MIN PRINSESSA FYLLER 5 ÅR!!!

I morgon den 3 Juni fyller min vackra Ronja fem år, vart tog tiden vägen?? Kommer i håg den dagen vi åkte in till BB och allt som hände precis som det var i går. Hon föddes den 3 Juni 2005 klockan 15.47 , vägde 4050 och var 52 lång. Vi har älskat denna goa unge från första sekund och kärleken bara växer sig starkare och starkare för varje dag som går. Älskar dig Ronja Rosholm...

I morgon blir det kalas hela långa dagen och kvällen. Men fyller man fem år så gör man och det måste firas. Har suttit hela kvällen nu och blåst upp 30 st ballonger som skall sättas upp överallt i huset och på utsidan. Tur man inte röker längre.

Kommer starta dagen i morgon med att fira Ronja och ge henne sina paket. Vi brukar göra en skattkarta som hon sen får leta upp sina presenter med. Sen skall hon gå till dagis och ta med alla barnen på Violen hem till oss. Här hemma kommer jag bjuda alla barnen på glass, saft och bullar. Ronja tycker det skall bli så roligt att få ta med alla dagis kompisar hem och leka lite här på lekplatsen. Får ju passa på nu när solen skinner..

PÅ Kvällen kommer alla släktingar för att fira henne. Då skall vi grilla och äta en massa gott och njuta. Lägger ut mer bilder på den fem åriga prinsessan i morgon.

KRAM på er!!!

Kommentarer
Postat av: PB

Grattis till söta tjejen från alla oss. Hoppas hennes dag blir bra med tårta och paket.

Kramizar

2010-06-03 @ 08:03:26
Postat av: syster yster

Ja tiden går alldelles för fort. Men hon är fortfarande go!

2010-06-03 @ 21:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0