MIN PRINSESSA!!!!

I morgon är det dagen d äntligen här då Ronja skall operera bort sina polyper i näsan och även sätta in ett rör till i höger öra som ramlat ut.
Självklart kommer jag vara nervös i morgon och speciellt om Ronja blir orolig och ledsen. Som tur var har vi varit med om detta innan då hon fick sina rör i öronen. Men som sagt det är alltid obehagligt när dom söver ner sitt barn och man har absolut ingen kontroll över situationen, sen vet man inte heller hur dom reagerar när dom vaknar. Jag hoppas allt går smärtfritt i morgon för min prinssesa och det inte gör allt för ont efteråt. Nu blir det att ladda frysen med glass och sen köpa henne en stor present.. Tänk på henne i morgon...

Jaha då var denna helg snart till sin ende och den har till stor del handlat om mina två pass som ÄNTLIGEN startar i morgon. Jag har nu gjort klart mitt Core pass och jag tror verkligen det blev ett av dom bästa fast vldigt jobbigt och nu är även stepen klar att strata i morgon. Musiken är klar och allt känns sikt bra. Nu hoppas vi bara att alla inte börjat på gymmet utan att några faktiskt stannat kvar i gamla hederliga Bif.
Core 18.00
step up 19.00
Box ett grymt pass 20.00 kom igen nu så kör vi.......

I dag har jag haft fint besök av min mormor och moster. Dom åkte bussen hit upp och möte oss på glassbaren för att fira mig lite i efterskott. Det blev massa gott som tårta och olika glass smaker. MUMSIGT, men nu får det vara slut på all sånt.

GE MIG GLASS......

världens bästa mamma och mormor..

Vinnie och min moster..

Min coola mormor....

Nej nu skall jag åka och köpa lite tidningar jag kan ha i morgon och sen blir det att gå igenom lite inför boxen i morgon med proffset här hemma.
God kväll !!!

28:e Agusti....

I dag på Fröken Emma och lilla jag har vi lite roliga erbjudande. Jätte fin huvtröja för 299 kr istället för 399 kr, 100 kr rabatt på alla ytterkläder som jackor och overaller och en jätte fin fleace jacka från Didriksons för endast 249 kr i färgerna grön, rosa och turkosblå.
Grym va?

Sen har Camilla på Millas jätte gryma skor och även hon lite erbjudande . Skall ta kort på sko affären i dag så ni får se hur fin den är.


xoxo....

TORSDAG.....

God Morgon, i dag har vi sov morgon och det käns så skönt att slippa stressa med barnen. Jag börjar inte jobba förrän klockan elva i dag på freja gården.
Barnen ligger i soffan och kollar på Pippi, är överlycklig att min son ÄNTLIGEN hittat nåt han gillar på tv. Pippi är numera Vinnies stora idol och han vill bara titta på henne, men jag är nöjd för jag hatar tecknade program och jag älskar Astrid Lindgren. Ronja var likadan det första hon började titta på var Pippi.




I går hade jag och Challe våra första pass nere på gymmet. Vi var lite nervösa innan passet eftersom man inte viste om det skulle komma några. Jag vet att många numera är sugna att pröva de nya passen som inte funnits i Bollebygd innan som Afrodanse, Bodypump och bodycombot . Men det var allt lite folk som vågade sig på att pröva Coren och Stepen.
Stepen är ett riktigt kraftprov , med svåra övningar och tuff musik - ingen vila ingen ro precis som det skall vara. Men jag var rätt så nöjd efter passet, men det kan alltid bli bättre och det kommer bli bättre.

Nu laddar jag om batterierna till Måndag då det är ett nytt Core pass och  ett annat Step pass. Längtar skit mycket till mina Måndagar, där känner jag mig hemma haha älskar min svettiga gympahall . Vet bara inte hur jag skall hinna med allt, men det får gå på nåt sätt. Jobbar bäst under stress.....

I dag har Ronja sin ridning, och det är lika mysigt som vanligt. Hoppas det går lika bra som förra gången.

Ha det bäst kram!!!

Tisdag 24/8

Barnen sover regnet piskar mot rutan och jag har precis avslutat all musik inför morgondagens pass. Hoppas nu vi har turen på våran sida i morgon och att allt funkar med datorn m.m. Både jag och Challe är super laddad inför morgondagens två tuffa pass. Nu hoppas jag bara det kommer lite folk som vill pröva Core och Step. Core klockan 18.00 och Step kl 19.00 , nu kör vi.......

I dag har jag jobbat på Fröken Emma och det har varit jätte roligt då Camilla och henne gäng har jobbat de sista på hennes skoaffär som öppnar i morgon. Alltid roligt med nytt och det bli super fint. Massa snygga härliga skor som ni absolut skall gå och kika på i morgon. Man kan som sagt aldrig ha för mycket skor..

I morgon skall jag vara dagis fröken på Freja gården och jag hoppas vädret blir tio gånger bättre än i dag. Men men det blir väl regnställ och gummistövlarna på.

Nu skall jag snart gå och lägga mig så god natt.....

FILMTIPS!!!

I helgen har jag sett två gryma filmer och så otroligt olika varandra. I Fredags kväll var det ÄNTLIGEN dags för min favorit Eclipse. Älskar den , fast att detta är den sämsta av de fyra filmerna. När film nr 4 kommer  skall jag ha en tjejkväll/maraton med dessa fyra filmer för mina vänner som inte sett nån än...

 

I går kväll blev det dags för Sandra Bullock att inta tv. Har inte gillat henne sen hon gjorde miss secret agent, tycker det var en riktigt skit film och efter det såg jag inte mycket av henne . Men i går var det dags för  The blind side. Älskar ju böcker som är verklighetsbaserade och även filmer  , man får mer känsla tycker jag när man vet att det hänt på riktigt.

Filmen var skit bra och jag hade både tårar i ögonen och ett löjligt leende på läpparna filmen igenom. Otroligt sevärd för både tjej och kille så har ni inte sett den, GÅ och SE den...

 


AJ AJ min stackars kropp....

Ok, i dag är jag inte tuffast i stan kan jag lova, varje liten del i min kropp är öm efter gårdagen . Men det är samtidigt en underbar känsla och man vet att man lever haha.
I går klockan nio kom Challe och hämtade upp mig inför Söndagens insperations kurs i Göteborg med aerobicweekwnd. Först stannade vi och köpte lite festis och choklad som man alltid behöver ha och fylla på energinnivån.

Vid tio var det samling och alla instruktörer presenterade sig och det var många internationella med denna gång vilket alltd är super roligt.
Vårat första pass var ett dans/aerobic pass med en kille från Englad ,oh my good vad grym han var och vilket pass. Passet kördes till haous musik och det var för jäkla häftigt med många nya roliga övningar. Efter detta tuffa pass var kläderna helt blöta av svett och man var i gång.

Fem minuters vila var allt vi fick sen köre Fernado i gång med sitt step pass, kan väl säga att detta pass är inte riktigt i min smak. Musiken var i salsans och latino takter vilket jag absolut inte gillar, men det vara bara att köra på en då. Man jobbade mycket två och två och då höll jag och Challe på att skratta ihjäl oss pga vissa vänster och höger problem hahahah

En halvtimmes paus fick vi sen och vi hann äta lite och fylla på kroppen innan nästa tuffa pass som var ett step pass till. Detta step pass var något av det svåraste jag gett mig på. Skit roligt  med massa nya steg och jag kämpade som en gnu för att lära mig stegen och skam den som ger sig. Men tyvärr var det nog i svåraste laget för att användapå mina egna pass, men jag skall väl kunna göra om dom så det passar mitt pass. Efter detta pass var både kropp och knopp helt utmattat och det var inte mycket krafter kvar. Vi hann vila en 45 minuter sen och fick ätit och vilat en stund ute i friska lufften.

Sista passet var ett funktionellt/styrke pass med vikter och skivstänger. Ett kanon pass som man skulle behövt köra minst en gång i veckan , men men . Tyvärr la min kropp av på den sista övningen, fick världens jävla kramp i låren och det gjorde så ont att jag trodde fan att ett fäste smällt av. Vätskebrits tydligen och då drack jag tre flaskor och tre festisar, men eftersom jag svettades så mycket var det inte tillräckligt. Tänk på det när ni nu skall börja träna .- DRICK MYCKET!!!

Sammanfattade vi var sjukt nöjda efter en dag fylld med massa insperation. Tack Challe min trogna träningspartner och Ann-charlotte för era glada och härliga inställningar.
I kväll skall jag ner till hallen för att göra mitt step pass och träna lite box med tjejorna Smärta skall tränas bort....

xoxo....


LÖRDAG 21-08

Jaha vad skall den dag ernjuda tro? känns som det kommer bli en väldigt lugn och lång dag med tanke på vädret. Måste åka och handla lite mat och fylla på min fina frys men annars har vi inga planer alls. Antar att det är dags att ta kylen i dag innan jag åker och städa och torka rent. Ser att det behövs nu och i detta väder kan man väl lika gärna göra såna tråkigheter.
Måste dammsuga på övervåningen oxå
.

I Torsdags hade Ronja sin första ridlektion efter sommarlovet och det var en förväntansfull Ronja som kom upp till ridskolan. Gruppen hade fått en ny ridlärare för terminen och nu blir det till att börja om lite igen. Det var tre nya som börjat i ridgruppen men Julia var kvar från förra terminen. Först skulle Ronja välja häst vilket inte är det lättaste eftersom hon vill ridadom stora hästarna nu :)
Men till slut valde hon Aramis , en korsning mellan Connemara och Arab och en 1,48 i mkh, så en stor ponny.

En glad Ronja.




Ridningen gick bra och jag vågade låta Ronja rida själv eftersom jag känner till Aramis sen min tid på ridskolan. Jag var hela tiden med på ridbannan men höll inte i hästen. Som vanligt går tiden alldeles för fort och man tycker knappt dom ridit . Men men nu är vi i gång igen och jag hoppas även jag skall kunna rida nån dag.

I morgon skall jag och Challe äntligen på våran efterlängtade kurs i gbg med massa insperation i step, core, afrodanse m.m. Vi skall samlas kl 10.00 sen håller det på till 17.00 och då är man inte tuff i kroppen kan jag lova. Skall försöka lära mig så mycket så mina pass blir en bättre denna terminen. på Måndag blir det att träna och göra ett step pass och ett nytt Core pass, inte alls mycket att tänka på.
Men det kommer bli jätte roligt...

Nej nu måste jag sluta för min son tjatar håll i huvudet på mig. Han tycker jag är tråkig när jag sitter här..


Trevlig helg!!!

19:e Agusti....

Har varit och träna och sitter ny duschad  i soffan och är stolt över mig själv och mamma. Mamma skall nämligen nu börjat träna på gymmet och det tycker jag är skit bra för henne och hoppas det ger henne en massa pos effekt.  Men i dag var vi som sagt där och tränade tillsammans en timme, gött nu är det gjort. Men jag skall dit i kväll oxå och ha en date med Challe för att gå igenom musiken till vårat step pass, hoppas hoppas det nu funkar!!!

I går var det inget speciellt som hände, bara en vanlig lugn dag. Solen sken dock mer än vad den brukar såå jag hann tvätta två maskiner och hänga ut den. Sen frostade jag av frysen och gjorde den fin, hur skönt som helst nu till hösten att det tråkiga är avklarat. Skall bara ta kylen någon dag oxå och tvätta rent den. Man vill ju ändå ha det rent där man förvarar sin mat..

På eftermiddagen satt jag och Helena ute på lekplastens och barnen lekte. Grannens barn var oxå ute och lekte med deras kompisar. Helt plötsligt fick Vinnie upp ögonen för en av tjejorna och blev stört förälskad haha kan inte beskriva här hur roligt det såg ut när han jaggade den 12-13 åringa tjej och vile krama och vara med henne. Han gick efter henne hela tiden hahah söta unge. Jaja  han gillar tydligen blondiner ;)

På kvällen var vi uppe hos Kerstin och Rolf på kvällsmat. Är alltid lika mysigt att åka dit och få världens godaste kvällsmat. Barnen lektelite med Leo och Laura och alla var nöjda o glada. Fick även ett paket  så tack så mycket!!

I dag börjar äntligen Ronjas ridning och det skall bli så roligt att få lukta och klappa häst igen. Hoppas det finns kvar i Ronja nu efter sommar uppehållet.


xoxo....


HURRA HURRA FÖR MIG!!!

Grattis till mig själv då som i dag fyller 32 år, inte klokt känner mig knappt äldre än 24. Men det var en lögn för jag är hundra gånger tröttare än vad jag var för tio år sedan, så vist märker man att man blir äldre. Men jag har inte ont av att bli äldre som alla vist verkar tro, då alla frågar hur känns det nu då??? Jo det känns precis som det gjorde i går och för ett år sedan, ingen större skillnad och ännu syns inga rynkor till haha. Nej vad skall jag få panik över, lever med killen jag älskar, har två friska underbara barn och tak över huvudet och mat på bordet - inte dåligt för en tjej i min ålder.

I morse väckte min prinsessa mig med ett litet paket och sen visade det sig att hon hade dukat fram frukost till mig och Vinnie så klart. Blir man lycklig då tror ni? Vad kan slå det, inget kan jag säga. Tänk min 5 åriga dotter gick upp före mig i morse och fixade frukost till sin mamma som fyllde år, det kallas KÄRLEK!
ÄLSKAR DIG !!

Vid tre tiden hade i lite kalas med finaste Helena och Filippa. Det blev glass i stora lass, kola/chokladsås, stösel och massa olika kakor - jätte gott!! Vad gör man inte, fyller man år så gör man. Efter att ha myst en stund skickade jag i väg Helena till gymmet fast det skulle jag oxå behövt men inte med barnen. Jag och Vinnie gick ute till lekolasten och myste ute med söta Gittan. Tur man har så mysiga grannar.

Vid fem tiden kom Robban och mamma hem och det blev äntligen lite mer paket haha klart man gillar paket, det blir man väl aldrig för gammal för. Mamma hade tagit med sig Ronja till blomsteraffären så hon fick köpa blommor till mig och som vanligt när Ronja får välja helt själv blir det kanon vackra. 
AV min underbara älskling som ALLTID ger mig gryma presenter fick jag ett par skor. Fattar ni vad grym han är. Så nu är jag den första i Bollebygd med skor från den nya skoaffären , oh jag älskar dom... Tack Camilla/Emma för att Robban fick köpa dom innan ni öppnat.
OCH ROBBAN JAG ÄLSKAR DIG OCH SKORNA!!





Av mamma fick jag massa bra saker, hon vet alltid vaf hennes dotter behöver. Antar att det är sånt mammor bara vet. Fick bla presentkort från kicks, en ny bh och lite hudvårdsprodukter. Tack snälla mamma för allt , jag älskar dig.
Givetvis fick även barnen presenter från mamma.
Vi åt en god middag och avslutade kvällen med en kladdig chokladtårta så nu har jag väl lagt på mig 2 kg .




Fick även blommor av svärmor..


Tack alla som har förgyllat min dag med sms, samtal och hälsningar på Fb, jag blir/blev jätte glad skall ni veta. Nej nu skall jag fortsätta min kväll med en kall öl.

Kram xoxo....

16:e Agusti!!!

God morgon på er alla , klockan är snart halv tio och vi har precis ätit frukost som Ronja fixade i dag. Hon är för gullig den ungen , mammas prinsessa.
I dag är dagis stängt pga studiedag och vi har inga större planer, blir väl att ge sig ut om en stud och kolla runt lite och leka lite här ute på lekplatsen. Måste fixa lite musik i dag till kommande pass och annat smått och gott.
I kväll skall jag träffa några ledare och gå igenom pass och olika övningar m.m. skall bli kul och barnen får följa med och springa i hallen. Nu är det nära så boka nu upp era favorit pass i almenackan.

I Lördags kväll var vi som sagt på kräftskiva hos mina svärföräldrar. Vädret var toppen och det var hur mycket god mat som helst. Eftersom det bara är jag , Robban och Lena som äter kräftor kunde vi äta hur mycket som helst. Kräftorna var underbara och smakade helt ljuvligt, barnen och farfar åt tacos och köttbullar haha. Vi drack snaps och sjung snapsvisor och barnen orkade vara vakna till halv elva - elva innan com slockande. Vi andra spelade lite kort och drack öl. En mysig kväll!



I går var man väl inte snyggast när man vaknade halv åtta av en jäkla mage som värkte ;(
Var bara att gå upp och ta värktabletter och då hade jag väckt Ronja som givetvis inte kunde somna om igen. Efter frukosten åkte vi hem , borta bra men hemma bäst heter det ju.
Ronja gick hem till Filippa , Robban skulle fixa med saaben så jag satte Vinnie i vagnen och gick en promenad upp till mamma. På den korta vägen höll jag på att rinna bort i värmen som va. Helt galet varmt. Efter mamma gick vi upp till kyrkogården och hälsade på pappas grav och fixade lite med den.
Innan jag kom hem igen var jag helt genomsvett, antar att kvällen innan gjorde sitt oxå haha.

Vinnie somnade så fort vi kom hem och jag la mig på soffan och vilade i 40 min , hur skönt som helst. Vid tre gick jag med spilli ut på en promenad och sen stannade vi på gymmet och tränade våra stackars muskler som antagligen fick en chock. Trots värmen var det riktigt skönt att träna lite och eftersom jag kommer ha hantlar på mitt step pass var det skönt att gå igenom lite övningar.

När vi kom hem var det Ronja och Robbans tur att ge sig av på lite skoj. Robban och robban tog med sig tjejorna på deras fyrhjulingar och åkte till skogen för lite pickinick.  Ronja älskar att åka med sin pappa på fyrhjulingen och det är mysigt att dom kan göra det i hop. Själv är jag mycket mesigare och vill inte åka med bakom, tycker det är skit äckligt.

Ronja och Robban....


Kvällen avslutades med grillning och en kall öl hemma hos spilli och Robban. Barnen lekte för fullt och Vionnie dansade framför datorn till jag är en gummibjörn haha såg för rolig ut.
En helt grym Söndag!!!!!

I morgon fyller jag år, jippi eller fy farao kan inte bestämma mig riktigt. Men som sagt ett år äldre blir man i morgon och det är bara att gilla läget!

xoxo....

LÖRDAG!!!

Hej hopp på er, nu skall vi snart ge oss iväg till barnens Farmor och farfar för lite kräftskiva. Skall bli hur gott som helst, jag älskar verkligen skaldjur som kräftor och räkor så jag ser jätte mycket fram i mot detta.
Hela familjen skall vara med och det blir väl att vi stannar över natten så man kan ta sig nåt gott att dricka till :)



I dag har Ronja varit på kalas hos gulliga Leia och det hade varit hur kul som helst. Roligt med lite kalas för barnen. Själv har jag jobbat på Fröken Emma och lilla jag.
Gud vad mycket snygga kläder dom fått in , man längtar till och med till hösten så man kan använda allt nytt. Gillar hösten. Det var full rulle och snart kommer som sagt skorna och det kommer bli hur grymt som helst.

He en trevlig Lördag kväll kram....

FREDAGEN DEN 13:e

Peppar peppar har vi inte råkat ut för några tråkigheter i dag eller haft nån speciell otur och jag hoppas det fortsätter så. Vist det är väl bara en skröna men ändå. Hoppas ni andra oxå haft en het vanlig dag som alla andra dagar.

I dag har vi tagit det väldigt lugnt, Vinnie är små sjuk igen och har fått svamp på tugan så han har varit lite halv seg.  Som tur var räddades Ronja av Anna-Carin som är mamam till Olle  och frågade om Ronja ville komma dit och leka. Jag körde dit Ronja vid halv elva sen kom hon inte hem förän vid halv sex. Dom hade lekt och haft hur kul som helst. Tycker det är roligt när dom nu börjar komma i den åldern då dom vill leka och träffa kompisar. Tack snälla Anna-Carin för att Ronja fick vara hos er i dag.

Jag och Vinnie fick besök av mamma som slutade tidigt i dag. Vi grejade lite här hemma medans prinsen sov. Hittar inte alla Vinnies kläder och blir helt galen när jag inte vet vart dom tagit vägen. Är ett par Nova star shorts, villervalla tröja, Gant hatt och ett par Nova star byxor. Vi letade överallt men jag kan inte hitta dom, hoppas inte att det är så tråkigt att dom försvunnit på dagis vilket verkar som det troliga . Man vill inte tro att föräldrar snor andras barns kläder. Får leta ännu mer en gång till :(

När Vinnie vaknade tog vi oss ut på en liten sväng och givetvis hamnade man på glassbaren, fy fy nu måste det bli skärpning. Men det är otroligt gott med glass. När vi kom hem stannade jag och Vinnie ute på lekplatsen och tillbringade eftermiddagen ute med trevliga grannar. När Ronja och Robban kom hem blev det en cykeltur för hela familjen.
Nu blir det Fredagsmys med alla mina älsklingar!!!!

KRAM


TORSDAG IGEN!!!!

Jaha då var det snart helg igen, tycker inte man gör något men ändå rusar dagarna förbi. Jaha vad har hänt sen sist då? Jo jag och mamma åkte allt och kollade på tyg i Tisdags och det blev riktigt lyckat för min del. Ville ha nytt tyg till gardiner i köket och vardagsrummet och för en gång skull hitade jag nåt som kändes helrätt.
Detta blev resultatet.
kanske inte det bästa kortet...

köket, snett men det skall fixas.

Nu skall det köpas fler av dessa kuddar och sen måste jag hitta nya plädar.

Efter det blev det glass i solen med mamma och barnen som varit så snälla och duktiga och följt med mig fast det inte var så roligt för dom.

I går Onsdag regnade det och regnade, man blir ju alldeles knäpp när det bara regnar  hela tiden. Ronja hade med sig sin söta dagiskompis Leia hem i går. Vi var på glassbaren och åt glass i stora lass, sen var vi bara hemma eftersom det var så tråkigt väder. Tjejorna lekte kanon bra och dom gjorde fina halsband till mig som jag fick - gulligt!!
Dagen avslutades med pickinick i Ronjas rum med plättar och sylt.

På kvällen var jag och Challe på gymet för att träna igenom våra nya pass. Blev inte riktigt som vi planerat , men stepen kommer att bli bra. Vi tränade och övade i över 1 1/2 TIMME sen var jag helt slut. Men nu vill man bara start upp alla pass. SÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT KOMMER DET BLI!!!

I dag har jag varit på arbetsförmedlingen, hatar det stället och känner mig helt jäkla misslyckad men vad fan skall man göra då. Nu har jag lite jobb jag skall söka så får vi se vad som händer i framtiden. Men nåt skall jag väl hitta på åtmisntone får inte bli deppad.  Och nu kommer solen fram - LYCKA!

Annars blir det lugnt idag , inga planer alls för denna dagen.
xoxo......

TISDAGEN DEN 10/8...

God morgon på er alla som är vakna vid den här tiden, antar att de flesta av er har börjat jobba denna veckan.  Själv jobbade jag min sista dag på saga form i går med att inventera alla saker som fanns kvar, men det gick snabbt och jag var hemma igen vid tre tiden. Jaha nu då? Då var man arbetslös igen  och det känns otroligt frusterande, måste verkligen hitta mig ett jobb........

Skall ta tag i mitt liv nästa vecka, denna veckan skall jag bara försöka bli frisk nån jäkla gång. Nu har jag varit förkyld en vecka och det känns  som om jag brinner i kroppen, är så förbanat varm hela tiden. Men nu när jag skall vara ledig skall jag väl bli frisk fort.

I dag skall det inte REGNA och då får vi passa på att hitta på nåt ute, kanske cykla iväg nånstans med lite fika och mys. Inte för att denna kropp behöver mer fika o mys haha men som sagt nästa vecka skall jag ta tag i mitt liv.
Vi skall umgås med vår finaste vänner som ÄNTLIGEN är hemma från alla sina resor, men jag antar att dom fortfarande sover. Ronja är åtminstone glad över att ha sin Filippa hemma och dom leker o leker hela tiden.
Skulle även vilja åka och titta på tyg i dag, vill ha nytt till både vardagsrummet och köket. Nu vill man göra det lite höst mysigt. Får se om mamma är sugen när hon slutar jobba i dag, måste alltid ha med mamam...

Ok, vad innebär det att ta tag i mitt liv då???
Jo jag skall under nästa vecka ta tag i alla min träningspass som snart skall vara klara och funka. Jag skall göra ett step pass med en hel del styrka med hantlar , jag skall göra ett nytt core pass med lite nya spännande övningar och troligtvis blir det att göra ett core pass till personalen på dagis. Musiken är i stort sett klar vilket är en jäkla tur. Sen skall jag träna och lära mig passen utantill.
Challe och jag skall lära oss vårat step och core pass till gymet utantill och musiken skall fixas till det. INTE NÅT ATT GÖRA och jag är så jäkla otränad, men jag vet att dom där magmusklerna finns gömda där under nånstans och dom skall snart vara på väg starkare än någonsin.
Jag hoppas ni kommer och tränar stenhårt  denna termin, för det blir en sjukt bra termin.

Sen skall jag komma på vad jag vill göra med mitt liv. Skall jag fortsätta att gå som timanställ ett tag till tills jag är 100 % säker på vad jag vill göra???
Skall jag börja plugga??? och vad skall jag då plugga till???
- små kurser inom sjukvård?
-sjuksköterska?
- eller satsa på nåt helt annat som tex polis???
Många frågor i mitt huvud och jag måste verkligen fundera och ta redan på svaren till dom...

Nej nu skall jag fixa lite här hemma och köra en sväng med dammsugan, sen skall jag in i duschen och pigga på mig.
Har ni ett ledigt jobb vet ni vart ni hittar mig ;)
HA EN BRA DAG xoxo.............

min goaste prins.

BRÖLLOP.....

I dag har jag varit med Ronja på bröllop och jag bara älskar att gå på bröllop. Det är nåt magiskt att se två människor som älskar varandra gifta sig. De lyckliga paret i dag var våra fina grannar Sofi och Mats. Bröllopet ägde rum i Hyssnas otroligt vackra kyrka och vädret kunde inte ha blivit bättre.

JAg och Ronja åkte själva eftersom Robban är kraslig och Vinnie låg och sov givetvis när vi skulle åka. Men det var nog rätt skönt att lilleman inte var med.  Det var jätte mycket folk i kyrkan och alla var otroligt fina i sina kläder och håruppsättningar en riktig feststämning.

Sofi var otroligt vacker i sin lite annorlunda brudkläning och man nu ser till den traditionella vita brudkläning och mats var stilig. Sofi systrar var oxå jätte snygga i sina kläningar. Freja charmade väl hela kyrkan med sitt gulliga sett och att springa fram och tillbaka i kyrkgången.
Prästen var oxå helt grym en lättsam glad präst med glimten i ögat och många roliga skämt. Ett grymt bröllop som ni kommer minnas hela livet.

Måste lägga upp lite bilder så ni kan se, hoppas det är ok.







Vi önskar er all lycka i framtiden.........



BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!!!!

Vilken skön kväll jag hade i går hemma hos min fantstiska vän Challe. Jag jobbade till sju i går sen var det bara hem och byta kläder köra en ragga dusch och hoppa på cykeln bort till Challe. Där väntade kalla öl i kylen och underbart god middag och vi åt sittandes ute -lovly!!!!
Blev ju en helt grym kväll i går efter att ha regnat och sett dystert ut.  Vi åt och drack och pratade om allt mellan himmel och jord utan en enda som störde oss. Var längesen jag träffade Challe utan att barnen är med , måste göras oftare bra för själen..

Efter en god middag och massa skratt skulle vi förena nöje med nytta tänkte vi. Halvt runda om fötterna satte vi på Zumba träning och skulle dansa lika bra som dom på filmen. Hahaha gud vad vi hade roligt, ju mer vi drack desto mer gryma blev vi på att dansa Zumba och vi har inte alls stela i kropparna.
Harregud om nån sett oss i går kväll dom måste trott vi har helt knäppa och rymt från psyket. Men vad gör det om hundra år...
Vid halv tolv cyklade vi fram till krogen men det var inga människor alls där och jag började känna mig lite för bra under fötterna för att fortsätta. Det blev massa tjöt och skratt utanför innan vi sa hej då och jag cyklade hem .

TACK VÄRLDENS BÄSTA CHALLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



SOVA SOVA SÄNG SÄNG....

Nu vill jag bara lägga mig i min underbara säng och sluta mina ögon och sova en lång lång natt.
Är helt slut efter dagens arbete och att inte vara helt frisk tar på krafterna. Tyvärr är det nu Vinnies tur att bli sjuk ( IGEN) , han är tungandad, hostar och är alldels gegig i öronen. Blir alvedon och i värsta fall  hostmedicin kur för honom nu, orkar inte springa ner vårdcentralen. Vill helst slippa ge pencillin till mina barn.
Ronja börjar sakta men säkert bli frisk tack vare alla som hjälpt till att passa henne så hon sluppit vara på dagis. Känns för jävligt att behöva lämna bort barnen när dom är sjuka för att jobba, men denna gången hade jag faktiskt inget val.

Vinnie har i dag tillbringat halv dagen med underbara Kerstin och Rolf och sen hämtade mamma han vid två tiden. Ronja fick vara med min moster som åkte ända från Götborg för  att hitta på roliga saker med Ronja . Tänk vilken underbar släkt jag har som alltid ställer upp för mina barn. Är lyckligt lottad!

I dag hade vi en annons ute i tidningen om att saga form  stänger i morgon och att vi har nedsatta priser. Folk var helt galna och det var så mycket folk att jag inte trodde mina ögon. Har inte varit så mycket människor sen vi öppnade första helgen. Kan säga att jag sålde för ganska mycket pengar i dag, vilket är skit kul. Men det var som sagt att göra från första stund till sista minut.
Hoppas på en lika bra dag i morgon nu innan vi stänger.

Nej nu skall jag snart borsta mina tänder och gå och lägga mig.
God natt!!!




Onsdag den 4:E

Då var det dags igen med en ny sjukstuga här hemma och denna gången kommer då så otroligt opassande.
Ronja har varit slö några dagaroch haft lite rinnande näsa, i går vaknade jag med ond hals och ett huvud som värkte. Men vad gör man min vecka på saga form så det var bara att lämna barnen på dagis i går. Som tur är går dom hos min mamma som tog¨med dom hem i går.
Men det visade sig att Ronja har feber och inte alls känner sig bra. Vad gör man när man för en gång skull MÅSTE jobba?
Tur man har världens gulligaste gamlefarmor och gamlefarfar som ställer upp i alla lägen. I dag får alltså Ronja vara där tills mamma hämtar henne.
Själv får man proppa i sig massa alvedon och bita ihop....

Sista veckan på Saga form och har ni ännu inte varit där kan det vara en ide att åka dit nu. I dag kommer jag sänka priset på en heldel grejor och kommer troligtvis få in nya saker i eftermiddag. Alltså kan vara värt ett besök nu de sista dagarna...


Tack snälla mamma för att du alltid ställer upp och tar hand om mina barn..........

Shrek..

I  dag var det inget roligt väder att vakna till, regn regn och nu börjar man faktiskt tröttna på regnet. Jag fick sovmorgon i morse och sov till halv tio, sen var jag nöjd.
Vi hade en lugn start på dagen och jag låg mest i sängen och kollade på maraton. Helt sjukt vad dessa killar springer snabbt, dom springer 4-5 mil på 2 tim och 20 minuter. Det kallar jag att springa det..

Vid halv två lämnade vi Vinnie hos farmor och farfar eftersom han är för liten för att följa med på bio och han är inte det minsta intresserad av tv eller nåt sånt.
Vi andra drog inte till Göteborg för att titta på Shrek som vi ännu inte har sett. Vi kom ner en bra stund innan filmen började eftersom vi var tvugna att hämta ut biljetterna, så vi slog oss ner på deras uteservering och njöt av solen som tittade fram på dagen.


mitt hjärta.....
pappa vill ha godiset...


Filmen var hel skön , men man kan inte förvänta sig något annat av shrek eller vad säger ni? Att det var 3D förstärkte bara filmen. Många goa skratt blev det  och har ni inte sett den tycker jag absolut ni skall ta med era barn och se den.

Nu har vi haft en mysig helg hela familjen och det var verkligen roligt. I morgon börjar allvaret för Robban och på Tisdag börjar jag jobba min absolut sista vecka på saga form. Barnen skall till dagis efter ett långt sommarlov. Tror det kan bli roligt för dom att få leka och träffa lite kompisar.

XOXO.......

RSS 2.0