MITT DUMMA HUVUD...

I går var jag väldigt duktig när jag kommit hem från jobbet och hämtat barnen. Jag började att sortera mina kläder och ta bort ännu mer som jag aldrig kommer att ha igen, har bestämt att jag skall göra det en gång i halvåret med mina och barnens kläder. Jag blir bättre och bättre för varje gång och efteråt känns det riktigt bra. Jag har alltid haft svårt att göra mig av med mina saker, för det kan ju kommen en dag då man faktiskt villa använda det igen - eller inte! Numera tänker jag att det är bättre att nån får användning för mina kläder än att dom ligger och tar plats hos  mig. Nu uppmanar jag er alla att göra likadant och skänka era kläder till mer behövda, vem bryr sig om dom har varit dyra m.m. ge av er själva till dom som behöver det.
Efter kläderna tog jag tag i leksaker , men där har jag fortfarande jättesvårt att plocka bort. Men alla bebis leksaker åkte och annat som jag vet bara ligger.  Två påsar leksaker, två påsar kläder och två påsar med filtar och påslakan kördes i dag till insamlingen.  Annars hann jag knappt med att städa som jag skulle göra oxå, men det skall jag göra i dag och damma bort allt juldamm. Barnen somnade tidigt i går kväll och det var skönt att sitta i soffan när klockanvar kvart över sju och det var alldeles tyst . Vid åtta kom Robban hem med en vän som vi inte träffat på länhge, det blev en massa tjöt och sånt innan jag tacka för mig och gick och la mig.

I dag sov vi till halv åtta och det är inte helt fel . Vi tog en lång gröt frukost och myste tillsammans utan att glo på barnprogram. Sen fick jag den underbara iden om att ta med barnen till badhuset. Jag hatar att vara i badhus det är nåt av det äckligaste jag vet, men jag vet hur mycket Ronja älskar att bada och vad gör man inte för dom man älskar. Jag packade en stor väska med många handukar, kläder, dricka osv och Ronja sprang omkring och dansade av lycka . Måste erkänna att det kändes helt ok och jag hade bestämt mig för att åka till kaskads badhus eftersom det var längsen vi var där. Vägen dit gick smärtfritt och Vinnie sov och Ronja sjung av lycka. När vi äntligen kom fram och jag skulle ta ut barnen och badväskan upptäcker jag mitt dumhuvud att jag glömt badväskan hemma på parkeringen. JÄVLA HELVETES SKIT , hur dum får man lov att vara kan man fråga sig. Men men med alla väskor och skräppåsar och barn lyckades jag glöma den.
Oh Ronja blev så besviken och jag kunde se i hennes blick att hon var ledsen, tror ni jag kände mig som världens sämsta mamma då eller? Vad gör man det var bara att sätta sig i bilen och åka till kinna och börja shoppa och det var lättare sagt en gjort kan jag lova. Tydligen får man inte köpa badkläder denna årsitiden för det fanns inget inget inget. Som tur var träffa jag på en snäll försäljare som sprang in på lagret och letade upp en bikini till Ronja TACK DU SNÄLLA MÄNNISKA. Själv hittade jag mig en sexig badräkt ha ha fy vad hemskt och obekvämt. Det blev handukar, blöjor, schampo, badkäder och notan slutade när vi kom hem på 600 kr, jätte billigt att åka och bada.
Men vad är väl pengar när man får se två lyckliga barn bada och skvätta. Vinnie fick jag tvinga upp ur vattnet efter 40 minuter då var han alldeles blå och barade skakade för att han frys så . Men han var inte alls glad på sin mamma då för han ville bada ännu mer. Ronja var grymt duktig i vattnet, hon åkte till och med den stora vattenruchkanna alldeles själv. Vi stannade i 1 1/2 timme och hade en jättebra dag tillsammans, tur man har snälla barn så man kan åka själv med två barn i olika st. När jag kom hem hade mina snälla grannar ställt in min väska i säkerhet , tack Sofi.

Nej nu skall jag börja städa, i mogon väntas det fina gäster och man vill inte visa upp den stökiga sidan eller?

UPPDATERING 29/12..

Nu sitter jag här på jobbet och skall försöka skriva lite mellan patienterna. Jobbade även i går och det var helt ok, i dag jobbar jag till halv ett sen har jag inte något jobb på ett tag. Har lite strö dagar här på vårdcentralen men inget större eller längre så nu får man ge sig ut på arbetsmarknade och söka jobb, inte det lättaste.
I går efter jobbet åkte jag och Ronja till willys för att handla lite mat inför nyår och givetvis resten av månaden. Trodde inte att det  skulle vara så mycket folk men där fick jag . Men då borde det bli ännu värre på Onsadg och då har jag gjort mitt. Vinnie fick vara hos mamma medans vi handlade och det var rätt skönt att bara ha en med sig. Fast båda mina barn är väldigt snälla  att ha med i mataffärerna  och det brukar gå väldigt smidigt. När vi kom till Bollebygd stack vi in näsan på fröken Emma och lilla jag en snabbis och jag hittade mig ett svart spets linne som var riktigt coolt, får se när jag skall ha det bara ha ha.
Vid halv sju åkte jag upp till björnskogsvallen för ett litet snabbt möte ang träningstoppar till alla ledare. Vi har hittat ett par kanon snygga så nu skall vi bara skicka dom på tryck och sen blir vi fina. Är alltid bra om alla som kommer till våran träning vet vilka som är ledare och vart dom kan vända sig med sina frågor och det kommer dessutom se snyggt  ut med alla i likadana tröjor.
Kvällen blev tidig då jag fick lägga mig med Ronja som har kommit in i någon brandrädsla. Hon blir helt hysterisk när man lämnar henne för att sova och nästan skakar av rädsla stackarn. Hon tror vi skall glömma släcka ljusen som vi inte ens har tänt och att det skall börja brinna. Hemskt när dom får för sig såna saker. Nu har hon fått somna i våran säng så har Robban lagt över henne till sin säng när han lagt sig och det gör inte så jäkla mycket bara hon sover. Men i dag har vi bestämt att hon skall somna i sin säng och det kommer hon att göra för hon är så duktig min lilla tjej.

I Fredags vid halv elva åkte vi till syster för lite julfirande. Resan upp gick bra men lite seg pga väglaget. Tog minst en timme längre än vad det brukade och Ronja började redan i Göteborg att fråga om vi var framme snart . Men vi var uppe runt fem och då var det riktigt skönt att få röra sig och få lite god mat i sig. Det blev julklappsutdelning och barnen fick massa fina julklappar. Lördagen var vi i Bergviken för lite shopping, men jag blev besviken på affärernas rea utbud hitta inget. Den enda affärerna som hade bra var Carlings och Robban hittade två skit snygga stickade tröjor och en pälsmössa. Kvällen bestod i att basta ( men jag satt bara 5 min eftersom jag hatar att basta) Men Robban , Anton och Ronja rullade sig i snön och satte sig sen i bastun. Var lite kallt tror jag men det såg väldigt roligt ut att titta på.
Söndagen åkte vi vid helv tolv och vägarna var inte plogade eller sandade så det var tur vi hade Robbans bil och att han körde. Barnen var kanon snälla, Vinnie sov i stor sett hela vägen och ronja tittade på två filmer . Vi stannade i brådala för lite shopping och matintag sen var det raka vägen hem. Det tog sin tid men hellre det än att råka ut för några olyckor. Borta bra men hemma bäst. När vi kom hem tvättade jag två maskiner tvätt och plockade upp alla julklappar medans barnen och Robban körde den nya bilbanan som barnen fått av sin gudfar. Undra jag vem som hade roligast Robban eller barnen??? Tack Bashir ha ha.
Julen har varit kanon bra och Ronja är super nöjd med sina julklappar, hon har inte hunnit med att leka med allt än . Jag är jättenöjd över mina och jag hoppas alla andra där ute oxå fått någon liten klapp att vara glad över.

På torsdag är det nyår och det är skönt att vi snart får börja om med nytt år. Träningen skall ligga i fokus i vårat hem nästa år och det skall bli mycket träning och hälsa.

Nej nu skall jag jobba men när jag kommer hem skall jag lägga in lite kort så ni får se vad som hänt dessa dagar.
xoxo....

mammas lilla villevalla kille......(allt finns hos lilla jag)

Ronja i sin nya me too klänning , även den från lilla jag.



GOD JUL ALLA VÄNNER!

I dag är det äntligen Julafton och det känns helt underbart att julen är alldeles vit. Kan inte ens minnas när det såg ut så här sist en hel jul. Ronja vaknade och var helt lyrisk över att det fanns fotsteg på balkongen efter tomten och att han hade ätit upp gröten hon ställde ut i går kväll. Tomten hade även lagt en massa julklappar under granen och en stor julklapp under hennes egna julgran i sitt rum. Måste erkänna att julen hör i hop med ett par förväntansfulla barnögon som glittrar över alla paket och ser alldeles lycklig ut. Vinnie fattar inte detta än, han mest förstör allt och pillar på alla mina tomtar och änglar, blir många NEJ Vincent här hemma ha ha.
Morgonen startade med en god Julfrukost med massa gott att äta, tända ljus och bara lugn och ro ingen stress. Efter frukost var det dags att låta barnen bada och göra sig fina , själv sprang jag ut och köpte det sista inslagspappret och tejp. Eftersom vi skulle fira jul hemma hos Robbans farmor och farfar hade vi våran julklappsutdelning hemma innan. Ronja var över lycklig över alla fina julklappar hon fick och Vinnie orkade tyvärr inte vara med hela tiden så han fick jag lägga för att sova middag. Jag har världens bästa sambo när det gäller att köpa julklappar, jag fick en ROSA ny kamera super läcker och VÄRLDENS COOLASTE armband från Laila Bagges smyckeskollektion. Jag älskar armband det är min grej när det kommer till smycken och nu kan jag lägga detta till min samling. TACK SOM FAN HJÄRTAT , älskar dig - puss!
Vid halv tolv kom Baschir med julklapp till barnen, en stor jäkla bilbannaoch den skall säkert byggas upp och prövas i kväll om jag känner Robban rätt. Han blev väl minst lika glad som Ronja.  Tack snälla för att du alltid är så gullig mot våra barn..

Våran fina gran.

Vid ett var vi hos Kerstin och Rolf, där var även Lena, Conny, Maja, Peter, Niklas, Henrik, Johan . Vi har ätit massor av mat och druckit gott, fått besök av tomten som kom med ännu mer julklappar till alla. VI hade det väldigt trevligt och avslappnat uten massa stress. Vinnie var på kanon bra humör men vid sju orkade han  inte mer så jag tog han i vagnen och gick hem. Han somnade givetvis i vagnen efter en hel dag av klappar och människor. Nu sover han som en stock i sängen och jag skall passa på att packa inför morgondagen innan Ronja och Robban kommer hem. I morgon åker vi till syster yster och det blir hel mysigt att fortsätta julen där. Mamma åkte dit i går så henne har vi inte träffat i dag, första julen på 31 år jag inte varit med mamma på julafton inte klokt. Men jag får väl dela henne med min syster ibland antar jag haha. I morgon åker vi vid tio hoppas jag och då att vädret är bra att köra i. Vi stannar till Söndag eftermiddag eftersom jag skall jobba på Måndag igen.



Henrik, Maja, Vinnie och Anna ANka ville vara med oss från Hollywood.

Johan och Peter.

Omar och Conny..


Korten gör tyvärr inte armbandet rättvis, men ni förstår ändå hur grymt det är.

min fina nya kamera...

Just nu sitter min dotter på toaletten och leker med sin nya sminkdocka hon fått av oss i julklapp.


Ha nu alla en riktigt gos jul och forsatt bra ledighet med era nära och kära. Själv blir det inget mer bloggande förrän på Måndag om jag känner mig själv. KRAM KRAM

22 DEC..

Tänka sig att vi har fått vinter och att det kommer att vara en vit jul. kan inte bli bättre tycker jag. Tänk vad vädret påverkar oss ändå. Nu sitter jag på jobbet och är svin hungrig, vill bara få gå och äta men det dröjer en stund till då vi har lite att göra.
Slutar tre i dag och det är skönt för sen skall jag hem och städa och göra ordning hemmet inför i morgon kväll då vi börjar våran jul. Man får sprida ut julen om man skall hinna fira med alla släktingar och vänner.

I går jobbade jag på vårdcentralen mellan åtta och två och det var mer att göra en vad jag trott. Men många är förkylda och vill kolla upp sin hälsa innan julen och slippa sitta på akuten, vilket jag förstår. Efter jag hämtat barnen åkte vi hem och lagade lite mellanmål som dom åt med ens. Vid tre kom Louvisa och knackade på och sen försvann Ronja ut för att åka pulka i det helt fantastiska vädret. Dom var ute och lekte i tre timmar och hade hur kul som helst, tur man bor som man gör så dom kan bara gå utanför dörren för att åka pulka. Dom hade under nån stund våldgästan en av grannarna för att tigga till sig lite dricka ha ha smart drag att bjuda in sig själva.
Vid sex tog jag med mig barnen till Challe för att äntligen få se hennes nya lägenhet. Säger bara WOW vilken underbar lägenhet, helt grym var den och hon hade fått så fint att jag nästan själv ville flytta in. Ronja har tjatat om att få bada hos Challe sen hon hörde att hon skulle flytta. Men i går fick båda barnen bada i badkaret och dom plaskade för fullt och hade roligt tillsammans. Antar att Challe hade lite att göra sen när vi lämnat allt stök bakom oss. Det blev julklappas utdelning och Ronja fick en egen ryggsäck med stallsaker som bortstar i alla de slag, hovkrats och hästgodis , en väldigt glad tjej som visade stolt sin pappa vad hon fått. Ronja skall till Våren äntligen börja rida igen efter ett års uppehåll och det skall bli sjukt roligt. Vid halv åtta var Vinnie väldigt trött så vi fick ta på oss att åka hem, han somnade nästan i bilen på den korta stunde. Men Challe tack för maten och klapparna min vän och hoppas det går bra för dig i morgon , jag väntar med späning att du skall höra av dig kram.

Nej nu blir det ett sista ryck innan jag äntligen får äta lite mat.
xoxo........

Hej Igen...

Har var lite mycket nu så jag har inte haft någon större tid eller lust till bloggandet men nu skall jag göra ett försök att skriva lite. I Fedags var det inte mycket som hände. Jag jobbade på Sagaform 11-18.00 och barnen var först hos Kerstin och Rolf och sen hämtade mamma dom och tog med dom hem till oss. Ronja och Kerstin bakade kanelbullar, hur gott som helst och sen gjorde dom köttbullar. Tur för mig att Kerstin finns som gillar att baka. Själv gillar jag inte att baka, men jag äter gärna upp resultatet, haha. Mamma och ronja bakade sen pepparkakor här hemma, så nu har vi både bullar och pepparkakor. TACK snälla mamma för att du alltid hjälper oss. Kvällen slutade alldeles för tidigt än planerat. somnade när jag skulle lägga Ronja.
Lördagen var vi uppe vid sju och då var jag utvilad efter alla timmar jag sovit under natten. Gjorde ordning lite här hemma innan jag blev hämtad av Lena för att åka och jobba på sagaform. Robban som varit sjuk hela veckan var hemma med barnen vilket var otroligt skönt. Ronja var bjuden på kalas till Joel som fyllde fem år. Inte klokt fem år den lilla söta ungen. Känns inte alls som det var längesen dom var små söta ungar som inte krävde allt för mycket. Ja tiden går alldeles för fort när man ser hur snabbt barnen blir stora, själv känner jag mig som 25 år fast lite tröttare.  Att jobba gick bra, trodde att det inte skulle vara så mycket folk men vi hade allt att göra hela tiden. Hade öppet till fyra och jag var hemma igen vid fem och så hade hela den dagen gått. Kvällen spenderade jag med god mat och trevligt sällakap och en jäkla massa skit på tv, men vi orkade aldrig kolla på någon film. Ronja var på liseberg på kvällen och var borta några timmar, men där hade det varit sjukt mycket folk och långa köer till allt så det blev inte allt för många timmar. Hon vann en mjukisponny och var lycklig för det. Hon somnade gott i sin säng.

I morse skulle jag ha sovmorgon, men när Vinnie vaknade halv åtta och Robban gick upp med honom var det helt omöjligt att somna om igen. Är det oxå ett tecken på att man har blivt gammal eller? Jag försökte verkligen ligga kvar och sova en stund till men icke, Ronja kom in vis åtta och då låg vi och myste i min säng och kollade på barnprogram till halv nio. Vid halv tio åkte jag ENSAM till knallenad för de sista inköpen av julklappar. Var knappt nåt folk när jag kom och det var ljuvligt att slippa barnen och alla hysteriska stressade människor. Gick omkring i två timmar och handlade även lite mat innan jag tillslut åkte hem. Solen sken och vädret var fantastiskt i dag , jag blir så glad att detta väder äntligen kom till slut, nu känner man att det är jul. Tittade in en snabbis på Fröken Emma och lilla jag för att säga hej till Anna och Emma. Dom hade att göra så det blev bara en snabb visit denna gång. Men jag hann se alla fina kläder dom hade, men det får man väl  ta en annan dag.
När jag kom hem åt vi lite mat och sen packade jag och Ronja på oss massa kläder för att sen gå ut och åka pulka. Killarna fick stanna hemma, Robban som är sjuk och sen tycker jag det är lite väl kallt för Vinnie att vara ute . Tycket gott han kan få ha en hel helg med att bara vara hemma och inte flängas ut på massa saker. Han är även snuvig och lite små hostig i mellan åt och då vill jag inte utsätta hans små lungor i onödan. Jag och Ronja behöver oxå ha våra egen tider där hon har min fulla uppmärksamhet utan att behöva dela den med Vinnie.  Vi åkte upp till Höga och åkte bob och pulka, hur kul som helst hade vi. Efter 40 minuters åkning tog vi oss ut på en upptäcksfärd i skogen. Vi lekte kurragömma inne i skogen och det var perfekt att gömma sig där inne. Vi hade otroligt mysigt och roligt ihop och Ronja var nöjd.  Vid tre var vi hemma igen för att ägna resten av dagen till julmys med familjen. Vi lyssnade på julmusik, Ronja som fått en egen gran kläde den och sen hjälpte hon till med våran. Granarna blev super fina och alla små tomtar och änglar sitter på sin plats. Just när man håller på med att julpynta känns det som livet inte kan bli bättre , att man ser förväntningarna i sin fyra åring när man klär granen och gör ordning är oslagbar. Nu längtar jag så mycket till Julafton när man får dela ut julklapparna och se hennes glada ansikte. Jag kommer alltid att älska julen .

Nej nu skall jag mysa med min fina familj som jag älskar otroligt mycket. Hoppas alla andra haft en lika bra dag som jag haft i dag.
xoxo.....


Julen för ett år sedan hemma hos mamma...



Vinnie 2 månader..



16:e dec..

I dag vaknade jag tio i sju och var helt utvilad och pigg , inte dumt alls att känna så vid den tiden.  Vincent vaknade strax efter mig och sen kom även Ronja ner och gjorde oss sällskap. Även i dag hade vi en mysig frukost tillsammans och dagen till ära var även Robban med och åt frukost. Efter frukosten tittade Ronja på barnprogram medans jag satte igång en tvättmaskin och bäddade rent i våra sängar. Passade även på att dammsuga och vika in rena kläder på sin plats. Vid halv tio tog vi på oss och åkte ner till Helena, Ted och Jack för lite trevligt sällskap. Har inte träffat dom flera veckor så det var mysigt att äntligen träffas och barnen lekt med varandra , faktiskt alla fyra tillsammans helt otroligt.  Vid halv tolv började små killarna bli trötta och vi åkte snabbt upp till affären för lite inköp innan Vinnie somnade gott i sin säng. Själv satte jag på en film till Ronja och sen la jag mig i soffan och halv sov i en timme , hur skönt som helst.  Vid tre efter barnen fått i lite mat tog vi på oss varma kläder och packade in pulkorna i bilen och åkte upp till höga. Man måste ju passa på att åka massa pulkaåkning nu när det finns snö ute. Eftersom vinden var så kall våga jag inte låta Vinnie vara ute för länge, men han åkte några gånger innan han fick gå in till mormor och värma sig. Ronja och Ted där i mot åkte i över en timme och dom hade så roligt, själv passade jag på att köra lite intervall träning i snön när jag ändå inte hade något annat att göra. Är kanon bra träning att gå, springa, upp och ner för backen i snö, var helt genom svettig när jag kom in sen.  Hemma hos mamma fick vi nybakat bröd och kall mjölk till kvällsmat, mumsigt värre . Tror inte vi var hemma förrän sex och då var barnen på strålande humör och jätte pigga konstigt nog. Men när klockan var åtta la vi båda två och dom somnade väldigt snabbt och gott, inte ett ljud på hela natten från nån av dem.  Jag gick oxå och la mig tidigt för att läsa min grymt bra bok som jag lånade i Tisdags.
Underbart att lägga sig i tid och vakna pigg och utvilad.

xoxo.....

15:e dec..

I går fick jag gå upp med tuppen klockan sex och det var helt kolsvart ute och som Ronja bruka säga - det är mitt i natten. Vinnie var inga problem att få liv i eftersom han i vanliga fall vaknar vid halv sju , värre var det för Ronja som jag inte fick upp ur sängen förrän halv sju. Mamma skulle jag hämta klockan sju utanför henne, sen var det raka vägen inte till Borås sjukhus. Mamma Hade fått tid för en att operera sitt vänstra öga som hon bara sett sämre och sämre på.  Efter jag släppt av henne åkte jag ner till till Robbans jobb för att se om det fanns nåt jag kunde hjälpa han med. Det blev att slänga massa sopor/skräp och panta flaskor, bättre än inget antar jag. Sen åt vi en god frukost tillsammans innan mamma ringde och sa att hon var klar. Allt hade gott kanon bra för mamma och det gick snabbt . Redan i dag ser hon bra igen, för att citera hennes egna ord känns det att titta ut genom ett nyputsat fönster.
Sen hann jag träna en kort stund i går, kors i taket. Har inte tränat på över två veckor tror jag och det var skönt att göra nåt. Kvällen spenderades hemma och sängen fick sällskap tidigt i går.

I dag var det ingen som behövde stressa på morgonen, jag och vinnie sov till halv åtta och då var redan Ronja vaken . Vi åt en mysig gröt frukost med våra tre tända ljus och se snön falla utanför fönstret. Älskar verkligen dessa lugna mornar och tänker njuta för fullt innan det är dags att jobba och stressa iväg tidigt på morgonen. Vid tio var det dags att åka till dagis och då ville verkligen inte vara hemma mer utan jag antar att det är massa pyssel på dagis nu innan jul.
Jag har själv hunnit med i dag att sola en kvart för jag behövde lite värme, sen träffa jag Patricia och vi körde cirkelträning tillsammans och det var skönt att få svettas lite och roligt att ha nån att träna med, nästa gång kör vi ett box pass tjejen.  Har även varit på biblioteket och lånat två böcker, har kommit in i en läsa period och det är så skönt att lägga sig på kvällen med en bra bok. Vid två försökte jag och barnen att åka pulka men som vanligt blir all snö bara en jäkla massa slask. Men vi försökte som sagt och vi var åtminstone ute och lekte i snön innan Vinnie tyckte det räckte med blött snö och ville gå in i värmen. Nu väntar jag bara på att Robban skall kliva genom dörren och ta över  Vinnie en stund, just nu kräver han så mycket och han tar all min energi och i bland blir jag helt galen på han. Han är överallt, pillar på allt, drar ut allt från skåpen, slås, bits, dras i håret och där i mellan gnäller han om jag försvinner ur hans sikte - SKITUNGE! Hoppas han snart lugnar ner sig, men jag märker att han är en tuff liten kille som är härdad av att vara lillebror. SÅ ROBBAN KOM HEMMMMMMMMMM..............
Kvällen känns helt fantastiskt med tanke på att jag redan har tränat och inte behöver ge mig ut mer i kväll, istället blir det en god fiskgratäng och tvkväll .
I morgon skall vi bara vara hemma, så om nån vill hitta på något så är vi öppna för förslag.
ha det bra xoxo....


Tänk vad lugnt och skönt det var när han inte kunde röra sig ha ha det var tider det.

Sankta Lucia ....

Tredje advent och Lucia, inte klokt ju. Nu är det snart julafton och jag är fortfarande inte klar med alla julklappar, så jäkla jobbigt att vara ute i sista sekund varje år, att man aldrig lär sig. Men jag tänker inte stressa upp mig för det, detta år skall jag njuta av julen med mina underbara barn och deras julklappar är åtminstone klara. Jag har en tendens att köpa alldeles för många julklappar, jag älskar att ge bort och göra andra glada och se förväntningen när paketet öppnas. Tänk om ens ekonomi tyckte det var lika roligt . I dag hade jag sov morgon och vaknade inte förrän kvart över nio och då var jaga utvilad o pigg. Robban har magiska händer när det kommer till Vinnie och få han att somna om, fattar inte vad han gör för han lyckas varje gång . Om jag går in blir han bara hysterisk och vill absolut inte somna om. Ronja kom hem för en liten stund sen och var trött men lycklig. Hon hade haft en kanon bra dag på Liseberg i går med sina kusiner. Hon hade åkt allt som gick att åka och spelat lite, men roligast var det att åka med Rasmus.  Kvällen hade dom haft mys hemma hos min moster och alla hade sovit på golvet, mysigt värre.

Jag jobbade hela dagen i går och det var lagom med folk. Vi hann ändra om bland hyllorna och göra det lite lättare att hitta. Var hemma igen vid fem och då var jag inte kaxig kan jag lova. Jag gick direkt och la mig på soffan och sen rörde jag inte mycket på mig under kvällen. Robban serverade middag och ansvarade för markservicen medans jag var primadonna på soffan ha ha precis som det skall vara. Eftersom det bara är ren skit på tv jämnt och ständigt tittade vi på - flickan som lekte med elden. Som jag sa om den första filmen är detta inga favoriter till mig, brukar inte titta på den typ av filmer i vanliga fall.  Har ingen direkt uppfattning om jag tycker den är bra eller dålig, nåt mitt i mellan antar jag.


I dag skall jag inte vara en primadonna utan i dag skall det städas och tvättas, har knappt varit hemma förra veckan så det finns lita att ta igen. Barnen behöver ha en dag hemma oxå utan att man drar iväg dem på massa saker jämnt och ständigt. Med tanke på deras hosta och snoriga näsor gör det dem gott att bara vara hemma och mysa med mig. Vi får väl ha vårat egna luciatåg här hemma med skön sjungande stämma eller inte. Skall göra pannkakor till oss för det är vi alltid sugna på i min familj. I morgon skall jag köra in mamma till hennes ögon operation och jag hoppas innerligt att detta skall resultera i att hennes ögon blir bättre och att hennes syn nu blir bättre, stackars min mamma. Tänkte passa på att kolla hir det går för mitt återbesök till en gynläkare när jag ändå är där. Eftermiddagen skall vi spendera på Ronjas dagis med lite julpyssel och annat mys. Antar att morgondagen är planerad och klar.

Nej nu skall det stekas pannkakor och sen slänga in nästa maskin tvätt.
saknta lucia på er xoxo...

LÖRDAGEN den 12 dec..

Måste först göra ett inlägg ang Idol som kommer vara ett hett samtalsämne antar jag. det är helt galet att man önskar den man tycker är bäst skall bli tvåa och inte vinna eftersom det verkar gå bäst för dom som får lite mer tid att göra sin egna grej och inte idolskivan. Med andra ord var jag helnöjd när Calle kom tvåa i gårdagens final. Båda är otroligt duktiga och sjunger grymt, men Calle har en underbar stile och är så jäkla cool. Men den som verkligen  äger är Skavlan, vi har de senaste fredagarna skitit i idol och tittat på skavlan.Vilka gäster ha får till sitt "enkla" program, i går var det will smith och hans fru och the one and only Robbie Williams   .                                
Han är sten cool den snubben måste jag erkänna och han verkar bra knasig i bollen, kanske inte så konstigt efter alla droger. Men han is still standing strong.
Nu vet ni vad jag gjorde i går kväll titta på massa killar och slog in en jäkla massa julklappar. Är skönt att slippa slå in alla på en och samma gång för jag tappar alltid tålamodet. Jag vill alltid att julklapparna skall vara så fina som möjligt, jag menar utseendet är halva nöjet. Måste vara fint papper, fina olika snören osv. Inga vanliga tråkiga julpapper med tomtar på här inte.

Annars har jag jobbat nu på sagaform sen i Onsdags och det har varit full rull från det att vi öppnar till det att vi stängt. Blir värsta träningspasset för mig att lyfta kartonger, paka upp och hela tiden vara på fötterna och aldrig sitta ner. Perfrkt  nu när träningen ligger nere över jul. Men som jag skrivit innan tycker jag det är otroligt roligt och jag trivs med att jobba i "affär" och sälja. Nu skall jag jobba i dag oxå sen blir det ledigt i morgon och det behövs eftersom Vinnie är så mammig just nu när jag är borta hela tiden. Han fattar inget stackaren , får lite dåligt samvete över att åka ifrån han. Men han är inte ledsen när jag lämnar han utan mest när jag sen kommer hem, då kan jag inte lämna han ursikte en sekund för då gallskriker han. Och lägga han för natten skall vi inte tala om, det slutar med att jag får låta han somna i mitt knä om inte Robban är hemma som är den enda som kan lägga han. Men i morgon skall vi bara vara hemma hela dagen och mysa med varandra . Ronja skall ut på spännande äventyr med sin mormor och kusiner i dag. Mamma hämtar henne vid halv tio, sen åker dom ner till centralen för att hämta upp Anton och Rasmus som kommer med tåget, Maria och Stefan skall bo på hotell och ha julfest med hans jobb här i stan. Sen åker barnen och mamma till Liseberg och träffar där Monica. Första gången Ronja är på Liseberg på vintern så det bli en upplevelse kan jag tro. Kvällen slutar hemma hos Monica med pjamas party och övernattning, inte illa för en 4 åring. Hon har längtat hela veckan på denna dagen min underbara fina dotter. Jag och Robban får väl ha lite romanstik kväll i kväll då med bara ett barn hemma, ojoj vart skall detta sluta ha ha. Tror vi skall ta och se Flickan som lekte med elden (eller vad den heter) och äta lite gott.

Nej nu skall jag äta frukost , packa Ronjas väska, hänga upp en maskin tvätt och fixa ordning mig själv innan jag sticker iväg. Ha det bäst och en trevlig Lördag till er alla. Har ni inget att göra åk till sagaform , finns perfekta julklappar där.
xoxo...

TILL TOMTEN..........

Tänkte att kanske tomten läste min blogg, så det vore väl smart att skriva sin önskelista här då.




* nytt smink i massor
* hudvårdsprodukter
* kläder
* underkläder / strumpor
*Presentkort till en frisör
* en ny bil ( lika bra att ställa höga krav)
* en weekend med kärleken
* massor av snö
* frisk familj
* ett jobb
* en cykel med cykelstol till Vinnie



Önska kan man ju alltid hoho.

JOBB JOBB....

sjukstugan fortsätter i våran familj, blir så förbanat trött på denna skiten nu. Bacillerna bara åker runt mellan barnen hela tiden, den ena håller på att bli frisk då blir den andra sjuk och sen blir den första sjuk igen - ORKAR INTE! Dessa små rinnande näsor och den tråkiga hostan som hållit på till och från nu i fyra veckor. Är vi inte friska över jul och nyår nu efter detta blir jag inte glad.Vinnie hostar och näsan rinner, men han är inte påverkad och har ingen feber. Ronja har ingen feber, ingen rinnande näsa , inte ont i halsen utan bara en hemsk hosta som vägrar ge med sig. Tur vi har hostmedicin hemma , för nu är båda barnen under en kur. Robban kände sig oxå hängig i Måndags med ond hals m.m. Peppar peppar ta i trä att jag inte åker på nåt. Kvällarna och nätterna hemma är just nu inte roliga, I bland står jag i mellan rummen och vet inte vem det är som gråter haha blir knäpp.

I går hade vi en riktigt hemma dag. Jag hade bestämt mig för att städa ordentligt och fixa . Det lyckades faktiskt, jag dammtorkade, dammsög, skurade golven på nedervåningen och skurade skåpsluckorna i köket. Håller väl sig i två dagar hoppas jag, men det känns bra i mitt hjärta. Sen satte vi på hög musik, Ronja fick sminka mig och göra mig fin i håret, sen sminkade jag henne . Vi tog fram alla mina armband, halsband som jag sparat genom tio år ( fråga mig inte varför ) , Ronja tyckte det var skit kul och vi dansade och hade disco hemma i vardagsrummet ha ha jätte roligt. Tur ingen såg oss. På eftermiddagen tog vi oss en sväng till biblioteket och kollade, Ronja lånade ett dataspel och en film. Men att vara på biblioteket utan vagn till Vinnie var ingen bra ide , han pillar på allt den ungen. Jag blir knäpp på han, inget låter han vara och det verkar aldrig som det går över. Efter det åkte vi och handlade snabbt och sen hem igen. Louisa var hos sin mormor så Ronja och hon lekte en timme. Vid sex ballade Vinnie ut och bara skrek och skrek, han var över trött men han är så mammig just nu att jag inte kan gå i från han. Hatar när dom kommer in i såna perioder, man blir så bunden . Men när Robban kom kvart i sju fick han bara ta över han och det var inte populärt i början kan jag lova, ungen skrek och skrek. Men det är viktigt tycker jag att han lika gärna kan vara hos sin pappa som sin mamma. Robban fick givemvis han att somna till slut. Han är grym med att få barn att sova, det var han redan med Ronja när hob var liten.
När klockanvar halv nio var både jag och Robban helt slut så vi gick faktiskt att la oss i sängen och tittade på tv där en stund istället. Mysigt faktiskt.

I dag skall jag jobba på sagaform och det skall bli skit kul. Jag längtar faktiskt och det är kul att göra något annat än vårdjobb. Jobbar tolv till sex, sen blir det en sväng till systrarna Karlsson för en mysig avslutning med gympan. Fullt upp från morgon till kväll.
xoxo....

MÅNDAGEN DEN 7:e

Fy fan vad trött jag är i dag, vill bara krypa ur mitt skinn och sätta mig på min kvast och fly. Men det vore väl inte snällt mot mina barn, kan bara säga att det är tur att träningen är slut för det hade jag aldrig orkat i kväll. Men en sak i sänder. I går var det full rulle från det att jag vaknade till jag skulle lägga mig. Hämtade mina barn hos Lena och Conny i går vid elva eftersom Ronja skulle på kalas i Borås kl ett. Hem duscha och sätta på kalas kläder och dra in  till Lekborgen för kalas hos Elin. Hade i mitt stilla sinne tänkt att jag skulle passa på att köpa julklappar medans hon lekte. Men Ronja var inte på sitt underbaraste humör och var gnällig och seg. Givetvis ramlade hon och slog upp hela sin lilla rygg inne på lekborgen, är inte alls så säkert som man kan tro med alla bollar. Men jag hann köpa tre julklappar och det var ju bra. Kalaset gick bra och barnen hade roligt och var rätt trötta när det var dags att gå hem. Jag och Ronja stannade en stund till innan vi åkte hem. Hörde på Ronja att hon lätt tjockare och tjockare i halsen och förstod att hon höll på att bli sjuk. Hemma vid fyra var det att lägga henne framför en film i sitt rum medans jag hade en mammig liten kille runt benen . Även han var lite gnällig och ville bara vara med mig hela tiden, fast jag var svin trött efter Lördagens fest och bara ville vila var det bara att gå omkring med han.
Sen vid Vinnies läggdags gör jag det värsta tänkbara och jag kan bara skylla på att jag var så trött i huvudet vilket dock inte ursäktar det jag gjorde. Skulle göra ordning vällingen och orkade inte bära han mer och istället för att sätt ner han på golvet satte jag han på köksbänken. Jag stod precis vid han och skulle bara ta vatten i flaskan när han vrålar till, då har jag glömt att plattan precis varit på och är alldeles varm. Givetvis satte Vinnie ner sina fingrar på plattan och brände två fingertoppar. Tror ni man känner sig som världens mest usla mamma då eller? Hur dum i huvudet får man vara, tror fan att man inte sätter sina barn vid spisen. Han hade så ont hela kvällen, han bara grät och grät och bara jag fick hålla han. Handen värkte på han och jag kände hur han led. Robban smörjde in hans lilla hand med Aloe vera juice och det hjälpte + alvedon. Till slut somnade han helt utmattad i mitt knä. Ja mitt hjärta brast både en och två gång kan jag lova.
När jag själv la mig och skulle sova malde tankarna i huvudet om allt och jag kunde inte somna. Vid halv tolv vaknade Ronja och var ledsen, hon hostade men det gick inte och det lätt som falsk krupp. Fick sitta med henne tills hon somnade om och hann precis lägga ner huvudet på kudden innan nästa unge vakna. In till han och hämta han och försökte lägga han brevid mig, men han höll på och höll på. När klockan var två höll jag på att få en frispel och visste inte vart jag skulle ta vägen. Väckte Robban och slängde huvudkudden över huvudet och försökte somna. Sist jag tittade på klockan var den 02.40. Klockan sju i morse var det dags att gå upp igen och försöka vara pigg och glad. Jag behöver väldigt mycket sömn och mår inte bra när jag sover så få timmar.  Får se hur jag skall orka överleva denna dagen.
I dag var det givetvis lucia firande i kyrkan och jag hade lovat Ronja att hon skulle få vara med på det. Trots natten och trots att Ronja inte är riktigt frisk åkte vi dit.
Mamma kom som en räddande ängel och hjälpte mig stryka Ronjas Lucia nattlinne och såg till att vi kom dit i tid.

min pepparkaka.

Ronja som nattens lucia.


Vinnie undrar vart han hamnat , ser overkligt frågande ut.

Finast i världen.

Alla fina lucior i samlad trupp.


Är otroligt stolt över båda mina barn . Vinnie var med utan problem och fast jag inte var där brydde han sig inte. Ronja stod helt still och lyssnade på allt som sas. Några ungar var helt galna och föräldrarna bara stod och titta på när dom förstörde för dom andra. Blir galen på sån idiot föräldrar stanna hemma nästa gång. Det var super mysigt i kyrkan och efteråt bjöds det på fika vilket var uppskattat. Rolig grej tycker jag och eftersom dom tar bort lucia tågen på dagis och har pyssel istället tycker jag det var roligt för Ronja att få vara lucia, det är ändå en tradition som jag tycker är små mysig.

I dag måste jag ta tag i hemmet och städa innan det förfaller. Ser ut som fan rent ut sagt och jag måste göra det fint. I kväll blir det ingen fotboll för Ronjas del, utan hon vila så hon blir frisk igen. Får vara hemma i morgon oxå från dagis så skall väl hon bli bra igen. Nej nu skall jag steka pannkakor till min dotter medans lilleman sover. Blev nog väldig rörigt inlägg men det är så min hjärna är just nu.
puss o kram...

Hänt Extra .

Här om kvällen var det dags för kändis eliten att träffas för att fira Andreas Carlsson från Idols bokrelease. Kvällen startade runt 19.00 i hans stora etagevåning mitt i centrala Östermalm. Det serverades dyr champange hela kvällen, lite olika skålar med dyra praliner direkt importerat från Paris och annat småt och gott. Kvällen var , för att citera Pink, i världsklass. Champangen flödade bokstavligt talat. Över 50 flaskor drog de inbjudna gästerna i sig .

Laila Bagge dök upp utan kärleken Niklas , för att fira sin vän Andreas.
Men Hänt Extras säkra källa kunde konstatera att Andreas hade ett litet för stort intresse för Laila under kvällen och vågar även hävda att Laila och Andreas kysste varandra både en och två gånger under kvällen.
Laila redan trubbel i paradiset? och vad säger Niklas om detta, läs mer i nästa nr.

Pink som länge varit en nära vän till Andreas ställde in sin konsert för att resa till Sverige och delta på festen. Tyvärr var det inga större skandaler kring Pink denna kväll.


Magnus Uggla är en väldigt upptagen man, men lyckades ändå komma iväg från sitt sressiga schema . Men vi kunde se att han jobbade hela kvällen från festen med hjälp av sin mobil. Han är ju numera en ganska stor bloggare och gör inget utan att twittra.

Att Bono från U2 kom var lite av en överraskning . Men vi misstänker att Andreas och Bono haft något samarbete genom åren.  Bono blev dock väldigt full och satte sig vid spelarbordet och spelade bort tusentals med dollar. Men det drabbar väl ingen fattig eller?

Simon kom utan sin Tomas kvällen till ära. Han började genast inredan och fixa hemma hos Andreas. Vi råkade även se att Simon hade ett lite för gott öga till Carola som kom utan Kicken. Simon börjar du sakna det andra könet, eller fick du bara en religös uppenbarelse genom Carola? Hur som helst hörde vi att dom tydligen kommit till festen tillsammans med inte gått hem ihop.

Carola längtade tillbaka till tiden hon var som störst och vann melodifestivalen. Vi vet inte om vi håller med om att det var bättre förr. Hon har till och med fixat håret som Kicken, är det kärlek eller inte?

Norman är numera än sällsynt vimlare, men i kväll kunde han inte hålla sig hemma. Han bjöd på sig själv hela kvällen och dansade med flickorna hela natten lång.

Två som verkligen fann varandra under körslaget var Amy Diamond och Caroline af ugglas. Till utseendet ett kanske udda par men två folkkära artister med hela svenska folket. Caroline sjöng även SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kvällen till ära, vet dock inte var det vad hon behövde kanske en ny hit av Andreas.

Bingo var lite sur han hans flickvän Katrin Zytomierska inte blev bjuden på festen. Inte heller var det några lättklädda blondiner att  fota. Men någon viskade om att han försökte supa omkull Amy senare på natten för att sedan var den första att fota unga Amy utan kläder. Hur det sluta förtäljer inte historian.

Andreas och Laila.

Magnus spände lite extra på sig när Paris ville kramas.

En som var där och drog en vals innan han stack vidare på en annan premiär var Robert Aschberg. Men vem var kvinnan han dansade  med? Inte var det hans fru inte. Nog märkte vi att Robert gått ner i vikt och gjort ett antal skönhets operationer för att se 20 år yngre, men det ville han inte prata om.


Oj då, tagen på bargärning. För inte är väl det bara vatten i det glaset.

När vi lämnade festen var det full rulle på dansgolvet och alla verkade ha haft en riktigt rolig kväll på Andreas Carlssons bekostnad, men som sagt det drabbar ingen fattig. Vi fick se och höra ett och annat skvaller men som sagt allt kan inte skrivas här.


5:e Dec..


I går hade vi en underbart lugn morgon utan massa stress. Även om vi går upp tidigt är det alltid stressigt att passa tider och lämna barn. Jag har vart hemma så länge nu att man kommit ur dom rutinerna + att nu har man ett barn till att göra klart.  Men som sagt i går hade vi det mysigt hemma på morgonen med kalender pakets öppning och tända ljus.
Vid tio åkte jag upp med barnen till mamma som lovat passa dom medans jag jobba. Dom gick direkt till lekplatsen och det var skönt för Vinnie att äntligen efter en vecka kunna få vara ut. Han är nu feberfri och smittar inte längre vilket känns  skönt. Hoppas nu att vi får vara friska över jul och nyår.
Själv åkte jag  in till knalleland  innna jag började jobba för att köpa lite julklappar. Tyvärr hann jag knappt med några affärer men några julklappar blev det ändå. Sen köpte jag en ny mikrovågsugn eftersom våran dog helt plötsligt i Onsdags efter många år tillsammans. Tråkiga pengar men ett MÅSTE, gud vad man använder Mikron ofta.
Kvart i tolv var jag på på Sagaforms lager i Hulta. Tog ett tag innan jag förstod var det var man skulle gå in och det är ganska typiskt mig. Fan vad roligt det var att jobba, tiden bara försvann och vi hade grymt mycket att göra. Jag plockade upp grejor, gjorde fint på hyllorna, stod i kassan, packa ner i påsar m.m. Inte för att vara sån men jag är en GRYM säljare. Antar att jag har det efter min pappa som var en säljare ut i fingerspetsen. Jag tror allvarligt att jag skulle kunna sälja vad som helst haha. Jag är otroligt social , älskar att tjata med människor och sånt, så jag borde kanske börja ändra inriktning. Jag tyckte det var sjukt roligt i går och längtar redan till nästa Fredag. Tyvärr gillar inte min nacke och rygg detta med lagerjobb som att packa upp ur kartonger och bära tunga saker. I går kväll fick Robban massera nacken och rygg väldigt länge och i dag har jag legat på spikmattan.  Men det värker fortfarande tyvärr... Får nog ha lite mer massage ;)

I dag har vi varit otroligt slöa hela familjen. Robban gick upp med Vinnie klockan sju och strax efter kom Ronja upp. Jag sov till kvart över nio och när jag kom ner till vardagsrummet hittade jag Robban och Vinnie sovandes i soffan. Där hade dom legat seb dom gick upp och vaknade inte förrän halv elva. Ronja och jag la oss i våran säng och tittade på barnprogram. Vid tolv stack Robban till Borås för att jobba några timmar, vi andra har bara varit inne hela dagen. Vi gick bara ut snabbt när glassbilen kom haha. Snart skall barnen åka till sin farmor och farfar för övernattning medans vi skall på kändis fest i kväll hos Robert J. Skall bli otroligt kul att göra något annat än bara vanliog fest. Har stora förväntningar på i kväll och det skall bli spännande att se alla kändisar, får väl ta med mig autografblocket . Har längtat länge till denna kväll så nu vill jag snart börja fixa ordning mig . Skit att min kamera är sönder igen, men jag lovar att låna Spillis kamera och lägga ut lite bildbevis på bloggen. Kanske blir en tävling , - gissa kändisen!

Hoppas alla ni andra får en kanon Lördag och så hörs vi i morgon .
xoxo....


Torsdagen Den 3 Dec..


ÄR SÅ TRÖTTTTTTTTTTTTTT, hela kroppen är trött och hjärnan helt slut. Det tar på krafterna att ta hand om en sjuk liten kille och samtidigt som man skall ta hand om allt annat som skall fixas. Hade ont i rygg, höfter efter har bärt omkring på prinsen i går kväll men vad gör man inte för dom man älskar mest.  Han hade väldigt hög feber i går trots all alvedon, inte lätt att vara liten . Men jag köpte massa glass som han fick äta och det gick ner utan problem. Tur det finns glass.
Natten var ändå helt ok, han små vaknade lite bara men ingen längre period. Det är huvudsaken att man får sova för då orkar man med dagen på ett annat sätt.
Hade planerat att  träna i går kväll men det var jag alldeles för trött för och ryggen hade nog blivit ännu värre tyvärr. I dag blir det heller ingen träning eftersom Robban tränar i Alingsås, går inte så bra just nu med min plan om att träna.

Jobbet i dag har varit helt ok, har haft att göra men inte helt hysteriskt mycket. Men jag har kanske inte varit den mest energiska och snabbatse i dag stackars Marita. Men vi har en väldigt bra arbetsfördelning och man hjälps åt med allt vilket är skönt. Jag stack från jobbet vid halv fyra och gick då och hämtade min bil som fått på sina vinter däck. Känns skönt att dom ÄNTLIGEN kommit på och nu är bilen redo för halka och snö. Efter det hämtade jag mina vackra barn hos Kerstin och Rolf som varit barnvakt. Allt hade gått bra och det känns lika skönt varje gång man hämtar och det har varit bra. Hemma blev det hamburgare till middag, orkade verkligen inte fixa med något större.  I morgon skall jag jobba för första gången på saga form i Borås. Lite spännande men väldigt roligt att pröva på något annat. Barnen skall vara hos mamma och mysa. Börjar inte förrän 11.00 så morgonen blir lugn och fin hoppas jag.

Nej nu är jag helt slut, och kommer väldigt väldigt snart lägga mig för att sova.
God natt!

2:e dec..

Vilken underbar natt jag haft med min prins. Han har kämpat och kämpat i natt och varit så ledsen. Halv åtta fick jag gå upp i går kväll och lägga mig med han i våran säng för att få han att somna. Efter en timme och med alvedon i kroppen kom han till ro och somnade. Jag lyfte in han till sin säng igen eftersom jag hest vill att han skall sova i sin säng, men vid tolv fick jag hämta han igen. Han var så varm stackarn , kändes som han brann. Det var bara att ge han mer alvedon och försöka få i han saft. Han andades så snabbt precis som han sprungit ett marathon. Fan vad jobbig det är att vara mamma då, ens hjärta blöder och man vill bara göra allt bra. Tillslut lyckades jag få han att somna, men han vakna av och till hela natten.
I morse visade tempen 39.4 inte bra när man är så liten. Jag skulle ha jobbat i dag , men istället blev det ett besök till läkaren med Vinnie som var helt slut. Tänk vad feber kan få dem ur spel och göra dem så nedsatta. Nu har vi på en penicillin kur för öronen och hostmedicin. 400 kr kostade medicinen roliga pengar, god jul Vinnie haha. Nu blir det att kurera han i fem dagar och hoppas han blir frisk innan Lördag då vi skall på fest. Just nu sover han och jag hoppas han sover en timme till , bättre att sova bort skiten.
Ronja skulle varit hemma oxå i dag eftersom han är sjuk, men i dag skulle dagis på teater och Ronja ville inte missa det. Jag ringde och kolla med dom och det var ok att hon kom. Nu får han sin medicin oxå , så han borde inte smitta henne. Men det blir till att vara inne hela dagen i dag, typiskt på detta fantastiska vädret. Man blir ändå glad av att se solen . Skall försöka städa här hemma sen. tvättar gör jag för fullt, två maskiner har redan blivit körda och jag räknar med två till. Skönt att slippa göra detta till helgen. I morgon jobbar jag till fem och på Fredag jobbar jag på saga form i Borås till sex, inte kul att behöva städa då. I morgon får Vinne vara hos Kerstin och vila ut.

xoxo........

RSS 2.0