VAB

I går när jag hämtade prinsen på dagis tyckte jag han var så väldigt varm. Sa till personalen att han var varm, men dom menade på att han bara lekt och stojat. Men efter vi kommit hem och jag tog tempen på han var det feber. Som tur var hade han inte mycket och i dag var han feberfri igen.
Men dessa sjukdomar som drabbar alla verkar ju bara gå runt som pesten och är det konstigt? För varför måste man lämna syskonet till ett sjukt barn på dagis? Är det så otroligt jobbigt att hålla sina barn hemma tills alla är friska? Nej då måste man lämna syskonet och dra ut det sjuka barnet fram och tillbaka till förskolan och sprida alla baciller omkring sig. Blir galen, hur jobbigt kan det vara? Jag skiter i om barnen vill gå till dagis , dom dör inte av att vara hemma och inte göra något eller varför inte hitta på något tillsammans med sina barn . Nej skärpning på alla småbarnsföräldrar det är vi som skaffat våra barn och inte någon annan. Vi på Odensgården är åtminstone skit trötta på att våra barn ALDRIG blir friska.

Skäll skäll å så känner man sig lite bättre.


I dag har jag som sagt inte lämnat Ronja på dagis (vilket jag aldrig gör) utan vi har gått hemma hela dagen i myskläder och sett ut på det tråkiga vädret. Vi har bakat en chokladkaka till mitt jobb i morgon och bullar.




Vinnie sover som en liten prins och jag får snart ta och väckan han för vi skall till stallet i eftermiddag. Ronja skall rida och vi skall heja på ha ha
Kvällen blir lugn och jag har fått ont i halsen så den måste jag kurera inför helgens modevisning.
KRAM

MODEVISNING

Missa inte Fröken Emmas och Lilla jag och Milla`s skors

Modevisning på Lördag kl 12.00


Sorgligt!

Har under en längre tid följt en ung mammas kamp mot bröstcancer på hennes otroliga blogg. Linda var bara ett år äldre än mig, mamma till tre vackra pojkar och ett bonusbarn. alltså i sina bästa år med hela livet framför sig. Men cancern spred sig till hela kroppen och i dag 110329 gav Lindas kropp upp. Mina tankar går till hennes man, fyra söner och hennes familj och vänner.

Fan vad livet är orättvist  , det gör ont i hela mitt hjärta.

VILA I FRED LINDA!

 

 


helgen snart slut.....

Sitter i soffan med en nyvaken goding, finns det nåt bättre än när dom precis vaknat och är lite avslappnade och mysiga. Ronja är och dansar på björnskogsvallen  och mamma körde dit henne, kommer väl snart antar jag.

I Fredags efter jobbet åkte jag, barnen och Ted till Borås för Fredags mys. Först åt vi på Mc och sen var det Leos lekland som gällde. Gud vad skönt det var att komma dit vid tre tiden, helt lugnt och knappt några människor. Barnen lekte som stollar och Vinnie var helt galen. han vågde mycket mer denna gången än vad han gjorde sist och klarade sig i stort sett själv. Min son börjar bli stor.

Vinnie bland alla bollar...

 

 

Tjoho här kommer jag.

 

Ronja bland bollarna.

 

Ted hade bollkrig

 

I går Lördag var det ett strålande väder och barnen vaknade tidigt 06.45, lika bra att vänja sig nu antar jag. Ronja tycker man skall gå upp när det är ljust ute och det är inte lätt att förstå att klockan inte är så mycket trots att det är ljust ute. Eftersom jag blev pigg tog jag på mig mina joggingskor och gick ut och sprang en runda . Det var hur skönt som helst att ha gjort det innan kl var 8.00. Sen blev det frukost och städning. Hängde ut täcken och all tvätt i solen.

En öl på balkongen hos finaste spilli var dagens höjdpunkt , kändes inte allt för fel att sitta i solen  och bara njuta. Mer sånt ser jag fram i mot.

På kvällen åkte jag och Ronja till flygplatsen för att hämta mamma som varit i Spanien en vecka. Måste erkänna att det är skönt att ha mamma hemma igen.

I dag har vi haft mixpass på genki, med chans att få pröva på många olika pass. Jätte rolig idè , tyvärr var det inte så mycket folk som kom. Men jag tyckte det var kanon roligt och super jobbigt. Det var allt från Afro, combat, bodyattack, yogga och Core så klart, hoppas alla var nöjda.

Kvällen avslutades hemma hos Kerstin och Rolf med våfflor eftersom vi inte åt det i Fredags. Alltid roligt att komma bort och bli bjuden på nåt gott. Så tack så mycket.

MINA FAVORIT KILLAR, liten och stor.




24: e MARS

Vilken dag det blev i dag oxå, vist blåste det men solen var framme och det är det enda som räknas just nu. Jag var ute på min rast och gick en rask promenad och det är ljuvligt att äntligen kunna vara ute och gå och inte behöva tänka på att det är halt och isigt.

Den halvtimmen man får komma ut gör så otroligt mycket, man får massa ny energi och ork och det är två saker jag är i stort behov av nu.

I går var det först core på genki och Challe höll i ett tufft pass som inte var att leka med. Alla är grymt duktiga och super taggade på allt man ber dom göra , vilket som ledare är det bästa som finns. I går var det ca 40 st som kämpade på.

Efter det åkte jag ner till skolan för att träna cirkelträning med Christine. Cirkelträningen är verkligen ett bra pass och ett bra upplägg, man får allt i ett . I går avslutade vi med att boxas, fasiken vad roligt det är, man blir tokladdad när man får på sig ett bar handskar ha ha grymt! Mina underarmar mår väl så där i dag dock, halvt blåslagna men det var det värt. Mer boxning framöver för min del. Tack Alexandra för sällskapet.

I dag var vårdcentralen stängd och jag slutade som vanligt halv två, vilket var ett tag sen . jag och barnen åkte hem och myste i soffan en stund trots fint väder. Sen blev det pannkakor i massor innan vi åkte upp till stallet.

Ronja fick rida Pumba och det gick bra. Tyvärr känner hon sig lite osäker och tvivlar på att hon klarar vissa saker vilket visar sig i gnällighet. Hon vill helst bara rida Gabriell  för då känner hon sig trygg, men man skall ju klara rida olika hästar. Men jag glömmer i bland att hon är inte så gammal och fortfarande är ett barn, jag vill så gärna att detta skall bli hennes grej och att vi skall kunna ha detta intresse tillsammans sen när hon blir större att jag i bland blir lite hård mot henne. Fy vilken mamma jag är :)

Men men vi kör på så länge hon inte säger annat.

I morgon slutar jag oxå halv två och det är Fredag så jag skall hitta på nåt riktigt roligt med mina barn. God kväll .

 


Vårnyheter från Cream

 

 

 

Underbara kläning, finns även i blått

 

 

 

finns även i ljus ljus rosa


Glöm inte att boka in 2 April, då är det modevisning på Fröken Emma och lilla jag tilsammans med Milla`s skor. Hämta biljetter i affären..


18 MARs

Nu orkar jag inte mer, har fått ont i halsen, huvudet värker och näsan rinner och man undrar när tar det slut. Ronja har fortfarande hosta och ont i halsen och Robban lika så.

Läser på mina väners fb sidor och det är likadant för alla, det går bara runt runt.

Vi  kanske bara skall hålla oss hemma en vecka och kurera oss  och låta alla dagisplatser stängas för sanering  och städas grundligt för att få bort alla baciller som sitter i leksaker, vägar, kuddar m.m.  Det hade varit en idé.

En ny omgång av magsjuka har oxå börjat  på skattegården, odensgården och Frejagården vad jag vet, hade väl varit toppen av  isberget om man fick det igen ha ha orka!¨

Nä fy vad gnällig jag känner mig i dag, tur det är Fredag och man kan bädda ner sig i soffan och äta massa choklad , det kommer göra susen.

Annars är det lugnt, i morgon skall jag jobba på fröken Emma och lilla jag. Innan dess skall jag köra min mamma till flygplatsen då hon och min moster skall åka på en välbehövlig semester . Jag hoppas dom får det underbart bra och bara får njuta.

Lördagkväll  har vi blivit hembjudna till fina grannarna på mat, hur skönt som helst och framför allt gott.  Tack snälla skall bli super mysigt!

På Söndag är jag sugen på att ta med barnen på bio, men jag är osäker om Vinnie klarar det eller om han är för liten att sitta still så länge. tror han är på gränsen . Jag har lovat Ronja ett bio besök så vi får se om vi kan komma iväg och hur vi mår så klart.

nån av dessa kanske? Ronja har redan sett trassel men inte på bio så hon får välja.

Nej nu önskar jag er än trevlig helg.


MINA NYA SKOR!!!

Mina nya fina vår/sommar skor. Blev blixtförälskade direkt.

Självklart köpt hos Milla`s.


Fettisdagen...

God dag . i går var jag lite snabb med att bedöma min lille prins och trodde han var ok. Tänk vad man verkligen vill att dom skall vara friska ha ha men efter han sovit i går hade han 39 graders feber och det var bara att ringa jobbet och säga att vi blir hemma i dag oxå och i morgon vet jag inte än men jag antar att det blir i morgon oxå eftersom det kan vara bra att ta en extra dag hemma så dom verkligen blivit friska.

Man blir inte rik av att ha barn inte, fy på nästa lön kommer det vara en veckas magsjuka och nu dessa dagar fy fy . Blir till att snåla och leva på kärlek som tyvärr inte betalar några räkningar.

Världens finaste Vincnet.

I dag skall jag ta med mig en bra bok och ta en stor filt och sätta mig på balkongen och njuta av solen, för jag tror det snart skulle bli annat väder. På våran balkong ligger solen på och det blir kanon varmt och skönt,  kan ju behöva lite nya fräknar oxå  eftersom jag knappt har några :(

Sen skall min snälla mamma komma hit när hon slutar jobba så jag kan jobba några timmar på vårdcentralen i eftermiddag. Blir inte många timmar men det blir alltid nått och det är skönt att få träffa lite människor att tjöta med.

Efter jobbet får jag väl köpa med mig  en semla till min älskling som är den enda i familjen som äter semla. Vi andra får väl ta en kanelbulle då eller en öl ha ha

Nej nu blir det frukost , ha en bra dag och njut njut av solen.

Vårat hjärta på balkongen som Robban tagit kort på


Fröken emma och lilla jag och Milla`s skor

Underbara kläder som ramlar in på Fröken Emma och lilla jag hela tiden, man blir galen och jag vill ha allt fast jag inte vet när jag skall använda det. Här har ni lite av nyheterna som kommit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Lördag skall jag jobba och jag har redan sett ut lite saker som jag är sugen på, får pröva och se om dom sitter bra på oxå. Till killar har det kommit in tre olika Diseljeans modeller och snygga tröjor.

Sen har jag blivit kär i dag, i ett par gummistövlar, fattar ni vad sjukt. Men dom är så snygga att jag vill ha dom, måste ha dom. 

 

 

 

Milla`s skor får in mer och mer nyheter och det är såååååååå snygga skor.

   

Vagabond

 

   

Vagabond

 

   

Finns i marinblått och Orange skit snygga

 

   

Vagabond

 

   

Vagabond

Kom in på Lördag och shoppa loss eller bara titta och njut.


RSS 2.0