Hänt Extra .

Här om kvällen var det dags för kändis eliten att träffas för att fira Andreas Carlsson från Idols bokrelease. Kvällen startade runt 19.00 i hans stora etagevåning mitt i centrala Östermalm. Det serverades dyr champange hela kvällen, lite olika skålar med dyra praliner direkt importerat från Paris och annat småt och gott. Kvällen var , för att citera Pink, i världsklass. Champangen flödade bokstavligt talat. Över 50 flaskor drog de inbjudna gästerna i sig .

Laila Bagge dök upp utan kärleken Niklas , för att fira sin vän Andreas.
Men Hänt Extras säkra källa kunde konstatera att Andreas hade ett litet för stort intresse för Laila under kvällen och vågar även hävda att Laila och Andreas kysste varandra både en och två gånger under kvällen.
Laila redan trubbel i paradiset? och vad säger Niklas om detta, läs mer i nästa nr.

Pink som länge varit en nära vän till Andreas ställde in sin konsert för att resa till Sverige och delta på festen. Tyvärr var det inga större skandaler kring Pink denna kväll.


Magnus Uggla är en väldigt upptagen man, men lyckades ändå komma iväg från sitt sressiga schema . Men vi kunde se att han jobbade hela kvällen från festen med hjälp av sin mobil. Han är ju numera en ganska stor bloggare och gör inget utan att twittra.

Att Bono från U2 kom var lite av en överraskning . Men vi misstänker att Andreas och Bono haft något samarbete genom åren.  Bono blev dock väldigt full och satte sig vid spelarbordet och spelade bort tusentals med dollar. Men det drabbar väl ingen fattig eller?

Simon kom utan sin Tomas kvällen till ära. Han började genast inredan och fixa hemma hos Andreas. Vi råkade även se att Simon hade ett lite för gott öga till Carola som kom utan Kicken. Simon börjar du sakna det andra könet, eller fick du bara en religös uppenbarelse genom Carola? Hur som helst hörde vi att dom tydligen kommit till festen tillsammans med inte gått hem ihop.

Carola längtade tillbaka till tiden hon var som störst och vann melodifestivalen. Vi vet inte om vi håller med om att det var bättre förr. Hon har till och med fixat håret som Kicken, är det kärlek eller inte?

Norman är numera än sällsynt vimlare, men i kväll kunde han inte hålla sig hemma. Han bjöd på sig själv hela kvällen och dansade med flickorna hela natten lång.

Två som verkligen fann varandra under körslaget var Amy Diamond och Caroline af ugglas. Till utseendet ett kanske udda par men två folkkära artister med hela svenska folket. Caroline sjöng även SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kvällen till ära, vet dock inte var det vad hon behövde kanske en ny hit av Andreas.

Bingo var lite sur han hans flickvän Katrin Zytomierska inte blev bjuden på festen. Inte heller var det några lättklädda blondiner att  fota. Men någon viskade om att han försökte supa omkull Amy senare på natten för att sedan var den första att fota unga Amy utan kläder. Hur det sluta förtäljer inte historian.

Andreas och Laila.

Magnus spände lite extra på sig när Paris ville kramas.

En som var där och drog en vals innan han stack vidare på en annan premiär var Robert Aschberg. Men vem var kvinnan han dansade  med? Inte var det hans fru inte. Nog märkte vi att Robert gått ner i vikt och gjort ett antal skönhets operationer för att se 20 år yngre, men det ville han inte prata om.


Oj då, tagen på bargärning. För inte är väl det bara vatten i det glaset.

När vi lämnade festen var det full rulle på dansgolvet och alla verkade ha haft en riktigt rolig kväll på Andreas Carlssons bekostnad, men som sagt det drabbar ingen fattig. Vi fick se och höra ett och annat skvaller men som sagt allt kan inte skrivas här.


Kommentarer
Postat av: Helena

FAN VA BALL!!!! RING SE OCH HÖR DIREKT!!!!!!

2009-12-07 @ 17:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0