FÖRSTA SEPTEMBER..

Då var vi inne i en ny månad, är det bara jag som känner att man inte hinner med? Det är inte klokt, snart är Vincent 1 år, blir rädd för hur snabbt tiden går.  Men vilken dag det varit i dag, helt makalöst underbart, såna dagar får gärna september bjuda mer på.

I går var det premiär för höstens tränings termin och jag hade core och step. Kände mig hel stressad hela dagen på jobbet och kunde inte riktigt koncentrera mig. Så när jag äntligen fick komma ner till hallen och kolla att sterion funkade m.m. kändes det mycket bättre. Coren var jag mest stressad över eftersom jag knappt hunnit gå igenom det. Det var över 40 st som kom, några nya vilket alltid är roligt men mest roligt är det när folk kommer tillbaka termin efter termin. Det gick ok, jag kommer få ändra lite om vi skall hinna allt som jag vill ha med. Stepen var oxå helt ok, min kondition är inte på topp än men för att vara första gången så var jag nöjd. Min underbara kusin kusin Kristina kom på Stepen och det är så roligt att se henne, saknar hennes glada ansikte och goa skratt. Måste träffa henne mer , vi bor ju bara 4 mil i från varandra.
I dag har jag inte varit kompis med trapporna här hemma om man säger så haha lite mör efter alla knäböj.... Så nu är man i gång, i morgon är det cirkelträning och det skall bli roligt, bara jag hinner fixa allt som jag vill ha med innan.Älskar att träningen har börjat nu igen - LOVE IT!

I dag har Ronja varit på dagis, jag och Vinnie har bara varit hemma och myst med varandra. Vist har vi städat och lagat mat oxå men det gör man ju varje dag.  Fattar inte varför man plockar och dammsuger, det är ju ingen som ser det efter några timmar antar att det är för sin egna skull. Alla vill väl ha det fint omkring sig. Efter dagis var vi ute här hemma på lekplatsen och lekte i det goa  vädret. Just när man tycker att livet är väldigt härligt trots allt , smäller det till och jag hör Vinnie bryta ut i världens tjut.  Nu när han har lärt sig gå i trappor inne tror han det är lika lätt ute. Och i dag när det blåste så, tappa han balansen och ramla ner.  Stackan var alldeles sandig i hela ansiktet och blödde från näsan.

mammas lille prins , det gör så ont ens hjärta.

efter en stund mycket gladare och näsan sitter fast.

och glasdast när man får sitta vid pappas dator som en liten gubbe.

Allt gick bra med han, han blev mest rädd och han fick lite skrapsår under näsan. Så nu ser han stört häftig ut tycker grannarna haha Vi var ute en stund till efter olyckan innan det blev dags för mat. Robban träna i dag så han har vi inte sett på hela dagen och inte ens nu på kvällen. Vinnie sover gott och Ronja har precis duchat. Så nu blir det mys i soffan innnan hon skall sova.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars liten, hoppas han mår braa...

2009-09-01 @ 22:13:52
Postat av: erika johansson

Stackars lille pojk som blåste omkull, ajaj..

Så söt han är, lill-gubben:-)

2009-09-02 @ 08:23:13
Postat av: Jessica

ja han ser inte klok ut haha , men som sagt han är min lille prins.

2009-09-02 @ 11:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0