I MORGON!!!

I morgon smäller det , då skall jag avslöja en hemlighet. Jag är super lycklig!!!!!!
GOD NATT

IDOL!!!

Nu sitter man äntligen i soffan efter en lång dag och kväll. I dag har jag jobbat på Fröken Emma och lilla jag, det har varit mycket att göra nu inför modevisningen på Lördag. `Kläder skall väljas ut och affären måste snyggast till :) men roligt är det.

Vid elva var jag på en jobbinterjuv för ett jobb jag sökt, men vem fasiken vet om det gick bra eller inte. Dom jobben jag varit kvaliceferad för och haft utbildning för har jag inte fått och detta jobb har jag inte utbildnigen till så det blir väl bara att vänta och se. Men man måste ju söka alla jobb som finns så dom på arbetsförmedlingen blir nöjda.

Måste bara säga OJOJOJ Sassa rockar fett på idol hahah vilken go brud!



Vid sex var det dags för föräldrarmöte på Vincents avdelning. Älskar verkligen smörblomman och alla fröknar och barn som är där. Dom är så mysiga och goa mot barnen .
Tycker det är så där med dessa föräldramöten, men dom är ju inte så ofta och man får väl visa sitt intresse för sina barn. Tog bara en timme som skönt var.

Har hitta en svin cool vinterjacka som jag tycker om, men det är en killjacka och jag blir därför lite osäker om jag skall ha den eller inte.  Märket är Scotch and soda och jag är nästan säker på att min kära granne Robert kommer köpa en sån haha .
Annars skall jag nog beställa mig en snygg peak jacka , men dom är fruktansvärt dyra. Men åt andra sidan kommer man kunna ha den nästa och nästa år igen.
Ronja har fått en kanon fin peakjacka, super snygg eller hur??


Nej nu skall jag njuta och heja på den tjejen jag tycker är bäst på idol Alice. Heja Heja Heja!!!


I morgon blir det att gå upp med tuppen, skall jobba på frejagården kl 07.00 -12.30 ´.
Sen skall Ronja till tandläkaren vid ett och sen blir det träning för hela slanten.
God natt och sov gott!!!!!

Måndagen den 27 sep...

God morgon!!
I dag är jag ledig och det är underbart, skall bädda rent i sängarna och givetvis tvätta. Jag tvättar väldigt ofta, men jag hatar att det ligger kläder i smutskorgen när det är så lätt att bara släng in en maskin och tvätta.
Sen skall jag leta efter min dosa till internetbanken, blir fullständigt tokig för jag HITTAR DEN INTE nånstans :(
Skall betala räkningar och det vore väldigt bra om den kunde sluta leka kurragömma med mig. Alla som känner mig är inte förvånade, jag vet jag vet. Jag slarvar alltid bort min mobil, plånbok några gånger i veckan , så varför inte även denna lilla skit dosa.
Det värsta är att jag har verkligen letat överallt, men jag får gå igenom allt än gång till.
KOM FRAM!!!!

I dag skall jag och barnen även in till Borås och handla mat. Vist är det skönare när mamma eller Robban är med och hjälper till, men mina barn brukar vara lugna och hjäpsamma så det funkar bra. Ronja och jag har gjort en matsedel som vi skall ha de närmsta två veckorna.
Har aldrig nån fantasi och tycker det är skit tråkigt att laga mat så nu känns det bra att vi har bestämmt vad vi skall ha varje dag.


Här kommer lite bilder på min finaste prins som lekte häst här hemma i går kväll. Som ridhjälm hade han Ronjas skidhjälm och det blev super bra haha




Mammas lilla John Whitaker........

I kväll blir det ÄNTLIGEN träning. 18.00 blir det Core för alla som vill och orkar, sen kör vi på stenhårt klockan 19.00 med step up och hantlar.
Nu jäklar skall det svettas, göras ont och kännas helt jäkla underbart.
Kram på¨er xoxo...

SÖNDAGS MYS ................

I dag har  vi haft familje mys hela dagen och det har varit så skönt. Vi startade morgonen med pannkakor till frukost, är det Söndag så är det.
Efter frukosten packade vi ner våra badkläder och åkte till Alingsås badhus för massa bus och skoj i vattnet. Har lite svårt för Borås badhus, tycker för det första att vattnet är alldles för kallt och sen är det så otroligt smutsigt och snuskigt.
Ok, jag har lite fobi för badhus och allt snusk men vissa är värre än andra eller hur?

Jag hade aldrig varit i badhuset vid Nolhaga nån gång innan men det var riktigt mysigt. Inte så stort
och är det mycket folk kan jag tänka mig att det är jobbigt, men i dag var det helt perfekt.
En liten badbassäng med varmt och skönt vatten och en större med som behövs.

Vinnie är helt galen i vattnet och simmar som en hund hahah , är inte rädd för att komma under vattnet. Han hade jätte roligt och åkte den stora vattenruchkanan med Robban flera gånger. Ronja har alltid älskat vatten och vill jämnt åka och bada. Hon åkte den stora vattenruchkanan själv och ville som vanligt inte åka hem.

Efter badhuset blev det ett stopp på Mcdonalds med både mat och glass till efterätt. Alla var super nöjda och glada när vi åkte hem. Vinnie somnade i bilen hem och han sover fortfarande nu i min säng. Stackars liten helt slut efter att ha badat och svalt en hel bassäng haha

Ronja skall upp till dansen nu med Filippa och jag skall fortsätta tvätta och greja, fast jag skulle bra gärna lägga mig brevid Vinnie och sova en stund.  Har ont i magen i dag igen :( vaknade i natt med värk i magen och det har hållt i sig. Men nu har jag en tid den 19 okt på gyn och nu jävlar får dom allt ta och göra något.

HA en bra Söndag xoxo....

LEDIGA LEDIGA!!!

Oh vad skönt jag och Vinnie ligger i soffan och kollar barnprogram och min underbara prinsessa sover fortfarande och det är hon värd.
I dag skall vi bara vara hemma och ta det lugnt. Har varit lite osäkert om jag skulle jobbat i dag eller inte men i sista stund blev det inger vilket känns skit skönt just nu.

Jag skall städa och dammtorka, tänkt baka med Ronja och bara vara ute på våran lekplats i dag. Barnen kan behöva få ha en slappa dag och bara göra vad dom vill. I eftermiddag skall Ronja rida och det är lika mysigt varje vecka. Nu har ju Vinnie blivit helt hästtokig oxå och tjatar håll i huvudet om hästar haha....

Skall även rensa och ta mig tripp till tippen för att slänga massa saker som vi rensat ut och sen skall jag skänka massa kläder och annat till Tonihjälpen. En fixar dag , så slipper man det till helgen. Hoppas nu jag hinner allt jag vill göra bara.

Nej men om man skulle börja med frukost och få en bra start på denna dag.
Ha det bra xoxo.....


SÅ HÄR BORDE MAN SE UT NÄR MAN STÄDADE,
MEN ISTÄLLET SER JAG MER UT SOM HÄR:

HEMMA.....

Nu har jag äntligen satt mig i soffan en stund, barnen har ätit, duschat och lilleman har precis lagt sig för natten. En maskin tvätt skall tvättas innan denna kväll är slut och lite små fixande i hemmet sen skall jag bara lägga mig i soffan.

I dag har jag jobbat på fröken Emma och lilla jag med Anna och Camilla, roligt att ha nån att tjöta med. I dag hittade jag det sista vinterkläderna till Ronja. Nu har både hon och Vinnie dubbla uppsättningar till dagis och att ha hemma, skönt att det är avklarat , Det är alltid dyrt med allt barnen och en själv behöver ha nu inför hösten och Vinterna. Nu är det bara vinter skor till barnen sen är dom klara.


Vinnies overall från Me too, så söt tycker jag.


Vinnies nya skor från Milla`s. Vattentäta och tejapade sömnar..649 kr


Ronja i sin nya vinter outfit från Didrikson.

Nu måste jag oxå ha en vinter jacka men har ingen aning om vad jag vill ha för nån. En varm go jacka det är det enda som gäller haha.

I morgon blir det Freja gården igen och jag trivs verkligen där med uper gullig personal och goa barn, hoppas det blir sånt här väder i morgon.

xoxo....

TISDAG 21 sep..

LÄS EJ OM NI BLIR UPPRETADE AV ALLT SOM SKRIVS OM SD.....




Tur jag har min blogg för på Fb vågar man knappt yttra sig haha , nej då jag skämtar bara. Men allvarligt så tycker jag det är skit intressant med politik och har faktiskt alltid gjort det, många vet nog inte att jag var med socialdemokraterna för fyra årsedan men hade tyvärr inte tiden som behövdes för att fortsätta. Men som sagt jag tycker det är jätte intressant .

Jag röstade givetvis röd/grön, och kan lätt diskutera deras väderingar och politiska mål med andra som inte röstade samma som mig. För mig handlar det om vad som ligger mig närmast om hjärtat och det vill säga våra barn , de sjuka och äldrevården medans för nån annan handlar om nåt helt annat och därför röstar blått.

Att nu några idioter ( ja jag anser att dom är idoter) har röstat in en främlingsfientligt parti i våran riskdag är skrämande . Det finns en anledning att tidningar, tv, de andra partierna tar avstånd mot Sverige demokraterna och bojkottat detta parti. Tyvärr nu när man läser på FB verkar fler och fler tycka att SD är ett bra parti med ett gott syfte????? WHAT!!!

Tror fan att Jimmy Åkesson inte står i Tv nu och säger rakt ut att han inte vill ta in en enda invandrare mer i Sverige, men det är fan inte långt i från. Vist vi tar in många invandrare och vist kunde väl tex Danmark hjälpa till osv. Och självklart sitter många och tänker att dom som kommer hit är inte dom som behöver ha hjälp utan dom som har råd att komma hit m.m 
Säkert finns det invandrare som kanske hade klarat sig , men av nåm jäkla anledning har dom ändå valt att komma till Sverige. Och jag håller med om att det finns många invandrare som är helt dumma i huvudet och inte har här att göra, men det är inte riktigt det det handlar om.
Jag känner många som kommit hit för att rädda sina liv , flytt från ett krigsdrabbat land, förlorat en eller flera familje medlemar och är helt ensama . Dessa människor vill Jimmy neka och säga NEJ ni är inte välkommna här och det är skrämmande.

Se på vad som händer i Pakistan, alla dessa barn som knappt har en tråd på kroppen, är så magra och sjuka att det gör ont i hela mig att se dessa barn. Dom har ingensatnas att bo , ingen mat m.m. Dom skall vi hjälpa på plats , men vad fan det finns ju knappt nåt kvar bara vatten och vatten . Självklart skall man sträva efter att bygga upp Pakistan igen men det går inte på en kvart, det tar tid ocg åter tid och tills dess vart skall barnen ta vägen och alla kvinnor som är gravida som riskerar att förlora sitt barn eller själva dö - SKRÄMANDE!!!

Jag hoppas nu att alla de sju partierna samlas och sätter sig ner för att göra upp en plan om hur dom skall kunna undvika SD och inte släppa in dom. Jag hoppas och vill tro att Fredrik tar sitt ansvar och nu gör sitt yttersta.

Att folk tycker att vi överdriver och är idioter som orkar hålla på att skriva om SD, säger jag bara läs på lite mer utan att låta tyken.  Skrapar ni lite på deras yta hittar ni saker som jag absolut inte tror ni stödjer.

Ok kände bara att jag var tvungen skriva av mig lite efter att läst på FB, nu känns det bättre och jag har inte retat någon eftersom man inte behöver läsa min blogg.

I dag skall jag jobba på Fröken Emma och lilla jag, roligt sen i kväll blir det lugna gatan hemma med barnen. Kom gärna in och säg HEJ!!! KRAM

MILLA`S skor...

I går jobbade jag på Fröken Emma och lilla jag. Trodde det skulle bli en lugn dag och att jag skulle hinna fixa och vika fint bland alla kläder . Men det var massa människor som var sugna på shopping och jag hade fullt upp vilket alltid är roligt så klart.
Hade planerat att ta lite kort i affären men det hann jag inte denna gång så det får bli en annan gång.

Men ni skall få se på de nya super snygga kofftorna som kommit in. Jag köpte en i grått men dom finns även i brunt och vitt, hur snygga som helst. Men om ni vill ha en får ni skyndda er för dom lär ta slut väldigt snabbt. Sålde tre st bara i går.


Men därimot hann jag ta lite kort innen på Milla`s skor. Just nu har hon fått inte så otroligt mycket snygga skor och alla i min smak så klart. Men tyvärr har man inte råd.  Men jag hittade min älsklingskor och dom bara roppade på mig att jag skulle köpa dom.
DR MARTINS- hur underbara som helst!!!

Här får ni se lite på hur det ser ut i affären just nu, inte dom bästa korten men ändå.



Barnskor, allt från gummistövlar till snygga kängor..

Mina favoriter från Cat....

snygga stövlar ...

DR MARTINS så snygga...


MIN NYA FINA SKOR!!!



Vill ni ha skor nu så skynnda er att köp innan alla st tar slut.
XOXO......

SÖNDAGEN DEN 19 sep!!

I dag var det skönt att gå upp och se att solen skinner utanför fönstret istället för att se regn regn.. Kan bli en bra Söndag det här och jag hoppas på att detta är ett bra tecken. I dag skall det bara tas lugnt eftersom Ronja är sjuk ;(
Hon var på 5 års kontroll i Fredags och fick den sista polio vacinationen, hon har ALDRIG reagerat på dessa sprutor innan. Men I fredags kväll började hon få ont i sin axel och tyckte det värkte, gav henne alvedon och sen var det bra. Men i går blev hon bara sämre och smäre och när jag kom hem från jobbet var hon helt utslagen på soffan och alldeles blek.
Jag gick och la mig med henne i våran säng och lyckades tillslut på henne att somna och hon sov i över 2 1/2 timme innan jag väckte henne.

Jag och Vinnie tog cykeln till mamma eftersom vi både behövde komma ut och få lite luft. Vad skönt det kan vara att bara cykla runt lite i bland, åtminstone när det inte smöregnar eller haglar. Stannade inte så länge hos mamma utan var hemma igen vid halv åtta.
Men när jag kom hem igen såg Ronja ännu sämre ut och jag tog tempen på henne och då visad den 39.2 trots alvedon. Sen upptäckte jag även en stor rodnand runt hennes arm där hon fått vaccinationen. Större än en tennisboll.
Då kände jag att var tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen så hon inte fått en infektion i armen. Men dom sa att det var ok så länge inte febern gick upp och rodnaden blev större.
Stackars min prinsessa.

Hon har sovit hela natten och nu hoppas jag på att febern går ner under dagen och är borta till kvällen, men det blir att vara inne hela dagen och bara ta det lugn för hennes del.  Hon är ledsen eftersom hon missar Filippas kalas men vad skall man göra.


I dag skall vi Rösta och givetvis hoppas jag på en röd/grön allians. Men den som lever får se. Jag vet att tyvärr är det många som ogillar Mona Salin och därför inte röstar på den alliansen vilket är synd när dom har så bra folk som MARIA Wtterstarnd och LARS Ohly på sin sida.
Men hoppas kan man ju alltid för sina barns skull.
maria ,


Nej nu skall det bli super frukost till min älskade familj !!!!

FREDAG UNDERBARA FREDAG!!!

I dag har jag och mina barn haft en helt underbar dag hemma i våra pjamasar. Inget jobb idag utan vi har varit hemma hela dagen och verkligen bara njutit av att inte stressa fram och tillbaka.
Att det har regnat typ hela dagen har bara varit bra för då har vi kunnat vara inne med gott samvete.

Ok, ni som känner mig vet att jag givetvis hunnit med att städa och tvätta oxå. Men bara en maskin tvätt i dag, men jag har verkligen städat hela övervåningen och plockat iordning min gaderobb, barnens rum med alla leksaker som aldrig används m.m. 2 timmar tog det och nu är jag super nöjd.

Klockan två hade Ronja sin 5 års kontroll på Bvc, och nu var det så lämgesen vi var där att man var lite nyfiken på hur lång hon blivit m.m.
Hon fick måla en teckning och skriva sitt namn, hoppa på ett ben och syntestet behövde hon inte göra eftersom hon hade så bra föra gången. Hon blev Mycket väl godkänd och fick sig även en spruta som kanske inte var lika roligt.
Sen blev det ett besök på glascafet .

Vid halv fem åkte jag och mamma till Borås och handlade mat. Var helt tomt här hemma och det är väl lagom roligt när det är Fredag och man vill ha lite gött.
Nu dricker jag mig en öl och snart blir det tacos.
En bra Fredag helt enkelt.


Ronja skulle ha rosa hjärtan i håret med glitter i, och vad gör man inte.


Vinnie skulle givetvis oxå ha rosa i håret, så självklart fick han väl det. SÖTNOSAR!!!!!

Trevlig kväll!!!!

Ledsen i ögat..

Har haft två helvetes dagar med min jävla skut endometrios masge. Fattar inte varför det bara kommer på en och då går det så jävla fort , från en skala på 4 till 10 bara på nån timme. Började med lite mer ont i magen än vanligt i går, efter träningen kände jag hur det började bli värre och efter idol var det helt kört.
Får kramper och krystvärkar, ni som fött barn  vet precis vad jag menar  och då förstår ni hur jävla ont jag får och vilken panik man känner.



I dag har det "bara" varit smärtot i magen så jag tvingade mig upp och jobba . Men nu får det vara slut med detta, måste ta tag i mig själv och sluta skjuta upp allt som handlar om mig själv och sätta mig i första rum. Blir inte bättre och jag är en jävel mot min omgivning när jag har ont ont hela tiden.

i morgon blir det ett samtal eller två att ringa,

GOD NATT och hoppas på en mindre smärtfri dag i morgon.

MÅNDAG !!!

Äntligen hemma i det fina underbara vädret efter att suttit inne på saga form hela dagen och jobbat framför en dataskärm. Men nu skall det ta varas på det fina vädret och njuta riktigt ordentligt.

I kväll är det träning på schemat och det skall bli så skönt för jag känner mig alldeles för trött. Kommer vara en ny människa efter mina två pass. Om det är så att ni fortfarande inte gått in och träna är det fortfarande inga problem att hoppa in i grupperna.
Klockan 18.00 är det Core,
klockan 19.00 är det step med mycket hantlar både före och efter steppasset.
Klockan 20.00 har vi ett tufft boxpass med massa fys som är grymt rolig till grym musik, passar alla. Man måste inte ha någon att boxas med heller utan man kan komma själv.

Kom igen nu så ses vi i kväll KRAM!!


TACK TACK TACK!!!

Måste bara skriva vad min fina vän Helena just gav mig i försenad födelsedags present. En weekend till Malöm den 8-10 okt bara hon och jag. Gud vad roligt vi skall ha massa shopping, massa öl och en jäkla massa skratt.
Kan man ha det bättre ?? Nu har man verkligen något att se fram i mot.

TACK FINASTE SPILLI jag älskar dig :)


UPPDATERING!!!!

Äntligen hemma efter en mysig helg hos syster och hennes familj. Men nu är jag helt slut efter den tråkiga resan hem som alltid är seg. Men nu skall jag samla kraft och sen ta tag i alla saker vi hade med oss och tvätta några maskiner tvätt och förhoppningsvis ta fram dammsugaren.

Vi åkte alltså från Bollebyd i Fredags och innan dess hade jag mitt dåliga smveta hängandes över mig för att jag intetog med mig Vinnie. Det är första gången sen jag födde honom som jag var borta från han och det kändes haha, vist har han sovit borta men vi har ändå alltid träffats varje dag i snart två år och nu var var jag borta en hel dag utan att träffa han - nyttigt självklart!!

Resan upp gick bra vi stannade på nattugglan och åt mat och sen shoppade vi loss i deras helt underbara godisaffär med 600 olika sorter och allt färskt, känner sig som ett litet barn när det är så mycket gott godis.
Vi var framme vid halv fyra och då var det glada barn som började leka medans jag intog soffan för en stunds vila (passa på när man inte hade med sig den lille).

Kvällen spenderades i Karlstads stad med goa brudar och god mat och kanske det bästa gott att dricka. Det var jag, syster, Ulrica och Isabell som var ute denna kväll och vi hade det riktigt mysigt  och jag fick äntligen dricka min goa drink som jag bara dricker när jag är på Harrys i Karlstad, alltså inte så ofta.  Vi pratade om allt mellan himmel och jord och trots att jag inte kände dessa goa brudar innan var det inga problem att umgås. Bra musik men så mycket sjukt konstigt folk ute denna kväll haha.

PARTYYYYYYYYY......



På Lördags morgon kunde jag alltså sovit ut, men tydligen kan jag inte detta längre för jag vaknar alltid tidigt ovasett om jag druckit kvällen innan. Men skit samma jag fick vakna av mig själv och inte gå upp för att jag måste. Vi åt en god frukost den var det stan som gällde, tyvärr hade jag ingen plånbok till att shoppa, men vad gör det vi fick fönstershoppa istället. Alltid kul att gå i andra affärer .

På eftermiddagen spelade Rasmus fotbollsmatch och givetvis var vi där och hejade. Tyvärr hjälpte det inte denna gången med alla heja ropp för killarna förlprade, men Rasmus var super duktig och man blev ju lite stolt så klart.


På kvällen hade Ronja bestämmt att vi skulle bowla och självklart fick hon som hon ville hos moster. Vi delade upp oss  i två lag, ett med alla barnen och ett med oss vuxna. Det var riktigt roligt, men fasiken inte lätt alltså. Kan väl säga så här det är roligt nån gång ibland men ingen sport för mig , Ronja var grym och vann över mig.


När vi var hemma igen var det dags för tacos och färska räkor och annat mys framför tv. Barnen lekte och vi vuxna satt i soffan med lite öl och vin och man helt plötsligt hur trött man blir efter en heldag med massa skoj.
Kan säga att det blev inte en sen Lördagskväll för min del. Jag och Ronja somnade snabbt och gott .

VI HAR HAFT EN TOPPEN HELG  ..........

Nu har jag tvättat tre maskiner tvätt , dammsugit både uppe och nere och plockat in alla saker vi hade med oss. Snart skall jag bara springa över till affären och köpa mjölk och annat tråkigt innan jag äntligen får bara vara. Båda barnen är duschade och en sover och snart skall den andra i säng.

Ha det bäst och god natt!!!

Maja, Systers nya katt..


Tisdagen den 7 Sep!!

Snart börjar Idol haha att man aldrig tröttnar på att se andra lyckas och andra misslyckas. Själv har jag sån stor självkännedom att jag ALDRIG ALDRIG skulle få för mig att prov sjunga haha, men vist vill andra göra bort sig tittar jag gärna på.

I dag har jag jobbat på Freja gården och jag trivs så otroligt bra där både med personalen och alla goa barn, tur för mig att jag skall vara där i morgon och på Torsdag oxå. I dag har vi varit ute hela dagen och njutit av den fantastiska solen/värmen. Dessa dagar är man tacksam att man jobbar på dagis och inte sitter instängd på ett kontor, älskar varenda minut jag kan vara ute i friska lufften.

I går var jag som sagt instängd på ett kontor haha, men det är skit kul att ära sig nya saker hela tiden och det gör jag verkligen på Saga form.  Efter jag hämtat barnen på dagis var jag inne på Fröken Emma och lilla jag och köpte en vinterjacka till Ronja som hon skall ha på dagis . Nu börjar den dyra perioden om man ser till kläder och skor. På sommaren behövs inte så mycket mer än ett par tofflor och lite tunna kläder. Men nu på hösten/vintern skall barnen ha vindkläder , overoll eller termobyxor/jacka, vantar, mössa, halsduk och höstskor och vinterskor. Och nu har man två barn att köpa allt detta till inte roligt.
Men som sagt i går hittade jag den perfekta jackan, och den var färglad och rolig. Nu måste jag bara ha ett par termorbyxor till Ronja som passar till jackan.



Jacka från Me too 599 kr.


Kvällen i går spenderades i hallen med mina träningspass. I går på stepen körde vi igång med hantlarna och det känns lite i dag vill jag lova och det är underbart. Blir lite som body pump fast med kondition som man oxå vill ha. Nu kommer vi använda dessa hantlar varje vecka på olika sätt och vi kommer bli starkare. Nu är det bara att hänga i och hoppas man slipper vara sjuk under hösten.

Nej nu skall jag inte spendera mer tid framför dator utan mysa med min prinsessa innan hon skall gå och lägga sig.
God kväll!!!!

SÖNDAGEN EFTER!!!

Nu är jag väldigt väldigt trött och hade inte haft nåt i mot om klockan var nio så man kunde gått och lagt sig. Men jag får väl åtminstone håll mig vaken tills barnem lagt sig. 
Varför då så trött i dag?
Kanske för jag var på kräftskiva i går kväll.

Men från början . Innan jag skulle jobba på Fröken Emma och lilla jag  körde jag båda mina barn till mamma. Eftersom vi skulle bort på kvällen fick dom vara där, vilket båda två gillade .
När jag sen kom till afären  hade dom fått in så sjukt mycket nya fina kläder. Ville knappt öppna affären utan bara gå och pröva kläder haha är alltid roligt när man inte varit på Fröken Emma på länge och se alla fina kläder och speciellt  nu när  man bara vill krypa in i en gosig höstkoffta och njuta.
Millas skor hade även dom fått in lite nytt, speciellt ett par snygga kängor från vagabond i grönt och svart.
Hade fullt upp och tiden gick väldigt fårt.

Eftersom barne inte var hemma när jag slutade kunde jag lägga mig i soffan en halv timme och bara slappna av, hade gärna sovit men tiden räckte inte till. Efter att ha duschat och fixat klart mig inför kvällen gick jag över till Robban och Helena som oxå skulle till kräftskivan. Min karl var givetvis oxå bjuden men skulle på en 30 års feat i Borås.


Kräftskivan var hemma hos Challe och det var hon och Frida som tagit detta roliga intiativ. Det var partytält, hatttema och lekar allt som hör till en Kräftskiva.
Vårat lag vann ju så klart vilket jag aldrig tvivlade på en sekund, tyvärr berodde det inte på mig. Kräftorna var super goda och ölen smakade som den skulle. Alla människor som var på festen var super snygga och var på gött humör.
Ju längre kvällen gick desto mer dansades det och än jäkla massa goa skratt blev det och bara en brand haha
Tyvärr var det svin kallt ute och kylan gjorde att vi inte orakde stanna så länge, var hemma vid halv ett och då var det två täcken som gällde för att få igång värmen innan jag somnade gott.






I dag var jag uppe som vanligt tidigt trots att barnen inte var hemma. Började tvätta och greja här hemma efter kvällen innan. Sen var det frukost och efter det saknade jag barnen så mycket att jag hämtade dom.  Vi stannade på glasscafet innan vi åkte hem till sovandes Robban.
Ronja och Filippa lekte ute hela dagen.
Vid fyra var det första gången för tjejorna på dansen och de var två glada brudar med nya kjolar som dansade loss. Skönt nu när allt kör igång igen.

Kvällen avslutades hemma hos Robban och Helena med grillat, inte fel alls. Tack snälla snälla grannar vad skulle vi göra utan er.
I morgon blir det att fortsätta jobba på Saga form och det är jätte roligt.......

GOD KVÄLL OCH GOD NATT!!!!

TORSDAG 2:e sep..

God dag hej, solen skiner och vi skall snart ta på oss stallkläderna och bege oss upp till alla underbara hästar. Alltså livet är helt underbart just i denna stund.
Ok Ronja kanske borde stå över ridningen denna veckan, men jag tror inte det orsakar henne så mycket skada på den här nivån hon är haha men hon blir så ledsen om hon inte får rida. Nåt roligt skall hon allt få ha..

I går kväll när jag kom hem på kvällen efter träningen var jag helt jäkla slut. Först tränade jag i Söndags morse sen tre stenhårda pass i Måndags med mycket fokus på magen, ett grymt hårt pass i Tisdags och sen våra två tuffa pass i går. Min kropp behöver lite vila nu vill jag lova, men gud vad härligt det är att vara i gång med träningen nu.

Roligt är det och ännu roligare blir det när det kommer mycket folk på passen som känner samma glädje som jag inför träningen. Nu gäller det bara att fortsätta kämpa trots det blir mörkare och dystrare väder...

I dag har jag varit på spännande saker, här om dagen ringde dom från Sags form (där jag jobba i butiken i sommras) och frågade om jag kunde tänka mig att hoppa in och jobba lite på kontoret med oder och fakturering. Jag har aldrig någonsin jobbat med detta och tycker det skall bli skit kul att få lära mig nåt nytt. Jag är 32 år och jag lär mig nya saker hela tiden och tycker det är kanon. Mitt Cv blir bara bättre och bättre, nu kan jag stolt säga att jag har kunskaper inom:
Städning på företag
barnomsorgen/skolan
Äldrevården
Vårdcentralen/akutvård
Butiksjobb med kläder
butiksansvarig
Oder/fakturering
Fattar ni vad bra, en dörr öppnar ständigt till nya utmaningar och jag är väldigt tacksam. Har inte för en dag ångrat mig att jag sa upp en fast tjänt i hemtjänsten -06 ovasett om jag i dagens läge är "arbetslös".  Hade jag inte gjort det hade jag med största säkerhet varit kvar där en i dag och det hade jag aldrig velat. Trivs man på sin arbetsplats så är det väl skit bra, men jag har alltid viljat lära mig mer och se mer av arbetslivet. Vem vet man kanske bbyter banna helt och börjar jobba på kontor haha
Men i dag har jag alltså gått brevid och försökt få in så mycket som möjligt i huvudet, i morgon blir det dags igen att hoppa in på kontoret. Hoppas nåt av det jag lärde mig i dag har fastnat.

Nej nu skall vi ta på oss och åka till stallet.
Ha det bäst xoxo......


TILL RONJA!!!

I Måndags den 30:e var det äntligen dags för din operation, både du och jag var nervösa innan men du visade inget dåligt humör. Vi lämnade av lillebror på dagis och sen åkte vi in till Borås sjukhus. Du hade inte fått äta något sen kvällen innan, men jag tror knappast att du kände av nån hunger.

Vi kom in till dagkirurgen och fick vänta i ett stort väntrumm med massa leksaker. Du började leka och jag var mer nervös en dig modiga tjej.

Vackrast och modigaste...


Efter en sund kom läkaren ut och hälsade på  oss och tog in oss på ett litet rum . Där förklarade han vad skulle hända och undersökte dig så du inte var förkyld. Efter det kom en sköterska och tog in oss till ett rum där du fick byta om till fina sjukhuskläder. Du fick ett eget keädskåp där du fick hänga in dina privata kläder.
Vid det här laget hade jag fått ont i magen och var smått nervös, men du var helt speedad och tyckte det var jätte spännande med allt som hände och speciellt att leksaker som fanns.


Vist är du snygg.....

Efter att fått vara i ett rum med massa leksaker, tv, dataspel var det dags att börja förbedelserna. Först fick du en kopp med alvedon som du svalde på  1 sek utan minsta problem, efter det var det dags att svälja medicinen som skulle göra dig lugn/trött, sköterskan förklarade att den inte smakade så gott men att man skulle ta allt på en gång och GRYM som du är svalde du allt på ett svep. Den smakade skit illa men du gjorde det och som vanligt utan att gnälla elle klaga. Mamma blir så stolt!!

Fy och blä, inte god alls enligt dig.....

Efter detta fick du ligga i en säng och titta på tv eftersom du skulle bli lite trött. Men det biter inte på dig haha, ett helt team kom och hälsade på oss och berättade vilka dom var och vad dom hade för roll inne på operationen. Sen frågade dom dig om du kände dig trött, men icke att du var trött.
Du tjötade och var på strålande humör och det dröjde en kvart innan vi började märka på dig att var lite flumig och trött.

Jag fick ta på mig jätte snygga kläder som jag skulle ha på operationen, sen rullade dom iväg dig inte till operationssalen. Väl där inne höll du igång som bara den. Du tittade på allt och du ålade som en orm i sängen haha pratade en massa strunt med allt och alla medans en stackare försökte sticka in en kanyl i din lilla arm. Tyvärr lyssnade inte hon på mig när jag sa att det var bättre att sticka i höger armveck. Men nej då, varför lyssna på en undersköterska som vet vad hon pratar om??
Istället försökte hon sätta in nålen i vänster arm och misslyckades, så det blev att sticka i din högra arm och då funkade det.
Mamma vet alltid bäst. Du ville hela tiden titta på vad som hände trots en stackare som försökte prata med dig och visa klistermärken så du inte skulle titta när dom stack dig.
När nålen var på plats och allt var uppkopplat var det dags att andas in i masken som skulle få dig att somna. Du har ju haft dessa maskar när du var liten och hade förkyldningsastma så detta var inga problem.
Mitt hjärta värkte desto mer när du helt plötsligt bara försvann och inte längre var vid medvetande och bara var tvungen att släppa din hand och lämna dig kvar ensam. Fasiken var det är jobbigt, fy fy fy.



trött, inte jag .....

Jag fick gå ut i det stora väntrummet medans du var under operation för din polyper. Jag satt och försökte läsa mina skvaller tidningar, men mina tankar vara barahos dig och hur det gick för dig. Satt en timme ungefär innan läkaren kom ut och berättade att allt hade gått bra, men att det verkligen var behövligt och att du hade stora jobbiga polyper. Men att nu var allt borta och troligtvis skulle vi inte behöva få problem med detta igen.

Enfter yttligare en kvart fick jag komma in till uppvaknet och sitta på en stol brevid dig. Jag fick inte röra dig utan bara finnas vid din sida när di väl vakna av dig själv. Du såg så skör ut där du låg och sov med blod som runnit ut ur näsan.

en djupt sovandes prinsessa..


Satt yttligare en 1 1/2 timme innan du slog upp dina vackra ögon och undra vad du hade i munnen. Du var helt lugn när du vaknade och var varken ledsen eller arg. Jag hjälpte dig med sakerna i munnen och sen la jag dig på rygg. Som vanligt med dig ville du prata och försöka sätta dig upp. Men till slut insåg även du att det snurrade i huvudet för mycket för att sitta upp.
Vi torkade bort allt blod i näsan och efter ännu en stund kunde du sitta i sängen och äta en god isglass.


Vi blev kvar yttligare några timmar så dom fick se att du kunde dricka, äta och sen kissa. Vi hann spela dataspel, se på tv och leka lite. Pappa kom förbi med en present till dig och du blev jätteglad. Både jag och pappa är jätte stolta över dig och hur otroligt modig och duktig du alltid är. Aldrig att man behöver tjata och övertala dig till att göra dessa otrevlig saker som tex att svälja medicin eller få en nål i armen, du är helt enkelt världens grymaste tjej.  Och vi älskar dig!!!!


Denna bild skulle vi ta för att visa Filippa att du hade en nål i armen .....


God Morgon ............

Jaha då var det dags att ta tag i en ny dag med nua utmanningar, men jag hade gärna sovit en-två timmar till. I dag skall barnen få vara hemma och kurerea sig och bli av med envisa baciller, själv skall jag städa ut alla fula baciller och göra hemmet rent och fint. Har alltså en hel del att göra för det ser ut som nån slängt in en bom här hemma.

I måndagsvar det äntligen dags för Bif att dra i gång med sin täning och jag hade mitt Core pass först och sen step pass. Det kom massor med folk och det var en underbar syn att se alla dessa förväntans fulla människor redo att sätta i gång.
Coren gick kanon bra och jag känner mig super nöjd med alla övningar, hoppas att det blev lite träningsvärk på deltagarne .
Stepen blev oxå så mycket bättre än vad jag trott, vi körde igenom det riktigt ordentligt och nästa vecka blir det mer hantlar och styrka. Kändes underbart när passen var klara.

I går tisdag lämnade jag och Ronja Vinnie på dagis eftersom Ronja skulle vara hemma och ta det lugnt efter operationen. Efter det skulle jag bara hjälpa till på Fröken Emma en stund medans dom hade inköp, Ronja hjälpte mig i affären och givetvis hittade hon saker hon ville ha haha ..
Ett nytt nattlinne och sen ett par fina nya gummistövlar från Millas skor blev det.
Sen ville Ronja gå över till glassbarnen och äta glass.

Vid tolv tiden var vi inne i Borås eftersom Ronja fått pengar när hon varit så duktig och nu skulle hon köpa sig en leksak.  Vi myste inne i leksaksaffären och tittade på allt i lugn o ro. Tillslut hittade hon vad hon ville ha.
Efter det var det dags att göra oss brudar fina i hårtet nu till hösten. Hade beställt tid till Petra på Vivåga. Viste att jag inte skulle komma ut därifrån med mitt ljusa hår haha
Nu är jag en tuff korthårig brud med koppar i håret och jag älskar det...... Känns roligt att möta hösten med denna nya frisyr, skall bara köpa nytt smink och en ny parfym oxå sen är jag redo :)
Ronja klippte massa på topparna och blev fin i sitt hår, hon fick ett gult hjärtan, en röd blixt och en röd stjärna i håret och var så nöjd.
TACK VÄRLDENS BÄSTA FRISÖR/VÄN för våra fina hår....

Vinnie tyckte dock att det var en läskig mamma som kom hem, han kände igen rösten och kläderna men han vågade inte titta på mig söta unge haha. Men i dag har han vant sig som tur är och han gillar sin mamma lika mycket som när jag var blond.

I går kväll passade jag på att vara med på Challes nya step pass. Säger bara vilket pass....
Hur kul som helst och jag var het genom svett efteråt, såg ut som en dränkt katt. Chall kör numera zumba på sina Tisdagar och det är fasiken det roligast jag gjort på länge, säger bara afrodance släng dig i väggen haha. Men jag är helt slut i dag efter Måndagen och i går, så nu måste jag hitta nya krafter till kvällens pass.
Core 18.00 och sendan Step 19.00 kom kom och pröva!!!!

Nej nu är det dags för frukost kram!!!

RSS 2.0