RÄDDA HAILEY..

Mitt hjärta blödder för denna ensamstående mamma som kämpar desperat för att rädda sin lilla 2 månaders bebis Hailey som håller på att dö.
Läste om Rachels historia första gången här om dagen och kände sån enorm panik. Tänk att veta att sin nyfödda bebis inte kommer överleva utan en donator och att man är helt maktlös som mamma och inte kan göra nåt.
Hon lever desutom ensam med sin dotter och har ingen pappa att dela denna enorma sorg och bitterhet med, hon lever ständigt på sjukhuset med Hailey och försöker trösta henne mot all smärta. Hon är helt utmattad.  Jag blir så ledsen och önskar man kunde göra nåt,samtidigt som man inser hur fårt livet kan ta slut. 
Kan inte i min vildaste fantasi förstå hur hon måste må , tänk om nåt av mina barn skulle bli dödsjuka vad skulle jag göra? Inte skulle jag överleva om dom försvann.

Hailey har drabbats av en mycket ovanlig sjukdom som gör att hon kommer dö om hon inte hittar en lämplig benmärgsdonator. Sjukdomen heter hemofagocyterande och stör kroppens celler. Symptomen är hög feber, förstorad mjälte och lever, hudutslag, blödningar och neurologiska symtom. Hailey har fått alla symtom. Omkring två personer per år drabbas av denna sjukdom.

Hailey får morfin mot smärtan och sin mors kärlek , jag ber till de högre makterna att de hittar en donator som passar och att Hailey och sin mamma får leva många år tillsammans. Jag tänker på er....


GLAD MIDSOMMAR...

Är fortfarande skit dålig och efter ännu en sömnlös natt orkade jag inte mer. Ringde vårdcentralen i morse och fick utskrivet hostmedicin, så nu hoppas jag kunna ha semester utan att hosta lugorna ur mig. Halsen är helt sårig och bröstkorgen värker.
Har jobbat i dag fast jag inte borde, hostat och hostat att kunderna ha tyckt synd om mig och undrat vad jag gjort där. Troligtvis feber och allmät helt slut. Men nu väntas en vecka ledighet och jag skall verkligen njuta varje sekund i Strömstad.

För i morgon som sagt styr vi bilen mot Strömstad och det skall bli skit mysigt. tror inte jag varit där nån gång och har jag det är det så längsens att jag inte minns. Fira midsommar borta skall bli super skönt och det känns som om vi har vädret på våran sida detta år. Sen hoppas jag på fortsatt fint väder så vi kan ligga på klipporna och bada o sola.
Tyvärr kommer Robban imte kunna vara med oss hela veckan eftersom han måste hem och jobba. Men han får ju lite semester hemma utan oss hahah




Nu vill jag önska alla mina underbara vänner en glad midsommar och trevlig helg. Hoppas ni får äta en massa god mat , dricka en massa gott och vara med nära och kära. Kommer ta en time out från bloggen och återkommer med bilder när vi kommer hem.

PUSS.....


Lite uppdatering...

Fan vad jag mår skit, tyckte i Måndags att det var bättre och halsen var inte lika ond men en dag på saga form gjorde det hela värre :( Är så otroligt skitigt där och luften skall vi inte prata om, så efter nio timmar där i går känner jag mig som helt kass. Hostan blir bara värre och värre och huvudet sprängs väl snart.
Blir att trycka  i sig massa alvedon i dag då för att orka ta mig igenom denna dag. Har inte tid att bli sjuk nu, har ju semester snart och tänker intespendera den kraslig.
Så är det nån som har nån dunder husmorskur var snäll och ge mig den haha. Ok nu har jag gnällt färdigt!

I Måndags var vi lediga och det vr helt ljuvligt i solen. Vi spenderade hela förmiddagen på lekplatsen och jag kunde till och med läsa en bok medans barnen lekte och sprang omkring, ljuvligt. Vinnie sov middag vid tolv och då vilade Ronja i soffan framför en film. Själv satt jag i solen och läste på boken som jag inte kunde lägga i från mig. Nu har jag läst klart alla dina böcker Carita, vad göra jag nu????? Lämnar dom till din mamma eller kommer du hit i sommar tro?
Nu behöver jag nya böcker att läsa denna sommar.
Vid tre åkte vi upp till Vinnies dagis för lte sommaravslutning. Vi fick rulltårta med jordgubbar och en massa saft. Filipp gillade åtminstone saften haha. Personalen fick en liten presen från två coola killar och en söt liten tjej, tror dom blev jätte glada.

Vid sex kom mamma och syster och hämtade mig . Vi åkte bort till gymet och tränade . Är så kul att kunna träna tillsammans med sin mamma och syster, tänk om syster bodde här vad livet skulle vara så mycket lättare och roligare. Men nu är det inte så och man får ta till vara på de dagar vi faktiskt träffas. Mamma är jätte duktigt och gör allt jag säger till henne att göra utan att gnälla och nu hoppas jag att mamma och jag kan fortsätta träna tillsammans. Efter träningen var det soffan som gällde.

I går som sagt var det saga form som gällde. Eftersom vi hade ute en annons i tidningen var det full rulle från det att vi öppnade till det vi stängde. Hade och göra hela tiden på gott och ont. Kände medans jag jobbade hur hostan blev värre och hur jag mådde sämre. Är ju sån skit lokal att stå och jobba i och är man sjuk är det hemskt. Var hemma vid sju på kvällen och då blev det middag och sen tittade jag på tv innan jag gick och la mig.
Har sovit skit dåligt i natt men men vad gör det om hundra år.

Nej nu skall jag ta tag i mig själv och ge mina barn frukost innan det är dags för dagis och jobb. Ha en bra dag.

Prinsessan fick sin Prins!!!

Gud vilket vackert bröllop det var i går och jag satt framför tv från början till slut. Jag skiter i alla negativa människor som dissar bröllopet, jag tycker det är helt jävla fucking underbart att dom ÄNTLIGEN fått gifta sig. Gud vad dessa två människor älskar varandra, dom kunde inte sluta titta på varandra med ett stort leende. I kyrkan var det kanon vackert och Prinsessan var ju helt bedårande i sin enkla och stilrena kläning.
Talet Daniel gjorde sen på middagen fick åtminstone mig att fälla några tårar, jag tycker han var grym och fixade det galant. Prins Daniel!!!

Må dom leva lyckligt i alla sina dar...

 

I Fredags var jag på Saga form och jobbade. Hann inte med så mycket annat den dagen eftersom jag inte var hemma förän halv åtta. Kvällen spenderades framför fotboll .
I går jobbade jag som sagt igen innan det var dags för bröllopet. Jag var hemma hos mamma och tittade med barnen. Vi blev bjudna på god mat och annat gott.

I dag hoppas jag på en lugn dag med barnen, har fått ont i halsen och lite hosta :( kan inte bli sjuk nu... Nu är vi lediga i två dagar sen jobbar jag på saga form. På Fredag åker vi till Strömstad för en veckas semester - UNDERBART!
Så alla skit baciller håll er långt borta..

Carpe Diem!

TRÖTT ......

Varför är man ständigt trött? så  fort jag får en stund över för mig själv känner jag hur jäkla trött jag är och har ingen energi. Allt går åt till att få i hop dagarna med jobb, barn, mat, tvätt m.m. och när barnen äntligen somnat vill jag inget hellre än att få lägga mig själv oxå. Hur kul är det på en skala då? Har bara träffat Robban samanlagt 1 timme i dag, vad fan är det för liv? Antar att det krävs mycket jobb för att få ihop ett liv utan barnen oxå och faktiskt ta tid till att umgås lite.



Veckan går mot sitt slut och tiden bara rinner iväg, jag har docj två arbetsdagar kvar innan jag blir ledig. I morgon bär det av till Saga form för jobb och det blie en lång Fredag innan jag är hemma hos familjen igen. Hoppas det blir att göra för då går tiden så mycket snabbare. Har ni inget att göra i morgon får ni titta in och hälsa på lite och samtidigt hitta lite roliga saker. Shoppa är ju alltid trevligt och när det är billigt är det ännu roligare. Öppet till sex i morgon.

I dag har vi varit på smygpremiär  på den nya glassbaren i Bollebygd. Ronja har tjatat om detta i 2 dagar nu och glassmonster som hon är var det stor lycka att komma dit. Det blev verkligen kanon fint och jättemysigt. Hur mycket glass som helst i alla dess smaker, där kommer man ju tillbringa många dagar i sommar- farligt. Men glass är väl ändå ett måste på sommaren . Ni som inte var där i dag rekomenderar jag er att gå dit i morgon och äta glass i stora lass.


Jaha nu är det dags för att göra ordning efter dagens bravader i Ronjas rum. Hon och Filippa är experter på att dra fram allt och byter kläder så man tror dom är 15 år redan haha. Men men vad gör man inte för dom man älskar?
Carpe Diem!!!!

SAGA FORM!!!

Tänkte bara informera om Saga forms öppetider, har tydligen varit svårt att hitta det.
Tis-Fre 10.00-18.00 och Lör 10.00-16.00.
Sön-Mån stängt.

NY VECKA....

Måste bara börja med att skriva att våra efterlängtade vänner har nu kommit hem och livet känns underbart igen, gud vad jag saknat min lilla Spilli och Ronja har längtat ihjäl sig efter sin Filipa. Skönt med vänner.....WE LOVE YOU!!!!

I går tog vi det väldigt lugnt  här hemma. Jag städade och tvättade på förmiddagen och det var verkligen behövligt med städning. Vid elva gick vi ut med alla Ronjas nya utomhusleksaker som hon fick på sitt barnkals.Vi spelade mini golf och sen blev det tennis. Ronja övade och övade på att serva och fick till slut kläm på det. Vi åkte rutschkana, gungade och sen blev det klättring på lyktstolpen för Ronjas del. Vinnie var nöjd att åka runt på sin bobycar. Vi hade det super mysigt ute och inte en droppe regn på hela dagen.
Vinne somnade gott efter vi varit ute och jag och Ronja slöade i soffan framför barnprogramen.
När Robban kom hem gick vi ut igen och lekte med barnen och hade det mysigt innan det var dags att lägga barnen för kvällen.
Robban och jag tittade på UFC galan som gått i Lördags natt med bla Lidell vs. Franklin. Vilka gryma killar säger jag bara, oj oj slås med bruten arm utan att visa en ansiktsmin det är hårda killar det. Ok jag gillar MMA...

I dag var jag så glad över att jag inte skulle upp och jobba, var helt slut i morse och ville inte gå upp ur sängen när Vinne vaknade. Trots att klockan var halv åtta fick han snällt sitta brevid mig i sängen när jag låg och drog mig i sängen framför tvn. Tur han är så snäll. Vi var lite sega hela familjen tror jag och efter frukosten ville barnen bada/duscha så dom lekte och hade roligt tillsammans, är skönt nu när Ronja kan ha lite glädje av sin lillebror och dom kan umgås utan skrik.

Vid halv tolv åkte vi till biblioteket för att låna lite nya böcker att läsa för Ronja vid läggdags och även två dataspel. Själv hann jag dock inte titta på några böcker, får bli en annan dag det utan barn. Sen åkte vi till Fröken Emma och lilla jag för shopping. Ronja fick två presentkort där när hon fyllde år och nu skulle hon välja ut nåt själv.
Hon köpte ett par jätte fina ballerinaskor i silver, och en kanon söt kläning från Aya Naya. Sen blev det även kläder från Ubbhults affären till barnen. Nova kläder och molo tröja, alltid lika roligt att shoppa till dom små. Speciellt när det är lite rea oxå.
Vinnies kläder...
Ronjas nya fina skor..

Ronjas nya nova kläning..
Denna kläning måste ses på. Kommer på Lördags till bröllopet vi skall på haha framför tv, men man måste ju klä upp sig.

Som jag skrev på först har alltså våra kära vänner kommit hem från sin resa och vi är så glada för det. Ronja och Filippa har lekt hela kvällen tillsammans och vi fick knappt in dom . Jag och Helena tog en kvälls promenad tillsammans och det var SÅ UNDERBART ATT TJÖTA IGEN, nu blir det många kvälls promenader framöver :)
Jag fick en present av min älskade vän och det var helt klockrent och jag blev jätte jätteglad. Tack så mycket.

Min fina nya plånbok....

Nu skall jag titta på fotbollen och krypa ner i min goa säng och vänta på Robban som tränar. Barnen sover redan, i morgon blir det dagsi och en lång arbetsdag för mig. Kvällen skall avslutas med ett tufft träningspass tillsammans med min nya tränare Challe. Hon skall sätta klorna i mig nu och få mig i form.

Carpe Diem!!!

Lördagen den 12 Juni!

Har verkligen inte haft en stund eller lust till att skriva nåt på bloggen, att jobba såna här tider är verkligen inte min grej haha är helt slut när jag kommer hem på kvällen. Men nu skall jag göra en snabb uppdatering samtidigt som England spelar mot USA. (vilken tabbe Englands målvakt gjorde i förra halvleken, fy för att vara han om det slutar 1-1)

I Torsdags stressade jag som vanligt från det vi gick upp tills jag var hemma igen. Jag jobbade på saga form och Ronja hade avslutning på sin ridning. Jag ville inte att hon skulle missa den så jag lyckades pyssla i hop så att Lena hämtade Ronja på dagis och körde upp henne till stallet och sen kom Challe som räddande ängel och hjälpte Ronja i stallet och med ridningen. Tur man har vänner som ställer upp för en när det krisar.
Hade ganska fullt upp på saga form och vi kom inte där i från förän vid halv sju, sen var det raka vägen upp till ridskolan för att hinna vara med på terminens sista hoppspeciall träning. Även där hade gulliga challe borstat och gjort klart min häst . så det var i stort sett bara att rida. Tråkigt att det regnade, men det märktes inte av efter halva lektionen för då var jag helt genom svett. Vi hoppade banna på 10 hinder och fattar ni hur jobbigt det är när man inte gjort det på flera år. Hur kul som helst och jag fick minst sagt blodad tand.  Tyvärr kommer ridläraren Ronja och jag haft sluta och det är skit tråkigt, får se vem det blir istället innan jag vet hur vi gör till hösten..

I går Fredag var jag helt jäkla slut i både kropp och knopp, trodde inte jag skulle klara hela dagen på saga form utan att somna. Är hemskt när man blir så trött och inget hjälper. Men det vara bara att bita i hop. Var hemma vid halv sju i går och då hade min älskling gjort god mat som han fått göra hela veckan :) blir bortskämd av att komma hem så sent med färdig mat. Sen slöade vi bara framför tv hela kvällen innna jag äntligen fick lägga mig för natten.

min kärlek......

 

I dag har jag jobbat på Fröken Emma, hjälper dom nu när Emma har fått sin fina Molly och Anna fortfarande har kvar butiken i ubbhult. Trodde inte det skulle bli så mycket att göra men det var helt ok med folk och de fyra timmarna gick fort. Finns så galet mycket snygga kläder nu att man skulle kunna ta med sig allt hem och slänga ut alla sina tråkiga kläder.
Barnen var med Robban hos Lena och Conny så jag åkte dit upp direkt efter jobbet. Dom hade det så bra och var ute och lekte när jag kom. Sen åkte vi snabbt hem för att byta kläder och ta på varma regnkläder och sen begav vi oss till starten på cykelracet. Ronja tycker det är så roligt att se alla som klätt ut sig och speciellt då hennes favorit Challe.
Kan inte påstå att jag blev sugen att vara med, kände mig som en riktigt morsa där nere har blivit för gammal. Vädret är inte heller nåt att hurra för och antal deltagare var väl så där.
När vi cyklade var det 400-500 hundra som cyklade nu var det kanske max 200 hundra, tråkigt att det blir mindre och mindre. Men jag hoppas dom har roligt, jag hör åtminstone dunka dunka ända hit.

Robban är i Borås och roar sig och jag och barnen har haft mysLördag. först gjorde vi hemmagjord pizza som alltid är mycket godare. Sen har jag och Ronja tänt massa ljus och ätit allt onyttigt man kan hitta, godis, choklad, popcorn och chips. Hon tittdae på alfons åberg på datorn och jag tittade på fotboll. Nu sover båda barnen så gott och jag sitter här själv och hade hellre haft Robban hemma som sällskap :( stackars mig.

I morgon är jag äntligen ledig och skall inte jobba förän på Tisdag ;) hoppas att det kan vara uppehåll i morgon och bli lite varmare. Men jag skall ändå städa eftersom det inte blivit gjort på hela veckan. Men jag har faktiskt hunnit med att tvätta tre maskiner nu på kvällen. Sen längtar jag och ronja tills Måndag då våra favoriter kommer hem, Helena och Filippa och givetvis Robban. Vi har saknat dom overhört mycket.

min stora last i livet....

 

 

 

Nej nu skall jag kolla friidrott och sen sova gott. Puss.



TISDAGEN DEN 8 JUNI!!!!

Hej hopp, nu skall jag skriva lite om allt och inget alls. Denna vecka jobbar jag på Saga form och det blir långa dagar och inget annat roligt kommer att hända. Jag är inte van att stå upp hela dgarna och mina fötter är redigt mörbultade på kvällen. 8-9 timmar på fötterna sätter sina spår kan jag lova. I dag blir det att lägga sig på spikmattan för att slippa ond rygg.

Dagen har ändå gått fort i dag, det är alltid något som skall fyllas på och packas upp och annars står man i kassan vilket alltid är roligt. Min nacke och rygg tycker kanske inte att det är det bästa jobb för mig men det är ett jobb och det ger mig en inkomst över sommaren vilket är ett måste.

I morse hade jag kramper i magen och det var ett tag sen jag hade riktigt ont. Var bara att bita i hop och smälla i sig några värktabletter och se glad ut. Tyvärr får man panik och är livrädd att det bara skall bli värre. Denna gång gick det bra som tur är.

Ronja har varit med Gun och alexander på djurparken i dag. Tyvärr har det varit skit väder, men Ronja har inte haft ont av det. Hon älskar att vara med Alexande som är Robbans kusin , men han är 9 år och dom har riktigt roligt ihop när dom träffas. Nu har Ronja fått ett eget lejonkort och kan vara på djurparken hela sommaren om hon vill.

Nu skall jag slänga in kroppen i duschen innan det blir en lugn kväll framför all skit på tv.
Kom och hälsa på mig på Saga form finns mycket roligt att shoppa.
Carpe Diem!!!

6:e Juni...

Nu är allt kalas firande för Ronja snart slut för denna gång och det är inte med inte man tycker det är skönt. För hur kul det än är med allt fixandes och firandes så tar det på krafterna. Man vill alltid att det skall bli helt perfekt och att sina barn skall bli nöja och lyckliga.

I morse gick jag upp halv nio och då sov resten av familjen. Vinnie vaknade klockan nio och efter det vaknade Ronja oxå. Jag gav mig ner till gympahallen vid tio för att fixa fram alla saker och göra ordning för ett barnkalas. Som tur var hade jag min älskade mamma till hjälp som alltid ställer upp. Hade nog inte hunit färdigt med allt annars. Jag drog fram saker och mamma blåste ballonger och fixad med allt annat. Ännu en gång tusen tack mamma!
Tycker det är så toppen att vara i gympahallen nu när vi inte har så mycket plats hemma och antal barn på kalset växer från år till år.

Klockan elva var det full rulle i hallen till tonerna av Mojje. Det är en fröjd för ögat att se hur barnen rör sig och hänger i ringar m.m. Är som att släppa ut kossorna på grönbete.
Barnen fick korv med bröd, men det var nästan ingen som hade tid att äta och jag försår dom. Sen blev det kladdkaka, bullar och vattenmelon till effterätt. Jag tror alla barnen var nöjda. Ronja var jätte nöjd och hon älskar alla sina fina presenter. Tack alla gulliga barn!

elin, Zelda, Mille, Ronja, Leia
Leia, Victor, fotbollsproffset Joel..
Ronjas kärlek Ted gillar golf..

Nu väntar vi bara på Challe som snart är på väg hit för att fira Ronja. Tror även Bashir hennes gudfar kommer och Lena o Henrik sen har vi firat klart.

Nu väntar en tuff vecka framför mig, jobbar sent hela veckan på saga form och det blir en lång vecka för barnen. Tur man har snälla människor omkring sig som kan hjälpa till och hämta lite tidigare nån dag. Hoppas på mycket folk så dagarna går fort.

Kram på er...

4-5 JUNI....

I Fredags var det äntligen dags att packa in hela familjen i bilen och åka till Vimmerby. Ronja fick i födelsedagspresent en resa till astrid lindgrens värld och det var en väldigt glad tjej som satte sig i bilen. Resan dit gick bra och vi stannade en gång på vägen för lite toalettbesök och glassintag.
Efter att snurrat runt tre varv i Vimmerby hittade vi äntligen till stadshotellet och parkering haha det är så det skall vara bara i våran familj.

Efter att vi packat upp och bytt kläder tog vi oss ut på stan en sväng innan det blev middag på hotellet. Vi åt grillbuffen och hjälp vad gott det var. Man ville aldrig bli mätt , men som tur är sa magen i från till slut. Maten får verkligen en 10 av 10 och då är jag världens kräsnaste. Barnen hade oxå buffe med allt från pannkokor till köttbullar så dom var oxå nöjda.

Vid sju började en trubbadur spela och man fick önska låtar. Det var mest barn som stod och lyssna och dom önskade typ bamse, imse vimse spindel och sånt, men inte min dotter. Hon önskade först Lars Winnerbäck och sen mikael Jackson haha Men vi fick en underbar kväll med underbart go mat.

Kvällen avslutades på rummet med att hela familjen badade i badkaret och sen tittades det på tv. Det var svårt att få barnen att somna och speciellt då lilleman som inte alls ville ligga i sin lånade säng. Men skam den som ger sig och tillslut lyckades vi få båda barnen att somna gott. Sen sov hela familjen som stockar till klockan åtta då Vinnie tyckte det var dags att gå upp. Och som alla vet är det bästa med att bo på hotell frukosten. Vi satt ute på den stora altanen och åt världens frukost mums.

Vid halv elva var vi på astrid lindgrens värld och då var det helt perfekt väder och inga köer. Ronja var så förväntansfull och hade redan innan bestämt att hon ville till Nils karlsson pyssling först. Och eftersom det var hennes dag så var det bara att göra som hon ville. Man blir ju så glad av att se allt fantastiskt som dom byggt upp och hur fint det var överallt. Jag har inte varit där sen jag var liten och det är ju några år sedan.




Allt var otroligt bra och skådespelarna var helt otroliga och man såg att dom verkligen studerat många timmar av sina karaktärer. Sen ville Ronja helst vara vid pippi och båten där hon kunde bada oxå och var inte jätte intresserad av att se på allt runt omkring. Men men vi såg det mesta sen hann vi inte gå in överallt, men Ronja var nöjd och det var huvudsaken. Vinnie fatta inget men han var glad ändå haha. Tror dock inte att Ronja kommer tjata om att åka dit igen, hon vill helst bara bada och det kan vi ju göra här hemma - skit unge....
Ronja, Pippi, Tommy o Annika
Ronja, Ronja och Birk...
Vi var där inne i 6-7 timmar innan vi gav upp och tog våra trötta barn till bilen för att åka hem till Bollebygd igen. Resan hem gick kanon bra , barnen sov lite mer än halv vägen och sen när dom vakna var dom på gott humör. tråkigt bara att man säkert gått upp 4 kg efter denna helgen, har bara ätit ochätit en massa gott och det sätter väl sig med en gång :( Men vad gör det om hundra år.

Carpe Diem...


4 Juni ....

Oj vilken super dag det blev i gårt för Ronja på hennes 5 års dag. Tror inte det kunde bli så mycket bättre. Robban väckte mig vid kvart i sju på morgonen, den fixade vi iordning en frukost bricka och gick upp till Ronjas rum sjungandes på ; Ja må hon leva ........
Så här söt ser man ut när man precis blivit väckt och inser att det är ens födelsedag.

Efter att ätit bullar, muffins och festis till frukost var det dags att åka till dagis och lämna barnen. Ronja hade bjudit med sina dagiskompisar hem till oss på sin födelsedag. Barnen brukar alltid bjuda på glass när dom fyller år och vi tänkte att det kunde vara kul att komma hit och äta glassen här istället. Med tanke på vädret kunde det inte bli bättre, jag hade inte tagit hem alla 20 barn om det hade regnat kan jag säga eftersom vi inte skulle vara inne hos oss.

Ronja var lite nervös innan och undrade hur allt skulle gå till. Men när hon förstod att jag skulle köra henne till dagis och sen skulle hon få gå med alla barnen hir blev hon jätte stolt. Själv hade jag lite panik med att fixa allt inann dom kom, ville så gärna att det skulle bli perfekt för Ronjas skull. Barnen fick glass, saft och en massa vattenmelon som dom åt tills det sprutade i öronen på dom haha. Klart att det var gott i värmen. Dom var helt underbara och lekte hur bra som helst och det blev mer än perfekt. Ronja var jätte nöjd när alla barnen gick tillbaka till dagis igen.


Efter att alla gått hem och Vinnie gått och lagt sig satte sig  jag och Ronja på balkongen och njöt av solen. Men det var inte länge man kunde sitta där ute, blev alldeles för varm och jag höll på att rinna bort. Våran balkong blir som en bastu eftersom det inte fläktar nåt. Men lite sol i ansiktet och på den blek/feta kroppen fick jag.
Sen bestod resten av dagen av att städa och fixa här hemma inför kvällen , men jag fick hjälp som vanligt av världens bästa mamma som alltid dyker upp när man behöver henne som mest.  Älskar dig för det mamma.

Vid fem kom alla gäster och då var det dags för ännu mer paktet till ronja. Hon fick som mycket kläder att jag kommer inte behöva köpa ett nytt plagg till henne på månader :) massa fina sommarkläder. Lite leksaker, smycken och pengar fick hon och till slut sa hon själv - nu kan jag inte få mer paket haha. Vi grillade hamburgare o korv och hade tårta och frukt till efterätt. Alla var jätte nöjda och innan gästerna gick hem blev dom inbjudna till Ronjas rum som hade dansuppvisning. Hon är inte blyg den ungen inte.


Robban håller bort håret....

Carpe Diem!!!


MIN PRINSESSA FYLLER 5 ÅR!!!

I morgon den 3 Juni fyller min vackra Ronja fem år, vart tog tiden vägen?? Kommer i håg den dagen vi åkte in till BB och allt som hände precis som det var i går. Hon föddes den 3 Juni 2005 klockan 15.47 , vägde 4050 och var 52 lång. Vi har älskat denna goa unge från första sekund och kärleken bara växer sig starkare och starkare för varje dag som går. Älskar dig Ronja Rosholm...

I morgon blir det kalas hela långa dagen och kvällen. Men fyller man fem år så gör man och det måste firas. Har suttit hela kvällen nu och blåst upp 30 st ballonger som skall sättas upp överallt i huset och på utsidan. Tur man inte röker längre.

Kommer starta dagen i morgon med att fira Ronja och ge henne sina paket. Vi brukar göra en skattkarta som hon sen får leta upp sina presenter med. Sen skall hon gå till dagis och ta med alla barnen på Violen hem till oss. Här hemma kommer jag bjuda alla barnen på glass, saft och bullar. Ronja tycker det skall bli så roligt att få ta med alla dagis kompisar hem och leka lite här på lekplatsen. Får ju passa på nu när solen skinner..

PÅ Kvällen kommer alla släktingar för att fira henne. Då skall vi grilla och äta en massa gott och njuta. Lägger ut mer bilder på den fem åriga prinsessan i morgon.

KRAM på er!!!

1 JUNI....

Jag överlevde dagen i går med allt vad det innebar. Först lämnade jag barnen på dagis eftersom jag inte ville ha med dom på begravningen. Sen åkte jag ner till Göteborg och hämtade upp min moster. Mamma hade åkt tidigare och hämtat mormor och gjort fint i kapellet där vi skulle vara.
Man blir overhört glad när solen lysser och det inte regnar en tung dag som det var i går, så vädret var på våran sida.
Begravningen var kanon fin och väldigt avslappnad, prästen var en en ung tjej i min
ålder och hon var otroligt bra. Min moster hade valt ut musik som Kent gillade och det kändes väldigt bra. Det var självklart väldigt ledsamt men jag vet nu att han är fri och är med de andra som gått över från oss. R.I.P Kent Fredriksson min älskade morbro.....

Efter begravningen gick jag och min syster och Stefan och kollade på min Farmor och farfars grav. Kommer inte ens i håg att jag varit där, så det var väldigt väldigt många år sedan jag var där. Träffade tyvärr aldrig min farmor eftersom hon gick bort 1975 samma år som min syster kom till världen. Men min farfar träffade jag och han var världens gulligaste, snällaste liten farfar haha.


Efter begravningen åkte alla hem till mormor. Där fick vi god mat och dryck och stämninen blev lite lättare när alla berättade roliga minnen om Kent.

Hämtade barnen klockan tre på dagis och det var en glad Vinnie som var nöjd efter en rolig dag på dagis. Han har ju inte varit där på över tio dagar. Åkte hem och packade en picknickkorg och gjorde ordning för avslutning på dagis. Klockan halv sex var vi tillbaka på dagis hela familjen och vädret var kanon bra. Vi började med tipspromenad och sen blev det fika i solen. Sen sjung alla violen barn så fint för oss föräldrar.  Dom är hur gulliga när dom står i en klump och sjunger små sånger hahah
Tyvärr hann jag inte stanna kvar til slutet eftersom jag ville vara med på sista träningspasset. Sress stress .

Träningen gick toppen bra och alla var laddade till tusen eftersom alla viste att det var sista passet. Vi körde i 2 timmar, dom fick köra Core, kondition, afrodance, ben med hantlar, hantlar överkropp och box. Ett skit roligt pass som jag själv skulle villat gå på . Nu tar vi en time out för att fylla på ny kunskap och hitta nya spännande övningar till höstens pass... Kommer bli toppen bra.

Nu skall jag snart jobba på vårdcentralen och det skall bli roligt fast solen skinner. I kväll blir det fotbollsträning för Ronja.

Carpe Diem!!!

RSS 2.0