SOVA SOVA..

Skall blogga lite innan min underbara säng skall få sällskap av mig, tror sängen är det bästa som finns. Jag har alltid gillat att sova och ligga i sängen och bara vara.
I dag var det dags för dagis kort, Vinnie var först ut på morgonen. Vilka söta ungar, så små troll i mellan 1-3 år som skulle sitta still och se fina ut haha inte det lättaste. Vinnie var mest chockad tror jag och undra vad som stod på. Blir spännande att se. Ronja tog senare och dom var ute och lekte i regnet innan så vem vet hur det blir. Men hon är alltid vacker i mina ögon.


Har verkligen fått två olika ungar, vet inte om det beror på könen eller vad det kan vara? Men intressant är det. Ronja var redan som bebis bestämd på att lära sig och ville framåt. När hon var 9 månader gick hon utan problem och sen dess har det bara rullat på. Hon var inte så intresserad av att dra ner krukor eller sladdar och sånt.
Min lille prins där i mot har inga som helst intressen av att lära sig saker om det inte är nåt han själv tycker är roligt.
Han har åtta tänder, vilket han haft i flera månader, hela huvudet fullt av massa ljust fint hår och det har han varit snabb med.  Krypa dröjde han med tills han var ca 7-8 månader, han kan gå några steg om man tvingar han, men helst vill han bara krypa. Han älskar att krypa upp för trapporna , men vill inte lära sig hur man går ner. Det han där i mot gör konstant hela jäkla tiden är att dra ner krukor, slå på tv, dra ner lampor och det värsta av allt dra ut telefon jacket. Står man och pratar i telefon och inser att det inte längre finns nån på andra sidan , då ser man Vinnie sitta med sladden i handen haha . Han drar ut den hela tiden, har prövat att tejpa fast den - men icke han fixa det med. Vinnie är helt besatt av denna mojäng och jag håller på att bli galen. Tyvärr har vi ingen annanstans att sätta tel. Vet inte hur jag skall få han att sluta pilla och förstöra allt, han lyssnar inte på mig när jag blir arg. Nån som har några tips? Jag är inte van då Ronja var grymt duktig med sånt.

I dag har jag haft cirkelträning och jäklar vad kul det var. Var över 20 personer som kom och blandat tjejer o killar. I dag körde vi några olika stationer med hantlar, magövningar, intervallträning, armhävningar, benövningar m.m. Vi körde även lite boxövningar vilket alla tyckte var skit roligt. Tycker det är roligt att blanda in olika slags träningsformer så man får pröva sig fram. Ja det var jätte kul i dag och alla kämpade på .

Nu skall jag snart borsta mina tänder och säga god natt till denna dag. I morgon är det en ny dag med nya möjlighter. sov gott alla.
xoxo..........

Kommentarer
Postat av: Carita

Ja de säger ju att man aldrig får två lika barn....

Kram på dig!

2009-09-23 @ 22:17:28
URL: http://carita.travtranaresoderberg.se
Postat av: Mia

Precis lika som för mig. Fast Edvin verkar vilja gå redan nu, Men han kommer också pilla på allt. Elin var aldrig några problem.



Kram!

2009-09-24 @ 23:18:06
URL: http://svaneholmskan.blogg.se/
Postat av: Frida

2009-09-27 @ 15:02:16
Postat av: Frida

Jag tror inte det har nåt att göra med kön.... Alva o Ellie är precis likadana; Alva pillade aldrig på nåt medans Ellie är överallt hela tiden.... Blir galen....

2009-09-27 @ 15:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0