MORS DAG!!!

Nu är jag helt slut och jag håller på att bli sjuk  vilket känns skit. Har världens huvudvärk och halsen skaver och gör ont och det blir bara värre och värre. Stackars lilla mig och ingen är hemma och tar hand om mig heller :( trodde det var mors dag i dag haha
Nej min dotter är helt jäkla fantastisk och hon vet allt hur man uppvaktar sin mamma. I går hade hon köpt en godispåse till mig och valt allt smågodissjälv och det var precis allt som jag gillade, hon är bättre än Robban. Tänk vad uppmärksamma dom är på allt. Sen hade hon valt ut tre blommor som hon ville jag skulle ha, man blir ju alldels tårögd.

Men eftersom jag är världens bästa mamma blev jag uppvaktad i morse oxå med presenter av mina barn och givetvis Robban som fixat allt detta. Antar och hoppas det är han som tycker jag är en bra mamma haha till hans barn.

fina björnborg trosor och colla solbrillor.


Nu skall jag berätta om våran tjejkväll i går. Vi lämnade Bollebygd vid sex tiden och gav oss i väg mot Göteborg. Vädret blev kanon bra på kvällen och solen lyste och gjorde oss på kanon humör. Vi satte oss på bryggeriet på avenyn. Vi åt kanon god mat och det var längesen jag hade det så mysigt och kände mig så avslappnad.

Finaste Spilli...

Efter vi suttit där och ätit klart gick vi en sväng på stan och tittade både genom skyltfönster och på alla underbara olika människor . Tillslut satte vi oss bara på en parkbänk och skratta åt alla konstiga människor med tex knallrosa skor haha. Vi blev insläppt på bio vid 21.00 och då kan jag säga att det var många förväntans fulla sex and the city fann i biosalongen. Hade man varit singel kille skulle jag gått på den bion hela tiden, hur mycket brudar som helst. Filmen var helt FANSTASTISK, UNDERBAR, MYSIG, och allt man kan önska sig. Snygga människor i snygga kläder som lever livet, inget att vara avundsjuk på.
Vi var super nöjda på två när vi gick från bion.

HELENA PÅ RÖDA MATTAN..


I morgon blir det en tung dag , vi skall ha begravning för älskade Kent. Hoppas ändå på en lättsam begravning och att det inte blir allt för tungt. Hoppas det går bra för mormor oxå. Sen är det avslutning på dagis med Ronja och kvällen avslutas med terminens sista träningspass.

nu skall jag snart kolla på tv och sen blir det sängen. KRAM

SEX AND THE CITY...

Oh i kväll skall jag och världens bästa Spilli gå på sex and the city, skall bli så underbart roligt och mysigt. Är inte ofta man kommer iväg på sakern nu för tiden så jag ser jätte mycket fram i mot denna kväll . Det blir finkläder och en massa make och långt bort från träningsbyxor och små barn - GLAMOR för  en två barn mamma det.
Jag skiter fullständigt i vad de som sett filmen gett för betyg, det är sex  and city vi snackar om kan inte vara dålig. Inte i mina ögon åtminstone.



I går var det första dagen på jobbet jag skall ha i sommar. Vi öppnade upp portarna för Saga forms sommarbutik som nu är öppen ända till 6:E agusti. Det var en lång dag och jag är inte vann att vara på stående fot i så många timmar, men man vänjer sig. Det var kanon mycket folk och vi hade att göra hela tiden. Det var roligt och jag ser fram i mot att jobba där nu några veckor. I dag är jag dock ledig men i morgon skall jag jobba igen. I morgon har vi öppet till fyra ...


Min liie prins är numera en torkad prickigkorv, han har alla prickar kvar men dom börjar att läka så sakta och det känns skönt att vi nu har klarat av detta oxå. Nu kan vi snart återgå till det normala livet utan att tänka på om han smittar eller inte. Han kan få träffa sina kompisar och leka igen :) Ronja slipper snart tycka sin lillebror ser läskig ut haha

Ronja är i Borås på kalas hos Mille och snälla mamma åkte med henne så jag kunde vara hemma med Vinnie. Antar att hon snart dyker upp här hemma och nästa Söndag är det hennes tur att ha barnkalas. Inte klokt att hon redan fyller fem år min tjej. Tur jag själv inte blir en  dag äldre då ;)

Nej nu skall jag ta en liten vila på soffan sen blir det att fixa Spillis hår inför kvällen och hennes kommande semester. Trevlig Lördag på er

Carpe Diem!!!

Onsdagen 26/5

Vi är nu inne på dag 4 och jag tycker  redan i dag att  dom flesta kopporna börjat torka. Han ser fortfarnade läskig ut men vi ser ljuset av att detta snart skall vara över. Han är trots allt fantastiskt duktig och är bara lite mer gnällig, men han  river inte på sin kropp :)

I går var det en seg och lång dag. vinnie vaknade klockan sex och var ledsen och det var bara att ta med han upp och starta dagen. Solen lyste med sin frånvaro och det var skit väder. Ronja låg i soffan hela dagen och kollade på tv, jag städade hela övervåningen och gjorde fint i barnens rum. Tycker jag alltid städar men det ser alltid lika rörigt ut dagen efter igen, har väl fått städnoja .Gillar bara inte när det är smutsigt helt enkelt.

Vid halv tre kunde Ronja äntligen gå ut fast med regnkläder på . Hon och Filippa lekt ut och hade mysigt, själv fick jag finbesök av Spilli som oxå hade en seg dag. Efter det trillade det in med besök här hemma, ok dom kom inte för min skull utan alla var ute efter Vinnies vattkoppor men det förgyllade ändå min dag.
Vinnie blev super glad när hans polare från dagis kom och hälsade på, han lyste upp och blev på strålande humör. Han saknar sina vänner på dagis.

Goaste Jennie och sin söta Filip...

Filip lånar Vinnies napp, hoppas nu han får vattkoppor om 14 dagar.


Sen kom även Colin på besök, han var mindre intresserad av att få vattkoppor haha envis liten goding. Som tur var var hans kusin Caspian med och han därimot delade gärna saftflaska med Vinnie så nu kanske nån av dom får det :) Vad vi hittar på för våra barn, men vi gör det av kärlek för att dom skall slippa få det när dom blir större. Inte roligt att vara medveten om sin prickar och hur mycket dom kliar.

I dag har jag varit redig , när Ronja var sina två timmar på dagis tog jag Vinnie i vagnen och körde intervall träning. Jag försökte springa så mycket som möjligt och det var minst sagt jobbigt. Men det är skönt att veta att i kväll behöver jag bara sitta i soffan och kolla på GREY......

Carpe Diem!!!

PS snart kommer världens coolaste Challe som har fixat sitt hår hur grymt som helts. Kommer inte alls känns mig ful och tråkig i mitt hår. Hoppas hon låter mig ta ett kort på henne och lägga ut här.

SNYGGASTE BRUDEN I BOLLEBYGD

sorry ställ aldrig upp på kort hos mig haha

Stackars min lille prins....

Nu är det inte roligt att vara Vinnie med alla dessa koppor. I går bara ploppade de upp nya vattkoppor på kroppen.  Nu märker jag på han att det är jobbigt och att han är besvärad av dom, kliar och är jobbigt. Tittade på bilder när Ronja hade sina och då tyckte jag hon hade hur mycket som helst men  Vinnie har ännu mer än vad hon hade.

söt som socker mammas prinsessa sommaren -07

Vinnies rygg...

Mammas prins med alla prickar.....

 

 

I går var dagen helt ok och Ronja kunde vara ute och leka hela dagen lång, hon tycker Vinnie är lite läskig nu och vill helst inta vara i närheten av honom. Förstår henne samtidigt som jag tycker synd om Vinnie haha inte lätt. Vinnie sov i 3 1/2 timme under dagen när det var som varmast och det var skönt eftersom jag inte vill ha han för mycket i solen då jag hört att det kan bli ännu fulare märken och ärr efteråt. Jag själv gjorde inte allt för mycket , dammsugade , tvättade en maskin tvätt och sen läste jag i min bok på balkongen.

Kvällen bestod i sten hård träning tillsammans med Challe. Det kom 22 st och det är hur bra som helst med tanke på vädret och att det är slutet av Maj. Nästa Måndag är sista träningen .

 

I dag är vädret inte lika mysigt men det är skönt för Vinnie att det inte är så varm . Får se vad vi orkar ta oss an i dag, är trött efter natten som jag sprungit in och ut hos prinsen. Kommer troligtvis få lite mysigt besök i eftermiddag då Vinnie skall smitta ner fler barn och sprida pesten vidare haha.

 

Carpe Diem!!


MIN PRINS!!!!

Så här ser min lille Prins ut i dag när han vaknade...





Vilken snygginga va? Tyvärr verkar han fått de mesta i ansiktet och det är mindre
roligt om det blir märken och ärr. Vi fick raka av han hårt i går så det skall bli
lite lufftigare och inte klia så mycket i håret. Men än så länge är han hur snäll
som helst och verkar inte allt för störd att kiandet, hoppas det fortsätter så.

kram kram

 



UNDERBARA HELG!!!

Vilket väder helt galet skönt och jag hoppas det är här för att stanna nu, ok lite regn får man räkna med men annars vill vi ha värme.
I går Lördag fick jag sov morgon igen till nio, är helt underbart att få sova ut på morgonen och vakna upp till strålande sol. Vinnie sov ända fram till halv tio innan han beghaga vakna. Nu beror säkert detta på att han är sjuk, men jag njuter de få gånger man får sovmorgon.
Tyckte när jag tittade över Vinnie att han hade tre prickar som såg lite märkliga ut, och med ens tändes hoppet om att han äntligen fått vattkoppor. Resten av kroppen hade små röda prickar bara och inge som var fyllda. Men det förklarar varför ungen haft så konstig feber som kommit och gått. Oftast börjar det med feber . Så nu har min lille prins vattkoppor - tack Isabell för presenten haha..
Är det någon som vill smitta sina barn har vi nu öppet hus i veckan!!


Nu är det desto fler vattkoppor.

 

Ronja och Filippa var ute och lekte nästan hela dagen, dom kom in  nån timme för att leka sen gick dom ut igen. Förstår dom, man vill inte vara inne i detta väder. Givetvis ville tjejorna  sminka sig när dom lekte inne. Och vem är jag att säga nej till detta, kom ihåg att jag älskade sånt när jag var liten med. Snyggare tjejor får man väl leta efter:

FILIPPA

RONJA

Kvällen avslutade med grill hemma hos Robban och Filippa med massa god mat- mumsigt.

 

I dag vaknade vi halv nio och då sov till o med Ronja vilket inte händer allt för ofta. Vi åt frukost och fixa lite här hemma innan vi packade lite saker och satte oss bilen mot slottskogsvallen. Ronja skulle vara med och springa minigöteborgs varvet. Var hur mycket folk som helst och barn i alla åldrar. En massa festligheter helt enkelt och vädret kan man inte klaga på. Som tur var hade min kära moster föranmält Ronja samtidigt som hon hämtade sin egna startlapp till stora varvet. vi slapp stå i den lång långa kön till anmäla för barnen. Ronja ställde sig vid startlinjen och sen satte hon av i en väldans fart och sprang som bara den. Sträckan var bara 250 m , så man hann knappt blinka innan det var klart.  I mål fick hon en fin medalj och lite saker med sig. Hon var jätte duktig och jag var super stolt så klart.

Ronja jagar killen, mormor hejar på sidan....

 

 

Nu är Ronja hemma hos Ted och leker och detta har hon längat efter, det var skit längesen dom två lekte så där går det nog vilt till nu kan jag tänka mig. Jag skall försöka samla energi till att ta tag i hemmet men jag orkar inte utan har fastnat framför friidrotten på tv. Vinnie sitter brevid i sin blöja med alla prickar och ser söt ut.

 

Carpe Diem!!!




FREDAG!!!

Nu skall jag skriva lite eftersom det ändå bara är skit på tv. Robban är på bio och barnen sover så gott i sina sängar, lugnt och skönt alltså.
Har legat en stund på spikmattan och känner mig rätt avslappnad nu och det blir gott att lägga sig snart.

I går var jag hemma med barnen så Vinnie skulle få ta en extra dag att bli frisk igen. Fattar inte vad den här febern kommer i från, men den dyker bara helt plötsligt upp och sen försvinner den och så håller det på så - skumt.
Men eftersom solen sken och det var varmt tog jag med mig barnen på en cykeltur runt om i Bollebygd. Höll på att kreveras i värmen och det var tryckande . Vi stannade till på torget och barnen fick var sin glass innan vi cyklade hem igen. Vi hann precis ställa in cyklarna när det började små regna och sen kom åskan.   I bland har man tur.
Vinnie somnade gott efter cykelturen och sov trots att det mullrade, Ronja och jag slöade i soffan framför barnprogramen.

Vid fyra åkte vi upp till stallet för Ronjas ridning. Hon skulle rida på en ny häst som hon valt.

Ronja hade längtat efter att få pröva Sotis länge och var väldigt glad innan. Hon har blivit otroligt duktig nu på att borsta och fixa ordning hästarna innan ridning. Känns att hon blir säkrare och vet öite mer vad hon håller på med. Ridningen gick lite så där, Ronja var trött och okoncentread och jag tror hon påverkades av vädret.
Som tur var , var det ingen häst som blev rädd när det åskade och alla barnen satt kvar.

I morgon är det Lördag och vi har onga planer alls för dagen. Blir väl att fixa här hemma och bara ta det lugnt. Hoppas på lite skönare väder. Vill fixa klart på balkongen och plantera lite blommor så det blir mysigt att sitta ute. Får se vad vi hittar på.


Ha en bra Fredagskväll kram

VAB...

I dag är jag hemma oh har Vab för Vinnie som har fått tillbaka sin feber, antar att jag aldrig skulle lämnat han på dagis i Måndags men men det är svårt att veta i bland.
HAn fick feber i går kväll och var väldigt gnällig, tror även att han har ont i öronen för han har skrikigt hela natten och inte vellat ligga ner. Nu blir det alvedon och näsprej sen skall väl vi få bort det onda. Ingen ide att springa till vårdcentralen utan jag avaktar några dagar och försöker med detta först. Hoppas han är frisk till Fredag för då skall jag jobba igen.

I går hade vi med oss Ronjas dagis kompis Mille hem på besök. Allt gick jätte bra och dom lekte mest ute på lekplatsen. Vinnie tyckte det var minst lika roligt som Ronja och sprang mest och jagade stackars Mille.  Hoppas det blir fler gånger.
Vid fem åkte vi till björnskogsvallen för Ronjas fotbollsträning. Blir lika imponerad varje vecka av alla dessa glada goa barn som kommer, inte otroligt. Måste komma ihåg att ta med kmeran nästa gång och ta lite kort.

Vid sex lämnade jag över ansvaret till min underbara mamma som alltid ställer upp och hjälper till. Hon satt och tittade med Vinnie som var sjuk och satt still snält och tittade när Ronja spelade fotboll. Själv gick jag på avslutning med gymnastiken. Vi hade först ett litet möte och sen avslutade vi med go mat och en massa tjöt. mycket flum blev det som vanligt när jag och Challe kommer i hop oss haha älskar den tjejen eller rättare sagt Berry!!!
Var väl hemma igen strax efter åtta och då var jag mer än trött.

Fick Vinnies nya vagn i går som Robban köpt och fixat alldels själv . Den är kanon fin och super mysig. Vinnie hade tydligen tyckt så mycket om den att han blivit helt hysterisk när Robban försökte lyfta ur han. Gott bety eller var det så att ratten hade nåt med saken att göra????  Hur som helst tycker vi alla om den och nu blir det aldrig mer nån ny vagn :( sorgligt värre. Tänk att det är så roligt att köpa vagn hahah


I dag hade Ronja tur att Filippa var ledig så henne har jag inte sett röken av på hela dagen. Hon och Filippa är ute och leker och leker, helt underbart för dom. Vi gick upp halv sju i morse och sen har det varit full rulle. Jag har hängt ut alla täcken på vädring, tvättat alla sängkläder + all annan tvätt som nu torkar ute, dammsugit, skurat golvet och städat toaletten. Skall fixa ute på balkongen oxå så det blir mysigt nu på sommaren att sitta ute. Måste plantera lite fina blommor som piggar upp.  Sätter jag mig ner somnar jag så det är lika bra att passa på när vi ändå är hemma. Skulle vilja ha nya gardiner oxå men det får bli en annan gång det.


Måste sluta skall på en utförsäljning med mamma skriver i kväll...

Hej igen!
Nu har jag varit  på utförsäljning på wikholms, gud vad mycket fina saker dom hade. Massor av lyktor i olika stolekar , färger och formar och andra roliga saker till hemmet, tyvärr har man inte plats för allt. Men detta hittade jag.


en stor adventsstake, men jag skall använda den med stenar och fina ljus i.

söta, vet inte vad jag skall he den än bara..

dessa skall förgylla våra sommar kvällar, fina tycket jag..

När vi kom hem från Borås blev vi inbjudna till våra fina vänner Robban, spilli och Filippa på mat. Robban grilla massa gott och det var skönt att bara sätta sig och bli serverad - Tack Robban!
Kvällen avslutades med trevliga vänner och sämre kan man ha det . Många fler kvällar tillsammans har vi att se fram i mot.

Nu skall jag äntligen gå och lägga mig och hoppas på att Vinnie får en lugn natt och att vi båda får sova hela natten. I morgon är vi hemma igen och kurerar lilleman inför Fredag.
GOD NATT...

NY VECKA, NYA TAG!!!

Var väldigt trött i morse när jag vaknade, hade nästan önskat att Vinnies feber hade fortsatt så vi kunde varit hemma idag ;) Men bara man kommer upp på fötterna och sätter i gång vaknar man till liv.

Kvällen i går spenderades först hos mamma på lite god mat och lite försenad födelsedags firande. Vi tittade igenom saker från Kent som mamma tagit med sig hem, bla massa bilar som han samlat på. Barnen blev överlyckliga över dessa fina bilar. Begravningen blir den 31 maj och det skall bli skönt när den är gjord.
När vi kom hem igen träffade jag spilli en stund och vi tittade på gossip girl och gjorde upp planer för en tjejkväll tillsammans och se sex and the city 2 på bio, skall bli super roligt.
Kvällen avslutades till Ultimate figthing , sen somnade jag väldigt gott.

Som sagt i morse var Vinnies feber borta och jag kunde gå och jobba.  Har jobbat i Olsfors i dag med de små barnen och det har varit jätte kul faktiskt. Skall vara där i morgon och på Onsdag med, sen blir det lite ledigt för oss.

Slutade tidigt i dag för att hämta Ronja på dagis och sen åka vi in till sjukhuset för att  gå på kontroll av hennes öron. Hon opererade in rör i båda sina öron när hon var ca 2 1/2 år och det har varit toppen bra. Efter det får man komma på efterkontroller och nu var det nog ett år sedan sist vi var där och jag trodde nog att detta skulle vara sista gången vi behövde komma, men nej då.
Givetvis hade röret i vänstra örat hoppat ur sin plats och lagt sig snett, läkaren drog ut röret och det visade sig då att Ronja hade öronkatarr :( stackaren tar aldrig slut.
Sen började vi prata om att Ronja snarkar onormalt mycket och otroligt högt och har gjort detta de senaste två åren . När läkaren började lyssna på Ronja tyckte hon att Ronja behövde operera bort körteln bakom näsan  ( polypen) . Så nu blir det  mycket för henne framöver, fixa "näsan" och Örat igen. Alltid läskigt och otrevligt  att låta dem söva ner sitt barn tycket jag som mamma.  Man vet ju aldrig hur de reagerar . Hoppas bara vi år en tid snart eftersom man måste vara hemma några dagar efter ingreppet och jag skall börja jobba på saga form snart och vill helst inte missa det.

I dag hade jag och Challe vårat första gemensama träningspass och det var helt galet roligt och förbaskat jobbigt. Att få träna för Challe är alltid lika grymt och jobbigt så nu känner jag mig som en ny människa och mår toppen. Hoppas att ni som var på passet gilla det och tyckte det var bra.

I dag har vi fått sålt Vinnies finaste vagn som nu började kännas lite för liten för han. Men det känns lite i hjärtat faktiskt haha. I morgon skall Robban köpa en sulky till min stora kille som nu skall få en vagn för stora killar. Blir nog en brio.


I morgon blir det en rolig dag för Ronja, hon skall ha med sig sin dagis kompis mIlle hem efter dagis. r roligt nu när dom är så stora och vill ha med sig en kompis hem, blir spännande eftersom det är första gången han är hos oss. Sen är det fotboll på kvällen.

Nej nu skall jag fixa liten innan sängen får sällskap.
Carpe Diem....

Hemma Igen!!!

Jaha då var man tillbaka i Bollebygd igen och tillbaka till verkligheten. Det bästa med att vara hemma är att få sova i sin egna säng, är löjligt känslig med det och min rygg trivs tydligen bara i sin egna säng.  Annars har vi haft några kanon dagar, synd bara på vädret.

I Fredags 14 maj tog vi det lugnt på förmiddagen utan större ansträgningar. Jag, syster, Rasmus och Vinnie åkte till Bergviken för att kolla lite affärer och jag skulle letat efter Melissas skiva, vilket jag inte hittade.  Vi gick där en stund och Vinnie sov gott i vagnen.
Vid två var vi tillbaka i huset för att byta om och hämta Anton och Ronja som stannat hemma med Stefan. Sen åkte vi in till Karlstad för att bowla. Det var säkert åtta år sedan jag bowlade sist , så det var riktigt roligt. Ronja som aldrig bowlat innan tycket det var super roligt. Kan väl säga att jag och min dotter inte var några proffs haha

Ronja prövar skor...

Vinnie tittar nyfiket på, fast jag redan då misstänkte att han hade feber..

Rasmus gör sig redo...


OH HEJ...

Ronja väntar o väntar...
Efter bowlingen hade min kära syster bestämt att jag skulle pröva på friskis danspass, så mycket för min mini semester med vila ;) Nej men det var riktigt spännande att pröva på nåt helt annat än vad jag brukar träna och se hur andra instruktörer jobbar.  Passet var super roligt med massa härliga dans låtar, hängde kanske inte med på allt men tyckte det gick bra ändå. Saknade dock lite styrka i passet. Skönt att träna en Fredags kväll.

När jag kom tillbaka till de andra var det mat som gällde och sen var det Fredags mys . Vinnie kändes sämre och smäre och jag anade som sagt att han hade feber. Gav han lite alvedon och försökte sen få han att somna för natten. Tog nästan 40 minuter innan jag fick han att somna.
Ronja och Anton var riktigt trötta efter allt lekandes och Anton somnade i soffan. Ronja bar jag upp och la i sin säng sen somnade hon fort till karlsoon på taket sagan. Men givetvis vaknade hon den natten med växtvärk och hade hur ont som helt i sitt högra ben. Innan jag fick lugnat henne , gett alvedon och masserat benet kändes det som jag var en zombi. Hon somnade om till slut och sen sov jag och Vinnie till halv åttan innan han ville gå upp.

Vi åkte från syster och dom vid elva tiden och då hade jag packat in barn och väskor i bilen. Efter fem minuter sov Vinnie och jag tänkte att detta går ju bra. Men ack vad fel man kan ha. Efter 20 minuter vaknade han och var så ledsen och bara skrek. Dum som jag var hade jag inte gett han någon alvedon innan vi reste och jag märkte att han inte alls mådde bra. Inte kul när man vet att man har typ tre-fyra timmar framför sig innan man kommer hem.  Fanns inte mycket jag kunde göra för den lille killen, han skrek och jag körde samtidigt som jag försökte trösta han. Då önska man att man var en vuxen till.


Nu måste jag sticka skriver mer sen....

Hej igen, nu skall jag skriva klart innan jag skall iväg till mamma.
Som sagt vi körde på och efter halv sträckan stannade vi och tog en paus. Ronja fick i sig lite mat, Vinnie ville inte ha nåt men drack lite saft åtmisntone och jag tog en smörgås. Sen var det dags att köpa godis eftersom där vi stannande sålde hur mycket små godis som helst, det blev nästan för  mycket godis. Sen lekte vi ute en stund så barnen fick röra på sig.

min vackraste...

mammas sjukling, syns på hans ögon..

godisparadiset, finns lika mycket på andra sidan oxå...


Resan hem var jobbig med en ledsen kille och jag c´ville bara komma hem. Trafiken var som tur var väldigt liten och därför kunde man köra på utan köer. Vi var alla tre väldigt glada när vi äntligen kom hem.
Vinnie hade 39 graders feber och han fick snabbt alvedon, sen satte jag han så han fick bada och svalka sig lite. Efter det började jag packa upp allt och fixa iordning alla våra saker, dum som jag är glömde jag hälla ut vattnet i badbaljan. Vem hittade jag där tror ni??????


SKITUNGE!!!!

Fredagen den 14 MAJ..

Då var man långt från bollebygd och allt har gått bra. Resan upp gick bra, barnen var duktiga och tjatade inte allt för mycket. Jag fick dock kramp i mitt högra knä redan i Bollebygd och det var en pina att köra hela vägen ,men det var det värt.

Ronja är lycklig nu när hon äntligen är hos sina kusiner och dom leker hela tiden, Vinnie springer mest omkring och kollar läget överallt haha . I dag har vi ännu inte gjort några planer men det börjar väl bli dags för det nu. Skall försöka hitta en skiv affär och köpa Melissa Horns skiva, sen är jag öppen för alla förslag.

Skriver mer i morgon när vi kommit hem och lägger in lite kort. Ha en bra Fredag alla vänner 
CARPE DIEM!!! 


LIVET FORTSÄTTER....

I dag känns livt mycket lättare och allt har rullat på mycket lättare. I Söndags var det en tung dag då vi åkte hem till min mormor för att berätta att hennes enda son inte längre fanns hos oss. Gjorde ont i mig att se min mormor så ledsen samtidigt som jag viste att även hon tyckte det var skönt att Kents helvete var slut.
Efter vi berättat för mormor åkte vi alla bort för att titta och säga hej då en sista gång till Kent. Är aldrig roligt att behöva se en död människa, men han såg så lugn och avslappnad ut i ansiktet att det var skönt att fått se han en sista gång. Vi var där och tog farväl, fikade med personalen och pratade om Kent. Det var inte lätt för min älskade mormor och jag lider med henne, ovasett orsak måste det vara det värsta som finns att begrava sina barn förre sig själv.
Nu blir det begravning snart och det är det värsta tycker jag.

Som sagt Söndagen var en tung dag och jag var helt slut på kvällen, det gjorde det ite bättre av att jag var lite bakfull oxå med tanke på att jag festat kvällen innan. Men det blev en tidig kväll och jag somnade snabbt men sov oroligt och drömde massa konstigt. Inte så konstigt kanske. Tack till er om skickat sms och visat att ni bryr er, det betyder massor.

I går jobbade jag på blåsippan åt mamma så hon kunde åka in till begravningsbyrån m.m Men jag slutade klockan två och sen var det drop in på Ronjas dagis med lite fika och annat. Alltid roligt att få se vad dom gjort och håller på med.  Tog väl hem ungefär 30 olika teckningar som Ronja målat och sparat i sin låda haha vad skall man göra med alla teckningar? Kan ju inte spara alla eller gör ni det?

Kvällen bestod i träning och det var ett skönt avbrott efter allt som hänt och att bara h huvudet fokuserat på träningen. Trots att det var sista gången på den "riktiga" träningen kom det lite gött folk som gav allt. I går var nog den hårdaste träningen på denna terminen och vi körde allt. Nu skall jag och Challe köra ett pass tillsammans i tre Måndagar sen är det sommar uppehåll och det skall bli riktigt skönt. Måste få vila hjärnan för att kunna komma på nya spännande övningar till nästa termin.

I dag Tisdag har vi varit i väg på Ronjas fotbollskola uppe på björnskogsvallen. Kan inte klaga på vädret i dag inte utan det vr perfekt att träna på. Det var lika mycket barn i dag och man blir lycklig över att se alla dessa barn i samma ålder  springa omkring . I dag fick alla sina lagtröjor och Ronjas lag skall ha vita tröjor. Dom är fyra olika lag med minst 10 st i varje så ni förstår hur mycket barn det faktiskt är.  Ronja vill helst vara målvakt.

I morgon är det Olsfors som gäller för min del sen blir det ledigt och jag tar med mig barnen till min systr för att komma bort ett tag. Var längesen vi var där och Ronja älskar att åka dit och Vinnie kan tycka det är kul att få mysa med sin stor kusin Rasmus.

Nej nu skall jag lägga Ronja och sen blir det hemmafruarna för min del.

KENT!!

Tänk vad livet ändras på några hundradels sekunder och man går från glädje till världens sorg. Jag fick veta för mindre än en timme sen att min älskade morbro äntligen fått lämna sitt helvete och gått vidare till sin kärlek i himlen.  Hur lättad och glad jag än  är för han skull gör inte min sorg lättare och det gör ont i varje kroppsdel att ta i mott ett dödsbesked av nån som står/stod en nära.
Jag satt hemma hos min underbara vän Challe med massa goa vänner och hade en super trevlig kväll när min syster ringde och berättade att min morbro Kent gått bort en halv timme tidigare och nu inte längre var vid liv. Inte mycket man kan göra men det känns ändå för jävligt att  veta att ingen av oss var nykter för att åka ner till han direkt utan måste vänta till i morgon bitti. Vist jag kan inte göra nåt nu ändå men ändå.......

Min morbro drabbades för ca tre år sedan av en hjärtattack och stroke endast 50 år och har under åren som gått bara blivit sämre och sämre. Han har varit förlammad och inte ens kunnat äta själv utan blivit matad genom en sondmatning- vilket liv va? Nej fy fan han har verkligen kämpat och kämpat och vi har undrat hur länge hans kropp skall orka. Men han har överlevt allt och åkt in och ut på akuten med diverse symptom och alltid överlevt fast på hans bekostnad. Nu är hans helvete slut och han kan äntligen bli fri. Ändå är det en stor sorg samtidigt som jag känner en sån stor lättnad och nu kan andas ut och inte undra om det kommer hända denna månad eller skall han överleva en sommar till osv..

Känns konstigt att veta att i morgon ser jag honom för sista gången och skall ta farväl.  Men jag är så glad att jag och barnen var där för inte så länge sen och hälsade på han och han fick se mina barn en sista gång. R.I.P Kent jag älskar dig , ta hand om Birgitta nu och var lycklig på andra sidan....

Var tvungen att gå hem kände jag, hade fullständigt flippat på krogen om jag gått dit och sett än massa idioter som fjantat omkring. Nej jag vet mina begränsningar nu för tiden som tur är. Jag hoppas ni är rädd om dom ni älskar för ni vet aldrig när det blir sista gången ni ses igen.

Tack till mina fina vänner Helena och Carloote för att ni finns vid min sida och hjälper mig på olika sätt, jag älskar er.....

Lördagen den 8/5

God morgon alla pigga och glada, själv har jag varit vaken sen halv åtta och har hunnit vakna till liv. Tyvärr tar inte Vinnie sov morgon ens på helgerna, utan det är bara att gå upp. Ronja sov åtminstone till halv nio i dag.
Tvättmaskinen är i full gång och snart skall jag göra en dunder frukost till min familj.

I går var vi i väg på lekborgen och barnen hade hur kul som helst med varandra . Är roligt nu när dom så smått kan börja "leka" med varandra och ha lite glädje av varandra.
Vinnie ville absolut inte vara på den lilla delen i lekborgen, utan skulle vara i den stora hela tiden och det var bara för mig att krypa efter . Var lite folk och han klarade sig väldigt bra där inne, fuínns inte mycket att slå sig på. 






Efter det gick vi och åt och träffade Robban som tog en paus från jobb. Sen blev det lite shopping inne på HM där Ronja hittade sig en Kitty tröja och en söt liten kjol som hon absolut ville ha. Robban hittade sig en gubbkeps som han blev snygg i. Sen köpte vi ett par benskydd till Ronja som hon kan ha nu på fotbollsträningen.
är vi var klara följde Ronja Med Robban till jobbet och jag och Vinnie åkte och handlade lite mat.

Kvällen tillbringade vi inne hos våra kära vänner Robban, Helena och Filippa. Vi grillade och åt god mat. Helena bakade en mumsig kladdkaka till efterätt och det var så jäkla gott. Tack för en trevlig kväll.


I sina nya fina kläder på väg till Filippa..



Vinne satt  Filippas dockvagn hela kvällen och ville inte gå ur den..


I dag är det fäst i Bollebygd och det är alltid trevligt när det händer saker. Men det  skriver jag om i morgon.
Carpe diem....

6:e Maj!!

Oh i morgon är vi lediga och det skall bli såååååååååå förbanat skönt.  I dag jobbade jag sista dagen på blåsippan för denna gång. Vi var mest ute och lekte i dag med tanke på det underbara vädret och barnen har så roligt ute.

Slutade klockan två och då åkte vi direkt hem för att hinna ha en liten snabb date med min "kusin" Kristina och hennes söta lilla Isabelle.  Som jag skrev i går är min plan att försöka få Vinnie att få vattenkoppar , kanske låter knäppt i andras öron men jag vill att han skall få det när han är liten och helst nu innan sommaren. Och nu råkade det vara så bra att Isabelle har vattenkoppar och kom därför hit för att sprida sina baciller haha.

söta lilla prinsessan...
Nu kan vi bara vänta och se, men när man vill att han skall få det kommer han väl inte bli smittad. Men det var kul att träffa er vännen och vi får ta en längre date nästa gång. Hoppas medicinen hjälpte henne nu - kram

Vid kvart över fyra åkte jag och barnen upp till stallet för Ronjas ridlektion. Vinnie tyckte det var spännande att springa i stallet och titta på alla stora hästar. I dag hade dom teori och fick träna på att leda sin häst rätt och sen fick dom se vad hästarna åt.  En bra lektion och Ronja gillar än så länge teori. Robban kom upp och hämtade Vinnie och jag och Ronja styrde bilen mot Borås och sen hem till Mia o barnen. Hon är så gullig och hjälper mig bli av med massa barnkläder som mina barn inte kan ha längre. Vi fick god mat och tjejerna hann leka en liten stund innan klockan blev för mycket.  Tur man har finna väner, tack så mycket för hjälpen Mia du är bara för snäll du - KRAM

Nu är jag helt slut efter varit uppe sen halv sex och hållt igång hela dagen, sängen bara roppar efter mig och jag skall snart krypa ner. I morgon skall jag ta med barnen till lekborgen som jag lovat Ronja.
Carpe Diem!

Vinnie kollar in Isabelle...

ONSDAG..

Då var halva veckan avklarad och jag jobbar bara en dag till sen skall jag och baren vara lediga och ta det lugnt. Känner mig så trött och det tycks aldrig vända, undra om pollen påverkar alla litegran?
I dag har det gått bra att jobba och det har inte regnat en droppe, på rasten gick jag en rask promenad och det var skönt att komma ut alldeles själv .

Nu skall vi snart åka upp till ridskolan för Ronja skall rida igen för att hon missat två gånger. Nu blir det att åka till stallet två dagar i rad och det är inte helt fel. Det kommer nog göra susen för en trött småbarns mamma. Kvällen kommer spenderas framför Gray :)

Verkar som det går mycket vattenkoppar nu och jag önskar att min lille son skall få detta innan sommaren och innan han blir för gammal. så om ni vet nån som har det tar jag gärna i mot tips haha.
Men det är skönt att få det gjort och eftersoma jag är arbetslös passar det ju bra att vara hemma nu och inte behöva vara borta från nåt jobb.

Ha en bra fortsatt onsdag Carpe Diem!!

4:e Maj

God kväll , första gången i dag jag satte mig i soffan och får vila mig och det känns helt underbart. Dagarna går i ett och jag hinner knappt med nåt annat än stress . Har jobbat på blåsippan dessa två dagar och det är full rulle fast på ett positivt sätt.

I går hade jag träning på kvällen och jag var först så trött och ville helst bara bädda ner mig och sova. Men när man väl kommer i gång och börjar träna är det helt ljuvligt och man vaknar till liv. Som vanligt pressade deltagarna sig till sitt yttersta och jag ger dom verkligen inga lätta övningar, värmer hela mitt hjärta när alla kämpar tills dom är helt helt slut. All min beundran till er som kommer, ni gör det roligt att vara instruktör.

I dag hade vi med oss Filippa hem från dagis och Ronja var överlycklig.Givetvis var vädret som värst när jag skulle få med mig alla barnen från dagis och sen hem, hel knäppt väder.
Hemma var det full rulle, tjejerna började genast att leka och dra fram massa kläder, Vinnie var trött och ville helst att jag skulle bära han samtidigt som jag skulle fixa mat till alla. Tänk vad underbart om man var en bläckfisk med åtta armar, man skulle kunna tillfredställa alla som vill ha hjälp samtidigt. Vid kvart över fem hade jag äntligen fått in alla tre barnen i bilen och var på väg mot björnskogsvallen för Ronjas fotbollsträning som startade i dag utomhus i det härliga vädret. Det var helt fantastiskt att se så många barn på fotbollsplanen samtidigt, hur grymt som helst.

Kvällen hemma har varit bra, Ronja och Filippa duschade innan dom åt kvällsmat och resten av kvällen ägnade dom sig åt att måla tillsammans. Vinnie somnade som en stock vid sju. Själv gav jag mig ut på en runda innan jag satte mig i soffan för att kolla hemmafruarna. Nu skall jag stänga ner datorn och sen blir det sängen.

Carpe Diem....

SÖNDAG!

I går kväll sent hade Vinnie väldigt ont i magen, han skrek och hade såna gaser i magen. Till slut fick vi ta upp han och massera magen med babyoil och ge han lite alvedon. Han var helt uppsväld i magen och gaserna luktade inte kärlek om man säger så. Till slut med hjälp av alvedonen somnade han . Men i morse när han vaknade hade han skitit ut hela jäkla magen haha fy fan vad tråkigt det är när man är helt trött och knappt hunnit vakna. Han har fortfarande mycke gaser , tror inte hans lilla mage klarar av för mycket mjölk produkter.

Vid halv tio i morse tog jag och Robban med oss Vinnie ut på en cykeltur/träningspass. Ronja har sovit hos mormor hela helgen och då passade vi på. Fy i helvete vad det är jobbigt att cykla, jag har alltid tyckt att springa är det värsta som finns men jag tar tillbaka det. Cykla är grymt jobbigt och jag var helt slut efter att försökt hängt med Robban i hans tempo.  Har ju inte den bästa cykeln heller. Vinnie tycker det är roligt att få åka med på cykeln .

Vid halv elva var Vinnie helt slut efter att sovit dåligt på natten och vaknat tidigt, han somnade med en gång jag la han i sängen och sov fram till halv ett. Syster och Anton kom förbi och sa hej då innan dom åkte hem till sitt igen. Nästa gång åker vi till er och myser. Ronja försvann in till Filippa så jag satte mig på balkongen och läste i min bok - ljuvligt i solen.

Klockan ett hämtade vi upp mamma och sen begav vi oss till Allum för att titta påTimotej som jag lovat Ronja. Det var helt ok med folk och Ronja fick stå längst fram och såg flickorna från första rad. Sen fick vi köpt deras skiva som Ronja sen fick autograferna på. Dom var helt ok, men hur kul kan der vara att bara ha fans som är under 12 år ? Men Ronja var nöjd och der var huvudsaken.

ronja väntar på Timotej.

Ronja väntar i kön för en autograf.

En glad Ronja med söta flickorna.

 

I dag har jag haft ont i magen och det var väl inte roligast när man inte skulle vara hemma, vill helst vara hemma när jag har mina kramper i magen. Men jag bet i hop och nu är jag helt slut. Skall fixa lite mat till familjen och Robban skall lägga Vinnie för natten. I morgon skall jag jobba på Odensgården på blåsippan och det blir roligt. Hoppas inte det blir regn nu bara.

Carpe Diem!!!

 


1 MAJ...

Trött trött är jag i dag efter en sen kväll i går haha känns att man aldrig är ute nu för tiden. Man orkar inte lika mycket  som man gjorde när man var 20år.
I går var jag och min syster och Vinnie i knalleland och kollade och syster shoppade lite häftiga kläder. Mamma tog med sig Ronja och Anton till badhuset istället och det var mycket roligare för dom. Vinnie satt snällt i sin vagn hela tiden utan ett gnälla , han är mammas goa prins den ungen. Fast i går var han mosters kille hela tiden.

På kvällen var vi uppe hos mamma och åt god middag och drack gott. Robban och Vinnie hade jag lämnat hemma vilket dom nog var glada för.  Ronja och Anton lekte och lekte så bådda två somnade i soffan framför tv. Jag och min syster satt och drack och hade jätte roligt hemma hos mamma, men för att inte väcka barnen gick vi ner till krogen och fortsatte. Kan inte påstå att det var jätte mycket folk med tanke på att det var trubadur m.m. men dom flesta kanske sparar sig till nästa helg då det är fest på torget. Vi hade roligt men jag tror både jag och min syster fick lite för mycket i oss ;)

I morse fick jag sova till nio och det var skönt det med tanke på gårdagen. När jag samlat i hop mig och Vinnie åkte vi upp till mamma.
Vid tolv var det lite saker på torget och vi gick dit för att kolla läget. Ridskolan var där med två hästar och Ronja ville så klart rida. Vädret var inte för roligt , det blåste och var svin kallt och jag tog med mig Vinnie hem för att han skulle få sova middag. Han var riktigt trött han sov i 2 -3 timmar . Ronja följde med mamma, moster och Anton till Göteborg så jag kunde själv sova en stund.

Nu skall jag snart ta på Vinnie varma kläder och ta med han ut på en cykeltur, måste vakna till liv och röra lite på mig. Sen kommer mamma och alla andra hit och äter god mat och en massa Lördags mys.

Carpe Diem!!

RSS 2.0