DAGEN FÖRE DAGEN..

Jaha, då skall man alltså vara nere i hallen i morgon klockan sex med en sal full av förväntande människor och hur går det då? Ja om säger så jag har mycket ideèr och det är kanon men jag måste få i hop dom till ett pass och sen dessutom komma ihåg det.  Så jag känner mig lite lätt stressad just nu. Stepen är klar , så den är bara att köra och hoppas det funkar, men som sagt coren är värre just nu. Tur att min starka sida är att improvisera . Jag hoppas verkligen nu att folk är lika laddade som jag inför höstens träning, tror det kommer bli kanon bra.
Jag är super laddad och kommer köra på hårt i höst, så nu vet ni det...

I går var jag, barnen och mamma inne i Borås för lite shopping. Först stannade vi till på tummeliten och inhandlade ett par Nova star mysbyxor till Ronja, en Rosa Mimmi tröja och ett par Jeans till lilleman.  Inne i Borås hittade jag ett par skor till Helenas och Sebastians bröllop i september, längtar jättemycket inför deras bröllop.  Jag är inte mycket för fina skor med klackar, men vill man vara fin får man lida pin heter det ju. Ronja köpte sig en leksak på leksaksaffären och en present till söta Filippa som snart fyller år. Vi kollade i affärer och handlade godis och mat innan vi åkte hem igen. Vinnie och Ronja var på jätte bra humör och inget gnäll eller tjat på hela dagen . Kvällen var lugn och inget speciellt hände. Kollade på tv och somnade tidigt - såååååå roligt så.

I dag var det första gången för Ronjas lek o plask i Sandared. Ronjas dagis kompis mamma hade varit så snäll och anmält henne till detta, och det var tur för gud vad ungar det var. Men det blev en fullträff med en gång, Ronja tyckte det var jätte kul och ville givetvis inte gå upp ur vattnet när det var slut. Så nu skall vi tillbringa våra söndagar där och hoppas att hon tycker det är fortsatt lika roligt.  Tycker det är jätte viktigt att dom lär sig simma, men jag är en sån människa som ofta glömer att kolla upp och anmäla i tid, skönt att nån annan gjorde detta denna gång.  Annars har jag tvättat tre maskiner i dag, damsugit både uppe och nera + pockat som vanligt. Vädret är inte att lita på, men vi hann vara ute på lekplatsen i en hel timme innan vi blev blöta. Vinnie kan numera krypa upp för trapporna så det blev upp för trpporna och sen ner för rushkanan  med stora syster vilket var skit roligt. Sen somnade han väldigt gott i min säng.


sötaste i världen.

Vaknar glad att se mamma så klart.

Nu hoppas jag Robban snart kommer hem så jag kan stänga in mig i sov rummet och göra klart mitt core pass. I morgon skall jag jobba mellan 7.30-15.00 och det skall bli roligt, barnen får vara hos Kerstin och Rolf. Tur man har snälla människor runt omkring sig. Ok då hoppas jag att vi ses i lella hallen i morgon klockan 18.00 för core och 19.00 för step.

xoxo....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0