Mina små villervallabarn!!





MODE OCH SKÖNHET!

I dag skall vi till Grand för att titta på en massa snygga tjejer och killar som blivit klippta, färgade och sminkade av Vivåga och make up store.
En massa mode och skönhet en  Lördagskväll kan aldrig bli fel, trist bara att man själv kommer känna sig som den fula ankungen haha , hade varit roligt att själv varit snygg i håret en kväll som denna.
Kommer troligtvis bli hur sugen som helst på en förändring efter att sett vad viviåga hittat på på sina modeller. Tur världens bästa frisör Petra jobbar på vivåga då.

I dag har jag hunnit med ett besök på Bollebygds egna modefabrik Fröken Emma. Hittar alltid en massa underbart så fort man bara kommer in där och givetvis vill jag även ge er lite insperation.
Till Barn hade ÄNTLIGEN villervallas nya gosiga tröjor i velour kommit.

Villervalla har bra priser.
Ronja fick kläningen och Vinnie fick tröjan!!!


Ytterkläder ocg fleecejkäder från villervalla finns i glada färger i butiken st 80-128.


myskläder och Jeans till både tjej och kille.





Saint Tropez sitter bra på alla modeller.
snygg festkläning från Saint tropez, finns i fler färger.
coola leggings från Saint tropez.

snyggt linne från Culture finns i svart oxå.
finns i tre olika färeger i affären.
snygg tunnika som även den finns i andra färger.

Sjalar är ett måste nu när det börjar bli kallt, vi har de flesta i affären från grovstickat till fina lite snyggare. Finns i alla färger och alla olika matriall.

Ok nu har ni ett litet utdrag om vad ni kan hitta på Fröken Emma. Skall visa killkläder nästa gång.
Nu skall jag se vad man skall göra för att piffa upp sig för en glamorkväll.
Trevlig kväll på er xoxo....

TORSDAG!!

Jag mår illa som bara den och jag får fullständig panik. Det började i går eftermiddag bara så där och blev värre och värre.
Givetvis var det bara jag som skulle ha träningen borta på gymmet och kunde inte bäda ner mig. Kräktes och höll tummarna för att det inte skulle vara magsjuka.


Efter träningen var det raka vägen till sängen i förhoppning om att sova bort illamåendet tills i dag. Men icke sa nicke, i morse var det lika dant och jag fick kräkas igen trots jag inte ätit nåt.
Har haft sånt här innan när jag helt plötsligt från igenstans bara börjar må illa och tyvärr kan det sitta i i flera dagar.

Tvingade mig till jobbet för det värsta jag vet är att sjukanmäla mig och speciellt när vi var hemma förra veckan några dagar.
Har väl mer eller mindre gått runt som en zombi och livrädd att känna efter hur jag mår. Har inte ätit nåt och det åker upp och ner hela tiden.
Tur man har bra arbetskamrter som förstår att man inte mår bra.

Att må illa är det värsta som finns för mig eftersom jag under båda graviditeterna mådde illa i flera flera veckor och kunde knappt tamig upp ur sängen. Hela jag får panik när illamåendet kommer smygande. OCH NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!!!!!!

Hur gör jag i morgon skall jag tvinga mig till jobbet och må skit eller skall jag ta en sjukdag? Får se vad som händer under kvällen .



GE MIG KRAFT!!!

Jag är så förbanat trött i dag att jag nästan mår illa av tröthet, fattar inte varför man aldrig bara kan känna sig skit pigg och utvilad. Antar att jag inte är ensam om detta problem, men i dag med detta väder är det värre än värst.

Hur man skall orka dra sin kropp bort till träningen är en bra fråga, men jag vet så väl att efter träningen kommer jag må helt underbart och vara mycket piggare. Bara trotsa vädret och allt annat och åka bort till träningen om en timme.
Hoppas att även ni trotsar vädret och kommer bort och är med på Coren och stepen i kväll.
oh vad skönt!


I morgon är det Torsdag och snart snart är det äntligen helg - underbart.
Men som sagt några timmar att klara av innan det är dags för sängen och givetvis får man inte missa Gray klockan 21.00.

SES PÅ TRÄNINGEN!!!!

25 OKT

Snart är det dags att ta på sig sina träningskläder och åka ner till den svettiga gympahallen som jag älskar så mycket för två tuffa träningspass.
Nu känner man när det är mörkt och kallt att det är ännu viktigare att komma iväg och få träna och ge kroppen lite energi och lyckorus. Har ni inte börjat med inomhusträningen är det kanske snart dags och det är bara att komma ner och hoppa in.

I går var det en lugn dag som startade med lite sovmorgon. Efter frukosten fixade jag lite här hemma med diverse saker och barnen tittade på film.
Vid tolv tiden åkte jag och mamma in till Borås för att handla mat och en halloweendräkt till Ronja. Dom skall ha lite fest på dagis på Torsdag och hon skall vara eldflickan.

Jag är löjligt förtjust i halloween och tycker det är skit mysigt och har alltid en pumpa på balkongen . Älskar oxå att klä ut mig, men tyvärr blir det inga större fester längre. Men förr i tiden hade jag alltid halloween tjejfest , kanske dags att starta upp det igen.



På kvällen i går var det Ronjas dans och dom är för söta med sina balettkjolar. Taktkänslan och koncentrationen är inte alltid på topp för dessa unga tjejer men dom är lika glada ändå. Tur vi har världens grymaste dansledare som är helt suväränna med flickorna.
Efter dansen var vi så trötta och sega att det blev pizza till middag som vi köpte med oss hem.

Nu är Ronja på väg till Borås för att se på teater. Det är stephanie som spelar en stor roll i teatern och det ville inte Ronja missa.
Ronja köpte en fin blomma som hon skulle ta med och ge efter föreställningen.


I sin nya fina kläning från Metoo...


Nej nu hinner jag inte sitta här mer, ha en bra Måndag kväll.

XOXO....

HÖSTMYS!!!

Oh vad skönt det är att vara hemma utan att ha några planer inför kvällen. Mysbyxorna är på, skall tända en massa levande ljus och snart börja laga en god middag.
Regnet bara öser ner och jag tycker att det är super mysigt med detta väder en kväll som denna.



I dag har jag jobbat på Fröken Emma och det var ett tag sen jag jobbade där sist så det var roligt att se alla nya fina kläder. Hittade mig en mys tröja från Cream som jag numera kommer bo i under denna mörka , kalla period.

har jättefina detaljer på armarna som tyvärr inte syns här.

Hade en bra dag i affären och folk var på shopping humör och trotsade det tråkiga vädret. Alltid lika kul att jobba med Camilla oxå fast vi inte hann prata så mycket under dagen haha.
Men vi får väl ta det en anna dag .

Barnen har varit hos farmor och farfar i dag och Ronja åkte med farfar och köpte fiskar till hans nya fina akvarie. Hon hade en toppen dag och fick äta VÄRLDENS godaste muffins haha tur att farfar finns.
Kan säga att det var två nöjda barn jag hämtade efter jobbet.
Robban är iväg på en massa hemligheter som jag hoppas det går bra på.

Nej nu skall jag bara njuta och ha Lördagsmys med min familj, hoppas de samma till alla er där ute.
Här kommer lite bilder på fina kläder som finns i affären just nu.
KRAM ......




VILKET SKÄMT!!!

VAr det nån mer än jag som såg på lyxfällan i går??
Jag brukar titta på det pogramet och tycker det är bra och intresssant. Men i går höll jag på att få ett samanbrott , var det ett skämt eller?? För det kan ju fan inte ha varit på fullast allvar.

Vanita eller vad den dumma bruden hete måste ju ha spelat korkad, dum,blåst blondin och helt tom i bollen.  Hon ville ju bli skådesplelare .
Eller var hon verkligen så förbanat dum i huvudet??? Jag blir rädd när jag ser såna brudar på tv.

Om ni missade detta i går kväll måste ni se reprisen, tror det går på Lördag eller nåt på tv 3. Om inte annat får ni både ett gott skratt och lite skämseltv.


BESVIKEN!!!

Jaha då var det dags att vara hemma med barn nr 2. Denna gången handlar det inte om nån smittsam sjukdom utan om min lille prins rumpa. Han har en sån känslig hy och när hans mage arbetar extra mycket under vissa perioder fräter avföringen upp hans lilla rumpa och det blir alldeles sårigt.
Men i går när jag hämtade han på dagis hade hen så ont att han inte kunde gå  och det gör ont i mitt hjärta när han lider.
Vi åkte direkt ner till BVC och visade upp hans rumpa, men dom hade inget riktigt bra svar på varför det blev/blir så illa. Fick köpa tre oika krämer till hans rumpa som vi nu smörjer för fullt med. Hoppas det skall bli bättre ju äldre han blir, men denna helg blir det till att gå hemma och lufta rumpan. Jag får väl tvätta hundra maskiner då han inte är blöjfri haha

Det börjar som sagt inte så bra på mitt nya jobb med VAB andra veckan, men vad fasiken inget man kan göta nåt åt. Men jag hoppas att barnen nu slipper mer i skit och att jag hinner jobba några flera veckor innan det blir vab igen.
Är inte alltid lätt att avgöra vad som är rätt och fel, men när ens barn har ont och besvär tycker inte jag att det är rätt att lämna dom på dagis.

Nu till nåt helt annat. I dag hade jag äntligen tid till gyn för att träffa en läkare ang min endometros och mina enorma smärtor i magen. Har verkligen varit så nöjd över att jag äntligen hade ringt och bokat tid och tagit tag i detta elände.
I dag skulle jag alltså vara där kl halv tre, jag lämnade barnen hos Robban och åkte sen upp till sjukhuset.
Under tiden jag satt där reagerade jag på att av de fem läkare som roppade in patienter var tre killar. Ni får ursäkta mig men jag kan inte förstå hur en NORMAL kille kan välja detta yrke. Jag tycker PERSONLIGEN att det är äckligt och snuskigt att ha en manlig gynekolog och det får mig att må illa. Kalla mig pryd eller vad fan som helst men jag tycker verkligen inte om det.Jag menar dom förstår sig inte på kvinnokroppen och alla besvär vi kan ha eftersom dom inte har samma kön.

Fick givetvis panik när jag förstod att jag troligen oxå skulle få en manlig gynekolog. Klockan gick och när klockan var tre hade jag fortfarande inte kommit in, frågade en sköterska om varför jag fortfarande inte blivt inkallad. Efter 40 min fick jag komma in till en MANLIG läkare, då var jag så uppstressad och förbanad att jag inte kunde tänka. Kände hur tårarna brände bakom ögonlocken och ville bara där ifrån. Läkarn kunde knappt svenska , hade inte läst nåt ur min journal och viste inte varför jag var där, kunde fan inte prata......
Tillslut när han ville göra en gynekologiskt undersökning sa jag bara att jag inte hade tid att stanna längre för då var klockan nästan halv fyra.
Jag lämnade hans rum utan de minsta hjälp och med en stor klump i magen. VAD FAN,skall jag behöva börja om igen orka orka orka!!

Får väl ringa i morgon och be dom skicka en ny tid och denna gången vill jag ha en kvinnlig gynekolog som förstår språket.
Skall ha mina pengar tillbaka oxå 200 kr för hjälp jag inte fått, nej det godtr jag faktiskt inte.
Nu känner jag mig så besviken och att jag är tillbaka på ruta ett. Smärtorna finns kvar och frågorna finns kvar om allt.
Ja ja nu har jag fått ur mig detta och i morgon tar jag nya tag.

Efter sjukhuset stressade jag till Robbans jobb för att hämta upp barnen och åka hem och lämna Vinnie hos mamma och sen direkt upp till ridskolan.
Har sagt det hundra gånger men vad skulle jag görautan min mamma, hon ställer alltid upp till 110% och jag älskar henne så mycket.
Vinnie hade mer än gärna åkt upp till stallet, men med tanke på rumpan behövde han vara hemma och vila/lufta den hahaa

Ronja hade Gabriell och det gick toppen bra. Hon blir säkrare och säkrare för varje gång. Hon bortstar, kratsar hovarna själv och försöker tränsa men det är inte så lätt att nå upp.
I dag var både Ronja och Gabriell på bus humör och rätt som det var under traven började Gabriell galoppera och Ronja bara tjöt av skratt. Kan väl säga att jag oxå skrattade gött innan vi fick Gabriell att börja skritta. Det är bra fart i den gamle hästen, han ger sig inte i första taget.


Nej nu skall jag äta kvällsmat och titta på Robinson, tror det får bli en kopp oboj och en hönökaka, det är jag värd i kväll.




VAB!!

I går ringde dom från Ronjas dagis och sa att Ronja inte mådde bra. Hon hade ont i magen och ont i bakhuvudet/nacken - konstig kombination.
Typiskt när man precis börjar nytt jobb och desutom hade lovat stanna kvar i barngruppen på eftermiddagen.
Men men ens barn är viktigast och då var jag väldigt nöjd med att jobba så nära barnens dagis.

När vi kom hem la ja Ronja på soffan och hon var alldeles blek och jätte varm. Satte på en film till henne och sen tog jag med mig Vinnie upp på övervåningen för att han skulle få se Pippi. När jag kom ner igen hade min prisessa somnat i soffan alldeles utslagen.
Sen sov hon i flera timmar, jag lyfte  upp henne och la henne i våran säng och hon fortsatte sova. Hela hon var så varm att jag nog hade kunnat steka ett ägg på henne :(

Vid halv sex åkte jag till träningen och då var hon fortfarande kvars sovandes i min säng. Träningen gick otroligt bra och det var massa tränings sugna människor. Alla lika gryma och kämpade som bara den. DET GÖR MIG SÅ LYCKLIG!!

När jag kom hem vid kvart över åtta var Ronja halv vaken liggandes i soffan, ingen glass, ingen klubba eller festis kunde jag få i henne då är man verkligen sjuk. Tillslut gick hon med på lite nyponsoppa och fick i sig en del vätska.
Sen var det till att sova igen för hennes del och vaknade i morse.

Men i dag är den höga febern som bortblåst och hon har inte ont någonstans, hur konstigt som helst. Fattar inte vad det kan ha varit , är det nån som höt nåt liknade på nåt annat barn/dagis??
Men att sova gjorde tydligen susen för nu är hon sig själv igen.

Men vi har inte gjort mycket i dag, utan vilat oss i form för morgondagen. Jag har så klart passat på att tvätta några maskiner och dammsugit och plockat när jag är hemma för det kan jag inte låta bli haha..
Sen har gjort chokladbollar/nergerbollar i dag med en massa färglatt strösel på som nu står i kylen och läskas, tror tom att vi skall avsluta denna dag med att äta pizza och mysa till det ordentligt. En vanlig Tisdag som man kan förgylla lite.

mumsigt!!!!


Jaha nu skall jag töma tvättmaskinen och sen blir det nog en till innan jag slutar för kvällen.
Ha en bra fortsatt Tisdag!!!


UTMANINGEN!!!

Jag har blivit utmanad av min unga snygga gymnasiekompis ( för inte är vi gamla) Katri.
Det gäller att visa en favorit bild och
berätta tre saker som ligger mig varmt om hjärtat.


At bara välja ut en bild är lättare sagt än gjort när man
har massa favorit bilder på sina kärlekar.

En nybliven storasyster som hälsar på
lillebror på bb.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat...


1) mina barn och min sambo som jag älskar mest i hela världen..

2) Min andra familj med mamma, syster m.m. och mina vänner

3) allt som gör livet roligt att leva som träning, hästar , godis...

Nu vill jag skicka denna utmaningen vidare till
min barndomsvän lillamia
småtuffs egna Annika
min barndomsvän Carita
en vän jag lärt känna genom en vän Anna

LÖRDAG och SÖNDAG!!!!

Ja då är snart denna helg slut och jag är super nöjd över allt som hänt och blivit gjort.
I går på morgonen kom mamma och hämtade Ronja för att ta med henne upp till kusinerna. Hon blir alltid lika glad när hon får åka upp till Anton och Rasmus, trots att det bara blev Lördag till Söndag.

Jag och Vinnie blev kvar ensama hemma då Robban skulle iväg och hjälpa sin pappa och eftersom solen sken så vackert tog vi på oss massa kläder och gick ut.
Några av mina kära gympavänner stod på torget och hade annordnat hinderbanna för barnen och på så sätt samla in pengar till världens barn. Jag och Vinnie gick givetvis dit för att säga hej och Vinnie prövade på att gå runt i bannan. Tack Helene och Christine för allt ni gjorde!

Träffade även Challe som hade köpt så fina paket till Vinnie, tack snälla snälla. Vi gick in på blomsterhuset och tittade på allt finat som Maria har , skulle kunna köpa hur mycket som helst. Maria har starta en blogg som ni kan gå in och få insperation av www.blomsterhusetbollebygd.blogspot.com

Vid tre tiden efter Vinnie vaknat åkte vi ner tiel hallen för att kolla in när Challe spelade handboll mot Borås. Säger bara ojoj vilken match , var grymt spännande och tjejorna från Bollebygd var super duktiga och speciellt målvakten som räddade många viktigta strafflägg och givetvis min Challe som satte det sista målet när det bara var nån sekund kvar.
Vilken brud haha challe sätter man säg inte på i första taget vill jag lova, hjälp vad stark hon är - tur hon är på min sida.

Efter handbollsmatchen åkte jag upp till Lena och Conny för att dumpa av Vinnie . Dom ringde och frågade om jag och Robban ville hitta på nåt själva och ha lite egentid och det tackar man inte nej till.
Så Vinnie fick vara hos farmor och farfar och det var han hur nöjd som helst med, han älskar att vara där och titta på farfars lastbil och traktor haha min lilla bonde.

Jag och Robban tog tillfället i akt och åkte bort till gymmet för att unna träna tillsammans vilket aldrig händer annars. Klockan sex en Lördagkväll var perfekt knappt en människa . Robban körde ett stenhårt pass med mig med fria vikter. Jag tycker att det tio gånger roligare att träna där nere på gymmet än bland alla maskiner och givetvis när Robban hjälper mig.
Vid kvart över sju var det dags att åka hem igen nöjda och glada.

Hade tänkt att vi skulle gått på bio men det gick såna skit filmer att vi gicj till Bollebygds krog istället  gör att äta god mat. Måste verkligen beröma krogen för deras otroligt goda mat, vi var verkligen super nöjda. Vi åt och drack gott och hade skit roligt tillsammans , härligt att få umgås med sin stora kärlek ensam ibland.




I dag har vi varit väldigt duktiga här hemma. Vi har rensat ur våra kläder och Robban tömde väl ut halva hans gaderobb vilket är så skönt. Nu skall det bara köras här i från oxå. Sen har vi varit ute i förrådet och städat och rensat där ute. Låter kanske inte så mycket, men fasiken vad tid det tar. Några maskiner i tuättmaskinen har givetvis oxå hunnits med så nu är smutskorgen tom.

Nu skall vi snart bara mysa i soffan med Ronja som kommit hem, Vinnie skall lägga sig. I morgon är det en ny vecka på jobbet och vi skall upp tidigt varje dag så nu blir det att lägga sig i tid på kvällarna.


ps glöm inte att titta in på öppna förskolan denna veckan och fynda lite barnkläder till gryma priser. Har kläder hela veckan tom Fredag. Jag kommer att sälja en massa kläder från både Vinnie och Ronja, massa fina kläder. .....

VINCENT 2 år!!!

I Fredags fyllde mammas prins två år och är numera inte längre min bebis :(
( fast det kommer han alltid att vara hahah) Jag ställde väckaklockan på halv sex och gick upp och fixade en flaksa med kall oboj som han älskar, sen väckte jag resterande familjemedlemar.
Vi sjung skönsjungade sång för lilleman , men han tyckte det lät så där och ville att vi skulle vara tysta. Paketen var han inte heller noga med utan ville bara ha sin oboj och titta på bolibompa.
Men efter att Ronja öppnat hans paket blev han genast lite mer intresserad.




På dagis blev det glass och Vinnie fick en guldkrona av personalen. Han var helt slut när jag hämtade han efter jobbet vid halv två, helt blek och tystlåten haha inte lätt att vara i centrum hela tiden.
Vi stannade givetvis till på glassbaren på vägenhem för att äta glass och ännu mera glass. Fyller man år så måste man äta mycket glass.

Väl hemma igen var det att börja fixa inför Vinnies kalas för släkten. Mamma var en ängel som åkte och handlade mat åt mig så jag slapp det. Vi bjöd på tacos för det är enkelt och alla gillar det. Jag städade lägenheten snabbt och dukade fram allt sen gjorde Robban maten.
Gästerna kom vid sex och då var Vinnie inte alls på humör, han satt fastklistrad i mitt knä hela tiden. Tur att stora syster kunde hjälpa han med paketen.
Men efter ett tag var han sjövild och levde rövare med alla och höll i gång.

Vinnie fick massa fina saker och vi är super tacksamma mot er alla. TACK snälla!!!!




Vinnies nya favorit Stephanie...

Grejar med farfar är alltid roligt!!


TORSDAGEN DEN 14 OKT!!!

OH my good vad jag är trött i huvud och i kropp, Det är mycket som skall läras och göras rätt och hinnas med på jobbet. I dag var det första gången helt själv och jag hoppas att jag inte missa nåt viktigt, tur man har bra arbetskompisar som kom med frukost till mig i dag. Antar att detta inte blir varje dag Jennie eller haha???
Men hjälp vad jobbigt det är för kroppen, min nacke och rygg tycker redan tredje dagen att detta är ajaj, inte det bästa kanske men man vänjer väl sig så småningom.
I vilket fall som helst är det helt ljuvligt att sluta så tidigt på dagarna som jag gör, tänka att vara hemma innan två varje dag- lyxigt!"

I dag har vi varit på ridskolan och jag vet inte vem av barnen som tycker det är roligast, Vinnie går omkring med ridhjälm på huvudet hela tiden och njuter av alla hästar. I dag red Ronja på Gabriell och hon klarar av att rida alldels själv medans jag sitter på läktarn.
Är roligt att se att dom faktiskt lär sig något och inte bara sitter och åker häst.




I morgon fyller mammas prins 2 år och det är inte klokt. Vill ju inte att han skall bli stor, han skall vara min bebis hela livet haha stackars barn. Men som sagt i morgon smäller det och det blir kalas och allt.
Säger även ett stort GRATTIS till godingen Jack som oxå fyller år i morgon, fast nån timme efter Vinnie. Grattis killar......
Jack och Vinnie!!!

GOD KVÄLL!!

Malmö 8-10 okt!!

Ok nu skall jag skriva lite om våra weekend i Malmöstad utan att avslöja allt för mycket.
Fredagen den 8 okt var det alltså dags att packa in väskorna ( ja jag är världens sämtsta på att packa ovs hur länge jag skall vara borta, hade tex 4 par skor med mig och alla blev använda haha)
och sen dra ner till Göteborg för att hämta upp Helena på centralen. Bara den resan från Bollebygd till centralen var en pers, fattar inte hur människor orkar sitta i dessa köer varje dag - fy fasiken vad segt!
Men skit samma när jag väl kom fram till centralen stod Helena med massa godis och skvaller tidningar och våran resa var äntligen på g.

Det gick bra att köra ner till Malmö trots att det blev väldigt mörkt och vi var overkligt hungriga trots allt godis. Men efter ett antal timmar kom vi fram till Malmö och då skulle vi hitta till hotellet i mörkret i stad där det inte går att komma fram nånstans . Lyckades väl köra på alla gator där det var återvändsgränder eller annan skit.
Men eftersom detbor så trevligt folk i Malmö , kunde vi till slut ta oss fram till rätt hotell och hitta ett parkeringshus för bilen.
Vid detta laget var klockan redan halv tio och vi var rätt hungriga. Vi bestämde oss snabbt för en hamburgare och sen kröp vi ner i våra goa sängar på hotellet och läste en massa skvaller/modemagasin och bara tjötade - såååå mysigt efter en lång dag.

Tyvärr vaknade jag klockan åtta och försökte smyga mig upp utan att väcka min sängkamrat, men jag tror hon vaknade så fort jag stängde dörren till badrummet. Vi tog varsin snabb dusch innan vi gick för att käka frukost.
Efter frukosten var detdags för en hel dag shopping. Solen sken och vi var på topp humör och inget kunde gå fel. Bilen hade vi flyttat och hittat en parkering som var 50 kr billigare än den förra -vilken lycka!




Vi sprang i varenda affär tror jag och vist skulle man kunnat köpa hur mycket som helst men plånboken sa ifrån och jag fick hålla igen lite. Men jag köpte mig en ny parfym från dkny, och en fondation från Lancome så nu skall jag bli så vacker så. Sen blev det lite små saker som två nya läppglans bla.


Vid lunch blev det pizza och en kall öl och det var verkligen behövligt om man säger så. Går åt overkligt mycket energi av att spring i affärer. Efter några timmar till på stan gav vi upp och gick och satte oss i solen på en pub och tog yttligare några öl.
Tänk er själva att sitta den 9 okt med en varm sol som strålar mot ditt ansikte och en kall öl att släcka törsten med, kan inte bli så mycket bättre än så om ni frågar mig. 




Efter att spenderat en hel dag på stan i en massa affärer var det skönt att krypa under täcket och bara glo en stund på tv och halv vila ögonen. Tror att vi bara soffta så i nästan två timmar innan vi ryckte upp oss och satte fart.
Champangen kom fram, den lilla svarta kom fram och kvällen började nalkas. Vi hade hur kul som helst när vi fixade oss samtidigt som det dracks champange och nån öl. De trötta morsorna förvandlades till två bobnedslag ( eller man kan väl få dröma) .



snygga mammor....



Innan resturangen gick vi till en pub för en snabb öl, men ölen var lite större än vi förväntat oss och vi blev nästan mätta på bara den ölen.
Efter det skulle vi hitta en resturang som passade mina kräsna behov, vilket inte är det lättaste alltid. Men som  tur är har jag Helena som jag gillar en rejäll köttbit med gott tillbehör så hon var med på noterna. Efter att kollat in ett antal menyer bestämde vi oss för resturang Chili.


OH SÅ GOTT.





Klockan var redan halv nio och vi var väl lite salongsberusade när vi kom dit. Men vi beställde in god mat och givetvis en öl till. Vi åt och hade en trevlig middag med massa skratt och spännande samtalsämnen (inget som ni får veta här).
Efter en stund när vi suttit och ätit kommer mammas pojke Tim in, eftersom han tydligen jobbade på den resturangen. Tittade på den såpan en eller två gånger , men såg precis likadan ut och tyckte han var rätt grym.
Han satte sig vid vårat bord och skulle förklara för oss hur det funkade att gå ut i Malmö. Jo tack för den informationen.- MEN VI HAR VARIT UTE OCH FLYGIT FÖRR vänenn.  Tror ni vi klara oss ganska bra utan hans intressanta lektion.

Efter att middagen träffa vi Helenas kompis Daniel och hans två polare och följde med dom till nån krog/nattklubb. Är man i Malmö måste man ju prata med riktiga infödingar. Vi drack ännu mera öl, skrattade ännu mer så magen gjorde ont och bara hade en jäkligt rolig kväll med ett gott gäng av blandade människor.
Vid halv två var dessa mammor trötta och krafterna började ta slut, så vi smög oss hemmåt.


Helena och Johan ...

Daniel som var rädd att vara med på kort i fall hans tjej skulle se det haha..

ok, går inte ut så ofta så jag blev lite rund om fötterna :)

Helena ser lite mer redig ut, peace peace haha


Men att jag kommit i säng vid två på natten gjorde tyvärr ingen skillnad på denna kropp, för givetvis vaknade jag tjugo över åtta som en klocka. Kunde inte ligga kvar utan gick upp och tog mig ett skum bad med en skvallertidning och bara njut av tystnaden och värmen av vattnet.
Stackrs Helena som inte fick sova ut på sin resa, lova att stoppa i mig sömntabletter nästa gång så vi kan få sov morgon.

Efter frukosten var jag tröttt och kände att det var lika bra att åka hem så fort som möjligt då jag skulle bli tröttare och tröttare ju längre dan gick. Inte roligt att sitta och köra i tre timmar och bara koncentrera sig på vägen. 
Stannade i Falkenberg för matintag och för att tanka bilen, sen körde vi på hem. Kom till Bollebygd vid kvart över tre och det var härligt.
BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!


Tack ännu en gång för den trevliga resa min fina böna, snart tar vi en ny och ett nytt resemål.
KRAM!

12 OKT!!

I dag ringde väckarklockan 05.20 och det var ett bra tag sen jag gick upp så tidigt. Men nu är det bara att vänja sig för så kommer de närmsta månaderna se ut för jag har ett jobb att gå till.
Efter jag duschat, ätit frukost var det dags att väcka mina små troll, inte kul att behöva dra upp dom så tidigt men vad gör man. Vi får turas om jag och Robban så dom kan få sova lite längre nån morgon. Men åt andra sidan kommer vi vara lediga varje eftermiddag eftersom jag slutar klockan halv två och det vädersätter jag högt.

Klockan tjugo i sju var vi på väg till dagis, jag hade fått för mig att vi skulle cykla dit men hjälp vad kallt det är nu för tiden haha. I morgon blir det mycket mycket mer kläder på om vi skall cykla.
Efter att lämnat mina barn på dagis kan jag nästan tycka det är mysigt att dom få vara en stund tillsammans på samma avdelning med lite barn och lugn och ro. Ingen stress utan bara få vara innan alla barn strömar in.

Klockan sju var jag på plats på min nya arbetsplats Frejagårdens förskola som den nya köks och städbiträde. Vilken titel va??
I dag har jag gått brevid en annan som jobbat där innan och jobbar i kommunen och även i morgon skall jag göra detta, men på Torsdag skall jag stå på egna ben. Lika bra att bita i det .... äpplet och lära sig på det hårda viset.

Mina arbetsuppgifter kommer att vara fixa frukosten, lunchen, mellanmål, sköta all beställning som tex smör,mjölk m.m
Där i mellan skall jag hinna städa hela förskolans alla utrymmen, tvätta m.m på 6 timmar.
Som sagt det kommer bli en held del att hålla ordning på och nu i början får personalen ha lite överseende med mig haha, vilket jag vet att dom har eller hur Doris?
Sen har jag nära till personalen på Odensgården så jag känner mig trygg och detta kommer gå bra.

Tack alla gulliga som önskat mig lycka till i dag på Fb, det värmer mycket.

Nu skall jag äntligen sätta mig i soffan efter ha  tvättat, dammsugit hela huset och plockat ordning i alla sovrum. Lika bra att hålla i gång medans man fortfarande står upp, men nu är jag inte tuff. Tur det är grymt på Tv i kväll med favorit hemmafruarna :)

God kväll xoxo...

GOD KVÄLL!!

Hemma igen från en hel skön helg I Malmö, med min sköna böna!
Men i kväll är jag alldeles för trött för att skriva om detta äventyr, så det får bli en annan dag.
I morgon blir det en lång dag. Först jobbar jag på Fröken Emma och sen är det direkt ner till träningen och köra två pass.

Tack snälla Helena för denna helg som du ordnat så bra, tycker så mycket om dig!!!


TORSDAG 7/10


Oh i dag är vi lediga och även i morgon, detta blir min sista ledighet på ett tag eftersom jag börjar mitt nya jobb nästa vecka :)
Så nu njuter man lite extra mycket av att få vara hemma med barnen.
Vist jag sitter inte och latar mig som man kanske borde göra , men jag har som vanligt en massa saker som skall fixas.
I dag har jag städat på toaletten och grejat om lite, slängt en massa smink, armband m.m.
Jag har en förmåga att spara på allt, sen ligger det bara där och blir tyvärr aldrig användt. Torkade rent bland hyllor och badrumskåpet.

Sen har jag fixat bland Vinnies kläder har börjat rensa ut kläder som börjar bli för litet, hann rensa bland mina kläder och nu åkte det ut lite till som aldrig används - bättre att ge det till nån som använder det.
Tvättat tre maskiner och är endå inte klar, fattar inte hur mycket kläder denna familj gör åt hahah men som sagt har man användt det en gång tycker jag det känns snuskigt att lägga tillbaka det bland rena kläder och istället åker det i smutstvätten. Tänk på alla baciller som fastnat i sina kläder , nej fy då tvättar jag hellre sönder kläderna.

Har varit ute på en liten promenad med barnen oxå så dom skulle få lite luft, men dom tycker oxå det är skönt att få vara hemma och mysa i sina pjamasar och bara ta det lugnt.Måste inte alltid stressa iväg på saker.
Nu sover min lille prins och jag och Ronja äter pannkakor och myser i soffan. Vid fyra drar vi till stallet och umgås med dom fyrbenta djuren som vi älskar så mycket.

Nej nu skall jag inte sitta här mer..............



SCARY...........

Vårt hus har förvandlast till ett spindelnäste, fattar ni vad scart?????
För drygt en vecka sen kröp det omkring en stor jäkla spindel på hallgolvet och då menar jag inte nån liten vanlig spindel eller en pappalångbent, utan en stor med långa äckliga ben(kropp.
Då todde jag den hade kommit med nån sko in .

Men i dag när jag skulle hämta Vinnie efter han sovit middag och vi var på väg ut ur hans rum ser jag den största spindel jag sett live. Den var helt enorm att till och jag med tyckte den var läskig och jag är inte rädd för spindlar.
Får panik när det är spindlar i barnens rum, känns kanske inte jätte roligt om dem kryper omkring på don när dom sover.






Och nu senare på kvällen hittade jag en spindel till, så nu kommer väl alla andra spindlar in och hämnas på mig för jag dödat tre av deras vänner.
Är det nån som vet vad detta är för en spindel???
Nu blir det till att hålla alla fönster stängda så dom inte kan komma in och värma sig. Gå in till grannarna istället haha

Erkänn äckligt!
GOD NATT!!!

TISDAG!!!

Oh vad jag känner mig duktig nu, har precis kommit hem från gymmet och mår toppen bra. Tänk om man alltid kunde träna direkt på morgon och ha hela eftermiddagen/kvällen med familjen, men då får jag gå upp halv fem och det känns kanske inte jätte lokande.

Barnen är på dagis i dag några timmar för de skall ta dagiskort i dag. Båda två var jätte fina när de gick hemmifrån, frågan är väl bara hur dom ser ut efter varit och lekt runt på dagis innan kortet haha Men vem bryr sig , jag tycker alltid mina barn är vackra.


Villervalla bruden!!!

Syskonen bill och bull - I LOVE YA!!!

MIN PRINSSESA!!!

I går var jag på Saga form och jobbade och det är verkligen jätte roligt att få lära sig massa nya saker hela tiden. Jag hoppas kunna jobba extra där i bland på eftermiddar fast jag börjar på mitt nua JOBB nästa vecka.
På kvällen var det träning och det var helt grymt, massa folk som gav allt de hade. Lika roligt varje vecka.

Nej nu skall jag duscha och sen blir det att hämta hem mina busungar.
Ha en bra dag!!!!!

SÖNDAGEN DEN 3:E

Som sagt i dag har jag varit redig och tagit fram alla vinter jackor och vinterskor för att se vad som kan användas i år och vad som har  blivit för litet.
Barnens saker hinner man bara använda en stackars säsong och sen är det för litet och hur dyrt blir inte det att varje år köpa nytt nytt.
Ronja har aldrig kunnat ha samma overaller eller skor två år i rad.
Men när jag såg Vinnies overall tror jag att han hade kunnat ha den i år oxå, men vi har redan köpt en ny till honom som han skall få när han fyller år.

Jag har samlat i hop massa kläder från barnen jag skall sälja och nu blir det alltså ävenlite jackor, skor och overaller. Har tagit lite kort men jag har inte den bästa kameran så bilderna blev inte jätte bra. Men om det är nån som är intresserade av att köpa billigare kläder  så bara säg till.
Kommer att sälja lite på klädbytardagen på öppna förskolan den 18-22 okt.


skorna kommer vara rena i verkligheten st 22 på vinterskorna .
Grymt bra kvalitet, Vinnie var inte blött om fötterna en enda gång.


Varmfodrade sneakers i st 30, dom är svarta och inte gråa. Min kamera tyvärr. Ronja älskar dom här!!





Ronjas tuffa overall från Didrikson st 110 men en stor modell.



Ronjas vinterskor från ponny st 30.





Vinnies snygga overall som är jättegrym, st 86 men stor och rymlig.

Som sagt det finns en massa mer att se, men med tanke på hur dåliga korten blev så tar jag inte fler kort haha utan hör av er om det är nåt speciellt ni är ute efter.

Kram!!!

NR 4.



I Fredags ( 1 Okt ) tappade Ronja tand nr 4 på dagis,
perfekt till dagiskorten på Tisdag haha.

GLÖM INTE!!!

I dag har Fröken Emma och lilla jag och Milla`s skor öppet. Och det är 20 % på allt även i dag. Så passa på att köpa vinter skor och ytterkläder....


SÖNDAGSMYS!!!!

Vilken morgon vi haft i dag helt underbart.
Jag vaknade tidigt som vanligt, eftersom jag oftast vaknar med en ond mage och då är det lika bra att gå upp. Men klockan 8.00 är ändå sov morgon och jag brukar vara pigg när jag vaknar och i dag förstod jag att solen sken utanför fönstret.
Jag tog på mig mina springkläder/skor och gav mig ut i över en timme, var sååååååååååå skönt att nästan helt ensam (förutom några hundägare)  se solen ta sig fram runt om i Bollebygd .
Bättre start på den dagen kan man inte få och nu har jag en massa energi som jag skall använda till nåt bra.

Skall gå ut till förrådet sen och leta fram alla vinterkläder och se vad som kan användas och vad som skall bort. Sen får man ställ bak sommarsakerna och ta fram julsakerna längst fram. Här hemma skall det så klart tvättas och dammsugas och göras ordning.
Till mat blir det en god höstgryta som skall få putras på spisen hela dagen - mumsigt!!!

I eftermiddag har Ronja dans och då blir det nog en cykletur dit i dag om det är sånt här fint väder..

Ha nu en grym Söndag och NJUT!!!!

ÄVENTYRET!!!

I går var en stor dag för min prinsessa, hon skulle tillbringa sin Fredagskväll med Challe.
Att min dotter tycker väldigt väldigt mycket om Challe är ingen hemlighet och Challe är en person som funnits i Ronjas liv sen hon föddes.
Ronja gillar det mesta med Challe och tycker speciellt om att se när hon spelar handboll eller vara med på Challes step pass haha. Bra att ha förebilder!!

Men i går var det alltså dags för en egen date mellan mina favorit tjejor.
Ronja hade fått bestämma vad som skulle hända och givetvis blev det badhuset och Mcdonalds. Att min dotter är tokig i att bada vet ni vid det här laget, men att Challe "vågade" sig på dettta är inte dåligt. Jag menar det är inte alla som tar med sig en 5 åring till badhuset som inte är ens egna, mycket ansvar om man säger så.
Allt hade gått hur bra som helst och jag kan mig väl tro att Challe oxå blev som en liten flicka i badhuset haha och hade lika roligt som Ronja.

På kvällen hade Ronja kört igenom hela registret , måla, leka och innan hon somnade hade hon fått Challe att klia henne på ryggen. Natten hade gått bra och båda hade kunnat sova.
Kan säga att det var en mycket nöjd Ronja som kom hem i dag med flätmr i hela håret och Lördagsgodis........

Kärlek......

Tack snälla snälla Challe för att du gjorde min dotter så lycklig och glad. Det betyder så mycket skall du veta, du är bäst !!!!!



ÄNTLIGEN!!!!!!

Ok, nu skall min hemlighet avslöjas och jag är inte gravid om nån trodde det . Men jag har fått ett jobb och jag är så lycklig och nöjd. Nu slipper jag pressen av att hitta ett jobb från arbetsförmedlingen och jag slipper flänga runt som timanställd på flera jobb.

Numera kommer jag vara på Freja gårdens förskola som köks/städansvarig och det skall bli mysigt att sköta om detta lilla dagis . Mina arbetsuppgifter blir att fixa frukost, lunch och mellanmål och där i mellan skall jag städa och dona. Kommer passa mig perfekt att gå och pilla jag som alltid städar och grejar här hemma.
Att det är underbar personal gör ju inte saken sämre.
Tjänsten är på 75 % så jag kan fortsätta hjälpa till på Fröken Emma vid behov och på så sätt få in lite mer pengar. Tycker om att vara på fröken Emma oxå....

I dag har det varit fullt upp på Fröken Emma inför morgondagens modevisning. Kommer bli grymt med en massa snygga kläder att titta på. Jag skall vara konferencier i morgon och det blir ju spännande haha hoppas jag inte pratar för mycket nu bara.
Det kommer bli mycket folk för nästan alla biljetter är slut till båda tiderna och det är skit roligt. Ronja skall vara med och visa kläder.


Nu skall jag äta innan jag hungrar ihjäl.
PUSS o God kväll!!!!



RSS 2.0