JOBBAR 29/9

Sitter nu på jobbet och har en paus innan kvällsmottagningen kör igång. I dag jobbar jag mellan 13.00-19.00, så min kära mamma är snäll och passar barnen. Känns att det var ett tag sen jag jobbade sist, hjärnan går på halv fart och det tar ett tag innan man  kommer igång. Hoppas att kvällen blir lugn här ändå.
Annars har det inte hänt så mycket i dag, jag och Vinnie lämnade Ronja på dagis i morse och det var riktigt kallt ute. Märkte på bilarna att det var frost och rutorna behövdes skrapas. Men nu när jag tittar ut så skiner solen och löven är så där hösligt fina med olika färger. I dag blev det inte mycket gjort hemma, fick dammsugit upp all sand som låg i hallen efter Ronjas skor. Hon drar in hela sandlådan när hon är ute och leker och jag hatar när det är grus över allt.  Halv ett lämnade jag Vinnie till min mamma. Hon den stackaren har  varit på sjukhuset i dag och kollat sina ögon. Stackaren måste operera sitt ena öga för grå starr och använa droppar i båda ögonen livet ut. Hoppas inte det går i arv till mig. Annars har jag bara varit på mitt trevliga jobb och ätit tårta och choklad muffins .

I går var vi så trötta , Ronja sov till halv nio och jag var helt seg. Så vi stannade inne hela förmiddagen och gjorde inget. Vid ett kom Zelda och lekte med Ronja och jag tog på mig och lilleman och gick ut på lekplatsen. Är skönt att det finns fler mammor hemma som man kan tjöta med om man vill. Så vi var ute så lilleman kunde leka med Loke och Charlie. Men jäklar var vinden var kylig i går det var inte så mysigt att vara ute om man säger så, men barnen tyckte det var roligt  att leka i sanden så vad gör man inte. Vid tre blev jag räddad av Anna och blev hembjuden till henne på fika. TACK ANNA!
Var första gången jag var hemma hos henne och jäklar vilket fint hus dom bodde i, man blir så sugen på att själv hitta nåt eget att fixa iordning. Men då måste man först hitta sig ett jobb. Ronja , Adam och Emma lekte kanon bra, tyvärr hann vi bara stanna i 1 1/2 timme till Ronjas stora besvikelse.  Men det får bli fler gånger Anna . Sen var det bara att stressa hem och fixa mat innan min träning började.  
Coren var först och det kom över 50 st , blir alltid lika glad och förvånad över hur många som tagit sig an denna träningsform. Sen var det Step och där var vi ett 40:tal, och vi kämpade så svetten rann
och roligt som tusan var det. Älskar verkligen min pass och träffa alla glada trevliga människor. Hoppas dom tycker lika dant.
Kvällen spenderades framför fru Anka och de andra lyxfruarna, vilka "idioter" fast det är väl mycket spel för galleriet antar jag. Robban därimot dör en långsam död när han ser sån skit på tv, stackars min älskling haha.

Nej kära ni nu skall jag städa lite och stänga lite rum. Glöm inte att kolla idol i kväll.
xoxo 

HELENA OCH SEBASTIANS BRÖLLOP 26/9

I lördags var det äntligen dags för Helena att säga ja till sin Sebastian. Känns som man väntat på denna dag en evighet eftersom man inhandlat kläder och allt annat för längesen. I fredags var jag i väg en snabbis och solduscha inne på Petras. Måste erkänna att jag var så där nöjd med resultatet, men man känner sig ändå tio gånger snyggare om man har klänning och är brun. Sen att händer och diverse kroppsdelar var mindre snyggt fick man blunda för. Kände mig som Nicole Agnes på hemma fruarna hahah
Vid elva körde Robban upp barnen till mamma som skulle ha dom över dagen och natten. Då passade jag på att lägga mig och sova en timme för att få nya krafter. Inte kul att gå upp klockan halv sju och sen gå på fest.  Sen var det full rulle här hemma med matintag av pizza och sen duscha , sminka sig, fixa håret m.m. Så roligt att få göra sig riktigt fin för en gång skull.
Robban blev skit snygg, inte varje dag man ser sin man i kostym och slips. Min man är en riktig snygging, men i bland tar man varandra för givet och ser inte riktigt det där man en gång blev kär i.
Så det var kul att se han så stilig.

inte den roligaste bakgrunden ....


tyvärr får ni vrida era huvuden för att se denna bilden. Men rätt snygga ihop va?

Jag var så nervös hela dagen , och det är konstigt att man själv går runt och är nervös fast det är nån annan som skall gifta sig.  Väl vid kyrkan mötes vi av en mycket lugn och stilig Sebastian. Jag blev imponerad  av hur lugn ham var och han utstrålande ett självförtroende - GRYMT!


bara några minuter innan han får se sin vackra brud.

Ted var väl den som höll alla lugna med sitt vanliga sprudlande humör, han fatta inte allvaret och det var så skönt att se han springa omkring och sjunga snopp sången. Han och Ronja satt mest och finnsa på en bänkrad. Tur dom har varandra , vem vet om 20 år kanske det är deras bröllop vi går på.


Alla gäster var så fina och det var många som bara kom för att titta när dom gifte sig. Antar att det var många gamla grannar och bekanta. När kyrkoklockorna börja ringa kände man en stor förväntan infinna sig om hur bruden skulle se ut. Även om jag sett klänningen hade jag inte sett den på Helena. Så när dörrarna öppnades och Helena steg in med sin Far Fredrik var det bara WOW. Hon var så vacker att jag inte med ord kan beskriva hur fin hon var. Blev alldeles varm i hela kroppen över att se min fina vän komma gåendes på att väg att gifta sig med mannen i hennes liv.
När man ser nån som är så vacker känns det som allt annat stannar upp och man kan bara känna all kärlek mellan brudparet.

Sebastian och hans bestman Kris.



Bröllops kyssen ......
Vigseln gick kanon bra och båda sa ja haha Några tårar rullade ner på kinden men annars tyckte jag att jag klarade mig bra. Efter fotograferingen utanför kyrkan , blev vi alla inpackade i en buss som skulle ta oss till fest platsen. Det blev många goa skratt på vägen och Robban hade med sig lite mintu att smutta på. Fetsen skulle hållas i Gesebol och det var kanon fint. Helena hade verkligen gjort ett bra jobb, men jag hade inte förväntat mig nåt annat.  Den första timmen var det mingel med massor av champange och då menar jag massor. Medans alla gäster minglade var brudparet i väg och tog bröllops foton.  Skall bli spännand att se dem senare. När brudparet sen anlände var det dags att sätta sig i matsalen med bordsplacering.  Inte det roligaste kanske, men det är bara att ta det och göra det bästa haha och jag fick jätte trevliga bordsvänner.  Det som jag dock hade varit slarvig med som jag alltid är så  noga med annars var att ta med nån slags mat.  Ni som känmer mig vet att jag är löjligt kräsen och har alltid varit det. Och det brukar inte vara några problem för jag brukar alltid se till att ha med nån shake och banan som jag kan ha i nödfall. Tycker att det är upp till mig att tänka på sånt och inte belasta andra med det. Men som sagt jag var så nervös inför bröllopet att jag inte tänkte så långt. Tyvärr så var inte den fina maten i min smak.

MENYN:
Förrätt
Skogssvampspannacotta med kaprisbär och balsamicosås.
Varmrätt: helgrillad kalvytterfile som serverades med Calvadossås, rostade rotfrukter och en smakrik potatisgratäng gratinerad med ädelost.
Efterrätt: Champangesorbet serveras med grädde, färsk frukt och toppas med champange.

Som ni ser var det väldigt fin mat och jag såg ju att maten var jätte god av mina grannar, men tyvärr inget för denna mesen. Jag fik tvingat i mig en köttbit men det var oxå allt. Tur man dricker öl och röker för mätt var jag ändå fast på kanske inte riktigt på  lika bra saker. Så det var en miss från min sida. Men maten var väldigt vacker och såg helt perfekt ut. Under middagen var det otroligt många fina tal till brudpar
et. Allt från Helenas pappa, Sebastians bror, vänner, kusiner och Sebastians mor.
Men Sebastians mamma hade fixat så att Peter Appelgren kom och körde stand up. Så jäkla häftigt och sjukt roligt. Alla blev minst sagt
chokade när han klev ut på scenen.
ingen bra bil men ni vet vem det är anatar jag..

Utan att ge er för mycket information så kan jag säga att alla var så fina, talen var underbara och brudparet fick verkligen sitt drömbröllop. Vackrare får man leta efter. Bröllops tårtan var fin och smakade underbart enligt min då fulla sambo haha. Robban hade en kanon kväll och jag tror till o med han blev lite sugen , med betoning på LITE! Festen höll på långt in på natten och Robban kom inte ens i håg ur han kom hem, alltså ett lyckligt slut på en fantastiskt vackert bröllop.

Lite mer balnade kort från Bröllopet.













Jag önskar dom all lycka till i livet.
xoxo...

FREDAG 25/9

Äntligen Fredag och vi närmar oss bröllopet med storm steg. Börjar nästan bli lite nervös , jag menar det är inte varje dag man ser sin vän gifta sig. Kommer nog rulla en tår eller två i morgon haha lovar att ta massa kort på det fina brudparet så ni oxå får se. Men det blir nog tidigast på Söndag kväll skulle jag tro.
Men idag skall jag iväg och solducha så man får lite färg på denna blek/feta kropp. Tänker inte ha klänning och se ut som ett lik, så lite fusk bränna kan ju aldrig skada.  Klockan ett i dag skall jag vara på Petras, hoppas bara jag hittar dit och att mina barn kan tänka sig vara snälla och bara vänta. Annars blir det en lugn dag, med tanke på vädret så orkar jag inte dra på oss regnkläder och var duktig o gå ut. Nej i dag blir det barnprogram och film hela dagen och det kan Ronja verkligen behöva. Själv skall jag försöka tvätta några maskiner och få fint här hemma innan helgen. Kvällen kommer givetvis bestå av glass, godis och massa mys med familjen. Tur det inte är jag som gifter mig, jag klarar inte att avstå från livets godheter haha På Tisdag Helena så är det du och jag som har en frosa dag.....

I går var det Torsdag och vädret kunde väl ha varit roligare. Men Ronja hade varit i skogen med sitt dagis och haft super roligt, så hon var  nöjd ändå. Jag tog mig ändå i kragen och tog en promenad till dagis. Stannade till hos Emma och pratade en stund, alltid lika trevligt . Anna missar jag tyvärr alltid men jag får nog jaga henne nästa vecka haha. Sen var det bara hem och laga lite mat till mina små . Sen var det full rulle , Ronja skrek att jag skulle hämta Vinnie från hennes rum. Inte lätt nu när hon vill vara själv och han vill vara med henne, kan bara tänka mig hur det kommer vara dom närmsta åren. Sen blir det väl andra bullar när Ronja har sina tejkompisar hemma och Vinnie har sina killkompisar då kan det nog uppstå kärlek eller inte hahah. Brås Ronja på sin mamma får nog Vinnies kompisar akta sig och Vinnie kanske brås på sin pappa och raggar upp Ronjas kompisar. Den som lever får se...

Dagens höjdpunkt i går var när våran barnvakt skulle komma och sitta barnvakt för första gången. Ronja har längtat efter detta hela veckan så hon blev jätte glad när Sofia äntligen kom. Tycker det känns super med Sofia och båda mina barn verkar stört gilla henne. Vinnie blev helt tokig och börja dansa och krypa fram och tillbaka när han fick syn på henne. Antar att hon är en sån tjej som bara har det. Min magkänsla säger att Sofia kommer vara en toppen grym tjej och jag är glad att hittat henne. I bland vill man inte belasta sina föräldrar och ibalnd kanske man skall på samma fest och inte har barnvakt och då är det skönt att ha någon som inte är släkt. För Ronjas skull kan det var roligt med en ung tjej som hon kan se upp till. Jag kan verkligen rekomendera henne om nån behöver hjälp. Så nästa torsdag kommer hon igen.
Själv hade jag Core för dagis personalen , och det var lika roligt som vanligt. Ett gott gäng som kämpar grymt hårt med en massa goa skratt. Robban hade sin träning och vi anser att det är viktigt för oss at få träna. Vi blir bättre förädrar och får lite mer engergi.  Tyck vad ni vill om detta...
Kvällen avslutades i soffan med först Ronja som somnade i min famn -mysigt och sen i soffan med min kärlek...

xoxo............

SOVA SOVA..

Skall blogga lite innan min underbara säng skall få sällskap av mig, tror sängen är det bästa som finns. Jag har alltid gillat att sova och ligga i sängen och bara vara.
I dag var det dags för dagis kort, Vinnie var först ut på morgonen. Vilka söta ungar, så små troll i mellan 1-3 år som skulle sitta still och se fina ut haha inte det lättaste. Vinnie var mest chockad tror jag och undra vad som stod på. Blir spännande att se. Ronja tog senare och dom var ute och lekte i regnet innan så vem vet hur det blir. Men hon är alltid vacker i mina ögon.


Har verkligen fått två olika ungar, vet inte om det beror på könen eller vad det kan vara? Men intressant är det. Ronja var redan som bebis bestämd på att lära sig och ville framåt. När hon var 9 månader gick hon utan problem och sen dess har det bara rullat på. Hon var inte så intresserad av att dra ner krukor eller sladdar och sånt.
Min lille prins där i mot har inga som helst intressen av att lära sig saker om det inte är nåt han själv tycker är roligt.
Han har åtta tänder, vilket han haft i flera månader, hela huvudet fullt av massa ljust fint hår och det har han varit snabb med.  Krypa dröjde han med tills han var ca 7-8 månader, han kan gå några steg om man tvingar han, men helst vill han bara krypa. Han älskar att krypa upp för trapporna , men vill inte lära sig hur man går ner. Det han där i mot gör konstant hela jäkla tiden är att dra ner krukor, slå på tv, dra ner lampor och det värsta av allt dra ut telefon jacket. Står man och pratar i telefon och inser att det inte längre finns nån på andra sidan , då ser man Vinnie sitta med sladden i handen haha . Han drar ut den hela tiden, har prövat att tejpa fast den - men icke han fixa det med. Vinnie är helt besatt av denna mojäng och jag håller på att bli galen. Tyvärr har vi ingen annanstans att sätta tel. Vet inte hur jag skall få han att sluta pilla och förstöra allt, han lyssnar inte på mig när jag blir arg. Nån som har några tips? Jag är inte van då Ronja var grymt duktig med sånt.

I dag har jag haft cirkelträning och jäklar vad kul det var. Var över 20 personer som kom och blandat tjejer o killar. I dag körde vi några olika stationer med hantlar, magövningar, intervallträning, armhävningar, benövningar m.m. Vi körde även lite boxövningar vilket alla tyckte var skit roligt. Tycker det är roligt att blanda in olika slags träningsformer så man får pröva sig fram. Ja det var jätte kul i dag och alla kämpade på .

Nu skall jag snart borsta mina tänder och säga god natt till denna dag. I morgon är det en ny dag med nya möjlighter. sov gott alla.
xoxo..........

TISDAGEN 22/9

I bland kan jag tycka sånt här väder är mysigt och skönt, man behöver inte göra en massa saker utan bara mysa hemma i soffan. Ok, inte för många dagar i sträck. Tycker om när det är mörkt ute och man kan tända lite lampor och ljus, blir så ombonat.
I går var det min träningskväll och det är lika roligt varje måndag man får gå iväg och träna. Kände dock att jag inte var 100% i går och det stör mig lite. Man vill ju alltid prestera på sin topp och ge dem som kommer till träningen det allra bästa, men i bland blir det inte som man tänkt sig. Stepen gick lite bättre fast jag var väldigt tung i kroppen och kände mig trött, får ta igen det nästa vecka. Jag fick i alla fall beröm av en på stepen i går och det är så roligt när man får lite beröm, det behöver man.
Kvällen spenderades framför Anna Anka och hennes kompisar, inte klokt vilket liv dom lever haha. Robban spyr hellre än att titta på sån skit, tur för datorn då älskling. Tyvärr älskar jag att titta på all sån skräp tv så Robban spendera mycket tid framför dator.

I dag var det som sagt en lugn dag här hemma, vi lämnade Ronja på dagis vid nio. Och såna här dagar är jag extra tacksam för dagis, då vet jag att Ronja har kanon kul och får leka o stoja inomhus där det finns gott om plats. Jag och Vinnie har tvättat en maskin och dammsugit lite, men nu ser det ut som fan igen haha. Sen har vi legat  i min säng och gosat och busat en stund.  Vid två hämtade vi Ronja och passade på att hälsa på en stund inne på smörblimman där lilleman skall börja. I morgon är det dags för dagis kort och det är lika spännande varje gång och se resultatet. Jag menar man lämnar dom jätte fina på morgonen sen hinner dom leka , busa och kanske vara ute  innan det är dags att ta kort. Då är inte håret så fint som det var, kläderna kan mycket väl vara smustiga och dom kan ha en annan tröja på sig än den man valt till kortet - UNDERBART! Så vem vet hur årets kort blir? Men jag antar att det är charmen i denna åldern.
Nu har jag stekt pannkakor och vi skall mysa en stund med pannkakstårta och tända ljus. Sen blir det väldigt lugnt här hemma, Robban skall träna direkt efter jobbet så han kommer inte hem förrän åtta ikväll .

Xoxo....

MÅNDAG 21 SEP!

Ok, då börjar vi närma oss dagen D då min fina vän Helena skall stå brud. Gud vad vacker hon kommer vara på lördag, fattar inte att dom faktiskt skall gifta sig och bli man o hustru Kommer ha en otroligt rolig lördag med massa vänner och släkt, men som sagt inte förrän på lördag.
I går blev jag och barne fina i håret, Vinnie kan se igen och Ronja fick lite häftihare page . Själv har jag numera kort hår och det känns skit bra än så länge. Gårdagen bestod även av ett besök av en tjej vid namn Sofia. Hon skall sitta barnvakt hos oss när vi behöver hjälp. Vilken tjej hon var kanon bra och jätte gullig och min magkänsla sa bara jajaja. Ronja tyckte om Sofia jätte mycket så det blir kanon bra. Så på Torsdag blir det första gången Sofia passar mina små troll.

I dag är det väldigt lugnt här hemma. Ronja skulle till kyrkansbarntimmar i morse, men hon vägra och ville inte alls och det är inte lik min dotter. Så det vara bara att åka hem igen, hon får givetvis bestämma själv om hon vill eller inte. Vill hon inte nästa vecka så struntar vi i det. Nu skall vi snart ut och ta en promenad och kanske ta en sväng förbi biblioteket och låna böcker. Får väl avsluta dagen på lekplatsen . I kväll blir det träning för hela slanten och det skall bli så jäkla skönt .


SÖNDAGEN DEN 20:e

Vinnie har kommit in i fel rytmer , han vaknar sex på morgonen nu mera och det är vi inte överens om.
Sju är helt ok för mig att gå upp, men sex är inte ok. Så nu måste jag försöka få tillbaka han på rätt spår, jag menar skit kul när vi skall stlla tillbaka klockan en timme och gå upp fem - NEJ TACK!
Så nu när han vaknar tar jag in han till vårat sovrum och låter han vara i våran säng utan att prata med han.  Men i dag var det ok att gå upp halv sju för vi skall i väg till Sandared . Ronja skall vara med på lek o plask som hon tycker är skit roligt. I dag skall mamma följa med, hon skall ju ha barnen nästa helg då vi äntligen ska få se Helena och Sebastian gifta sig. Då är det bra om hon vet hur det funkar.
Sen skall vi hälsa på min vän Petra som jag inte träffat på jätte länge. Skall tvinga henne att klippa barnen så dom blir fina till dagis korten som skall tas på Onsdag.

I går var jag barnfri några timmar, vilket lyx skall ni veta. Har inte varit barnfri en lördag på över ett år så det kändes väldigt skönt. Farmor tog med sig Ronja till Borås för en shopping tur. Oj oj det är inte lätt nu skall ni veta att ta med henne och shoppa, hon vet vad hon vill ha den fröken. Hon kom hem med en jacka, vinter skor, gympa skor och två underbara filtar haha den ungen. Lena (robbans mamma ) tog med sig lelleman på marknad i Töllsjö. Själv åkte jag med mamma till Nordstan och avenyn i det fina vädret. Vi träffade min moster och det var mysigt att titta på alla människor och i alla roliga affärer utan att ha barnen med sig. Jag fick pengar när jag fyllde år, så jag köpte mig en vinter jacka och ett par nya skor i går. Roligt att shoppa efter denna veckan som varit tuff.  Vi fick några timmar innan jag kände att det var dags att hämta Vinnie.

Kvällen var mysig med jätte god mat, tyvärr inget gott att dricka. Men vi kollade fight night och hade en mysig kväll tillsammans. Nu sover min man och jag måste sätta lite fart så vi hinner bli klara. ha det bra.
xoxo.....


FREDAGSMYS....

I onsdags var det barngympa för Ronja, det är väldigt viktigt med gympa eftersom hon ser mig och Robban alltid gå iväg och träna. Så på onsdagar är det hennes gympa dag. Tycker det är kanon, och man önskar att alla barn skulle kunna få vara med. Här kommer lite bilder från gympan.

Ronja kryper slalom..

Ted går slalom baklänges.


Ronja kryper under mattan...

Ted smyger sig fram...

Efter Ronjas gympa var det bara hem och byta om för att sedan åka tillbaka till hallen och köra cirkelträning. Det var riktigt roligt och många gryma övningar fick dom genomlida. Nästa vecka skall jag köra oxå , sen får nån annan köra lite så jag oxå kan träna sten hårt bland stationerna. Cirkelträningen är bra på det sättet att man får båder styrka och konditionsträning utan att stressas av alla andra. Man gör en station åt gången och sen byter man. Pröva det om ni aldrig testat.

I går var det Dagis för Ronja. Vad kallt det är på morgonen nu, det är riktigt riktigt kallt. Hörde av grannen att hon fått skrapa rutan på morgonen innan jobbet. Nu går vi mot andra tider. Mysigt är det dock än så länge tycker jag. Älskar detta väder.
Som vanligt blev det tvättat några maskiner och jag dammsug undervåningen. Jag börjar tro att jag fått städnoja. Börjar inse att jag städar varje dag, vi måste vara en väldigt smutsig och stökig familj haha för det behövs ju tydligen. Efter dagis ficj jag världens finaste besök av min underbara vän Pernilla. Hon och sin lilla/stora Felix kom och förgyllade min eftermiddag.

Söta Felix som blivit så stor nu...

Ronja och Pernilla som har en bebis i magen- syns ju inte :)

Två kakmonster ...

Oh vi hade så mysigt, hinner tyvärr inte träffas lika mycket som man önska. Men det spelar ingen roll för jag vet att hon alltid finns där. Vi slog snabbt ihjäl två timmar med att försöka prata samtidigt som vi fick ha koll på busungarna. Nästa gång blir det en middag utan barn...
Efter det var jag tvungen att bisikta min bil. Tänkte att det var lika bra att ta alla tråkighter på en och samma vecka. Jag menar först tandläkaren och 2000 fattigare och nu bilen. Den gick givetvis inte igenom så nu skall jag försöka hitta pengar till att ha råd med detta. Livet är bra underbart ändå. SKIT! Men med tanke på min goda ekonomi så blir detta inga problem heller eller vad tycker du hatare???
Kvällen slutades desto bättre med två trräningspass. Först var det Core för dagis personalen. dom är så jäkla söta, goa och underbara dom kämpar gärnet och är ett kanon gäng. Tycker det är skit roligt att träffa denna lilla grupp en gång i veckan. Sen var det dags för Gabriella att ha sitt första Aerobic pass. Jag var där som stöd och hjälpte henne med musik . Det gick verkligen jätte bra för henne . Roligt roligt..

I dag har vi varit på öpnnaförskolan, det var svin längesen vi var där. Ronja ville gärna gå dit och jag tänkte att det kunde vara roligt för Vinne att göra nåt. Så där spenderade vi våran fm. Man får tycka vad man vill om öF , men jag tycker det är helt ok. Jag sjunger kanske inte högst i de kristna sångerna, men spela roll liksom. Jag är där för att umgås och träffa andra att prata med. Vinnie hade jätte kul och lekte med allt som fanns. Får väl gå dit lite mer med han. Nu skall vi snart ut på en promenad och inhandla kvällens fredagsmys. Detta är väldigt viktigt för Ronja och helst skall det vara glass o popcorn. Vi får se vad vi kommer hem med, sen blir det väl till att spendera eftermiddagen på lekplatsen och njuta av det fina vädret.

xoxo...

ONSDAG 16/9

Ja då skall ni få eran fortsättning på tandläkardramat haha I går var det dagen D för tanden som skulle lagas. Som sagt så hatar jag tandläkaren och har alltid gjort, enda sen jag var liten har jag varit rädd för att gå dit och då var det ändå grattis.. Men i går hade jag med mig min ipod och det var faktiskt väldigt bra och hjälpte mig att slappna av, sen att jag hade bedövning är ett måste. Men jag överlevde och efter 40 minuter var jag klar. Tänkte för mig själv att nu kommer nästa stora chock ang betalningen. 1000 kr , så man kan säga att jag har spenderat 2000 kr på en timme- de ni det är inte dåligt. Men som min HATARE skriver så har jag ju råd att gå dit nästa månad oxå.  Nej nu hoppas jag att min tänder håller ett år till innan nästa besök. Nog om detta..

i går var det ännu en underbar dag med sol och härligt väder. Så jag slängde ut Robbans och mitt täcke på balkongen för vädring.  Tänk hur mycket snusk man har på täckerna som man bara låter stoppas om i olika påslakan.  Så jag bäddade rent och tvättade två maskiner som fick torka på balkongen. Det är så skönt att hänga ut det, luktar så gott.  Sen car det lite myspys med Vinnie innan vi hämtade storasyster på dagis. Ronja var på lika bra humör som vanligt och hon älskar verkligen att vara på dagsi med alla vänner. Vi hann knappt hem innan Ronja åkte med vännen Zelda till lekborgen. Så henne såg jag knappt röken av i går. Tycker hon har blivit så stor fort. Hon vill aldrig vara hemma, utan bara vara ute och leka med nån kompis. Får tvinga in henne på kvällarna. Men det är underbart att se sin dotter vara frisk och lycklig och ha vänner.
Vinnie och jag spenderade eftermiddagen på lekplatsen med mina favorit damer. Har verkligen mysiga grannar att sitt och kakla med. I går blev vi bjudna på nybakat bröd av marianna och Vinne bara åt o åt. Sen tog min älskade prins sina första steg i går. Han gick i mellan mig och Robban ute på gräsmattan, man blir så stolt i hjärtat. Men jag vet att det kommer dröja någon månad till innan han är på fötterna hahah han är verkligen inte snabbast och han tar sin tid. Ronja gick ju när hon var 9 månader. Men det är skönt för jag vill inte att han skall bli stor, tycker det går för fort. Han är så jäkla go den ungen och han behöver aldrig bli stor..

Kvällen spenderades med min älskling frmför superstars. Vi gick och la oss tidigt och låg på spikmattaninnan vi somnade. Mysigt när båda är heemma och ingen skall iväg o träna tycker jag. I dag är det först gympa för Ronja sen har jag Cirkelträning. Skall bli kul att träna igen. Nej nu måste jag dammsuga undervåningen och sen hämta världens bästa Ronja..

ses i kväll i lilla halla 19.30
xoxo...

TISDAGEN DEN 15 SEP

Tänk vad modiga människor är när dom får vara anonyma, då kan man vara stor i käften. Men det är svårare att säga sin åsikt när man skall stå för den, jag är oxå väldigt tuff när jag sitter tex framför tv och har en jäkla massa åsikter om allt och inget. Men jag skulle aldrig gå in på någon annans blogg och lämna en kommentar om jag inte våga skriva vem jag är, känns väldigt fåningt.  Jag tycker det är helt ok att man har olika åsikter om saker o ting , alla kan ju inte tycka samma och det är väl bra det. Men när nån dissar min blogg som jag skriver för mig och mina barn blir jag så förbanad. Jag fattar ju att det är nån jag känner/vetvem det är  eftersom den inte vågar skriva sitt namn. Hade jag inte vetat vem det var så hade personen nog vågat skriva sitt namn. Så till dig, sluta läs min blogg och bespara mig dina idot inlägg och till alla andra om ni vill skriva en kommentar våga skriva erat namn annars låt bli.

Nej nu till något annat roligt. I går efter tandläkaren gick jag och lilleman upp till Högas lekplats för att möta Helena , Ted, Ronja och lilla Jack. Helena hade varit så snäll och tagit med Ronja fån kyrkansbarntimmarna. Så det blev en mysig dag på lekplatsen i det underbara vädret.

Jack spannar in något..

Vinnie äter Rönnbär..

Ronja på väg upp..

Ted dansar ...

Världens finaste små killar..

Sen började barnen bli trötta och då blir det mycket gnäll och starka viljor. Så vi kände att det var dags att bryta upp på Ronja och Ted haha i bland kan dom reta gallfebern på varandra. Hemma igen gjorde vi pannkakor och mumsade på, båda barnen tyckte det var kanon gott. Sen spelade jag och Ronja lite tv-spel i hennes rum. Vinnie var mest i vägen hela tiden och retade Ronja. Han vill vara i hennes rum hela tiden nu och det tycker hon är lagom roligt.
Tur för detta väder säger jag bara, är så skönt att kunna vara ute hela dagen med barnen. Vinnie tycker det är skit roligt att krypa upp för trappan och åka rutschkana ner. Han ser så lycklig ut när han kommer åkades ner. Ronja byggde ett jättefint sandslott som tyvärr Vinnie gjorde sönder.

Träningen i går var underbar, trots det fina vädret kom det kanon mycket folk och dom kämpar o kämpar. Coren var inte så mycket för egen del, men stepen var underbar att bara svettas och kämpa med hela kroppen. I dag blir det dock en träningsfri kväll, vilket man kan behöva . Annars är det tillbaka till tandläkaren och laga mitt skit hål. Men jag som är så rik skall inte klaga utan det har jag tydligen råd med , så bra för mig....

Ha det bäst alla goa som läser min blogg och tycker om den. Tack för erat stöd.
xoxo...


FY FAN...

Måste bara skriva och klaga på Sveriges tandvård, helt jäkla makalöst . Var ju där i dag på undersökning, det som gjordes var:
# tog fyra röntgen plåtar
# skrapa lite tandsten
# tog tandtråd
# lacka eller vad de heter tänderna.
Ok tänkte jag det var ju snabbt gjort, hade ett hål så klart vilket jag alltid har tyvärr. Gick till kassa för att boka in en ny tid och sen betala för dagens besök. Höll på att svimma när hon sa att det kostade 8oo kr - FATTAR NI 800 KRONOR. Helt sjukt vad dyrt och då har jag inte ens lagat nån tand.
Jag sa till människan i luckan ;
- Skojar du med mig? 800 kroner för vad? Det är ju helt sjukt vad dyrt.
Tand- Ja men det kostar så mycket att göra en undersökning.
Jag- Tycker det är helt sjukt. Jag förstår att folk inte går till tandläkaren, det är ingen som har råd.

Fattar ni, vad är det för land vi lever i? Skall det vara en lyxpryl att gå till tandläkaren ? Bara för dom som har det gott ställt? Fan detta borde alla människor ha i sin åtanke när vi går till nästa val om vem som skall styra Sverige. Hade jag jobbat som politiker hade jag jobbat med denna fråga. Det kostar 120 kroner att gå till doktorn, det kostar 120 kr att få något bort opererat från kroppen, men det kostar 800 kr att kolla på tänderna i en kvart. Jag har inte bett dom ta kort på mina tänder, jag kan klara mig utan deras tandtråd och jag klarar mig utan deras lackning. Allt jag behöver veta är om jag har hål och om jag måste göra nåt mer ang tänderna.  Så fyra hundra borde mitt besök ha kostat och knappt det.
Skall Ringa till Monica och kolla vad det kostar hos henne, resten av min familj går redan hos henne så varför inte.
Nej jag är så förbanad över detta nu att jag kan knappt andas haha har världens huvudvärk. Stackars alla som skall träna för mig i kväll, dom får inte det lätt.

Ja nu var man pank på tråkiga pengar då, kan bara tänka vad räkningen blir i morgon efter jag har lagat klart. Jag som inte vågar göra nåt utan två bedövningssprutor.  SKIT SKIT!

NY VECKA...

Jaha då har man klarat av en härlig helg med underbart väder. Jag älskar hösten mer och mer för varje år som går, tycker det är lagom varmt, man kan ha mysigt med tända ljus och det är mörkt på kvällarna så man sover underbart gott.  Och vad det verkar så skall det fortsätta med lite varmare väder i veckan.

I lördags var Ronja med sin mormor på bio, jag passade på att städa och rensa Ronjas rum. Har jätte svårt att ta bort leksaker från henne fast hon inte leker mer med det. Men som sagt nu fick jag mkig ett ryck och gjorde ordning och slängde massa prylar som hon aldrig kommer sakna. Gjorde en mysig rit/skriv hörna till henne. Hon har börjat gilla att sitta och måla och då kände jag att hon kanske kunde göra det lite mer i sitt egna rum.  Blev jätte bra och Ronja ÄLSKA det som hon själv sa. Så det blev städat på övervåningen och tvättat nån maskin tvätt. Efter städningen gick jag bara ut på en mini promenad med Vinni och sen lekte vi på leplatsen en stund. Kvällen spenderades framför tv som BARA visar skit. Hur kul är det när man vill mysa i soffan och det är skit på tv som kändisdjungeln. Nej tack det blev en skit film istället som inte var mycket bättre.



I går hade Ronja lek o plask i Sandareds badet. Hon tycker det är jätte roligt och det går kanon bra, men dom leker mest i vattnet men jag hoppas dom skall lära sig lite ang simning oxå.  Sen var det bara hem igen och äta frukost innan det var dags för Ronja att gå på kalas till sin bästis tjej Filippa. Inte klokt att hon fyller fyra år i dag - GRATTIS FILIPPA! kommer så väl ihåh när den lilla tjejen föddes , fy vad fort det går. Så jag lämnade Ronja där vi tolv och hon ville givetvis att jag skulle gå hem igen så hon fick vara där själv. Dom är stora nu och vill inte ha med mamma på kalas haha Hemma försökte jag få Vinnie att sova, han hade inte sovit på hela dagen. Men det var lättare sagt än gjort, han var så pigg hela dagen i går. Somnade till slut en 40 minuter.
Vid två åkte vi tillbaka till kalaset.
Jag leker frisör i mellanåt och det har jag gjort den gymnasiet. Fast då var det mest hår uppsättningar som gällde innan vi skulle ut och festa. Men som sagt nu gar jag två kunder och det är mamma och Robban. J, och jag gör endast slingor.  Så i går var det Robban jag skulle pina under en stund , men vill man vara fin får man lida pin heter det ju. 

Robban kommer inte gilla detta- sorry! Men allt klär en skönhet...

Tyvärr fick jag inte se resultatet , men jag hoppas det blev bra och att du blev nöjd vännen. Att få med Ronja från kalaset var inte så lätt, hon och Filippa leker så bra och eftersom dom tyvärr inte träffas så ofta vill dom inte gärna sluta leka.

Ronja, söta lilla agnes, Maja och Filippa.

Efter kalaset ville Ronja åka upp till farmor och farfar så då var det bara att köra dit henne. Hon älskar att spring omkring där uppe och leka med hundarna. Vinnie och jag stannade inte utan vi åkte hem och lagade mat. Sen fick vi fint besök av challe som blev helt överfallen av lilleman. Han tycker verkligen om sin gudmor, så han pussade henne och slafsade på henne hahah såg för roligt ut. Det var den dagen..

I dag har vi hemska saker på schemat. Jag skall till tandläkaren och det är det farligaste och värsta som finns. Hatar verkligen det, och nu är man ju så stor så man kan inte be någon följa med o hålla handen längre. Ja ja det är bara att gå dit och vara rädd, som tur är vet min tandläkare detta eftersom jag gått hos henne sen jag var liten. Hoppas hoppas nu bara att jag inte har massa hål, för det har vi inte råd med. Vill inte lägga massa skit pengar på detta. Vi får se, kul att lilleman skall vara med oxå.

skriver kanske mer sen. xoxo

LÖRDAGEN DEN 12:e

Vilken underbar kväll jag hade i går med fina Challe. Vi hinner tyvärr inte träffas så mycket som vi skulle vilja. hon spelar handboll flera dagar i veckan, jobbar , och på helegerna försöker hon ha så roligt som möjligt om hon inte spelar handbollsmatch . Jag har barnen och kan inte hitta på så mycket på helgerna, har träningen , så när jag är ledig är inte hon ledig. Men det spelar ingen större roll på våran vänskap, jag vet att jag alltid har henne vid min sida och vi kommer alltid vara vänner. Vi träffades på krogen i går och åt god mat och drack gott, det var verkligen skit mysigt . Synd bara att Helena inte kunde vara med, det får bli nästa gång då Cypernbrudarna träffas.

I dag blir det mest spännande för Ronja, hon och mormor skall åka in till Borås och gå på bio. Det blir Nicke nyfiken 2 och Ronja har vänta så länge på detta. Så nu sitter hon och tjatar om när dom skall åka haha då vet jag vad vi kommer prata om dom närmsta timmarna.  Vinnie sover och jag skall försöka ta tag i mig själv o hemmet. Kanske skall försöka komma ut på en långpromenad i dag då när det bara är jag och lilleman. Får ju passa på att njuta av vädret så länge som möjligt, snart blir det väl kallt och mörkt vilket oxå kan vara mysigt.  I kväll blir det lugnt, Vinnie är fortfarande förkyld och det verkar aldrig bli bra. Näsan rinner och rinner och hostan ger sig inte - stackarn. Hoppas på friska barn till hösten ju.

Ha en bra och mysig Lördag....
xoxo

FREDAGEN DEN 11 SEP.

11 Sep, ett datum som har en stor betydelse numera, helt sjukt det som hände för 6 årsedan nu va? Tror det har gått så länge, men man glömmer aldrig synen av planet som flyger in i byggnaden. Många människor lever i sorg och saknad denna dag efter sina anhöriga som plötsligt dog ofrivilligt. Tänk så mycket hat världen består av. Det märker man ju bara när man bor i en liten "håla" som Bollebygd, alla snackar skit och det är en tuff hård attityd våra barn skall växa upp i. I bland blir jag skraj när jag tänker på allt som mina barn skall utsättas för , samtidigt som man måste låta dom gå igenom samma saker jag själv gjort. Mitt jobb är att uppfostra och ge dem alla verktyg dom behöver för att kunna ta sig an den tuffa värld vi lever.
Mina barn är mitt allt, dom är det bästa som finns och utan dom vore jag inget. Det trodde man inte innan man fick barn, man levde och tänkte på ett helt annat sätt. Skulle skydda Ronja och Vinnie med mitt liv för att inget ont skall hända dom, älskar dem gränslöst och kommer alltid att ge dem min kärlek.

I går hade jag en sån dag när jag bara kände oerhörd kärlek till dom, ni som har barn vet att dom flesta dagarna består mest av tjöt tjöt och olika kamper som man desperat försöker vinna. Det är först när dom sover som man tittar på dom och bara fylls av kärlek haha det är ju ingen dans på rosor att ha trotsiga barn. Men som sagt i går var en dag fylld med sol , värme och det smittades av sig och jag kände mig nästan nykär som man gör på våren.
Så när jag och Vinnie hämtade Ronja på dagis hade jag packat vagnen med en filt, festis och massa kakor o bullar. Sen hade jag och Ronja (Vinnie sov i vagnen) piknick på gräsmattan utanför biblioteket. Solen sken på oss och min dotters ögon glittrade och hennes mun bara log av glädje. Tänk vad en filt och lite fika kan göra för ett barn, det var den bästa dagen någonsin satt Ronja och sa till mig hela tiden, tror ni man blir varm om hjärtat då eller? Vi hade det super mysigt och sprang omkring och gjorde kullebytor och annat galet. Vinnie vaknade efter 30 minuter och var sedan med , han tryckte väl i sig två bullar den godingen.  Tyvärr inga kort.... Men jag har lagrat det i mitt minne och jag kommer plocka fram den dagen när det blir mörkt och trist.


I går hade jag min första Core träning med personalen på Odensgården. tycker det är kanon bar av dom att fixa en egen grupp träning, jag menar med tanke på deras jobb så behöver dom verkligen stärka upp sin kropp och få en bättre hälsa. Så nu skall jag i tio Torsdagar köra Core träning för dom-  jätte kul! Så efter det var det snabbt hem och prata en stund med barnen innan det var dags för Aerobicen. I går var det sista gången, för nästa Torsdag hoppas jag Gabriella är hemma igen och är redo att köra. Men det var jätte kul och det var så skönt att svettas och kämpa en timme. Hade ett gäng tuffa fjortisar med på passet. dom var som man själv var i den åldern,livrädd att göra bort sig och fnissa hela tiden. Tyckte att alla andra var skit gamla och undrade om dom först skulle vara med. Men dom var så söta, för efter passet stod dom utanför hallen och väntade på mig. Då berättade dom hur roligt dom tyckte det var och att dom aldrig svettas så mycket m.m. så jäkla roligt att dom sa så, man trodde inte att dessa tuffa tjejer skulle stå kvar och prata - där ser man.

I dag är det Fredag och jag skall ha en date med min underbara fina vän Charlotte, skall bli super mysigt att sitta och tjöta massa i flera timmar. Vi hoppas att Helena skall följa med, men det varkar ganska mörkt än så länge tyvärr. Vi tre gjorde nog världens bästa semester i hop när vi var unga och cellulit fria haha Jag tror jag pratar för oss alla tre när jag säger att ingen av oss har haft en roligare semester som den veckan i Cypern, allt hände och vi kan prata om den semestern i timmar o bara skratta. Fan vilken resa, hoppas Ronja får uppleva mycket roliga saker med sina kompisar. Men då kommer nog jag och Spilli följa efter i smyg när Ronja och Filippa åker utomlands första gången tillsammans hahah.
Annars blir det lugnt i dag, Vinnie är så snorig och hostig fattar inte varför det aldrig tar slut. Han har bara varit hemma hela veckan och inte gjort nåt . Jaja antar att det är lika bra att vänja sig med tanke på dagis .
Vi tar väl en promenad runt byn senare.

xoxo


TORSDAGEN DEN 10 sep

Vilket väder vi har i dag, det är jätte varmt på in balkong och antar att det är det överallt. Så nu går tvättmaskinen för fullt, två maskiner hänger redan ute och torkar i solen. Finns inget bättre än när man kan torka tvätten ute, det luktar så gott. Ja jag tvättar nu igen, och i dag blir det fyra maskiner sammanlagt. Men med tanke på hur mycket vi tränar i våran familj och hur Vinnie skitar ner sig så blir det mycket tvätt. Jag gillar att ha rena kläder och vill gärna tvätta så fort det blir en maskin full. Dammsugit har jag oxå hunnit med under dagen, så mycket för den solen haha. Men jag gillar att ha det fint omkring mig och ännu mer när solen lyser för då ser man all skit hemma.

I går var det inte mycket som hände här hemma. Jag och Vinnie lämnade Ronja på dagis vid nio, sen var det hem och greja med allt. Vinnie sov nån timme och sen busade vi mest och gosade. Efter vi hämtat Ronja var vi förbi en stund hos Emma och jag köpte ett par ny villervalla tights till Ronja. Vinnie fick bara strumpor. Vi var på lekplatsen utanför och lekte en stund , Vinnie vill bara klättra i trappan så det blir ett jäkla spring efter han nu.
Vid halv fem lämnade jag lilleman till mamma som skulle passa honom tills Robban slutat jobba. Jag och Ronja skulle på barngympan som startade i går. Så nu var det dags för Balletkläningen att komma fram igen. Det var så roligt att hon äntligen ficj börja gympa igen, hon har lägtat och lägtat. Ted har börjat nu med så det var full rulle i går. Efter hennes gympa var det bara hem igen och äta lite och byta om till mina träningskläder. I går var det cirkelträning som stod på schemat, var inte jätte sugen med men. Tur att det alltid blir bra bara man kommer ner till hallen och sätter på musiken, då rycks man med och får massa energi. Så det gick bra och det var ett hårt pass som dom stackarna fick köra i går. Synd bara att inte fler kommer och prövar, tror inte folk fattar vilket bra pass det är. 

I dag skall jag ha Core för personalen på Odensgården, det har frågat mig om jag kan köra tio gånger. Skall bli jätte roligt och spännande. Sen har jag kvällens aerobic klockan 20.00, tur att det är sista gången nu hoppas jag. Blir svårt att hinna med allt annars. Men det är inte mitt pass och nästa vecka skall Gabriella vara redo att köra.  Jag skulle kunna ha träning varje dag , men det funkar inte när man har barn oxå.

nej nu skall jag hänga tvätt och sen g§å ut med lilleman på lekplatsen innan dagis hämtning.
xoxo


Jag lagade pannkakor och Vinnie satt på golvet och åt upp dom- Bra samarbete!

TISDAG 8 SEP!

Träningen i går var så rolig, för det första var det nytt rekord på Coren med över 60 deltagare- galet mycket folk. Vist är det alltid mycket folk i början men ändå det är super roligt att Coren sprids och folk förstår hur bra det är. Låter som jag startat en ny sekt haha..
Stepen  gick tio gånger bättre än förra veckan, alla hängde med och jag antar att det berodde på att jag var mer skärpt och fokuserad. Tänk att man kan må så mycket bättre av att träna, kroppen och hjärnan får massa energi.
I dag har jag bara lite lite ont i rumpan och det gör absolut inget om den blir lite mer vältränad o fast, får väl se hur benen käns i morgon.

Innnan träningen i går hade jag två väldigt trötta barn här hemma. Vid fyra såg det ut så här hemma hos oss.



Ronja sover aldrig på dagarna , så hon måste ha varit helt slut. Hon titade på en film via datorn och när jag tittade till henne hade hon somnat . Kan säga att det var mindre kul att få henne i säng den på kvällen, helt hopplöst när dom somnar så på dagen.

Nu skall man titta på alla roliga som söker till idol, hoppas denna säsong är bättre än förra. Var inte speciellt imponerad förra gången tyvärr, tyckte alla var för unga. Får se vad det blir denna gången. Annars har vi varit i Borås i dag och shoppat lite. Ronja fick nya fina höst skor och lite kläder. Själv köpte jag mig en väska och en kofta att mysa till i höst. Tyvärr var det mindre roligt när vi skulle åka hem. Bilhelvetet startade inte, batteriet var helt dött och jag var helt lip färdig . Försökte ringa Robban men han hade redan hunnit börja träna så det var helt lönlöst att få tag på han. Det var bara att ragga upp nån och be om hjälp, jäkla bil. Men allt ordnar sig som tur är.
Men det hade inte gjort nåt om man vann lite pengar så man kunde köpa sig en ny och fin bil, men hur skulle det gå till? jag spelar aldrig och köper inga lotter så jag kommer troligtvis inte vinna några pengar.

Nej nu lite choklad och idol . GÖTT
xoxo


Måndag !

Då var ännu en helg avklarad och det är Måndag underbara Måndag. I Fredags såg jag och robert - Män som hatar kvinnor.

 

ANtar att vi är bland dom sista att se denna film, men jag har inte varit jätte noga med att se den. Försökte läsa boken för nåt årsedan , men jag lyckades aldrig komma över dom första hundra sidorna så jag gav upp. Tyckte boken var så svår att förstå med alla namn m.m. Men nu hade svärmor köpt filmen och eftersom vi var barnlediga i Fredags passade vi på att låna den. Jag tycker i vanliga fall inte om såna svenska filmer som Beck, Walander och vad allt heter, inte min grej. Ok filmen var bra och under vissa sekvenser fick Robban spola över för jag kan inte se när hon blev våldtagen. Detta händer varje dag i hela världen och jag mår illa av att se det. Fan vad det är hemskt att se tjejer bli överfallna och tvingas till sex mot sin vilja - FY FAN! Nej så jag erkänner jag tittade inte på de sekvenserna.  Men som sagt en helt ok film och jag är glad att vi såg den,  men jag ser hellre filmer som - sommaren med Göran haha, då slipper man få ont i magen åtminstone.

I går var det en väldigt seg dag pga av möhippan dagen innan. Klockan åtta var jag och hämtade Ronja hos Lena och Conny. Hon har ju börjat i lek o plask och den börjar kvart i nio på Söndagar. Så det var bara att bita i det sura äpplet och åka dit. Ronja tycker det är skit kul och då vill jag inte att hon skall missa det för att jag är bakfull. Efter simningen åkte vi och hämtade hem Vinnie och sen blev det färska frallor till frukost - så jäkla gott.
Sen såg jag knappt Ronja på hela dagen, hon lekte med Zelda och dom var mest ute idet fina vädret. Jag tvättade tre maskiner och försökte få ordning på allas saker som låg i hundra olika väskor i  hallen. Tänkte att det var bättre att håll i gång än att sätta sig soffan och dö av trötthet.  PÅ kvällen åkte jag med fyra jobbarkompisar till Sandareds badhus. Vi skulle vara med på aqua bike, vilket var första gången för oss alla. HJälp vad jobbigt detta var, men sjukt roligt. Trodde inte jag skulle gilla detta men det var verkligen ett roligt träningspass.

Det var att hålla balansen på denna mojäng annars ramlade man av, och det var mycket styrka som kundes göra med hjälp av stången. Skit kul var det så nu hoppas jag kunna gå på detta, har ju 10 kg kvar att gå ner och jag måste pröva nåt annat som inte jag håller i. 

I dag har Ronja och Ted varit på kyrkansbarntimmar, det gick jag oxå på när jag var liten här i Bollebygd så det är kul att Ronja oxå kan gå. Tycker inte att man måste var super kristen och gå i kyrkan för det, men det skadar väl inte att barnen lär sig lite om kristendomen. Själv kommer man inte i håg nåt från konfermationen haha Sen har hon varit hemma och lekt med Ted, dom är helt galna dom två sötnosarna. Fast inligt Ted är jag bara en fegis hela tiden . skit unge.... Jag och Vinnie har städa på övervåningen under förmiddagen och varit duktiga, nu har vi bara nedervåningen kvar då ja. Sen blir det att träna i kväll. Core klockan sex, ännu en ny vecka som skall ge ny träningsvärk. Klockan sju är det step up och det blir roligt för förra veckan kom vi nästan ingenstans, så i kväll skall jag köra på lite hårdare med dom hahah.

xoxo

HELENAS MÖHIPPA!

I går var det daga för Helenas möhippa som planerats ett bra tag nu och gissa om vi var nervösa.  Vi träffades på tummeliten klockan halv nio, och medans vi samlades upp åkte Martina ner till Helena med en liten hemlig ask. I den asken fanns det små lappar med information om vad hon skulle packa med sig. Helena hade blivit helt chockad  och super nervös, hade gett vad som helst för att fått sen hennes min haha så lyckat.
När helena väl kom till oss andra var det dags för hennes första uppdrag. Hon fick sätta på sig en sexig våtdräkt , en rosa badmössa och kitty glasögon. Sen satte vi henne i bilen och åkte till Sandared där hon skulle åka badring.


Mycket  champange blev  det. Alkohol ocg vatten = bra kombination.

En lagom rädd Helena som tyckte vi var hemska haha

När Helena insåg vad hon skulle utsättas för fick hon lite lätt panik, men eftersom hon inte hade någon talan var det bara att hoppa i ringen. Men denna lilla söta tjej är så grymt imponerande, när hon väl åkte var det helt omöjligt att få henne att ramla i vattnet som vi hoppades på.  Så stark och grym hon är, tillslut tvinga vi henne att ligga på mage och tillslut ramla hon i det kalla vattnet - JIPPI! Men jag tar av mig hatten för henne. Efter hon åkt blev det lite Champange frukost och annat mys hos Martina.

Alla snygga brudar. Helena, Jessica, Martina, Jessica.H, Catharina, Sanna, Therese, Wence , Erica.

Sen var det dags för Helenas andra förvandling, som den snygga tjej hon är blev hon om inte ännu snyggare som Lena PH. Vi blev nästan lite sura på Helena för det blev snyggare än vad vi trott, inte nåt pinsamt med hur hon såg ut. Vi åkte nu till Ove i Sjömarken för att låta Helena spela in en skiva. Givetvis blev det - ont det gör ont. Sebastian sjunger alltid för Helena när hon fyller år, på fester osv, så vi tyckte att det var dags att Helena gjorde en låt till sin älskade.

Även här imponerade hon och allt gick för bra jäkla människa :) Hon sjung och var en stjärna. Vi drack ännu mer Champange och hade sen en matpaus hos Jesssica. Sen var det dags att åka in till Borås för att sälja sina skivor och sjunga i stadsparken. Men hur lätt var det att komma fram i borås en dag då dom anordnade en springlopp. Tillslut fick vi hittat en ställe och parkerat och sen bar det av mot parken. Helena viste inte då att hon skull få träffa Sebastian och sjunga med honom. Ingen av dom viste att den andra var borta så det var kanon häftigt när dom fick syn på varandra.

KÄRLEK:...


VILKET VACKER PAR...

Snygga tjejer..

Resten av dagen och kvällen håller jag för mig själv, kan ju inte berätta alla saker som hände här, lite behåller vi nog för oss själva. Kan bara säga att det var en sjukt rolig dag och kväll och jag hade så roligt och jag vet att Helena var jätte nöjd med allt som hände i går. Hoppas att hon inte mår allt för dåligt i dag bara haha. Tack alla underbara som var med i går , det var skit kul att träffa er alla.

xoxo

Fredagen den 4/9

Oj så trött jag är i dag, skull ge vad som helst för en egen dag hemma och få sova sova. Denna veckan har varit väldigt krävande och intensiv för min del, vist är det skönt när träningen sätter i gång men det är mycket jobb bakom det. 4 olika pass har som sagt satt sina spår på både kroppen och huvudet. Så i dag känner jag mig helt uttömd på energi. Skönt att det är fredag då och barnen skall sova hos farmor och farfar. Än lugn hemma kväll med god mat och mys med Robban väntar.
Annars väntar det väldigt mycket spännande saker i morgon, men det får ni veta mer om på Söndag haha.

I går var vi i Borås på lekborgen, träffade Mia och barnen på knalleland . Roligt att träffa en annan vuxen människa och prata lite strunt, men det blev dock inte så länge för jag stressade mest runt kändes det som. Vinnie har blivit så stor, i går klarade han sig alldeles utmärkt inne på lekborgen. Han kunde klättra upp och åka ner i bollarna alldeles själv och tyckte det var skit roligt. Snart har man ingen bebis utan en kille - fy så sorgligt. Väl hemma igen fick vi besök av mamma och det fikades och mystes en stund innan hon skulle till frissan. Regnet öste ner och det var ett riktigt skit väder på eftermiddagen. Så det blev ingen lek på lekplatsen i går inte. Hela eftermiddagen spänderade jag i hallen och försökte hitta på Aerobic pass , hur lätt är det då? Hjärnan gick på lågvarv och jag hade mer eller mindre lätt panik. Men som sagt inte mitt pass, skall bara vikariera två torsdagar så jag orka inte lägga ner för mycke energi. Trots allt kändes det bra när jag väl satte i gång i hallen och jag hoppas dom som kom tyckte det var ok. Jag nenar dom fick tränat och det var väl huvudsaken.

I dag jobbar jag till tre, Vinnie är hos Kerstin och Rolf och har det gott. Ronja fick vara på dagis i dag i stället för i går, tror hon har roligare där . Så nu skall jag snart äta innan jag kör i gång de sista timmarna på jobbet. Trevlig fredags kväll och ´glöm inte läsa på söndag om mitt äventyr i morgon.

xox

SOVA SOVA ....

Just nu skulle jag bara vilka ligga nerbäddad i min säng, men istället måste jag duscha - orka! Jag gillar inte att göra det så sent på kvällen, men har man tränat så har man. Ja jag överlevde, eller rättare sagt mina ben överlevde cirkelträningen. I dag har träningsvärken varit som värst, det är verkligen sant om att det värsta kommer på dag två. Och jag har varit väldigt orolig om jag skulle klara passet , men så fort man började bli varm i kroppen kändes det jätte bra i benen. Frågan är väl hur man mår på Fredag och Lördag , skall ju ha aerobicen i morgon kväll oxå sen får jag vila lite innan Coren.
Det gick helt ok, jag körde på tufft redan från start för att alla skulle veta hur fortsättningen skall bli. Tyvärr var det bara ca 17 st , fast det är rätt lagom när man skall springa runt och hjälpa folk.

Annars har vi inte gjort så mycket här hemma i dag, Ronja har varit på dagis och haft det bra. Jag och Vinnie har varit hemma hela dagen, i morgon orkar jag inte sitta hemma hela dagen får lite panik att inte ha någon att prata med. Vost är det mysigt med lilleman, men  ibalnd är det roligt att bara prata lite skit med en annan människa. Så i morgon får vi hitta på nåt.  Efter dagis åkte vi bort till smakfullt för en fika, ville bara komma hemifrån och se nåt annat. Ronja och Vinnie lekte lite på deras lilla lekplats och hade jätte roligt. Det var allt som hänt i dag, spännande va???



Nu är det snart finalen i so you think you can dance ....
sov gott xoxo....

FÖRSTA SEPTEMBER..

Då var vi inne i en ny månad, är det bara jag som känner att man inte hinner med? Det är inte klokt, snart är Vincent 1 år, blir rädd för hur snabbt tiden går.  Men vilken dag det varit i dag, helt makalöst underbart, såna dagar får gärna september bjuda mer på.

I går var det premiär för höstens tränings termin och jag hade core och step. Kände mig hel stressad hela dagen på jobbet och kunde inte riktigt koncentrera mig. Så när jag äntligen fick komma ner till hallen och kolla att sterion funkade m.m. kändes det mycket bättre. Coren var jag mest stressad över eftersom jag knappt hunnit gå igenom det. Det var över 40 st som kom, några nya vilket alltid är roligt men mest roligt är det när folk kommer tillbaka termin efter termin. Det gick ok, jag kommer få ändra lite om vi skall hinna allt som jag vill ha med. Stepen var oxå helt ok, min kondition är inte på topp än men för att vara första gången så var jag nöjd. Min underbara kusin kusin Kristina kom på Stepen och det är så roligt att se henne, saknar hennes glada ansikte och goa skratt. Måste träffa henne mer , vi bor ju bara 4 mil i från varandra.
I dag har jag inte varit kompis med trapporna här hemma om man säger så haha lite mör efter alla knäböj.... Så nu är man i gång, i morgon är det cirkelträning och det skall bli roligt, bara jag hinner fixa allt som jag vill ha med innan.Älskar att träningen har börjat nu igen - LOVE IT!

I dag har Ronja varit på dagis, jag och Vinnie har bara varit hemma och myst med varandra. Vist har vi städat och lagat mat oxå men det gör man ju varje dag.  Fattar inte varför man plockar och dammsuger, det är ju ingen som ser det efter några timmar antar att det är för sin egna skull. Alla vill väl ha det fint omkring sig. Efter dagis var vi ute här hemma på lekplatsen och lekte i det goa  vädret. Just när man tycker att livet är väldigt härligt trots allt , smäller det till och jag hör Vinnie bryta ut i världens tjut.  Nu när han har lärt sig gå i trappor inne tror han det är lika lätt ute. Och i dag när det blåste så, tappa han balansen och ramla ner.  Stackan var alldeles sandig i hela ansiktet och blödde från näsan.

mammas lille prins , det gör så ont ens hjärta.

efter en stund mycket gladare och näsan sitter fast.

och glasdast när man får sitta vid pappas dator som en liten gubbe.

Allt gick bra med han, han blev mest rädd och han fick lite skrapsår under näsan. Så nu ser han stört häftig ut tycker grannarna haha Vi var ute en stund till efter olyckan innan det blev dags för mat. Robban träna i dag så han har vi inte sett på hela dagen och inte ens nu på kvällen. Vinnie sover gott och Ronja har precis duchat. Så nu blir det mys i soffan innnan hon skall sova.

xoxo

RSS 2.0