BRÖLLOP.....

I dag har jag varit med Ronja på bröllop och jag bara älskar att gå på bröllop. Det är nåt magiskt att se två människor som älskar varandra gifta sig. De lyckliga paret i dag var våra fina grannar Sofi och Mats. Bröllopet ägde rum i Hyssnas otroligt vackra kyrka och vädret kunde inte ha blivit bättre.

JAg och Ronja åkte själva eftersom Robban är kraslig och Vinnie låg och sov givetvis när vi skulle åka. Men det var nog rätt skönt att lilleman inte var med.  Det var jätte mycket folk i kyrkan och alla var otroligt fina i sina kläder och håruppsättningar en riktig feststämning.

Sofi var otroligt vacker i sin lite annorlunda brudkläning och man nu ser till den traditionella vita brudkläning och mats var stilig. Sofi systrar var oxå jätte snygga i sina kläningar. Freja charmade väl hela kyrkan med sitt gulliga sett och att springa fram och tillbaka i kyrkgången.
Prästen var oxå helt grym en lättsam glad präst med glimten i ögat och många roliga skämt. Ett grymt bröllop som ni kommer minnas hela livet.

Måste lägga upp lite bilder så ni kan se, hoppas det är ok.







Vi önskar er all lycka i framtiden.........



Kommentarer
Postat av: syster yster

Fin kläning du hade då. Ny?

Kram

2010-08-08 @ 17:22:35
Postat av: Jessica

Nej den är nog tre år gammal eller nåt. Men det är kanon fin, bara att låna om du skall på fest. KRAM

2010-08-08 @ 20:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0