vi gick där i från. Men som sagt båda barnen har växt otroligt mycket över jul och behöver ha lite nya kläder.

Går jobbade jag på Fröken Emma med Camilla. Massa nyheter har kommit in och jag vill ta med allt hem men jag försöker hålla mig lite haha
Men man blir så glad över alla vårnyhter och man vill byta ut llt mörkt till ljust.
Kolla in deras nya blogg www.frokenemmaolillaja.blogspot.com

Men Eftersom Vinnie hade namnsdag fick han ett nytt regnställ från Me too till kanon erbjudande 349 kr ( 599 Kr i vanliga fall) Finns även till tjejor så passa på innan dom tar slut. Kanon bra med flis som går att ta loss när det blir varmare ute.
Älskar färg på barn..

I går kväll hade vi namnsdags fest här hemma för Vinnie. Mamma kom hem och hade som vanligt köpt massa presenter . Blev riktigt kalas.
Ronja fick en tröja och det var enligt henne själv det bästa som kunde hända och hon stod framför spegeln hela kvällen och spegla sig.


snygging..
paket paket...

Vi åt varma mackor och drack öl och vin , sen laddade vi inför handbollen. Jag och mamma är lika sportgalna och älskar att titta på allt. Därför var det extra trevligt i går när jag slapp sitta ensam och skrika och leva mig in i handbollen.
En underbar trevlig Lördagskväll med alla jag älskar.


I dag blir det skidor skidor på tv och där i mellan skall jag tvätta, dammsuga, dammtorka och tvätta golven/trappan. Efter det måste jag göra klart mina två nya pass inför morgondagens Core 18.00 och step/styrka 19.00 inte nåt jobbigt , men ack så roligt.
Ronja är hos sin mormor och jag är ensam med lilleman.

Trevlig Söndag!




DAG 28- Det här saknar jag.

Kanske inte det svåraste att lista ut , självklar saknar jag min pappa.
Jag var så liten när han dog och i den åldern var jag mest mammas tös vilket ledde till att jag var med mamma  och syster med pappa.
Maria var ofta med pappa när han skulle fixa nåt med huset, byta däck eller vara med på jobbet och jag tror deras relation var  annorlunda än våran.

När pappa blev sjuk var vi varje dag på sjukhuset och höll han sällskap in i det sista. Tror detta har gjort min relation till mamma ännu starkare eftersom hon är mitt allt . Att hon orkade med allt är än i dag helt otroligt i mina ögon. Mamma är och kommer alltid vara min hjälte.
Den natten pappa dog , sov både jag och min syster i mammas och pappas säng. Precis som vi viste att den natten skulle v bli väckta av telfornen och få reda på att pappa somnat in.  Fri från sin hemska sjukdom.


Jag tittade aldrig på pappa när han dött, jag valde det så fort vi kom fram till sjukhuset och ingen tvingade mig eller tjatade på mig.
Mamma och Maria tittade och sa hej då en sista gång och dom sa att han såg fridfull och vacker ut- det räckte för mig.
Har än i dag aldrig ångrat detta beslut.

Det som jag har svårt för nu är att jag har levt längre utan pappa än med pappa vilket är helt galet. Min pappa missade allt som konfermation, skolavslutningar, ridtävlingar, första kärleken, student, bal och det viktigaste av allt sina barnbarn vilket gör mig ont i hjärtat.
Hade bara velat se han med sina barnbarn som jag vet han hade älskat, men tyvärr kommer detta aldrig ske mer än i min fantasi.

Men jag älskar och saknar min pappa Kaj Karlberg otroligt mycket och vissa dagar är bättre och vissa dagar är sämre. Men jag vet att han finns med mig överallt.

SHOPPA SHOPPA,,,,,

I dag har jag shoppat lite härliga produkter till mig själv. Hela December har man köpt och gett till alla andra så vist måste man vara värd lite saker själv nu.
Ett par byxor blev det allt till Ronja oxå .



body lotion, hand cream,
Lip balm härligt till våren.


Mascara, eye pen ,
lippgloss Beige från fjellström.
Body Glitter Gel, compact powder från NYX.

Och så Ronja goa mysbyxor från Gangstar


Kick off...

Vilken kväll det blev i går på Bifs kickoff . 80 stycken glada, taggade, nyfikna och träningsugna deltagare dök upp och jäklar vad dom kämpade.
Hallen kokade under dessa två timmar och jag tror inte det var nån som gick där ifrån utan att att ha gett max.

Kvällen startade med Core där jag själv gav lite smakprover på vad vi gör för olika övningar. Det blev allt från planka, rygg och mage mage i massa sit ups.
Efter mig var det premiär för Challe och hennes LatinMove.
De sydamrikanska takterna och allas rullande höfter fick verkligen hallen att koka och jäklar vad kul det var. Många skratt blev det när höfterna inte rullade som man ville haha
Nu var alla rejällt svettiga och pulsen var hög.

Efter detta pass var det dags för boxtjejorna att ge alla ett smakprov. Tyvärr kunnde vi inte använda handskar och mitslar som man gör på passen.
Men vi fick pröva airbox vilket oxå är roligt och fartfyllt. Härlig musik ocg sköna övningar.

Efter dessa tre pass var det dags att fylla på med lite apelsin, äpple och dryck. Under tiden bjöds vi på otrolig dansuppvisning från en av  våra fantastiska dansledare Tove och hennes vänner ( se klipp på min FB)
Dans är en stark upplevelse och det kan förmedla så otroligt mycket känslor, dansen dom gjorde fick mig nästan att börja gråta för det var helt underbart.

Efter pausen var det dags för styrka med duktiga Christin. Det blev mycket ben och mycket armar vilket alltid är jobbigt.
Sen efter det tog jag över igen och körde två snabba konditionslåtar där man bara fick ge allt . Tyvärr krånglade sterion lite men vad gör det när alla är på topp och ger gärnet med eller utan musik. Jag var helt genom svett efter dessa låtar och kroppen fick sig en genomkörare.

Kvällen avslutades med häftig fitnessyoga. Säger bara Oh My Good, hur kan man vara så vig som Ann-Charlotte (ledaren) hur häftigt som helst. Själv blev man stel som en pinne av att bara titta.


Fler bilder från kvällen kommer att komma jag lovar. Tack alla som var med i går kvää och gjorden den så lyckad...
XOXO...

Dag 27- Min favorit plats.

Tråkig som jag är har jag vårat hem som min favorit plats. Jag älskar att komma hem efter jobbet eller om man vart borrest till sitt egna hem.
Jag älskar att sitta i min soffa och glo på tv, jag älskar att höra barnen springa upp och ner i trappan och jag älskar att få sova i min underbara säng brevid Robban.
Jag njuter på helgerna när hela familjen lunkar omkring hemma och bara är.


Jag hjärtar min gummistövlar.

Måste bara skriva om mina underbara rosa gummistövlar som jag köpte på Milla`s skor för ett tag sen. Tror ni dom har kommit till användning nu eller och mer lär det bli.
Dom är rosa och fina, underbart sköna att gå i och otroligt bra trots att det är halt ute att gå i.
Har fått hur mycket som helst komplimanger som helst av olika människor varje gång jag haft dom på mig.

märket är Crocs och är prisvärt.

Har ni inte köpt er ett par gummistövlar än tycker jag ni skall kolla in hos Camilla för nu finns dom i svart och vitt med.
Som sagt det kommer behövas ett par bra gummistövlar och varför inte satsa på ett par snygga man kan ha till både byxor och kjol.


xoxo.....

Dag 26- min rädslor.

Alla som känner mig vet att min största rädsla är döden. Jag har sån otroligt dödsångest och den blev inte bättre sen jag fick barn.
Vet inte när jag började få dödsångest men jag kan bara gissa att det startade i samband när min pappa dog.
Är livrädd att nån av min barn, sambo, familj eller vänner skall försvinna bort från mig och jag är livrädd att jag skall försvinna bort från mina barn som min pappa gjorde.

Döden skrämer mig nåt fruktansvärt lika så obotliga hemska sjukdomar som inte går att behandla, där man sakta men säkert tynar bort och tillslut är allt hopp ute.
Jag vet att det är oundvikligt att inte dö och därför är jag stolt över att jag äntligen bokat tid till en psykolog som jobbar med hypnos och kongativit beteende.
Nu skall jag fasiken sluta vara rädd för att dö och leva i nuet.



Detta är nåt jag aldrig vill uppleva att mina barn blir svårt sjuka eller skadade, det är en stor rädsla.


älskar älskar älskar älskar älskar

Lördagen 15 Jan.

Hejsan, sitter i soffan och hundäter kexchoklad och tycker synd om mig själv.  Min kropp skriker redan av smärta och jag bävar inför morgondagens smärtor. Efter alla år jag tränat har jag lärt mig att dag två är den värsta dagen och jag har inte ens kommit till dag ett.

I dag har jag tillbringat hela dagen på astra zenica och tränat skiten ur mig. Vi startade kl tio med ett grymt tufft roligt box zone pass . Jag och Christin körde stenhårt och vi gav allt och mina armar gör skit ont.

Näsa pass var ett styrke pass där vi tränade med skivstänger, vikter, stepbrädor och balansövningar. Kan säga att min styrka i armar är inte vad det borde vara och jag måste verkligen bli bättre på att träna överkroppen och inte bara bålen.
Men  vi körde massa roliga övningar en och en och ibland två och två, fick massa nya roliga idèr till mina pass.

Efter detta pass var det dags för lite mat och det var så behövligt. Varje del i kroppen hade jobbat stenhårt och värkte och jag kände mig inte allt för pigg. Men vad mat kan göra underverk och en liten bit choklad.
Tredje passet var step med Morris . Att få tillfälle att gå på ett pass med Morris är underbart, lycka och helt sjukt inspererande. Killen är influgen från Tyskland och har en känsla för rörelse, takt och musik som få har.
Stepen var svår som den brukar men vem vill inte ha en riktig utmaning och det känns alltid så skönt på slutet när man har satt stegen och kan det utantill.

Sista passet var Core träning med Henrik. Tyvärr blev jag lite besviken då jag redan använt alla övningar på mina pass. Hade hoppats på lite nyheter i core världen men det blir väl till att komma på egna roliga tuffa core övningar.
Men det kommer bli bra för jag är full av energi och insperation inför denna träningsperiod.

Tyvärr hann jag inte gå afrodansen med Sara Ullman som 'är en av Sveriges bästa instruktör.

Hennes klasser är en dröm att vara med på och man blir helt peppad och inspererad av denna tjej. Jag missade även en nyhet Bollywood som jag adlrig provat på men alltid tyckt sett otroligt roligt ut.
Men ma kan inte vara med på allt det får bli nästa gång.

En bra och givande dag med massa roliga inslag....

Nej nu orkar jag inte skriva mer



HANDBOLL HANDBOLL...

Sitter väl som dom allra flesta nu framför handbollen och tittar. kommer bli sjukt kul att följa dessa killar på deras väg. Synd man inte fixat nån biljett men dom är väl svin dyra kan jag tro....

Jag fortsätter att vara på halvfart med en ond hals, en rinnade näsa och hostar- orkar inte mer måste var frisk till Lördag.
Vinnie mår inte heller bra och vi blir hemma i morgon för han skall få en chans att bli bra. Han har ont över bröstet och snabb andning och hostar , stackars mammas prins.

Nej nu skall jag inte skriva mer tråkigheter utan bara slappa i sängen.

Dag 25- en första...

Första gången jag gjorde en tauering var väl när jag var 17 år. Har alltid varit intresserad och tyckt om tatuerinagr, datade bara killar med taueringar på gymnasiet haha och tyckte det var skit hett.

När det äntligen var dags för mig själv att märka kroppen hade jag ingen aning om vad jag ville ha, hade siktat in mig på en tribel sol som alla hade på 90-talet och helst i svanken. Men som tur var blev det inget sånt för killen som skulle tatuera mig hade aldrig gjort det.

Nervös spm jag var kom jag in i en liten lägenhet i Olskroken med en massa killar i alla de åldrar och diverse st. Inga vanliga städade killar utan ett helt gäng bös . Nog för jag var nervös innan men detta lugnade mig inte.
Tänkte för mig själv att vad i helvete gör jag här, ta mig här i från.....
Och när killen som tatuerade plockade fram sin stora orm och matade den med en liten mus var det kört, jag kvävdes nästan.  Fy fan det glömer jag aldrig.

Men kär som jag var i min dåvarande pojkvän som oxå var vän med dessa killar bet jag i hop och började fundera på vad jag kunde tänkas hitta på.
Skall även erkänna att jag så jäkla gärna ville ha en tatuering  att det jag valde att blunda för allt runt omkring.

Till slut bestämde vi att killen skulle fri måla en tribel på vaden och sagt och gjort var den på plats.
Kan säga att sitter man med gäng killar som är rätt tuffa biter man i hop och visar inte en min hur jäkla ont det än gjorde. Jag röde inte en min och var sten tuff ;)




För att vara såpass gamal tycker jag ändå att den håller färgen riktigt bra. Den är ändå 13 år och har aldrig fyllts i.

Nu mera har jag några till och en sista skall det bli innan jag lägger av. Skillnade med den sista och första är att numera vet jag vad jag skall ha och den kommer ha en stor betydelse för mig personligen.
Men en första är alltid en första.......

DAG 24- Det här får mig att gråta...

Efter jag fick ronja kan jag börja lipa för vad som helst. kan inte se en film med barn som far illa eller gråter m.m. då får jag jätte ont i magen och tårarna bräner bakom ögonlocken. KÄNSLIG när det gäller allt som har med barn att göra kan man säga.
Alla barn runt om i världen som far illa och lever i fattighet, krig och sjukdomar. Barn som lever med föräldrar som missbrukar och är våldsamma gör mig gråtfärdig och ledsen.

Men det som gör mig mest ledsen är självklart när mina barn mår dåligt eller råkar illa ut, och då är vi bara inne på sjukdomar och skrapsår m.m. än så lämge.
Antar att det blir värre ju äldre dom blir och tex inte får vara med och leka, blir retade och andra hemskheter dom kommer uppleva och allt kan man inte stoppa eller rädda dom ifrån. Livets hårda skola.

Man orora sig i huvudet och det kan få mig att börja gråta. Är livrädd att dom skall råka ut för nåt hemskt eller mina nära och kära.

Att min mamma får leva ett liv utan min pappa gör mig ledsen och jag önskar att hon inte var ensam mer.

Cancer gör mig gråtfärdig......



FY............

Har fått ont i halsen och huvudet :(
VILL INTE BLI SJUK IGEN, nu krävs det att tänka positiva tankar och lura kropp och hjärna på att man inte är sjuk utan mår toppen.

I morgon startar årets första Core träning på genki och jag ser verkligen fram i mot detta.
Hoppas på många träningsugna människor. Börjar klockan 18.00 och har ni inte anmält er nu så gör det.

Vill även tipas alla föräldrar att det finns platser kvar till barngymnastiken.
Är en kul träningsform för våra små barn där vi leker och gör häftiga redskapsbannor. Anmälan gör via mail på
[email protected]

WWW.bifgympa.se


tröttisar...

Så här såg det ut när barnen sov i lördagsnatt.
Min dotter hade byggt sig en liten koja i
sitt rum som hon skulle sova i
- SÖTNOS!!!!





MÅNDAG MÅNDAG........

Ännu en helg som bara gått förbi och vad har man gjort???
I Lördags var jag och jobbade och sen gjorde jag och Challe ett grymt Corepass som kommer bli grymt på Onsdag.
Kvällen var lugn hemma med en kall öl och massa slö tittande på tv.

I går Söndag var jag helt förslappad, jag och vinne sov till nio och det var fantastiskt skönt. När vi kom ner till undervåningen var det aldeles tomt, ingen Ronja och ingen Robban.
Dom hade dragit ut i skogen med Mats och fabian för lite äventyr.
Det blev lite städning av undervåningen och frukost innan jag intog soffläget och la mig framför Söndagens skidåkning. ALLTSÅ från tjugo över tio till halv fem var det allt från slalom, längdskidor och skidskytte och jag KAN INTE missa något är sån nörd haha


Ronja blev hämtad av sin mormor vid tolv tiden för att åka till Göteborg och se Disney on ice. ronja var väldigt förväntansfull och pratat om detta hela veckan. Är otroligt glad att hon fick följa med sin moror och Monica på detta.
Kan säga att det var en hyper glad brud som kom hem där i fråm ochh hon tjatade nästan håk i huvudet på mig när hon skulle berätta om allt hon sett och upplevt.

Ronja i sin nya jessie hatt som hon tvunget skulle ha.




Men åter till mig, hade  i går lovat mig själv och som tur var Challe att jag skulle följa med på Bodyattacken. Kan säga att det har flyttat in en stor latmaks i denna kropp och han trivs väldigt bra när jag inte rör på mig .
Men nu får det vara nog och jag har inga ursäkter längre så sagt och gjort jag chock startade i går min kropp på ett tufft pass och det var helt underbart att äntligen rör på dököttet. NU JÄKLAR !!!

I morse var det dags att gå tillbaka till verkligheten efter en veckas ledighet. Ställa väckarklockan , väcka trötta små barn som inte vill vakna och stressa i väg.
Mina barn var otroligt vackra när dom begav sig till dagis i morse haha

Jessie och Woody


I dag har Ronja varit med på sin första gymnastik lektion i Hindås. Det var väldigt spännande och hon hade sett fram i mot detta väldigt mycket.
Det var inga barn hon kände och dom andra hade gått i 2-3 år och kände varandra bra. Men Ronja är väldigt modig och framåt och hon fixade detta kanon bra. hon tyckte det var jättekul och dom hade tränat på att slå kullerbytor och att hjula. Nu blir hon väl snart en gymnast och hon vill lära sig att gå ner i spenat (spagat) haha


Nej nu sover min stora kärlek i soffan och min lille prins i sin säng, skall snart stoppa om min prinsessa och sen blir det några timmar framför tv innan jag oxå ger upp.



FRÖKEN EMMA......

BILDER FRÅN AFFÄREN, TYVÄRR INTE RÄTT LJUSINSTÄLLNING PÅ
KAMERAN MEN MEN.






nyheter...

UNDERBARA VÄSKA-VILL HA!





NYHETER...

NYHETER





UNDERBARA VILLERVALLA....


MILLA`S SKOR....






OCH JAG FYNDADE I DAG ETT PAR GUMMISTÖVLAR


REDO FÖR ATT MÖTA SLASKEN I ROSA FÖTTER....

KRAM

MINA VACKRASTE...

DET BÄSTA I LIVET ÄR MINA BARN....









FREDAGEN den 7 Januari...

Jaha vad har hänt här i dag då?
Jo jag har gjort klart ännu en ny träningskiva som jag hoppas kommer funka kanon, kanske dags att göra passen oxå börjar bli ont om tid.
Men jag och Challe skall träffas i morgon och då jäklar skall det göras ett nytt Core pass till genkicenter. Kom på Onsdag och pröva årets första Corepass och se vad vi hittat på...

Filippa kom hit i morse då både Helena och robban jobbade. Ronja låg och sov i nästan en timme och Filippa undrade när Ronja skulle vakna . Men sen var det full rule här hemma, dom hade inte ens tid att sittastill och äta frukost,
Det pärlades och gjordes fina armband och Vinne degade - pysselstugan!






Sen vid elva gick vi ut och barnen lekte i snön och hade jätte kul. Var skönt ute i dag när solen tittade fram och det inte blåste.
Vi gick så klart och fikade och barnen skulle givetvis ha glass.
Vi tittade in på Fröken Emma och där var det full rulle vilket jag förstår när om rear så mycket nyheter redan. Skall bli kul att jobba i morgon och se vad man kan hitta för skoj.
Blir ju alltid något med sig hem.


Nu på kvällen har jag beställt hem lite saker från HM, ok jag längtar väl lite efter sommar men vem gör inte det när man ser allt fint som kommer.
Men inte så mycket kläder för jag råkar veta att det kommer bli massa underbara vår kläder på Fröken Emma och då skall jag shoppa där.
Tex kommer det komma in ett nytt märke i affären som vi inte haft innan kommer bli bra...
Men här får ni se vad jag har beställt.


snyggt till ett par jeans shorts.

mitt nya träningslinne.


Träningslinne..


Tanken är att jag skall komma i dessa till sommaren LYCKA TILL!!!


KOM till fröken Emma i morgon och shoppa ....

REA REA REA REA REA......


I MORGON KL 9-00 STARTAR FRÖKEN EMMA OCH LILLA JAG OCH MILLA`S SKOR SIN REA.
KOMMER VARA PÅ MASSA SNYGGA KLÄDER OCH GRYMA SKOR. KOM TIDIGT DOCK EFTERSOM DET KAN VARA SI OCH SÅ MED ST PÅ VISSA AV KLÄDERNA.

KOMMER VARA ALLT FRÅN 30 TILL 50%
VI SES...

DAG 23- Det här får mig att må bättre...

Självklart får mina barn mig att må bättre, men dom kan även driva mig till vansinne och gör mig helt utmattad haha
Därför tänker jag skriva om saker som bara är för mig och där jag bara kan sätt mig själv i fokus.

När jag har tränat ett stenhårt träningspass mår jag extremt bra i kropp och själ, känns som man har fått massa ny energi och orkar ta tag i allt som skall göras.

Jag mår även bra när jag får una mig saker som att gå och klippa mig eller gå på massage och njuta av att bli omhändertagen.

Sitta med mina vänner och dricka en kall öl och bara tjata utan att bli störd av små söta barn som vill ha uppmärksamhet haha då mår man bra.

När jag och robban har egentid och får rå om varandra, det är mysigt...


Torsdag ...

Ännu en lugn dag , fick sovmorgon till nio i dag och det tackar jag inte nej till. Ronja sover över hos Filippa så henne har jag inte ens träffat i dag.
Skall dammsuga snabbt på nedervånigen och sen ta med mig Vinnie ut på en liten promenad innan längdskidorna börjar.

I går kväll var vi hemma hos Helena och Robban. Vi åt god middag och drack öl och tittade på Filip och Frdriks nyårsvaka eller vad det hete.
Har verkligen saknat min vän och det är skönt att ha henne hemma igen.. Det blev massa prata från skvaller till allvarligare ämnen. Skönt att ha nån att tjöta med igen på nära håll...

Annars i dag blir det att ta tag i min musik till träningen igen. Har gjort en skiva till Coren men som sagt jag har två pass kvar att göra till, så har ni några sköna tips på bra musik kan ni gärna dela med er till mig...

HA EN BRA DAG och vila er och stressa inte en dag som i dag kram



5 Januari..

God Morgon !
Ännu en dag hemma med barnen utan att stressa i väg någonstans, vi kommer gå i pyjamasarna så länge vi vill och bara njjuta.
Skall väl tvätta och städa lite men det är saker som jag vill göra för att må bra.
Sen blir det pulka åkning med barnen och kanske ett besök på cafet för lite fika, ingen dum dag.

I kväll skall vi träffa våra goda vänner Helena, Robban och Filippa för att mysa. Det blir god mat, god efterrätt och några kalla öl. Dom var ju borta på nyår så vi kör det i kväll utan smällarna, men Champangen får vi nog allt ställa fram.

I går hade vi möte med bif ang terminen som startar den 17 januari. Känns kanon bra och det kommer bli en grym termin med massa nyheter.
Challe kommer starta Latin Move, vi kommer starta en helt ny barngympa grupp och vi kommer starta fitness yoga - det ni + alla andra pass.

Vi kommer inte höja våra priser utan bara utöka passen Läs på www.bifgympa.se


Nej nu är barnen hungriga och det skall göras frukost. Ha en bra dag!

DAG 22- Det här upprör mig...

Ja vet inte om det får plats med allt som upprör mig . Jag menar det finns sjukt mycket i världen som jag blir galen och ledsen över.
Alla barn som lider runt om i världen är det mest fruktansvärda jag vet. Att se dessa små barn på tv får det att vattnas i ögonen och magen gör ont, man vill göra så mycket och hjälpa men hur?? Tur att det finns så många hjälp organsiationer som ägnar sitt liv åt detta för att hjälpa andra till en rättvisare och humanare framtid. Pengar får vara mitt sätt.....

mitt hjärta blöder....

Vi lever på 2000talet och ändå är det så stora skillnader runt om. Dom som är rika måste vara jätte rika och dom som inte har något finns inte.
Jag menar till och med i Sverige har vi människor som är hemlösa och lever på gatan, helt jävla sjukt I SVERIGE! 

Vi har barn som blir misshandlade i sina egna hem som skall vara ders trygghet. Föräldrar som är alkolister och knarkar och ingen vet barnens öde.
Kvinnor som blir slagn och våldtagna varje dag i sina hem av deras respektive och behöver ljuga varje dg för att överleva.



Ja det finns otroligt mycket som upprör och berör mig, listan skulle kunna bli hur lång som helst.
Men jag uppmanar er alla att aldrig blunda för våld i hemmet, skolan eller på stan. Våga lägga er i och våga stå upp.
Jag har gjort det vid ett kvinnomisshandel i hemmet. Det var det värsta jag varit med om, men jag räddade förhoppningsvis kvinnan från att bli ihjälslagen.

Till barnen runt om i världen kan vi skänka pengar och vara med och stödja på ett litet vis och hoppas at det gör en skillnad för någon by.

var räda om det ni har och uppskatta det  xoxo....



CAMILLA DET ÄR DAGS :)

NU DU FINASTE CAMILLA VILL JAG UTMANNA DIG OCH PÅ SÅ SÄTT LÄRA KÄNNA DIG ÄNNU BÄTTRE :)
Kopiera texten till din blogg.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Och till er andra kolla in Camilla på Milla`S skors fina blogg.
Googla på mitt smultronställe och bli inspirerad...

DAG 21-Ett annat ögonblick...

Mitt andra stora ögonblick i livet är självklart när Vincent kom till oss. Jag hade varit rätt säker på att jag skulle få en dotter till och hade nog inte vågat hoppas på att få en son. Självklart hade det inte spelat någon roll om jag hade fått samma kön , men det går inte att sticka under stolen med att få en av varje känns lite extra häftigt.

Vinnie hade inte bråttom ut, han hade väl det så bra i magen och tyckte han kunde stanna 16 dagar över tiden. Dessa dagar kändes som månader kan jag lova.
Men tillslut tittade han äntligen ut och både jag och Robban blev lyckliga föräldrar. Ronja blev till en början besviken eftersom hon skulle haft en lillasyster som skulle heta Milla. Men vem kan motstå en Vincent???

Det som gör denna dagen extra minnesvärd är att när jag ligger på mitt rum uppe på BB knackar det på min dörr. Utanför i sitt sexiga nattinne står min vän Helena och sin nyfödda Jack haha fattar ni vad sjukt.
Då hade hon fått bara några timmar efter mig . DUBBEL GLÄDJE.....

NYTT ÅR ........

Ja då var det äntligen 2011 och ett nytt år med nya härliga möjligheter att se fram i mot.
Jag tänker åtminstone se till att detta år kommer bli ännu bättre än 2010. Vi är på rätt sida året och går mot ljusare tider och våren blir här näst. Ok det dröjer men som sagt på rätt sida året.

Dessa dagar har vi verkligen tagit det lugnt och bara njutit av att vara hemma och inte stressa någonstans.
Nyårsafton dukade vi så fint här hemma , vi kläde upp oss i finaste kläder och åt en super god middag som hjärtat gjort.
Vi spelade spel och tittade på film och Vinnie var vaken till halv elva sen gav han upp och somnade.
Ronja var vaken till kvart i ett och satt i fönstret och tttade på alla fina rakter.
Hon ville absolut inte gå ut och det var jag glad för eftersom det var så kallt.

I Lördags åkte julgranen ut och alla julsaker och adventstjärnor packades ner - HELT UNDERBART!!!
Älskar julen men efter nyår vill jag inte se det, då vill jag ha ljust och nytt.
Fick städat och tvättat några askiner tvätt.
På eftermiddagen gick vi ut och åkte pulka och Ronja tränade på att åka skidor.
Den ungen har ett fantastiskt tålamod, hon har inte ärvt sit mors dåliga åtminstone haha.
Även om hon ramlade och ramlade gav hon inte upp och bara fortsatte det kallar jag innarskalle..

I går blev det en sväng till Frölunda torg med mamma och min moster. Ronja tycker det är så kul att träffa Monica som hon kallar för Tokiga Monica. Dom busar och skojar med varandra hela tiden.
Bästisar...

Jag var på jakt efter att hitta nya träningskläder och på så sätt väcka den latmask som flyttat in i min kropp de senaste veckorna.
Fattar inte hur man skall komma i gång igen.
Jag hittade ett linne och ett par byxor till mig och ett par träningsbyxor och tröja till Ronja och ett par shorts och t-shirt till Vinnie - NU ÄR VI REDO!!!
Passade även på att klippa Ronja när vi var i stan och det blev så fint. Hon fick lockar och färg i håret och var super nöjd.


alltid redo......

I dag skall jag göra min första nya Core skiv 2011 och den skall ge mig och dig en massa energi och lust att träna och ta i stenhårt. I kväll måste jag lyfta på röven från soffan och ta mig bort till gymmet för ett träningspass, för nu kör vi........

GOD FORTSÄTTNING......

PS, om ni aldrig lyssnat på The Script är det dags att börja göra det. Killen som sjunger har en röst som går in i själen och ser inte fy skam ut heller haha....




RSS 2.0