GLAD MIDSOMMAR...

Är fortfarande skit dålig och efter ännu en sömnlös natt orkade jag inte mer. Ringde vårdcentralen i morse och fick utskrivet hostmedicin, så nu hoppas jag kunna ha semester utan att hosta lugorna ur mig. Halsen är helt sårig och bröstkorgen värker.
Har jobbat i dag fast jag inte borde, hostat och hostat att kunderna ha tyckt synd om mig och undrat vad jag gjort där. Troligtvis feber och allmät helt slut. Men nu väntas en vecka ledighet och jag skall verkligen njuta varje sekund i Strömstad.

För i morgon som sagt styr vi bilen mot Strömstad och det skall bli skit mysigt. tror inte jag varit där nån gång och har jag det är det så längsens att jag inte minns. Fira midsommar borta skall bli super skönt och det känns som om vi har vädret på våran sida detta år. Sen hoppas jag på fortsatt fint väder så vi kan ligga på klipporna och bada o sola.
Tyvärr kommer Robban imte kunna vara med oss hela veckan eftersom han måste hem och jobba. Men han får ju lite semester hemma utan oss hahah




Nu vill jag önska alla mina underbara vänner en glad midsommar och trevlig helg. Hoppas ni får äta en massa god mat , dricka en massa gott och vara med nära och kära. Kommer ta en time out från bloggen och återkommer med bilder när vi kommer hem.

PUSS.....


Kommentarer
Postat av: Frida

Ha en jättebra midsommar ni med!!!



2010-06-25 @ 09:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0