FREDAGEN DEN 30/10.

Då var det Fredag igen och vi går in i Nov. Man kan inte klaga på att tiden går sakta i alla fall, börjar så smått  känna att julen närmare sig med storm steg och allt vad det innebär. Alltid lika mysigt och alltid lika mycket som skall fixas och köpas. Men mest mysigt!
I dag har vi varit på snabb visit hos Mia, Elin och Edvin. Lika mysigt som vanligt och nu börjar även Edvin komma i kapp Vinnie så snart leker  dom oxå lika bra som tjejerna.
Vi blev bjudna på tacos och det var inte helt fel. Hann även träffa Mias bror Fredrik och Mias mamma Eva innan det var dags för oss att åka hem igen. Får bli längre nästa gång och då är det vi som bjuder på lunch.
Vid tjugo  i två var jag hos läkaren med Ronja för att kolla om hon hade urinvägsinfektion. Hon har kissat på sig nu flera nätter i rad och det hör inte till vanligheterna , tänkte att det är lika bra att kolla. Och givetvis visade det en 2:a på blod och en 1:a på Leukocyter.  ( detta innebär att hon visade på de röda och vita blodkroppar och möjligtvis har en  urinvägsinfektion eller en annan inflammation i urinvägarna eller njurarna.)
Nu hade Ronja så lite enligt Läkaren + att hon inte hade ont i magen eller var allmän påverkad och han ville därför vänta på att odlings svaret kommer nästa veckan innan behandling sätts in. Själv vet jag inte om jag håller med han pga av 2:a på de röda blodkropparna. Men  jag får lita på han och vist vill man inte ge sina barn massa onödiga penicillin kurer .
Det kanske bara är en virusinfektion eller en lättare infektion  som beror på ofarliga bakterier och inte ger några större besvär. Vi får vänta och se, men det är inte kul för henne att kissa ner sig varje natt och inte för mig heller.

I kväll skall vi hem till Gun och Rolf på Fredags mat. Skönt att slippa tänka på middag i kväll och bara sättas sig vid dukat bord och bli serverad. Annars blir det tv i kväll och ladda inför morgondagens bravader. För i morgon skall vi till Liserbergs hallen för att titta på Lars Winnerbäck med fru och Herr Ruge. Längtar och holppas på en riktigt toppen kväll. Men det kan väl inte bli nåt annat eller?
Ja nu en trevlig helg på er alla fina vänner.
xoxo


Kommentarer
Postat av: Mia

Tack för idag. Det är kul att våra barn leker så bra.



Snart kommer Vinnie och Edvin springa omkring och busa.



Hoppas det snart blir bra med kisserit.



Kram

2009-10-30 @ 19:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0