Onsdagen 26/5

Vi är nu inne på dag 4 och jag tycker  redan i dag att  dom flesta kopporna börjat torka. Han ser fortfarnade läskig ut men vi ser ljuset av att detta snart skall vara över. Han är trots allt fantastiskt duktig och är bara lite mer gnällig, men han  river inte på sin kropp :)

I går var det en seg och lång dag. vinnie vaknade klockan sex och var ledsen och det var bara att ta med han upp och starta dagen. Solen lyste med sin frånvaro och det var skit väder. Ronja låg i soffan hela dagen och kollade på tv, jag städade hela övervåningen och gjorde fint i barnens rum. Tycker jag alltid städar men det ser alltid lika rörigt ut dagen efter igen, har väl fått städnoja .Gillar bara inte när det är smutsigt helt enkelt.

Vid halv tre kunde Ronja äntligen gå ut fast med regnkläder på . Hon och Filippa lekt ut och hade mysigt, själv fick jag finbesök av Spilli som oxå hade en seg dag. Efter det trillade det in med besök här hemma, ok dom kom inte för min skull utan alla var ute efter Vinnies vattkoppor men det förgyllade ändå min dag.
Vinnie blev super glad när hans polare från dagis kom och hälsade på, han lyste upp och blev på strålande humör. Han saknar sina vänner på dagis.

Goaste Jennie och sin söta Filip...

Filip lånar Vinnies napp, hoppas nu han får vattkoppor om 14 dagar.


Sen kom även Colin på besök, han var mindre intresserad av att få vattkoppor haha envis liten goding. Som tur var var hans kusin Caspian med och han därimot delade gärna saftflaska med Vinnie så nu kanske nån av dom får det :) Vad vi hittar på för våra barn, men vi gör det av kärlek för att dom skall slippa få det när dom blir större. Inte roligt att vara medveten om sin prickar och hur mycket dom kliar.

I dag har jag varit redig , när Ronja var sina två timmar på dagis tog jag Vinnie i vagnen och körde intervall träning. Jag försökte springa så mycket som möjligt och det var minst sagt jobbigt. Men det är skönt att veta att i kväll behöver jag bara sitta i soffan och kolla på GREY......

Carpe Diem!!!

PS snart kommer världens coolaste Challe som har fixat sitt hår hur grymt som helts. Kommer inte alls känns mig ful och tråkig i mitt hår. Hoppas hon låter mig ta ett kort på henne och lägga ut här.

SNYGGASTE BRUDEN I BOLLEBYGD

sorry ställ aldrig upp på kort hos mig haha

Kommentarer
Postat av: jennie parder

Vi kom för din skull också för det är inte super kul att vara hemma med sjuka barn!! Hoppas att Fille åker på det nu när Vinnie gjorde ett så bra jobb! Fille saknar sin kompis på dagis ska du veta.....................Du får komma till mig när du vill, har superbra vagnstråk i skogen som vi kan ta innan strandhugget i sommar!!!Sköt om er! Kram kram

2010-05-26 @ 20:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0